1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Rocco27 #874 A szerver sajnos csak holnap indul. Délelőtt megpróbálom beüzemelni gyári állapotban és este felrakok minden módosítást, miután végeztem a munkahelyen...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.03. 23:55:35 -
Rocco27 #873 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 89 -
undY1ng #872 Béta még nagyon messze? :D Bár ha a cupboard-os easter eggek nem csalnak, akkor lehet még a SOHA jelző is lehetséges. -
Rocco27 #871 Este pedig frissites erkezik megint, es mivel demberbe leptunk es ma van az elso csutortok, ezert ujra hivatalos wipe lesz!
MIutan sokat valtozott maga jatek es en is tobb dolgot ujragondoltam es javitottam, ezert minden torolve lesz nalunk most.
(Kb. 2 honapja volt teljes torles. 1 honapja csak vilagtorles volt, a BP-k maradtak akkor, mivel nem volt ra szukseg.)
Lesz egy uj meglepetes is! Valszeg sokaknak tetszeni fog, de persze a szenvedo felnek mar nem annyira!
WIPE utan varhato hogy sokan visszaternek, mint mi is es akkor lesz dara a lootert!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.03. 12:20:42 -
Rocco27 #870 Közösségi hírek!
Link: Community Update 68
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.03. 12:15:36 -
Rocco27 #869 Hírek jött ki!
Link: Devblog 88 -
Rocco27 #868 Nos ez igaz, viszont mindent le tudok menteni, az építkezést pedig memorizálom, hogy a WIPE után könnyen újra építsem.
A szeptember végi Rust frissítés mindenbe belenyúlt, így az összes plugin hibás lett és lassan fejlődnek a pluginok az utóbbi időben. Most aktualizáltam a kis tutorialomat.
Amúgy keresem a modját, hogy lehetne kikerülni az állandó WIPE-t, mert nekem már az agyamra megy és mi nem is tartunk fent egész városokat, világokat, hogy több élet legyen a játékban.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.25. 13:11:32 -
Rocco27 #867 Közösségi hírek!
Link: Community Update 67 -
AngerH #866 "Jelenleg kizárólag alapanyagokat lehet vásárolni, amit építkezéshez vagy kraftoláshoz tudsz felhasználni. Amint mást is beállítottam és eltaláltam a megfelelő egyensúlyt az értékek között, akkor rakok be mást is" És addigra jön wipe :) -
Rocco27 #865 Na akkor újra megnyílt az egyik bolt, melynek a neve Rodeo General Store!
Jelenleg kizárólag alapanyagokat lehet vásárolni, amit építkezéshez vagy kraftoláshoz tudsz felhasználni. Amint mást is beállítottam és eltaláltam a megfelelő egyensúlyt az értékek között, akkor rakok be mást is. A katonai ruházathoz, fegyverzethez és lőszerhez másik boltot építek.
Aki vásárolna és nem tudná merre van, a reptéren is és a gömbnél is ki van táblázva merre található!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.23. 23:36:14 -
Rocco27 #864 Ki van javitva a bolt es en is elkeszultem vele, igy este ujra elerheto lesz!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.23. 09:55:22 -
Rocco27 #863 Minden hónap első csütörtökén van hivatalos WIPE, most nem volt. -
Quintall #862 Most minden előről, vagy a stat/skill/tanult dolgok megmaradnak?
Utoljára szerkesztette: Quintall, 2015.11.20. 14:57:39 -
Rocco27 #861 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 87 -
Rocco27 #860 Ez egy bug. A neten rengeteg régi csevegést találtam erről. Megoldást sajnos nem. Egy napló fájlt szívesen megnéznék, hátha van ott írva valami error. Egyenlőre te vagy az első akinek ilyen baja van nálunk indulásunk óta.
A házadat szerintem remove parancsal lebontották. Alapesetben a szekrény jogot ad erre, ez nálunk szándékosan ki van kapcsolva, mivel hamar rájöttem erre a negatív dologra. Az alapjáték nem támogat remove-t (vagyis régen nem támogatott semmi ilyet), viszont hihetetlen ház bugokba lehetett belefutni és így az átépítés is bukó volt. Én viszont csak a tulajnak akartam segíteni építkezésben, bug kijavításban, abban nem hogy az ellenfél megtalálja a szekrényed és lebontsa az akár egész erődítményedet...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.18. 21:50:11 -
Norbertboy #859 Sajnos továbbra sem tudok felmenni a szerveredre. A játékkal minden rendben nem sérült egy fájl sem, a legfrissebb verzió van telepítve, steames játék. Receiving data és ott vége...
Ötlete valakinek?
Másik dolog. Játszottunk egy szerveren és 1 nap után a felépített bázis eltűnt? Mi lehet az ok? Sajnos több szerveren jártunk már így. -
Rocco27 #858 Közösségi hírek!
Link: Community Update 66
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.17. 22:47:31 -
Rocco27 #857 Felkerült a szerverre az építkezést segítő plugin. Itt egy bemutató videó róla:
Az első feljavításnál megjegyzi a típust és a következő elemnél elég csak a bal egér gombbal megütni azt. Az öv bal felső sarkában mutatja a kiválasztott típust.
Ezzel nélkülözni lehet a folyamatos menü használatot!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.16. 22:25:58 -
Rocco27 #856 Hírek jött ki!
Link: Devblog 86 -
Rocco27 #855 Közösségi hírek!
Link: Community Update 65
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.10. 23:21:11 -
#854 Sajnos hús nélkül maradtok. :) Nem megy sehogy sem. Biztos jó game am . :)
Ilyen esetbe jön jól a refund! :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.11.09. 14:15:25 -
undY1ng #853 Mi is! Kell a friss hús a Rust darálójába! ;) -
#852 Most kitöröltem mindent és újrarakom a gamet. Utána kipróbálom amit ajánlottál.
Köszönöm a segítséget remélem megoldja a problémát! -
undY1ng #851 Üdv! Az AntiCheat a ludas! Ha megkeresed a játék mappáját, (steam/steamapps/common/rust/easyanticheat) azonbelül újralehet rakni az Anticheat-et manuálisan (telepítője után csak next, next, elvileg automatán megtalálja, hogy a rusthoz kell és kész is). Ha nem megy, akkor az előttem hozzászóló teljes törlés után kéne megpróbálni.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.11.09. 13:45:45 -
Quintall #850 Akkor passz sajnos.... Fórumon olvastam még olyat esetleg, hogy uninstalláld a Rust-ot, majd keresd meg a telepített fájlokból megmaradtakat, azokat töröld le (a steam könyvtárban és a Felhasználók között is), aztán telepítsd újra... hátha. -
#849 Nem segített, de azért köszi! -
Quintall #848 Nekem az segített, ha a Steam-et rendszergazdaként futtattam, és azon keresztül indítottam, utána jó lett. -
#847 Sziasztok!
Becrash-el a game. Loading Items-nél nem megy tovább az elején. Újraraktam már meg Verify-oltam is steambe. Valami ötlet esetleg?
-
undY1ng #846 Igen a hivatalost vágeszt, de olyanra gondoltam ami kifejezetten külön játékokhoz jó. Azok már biztos régebbi verziójúak és nem a hivataloson szokott lenni. :( -
Rocco27 #845 A hivatalos oldalon mindig eléred a legfrissebb stabil és béta verziókat: AMD Drivers + Download Center
Nekem az utolsó stabil volt fent, amit nyáron adtak ki. Semmi bajom nem volt vele Rust alatt sem. Pár napja felraktam az utolsó bétat kipróbálni és tökéletesen megy a Rust is.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.07. 21:03:54 -
undY1ng #844 Van valami olyasmi driver AMD-hez, ami nagyon szereti a Rust-ot? Nézelődtem neten, de sajnos nem találtam semmit. Friss Winfos 8.1 install után az van fent amit "állítólag a rendszer a legjobbnak ítél" (13.251). -
Rocco27 #843 Volt egy kis gondom abban az időben, mikor beírtál pont utána resiztem a Rust szervert is. -
Quintall #842 Most perpill nem megy... Vagy csak újraindítás? -
Rocco27 #841 Este elkészült a szerver, kizárólag a BluePrintek maradtak meg. Új pálya van, ez most generált. A mérete nem változott.
A hétvégén újraépítem a boltot is végre! -
Rocco27 #840 Frissítés jött ki!
Link: Devblog 85
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.05. 22:02:47 -
Rocco27 #839 Este világ WIPE! Akinek van cucca kutassa ki BP-be ha teheti!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.05. 09:37:32 -
Rocco27 #838 Mult heten fent jart a szerveren Garry es beszelgettunk kicsit...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.11.04. 13:59:07 -
undY1ng #837 Egyébként ilyen tervezett jövőbeli javításokról hol olvashatok? Mert ezt a memory leak fix-et is csak szerveren írták és így tudtam meg. Se Rustafied / Playrust oldalakon nem látok ezekről infót. Vagy csak megint vaksi vagyok? -
Rocco27 #836 A szerver eredeti, nem tört és Experimentál. Letöltöd a Steamen a játékot és készen is állsz a csatlakozásra.
@undY1ng:
Igen azt mondták elvileg megtalálták a hiba okát a Unityben és ezen a héten kiadják.
Nekem 16Gb-ból 11-12 Gb-ot felfal a játék néhány óra múlva és fagy be minden... -
undY1ng #835 Jelenlegi játékverzióval megy amit a steam leszed. Nincs külön kliens, mivel hivatalos szerver!
Ui.: Most csütörtökön jön egy memory leak fix?