1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Random_
    Hát ez kiábrándító, lehet mégis inkább a kicsi kevés fős szerverek mégis jobbak ami eldugott és nem éri meg belépni rá lerabolni a népeket.

Gondolom ti nem akartok visszaállítani egy saját szervert ahol felügyelni lehetne a társaságot. Egyébként lehet kódolni szervert, hogy csak a jelszó ismeretében tudjon valaki csatlakozni?
  • Rocco27
    Újabb kódzár hack van kint. Megint lehet rettegni a bevehetettlen erődökben...

Link: Facepunch fórum

Minket kipakoltak és próbáljuk jelenteni az adminnak, mivel építkézésre utaló nyomokat találtunk, ami viszont lehetetlen. Nagyon magas torony tetején törtek be, de úgy, hogy a szekrényekhez nem tudtak hozzáférni. Ergó építeni sem lehetett volna semmit se a környéken.

A fórum is rendszeresen tele panasszal, mégha el is kapják a csalót, 10-20 Euró és újra széttrollkodja a játékot.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.09. 10:19:36
  • Random_
    Na lehet benézek én is arra a szerverre! Én inkább beugrós vagyok, mert elég hektikus, hogy mikor érek rá. Szívesen játszanék olyan közegben, ahol nem teljesen ellenséges a közeg. :) Nekem nem kell a tuti kényelem, csak tudjak építeni egy szép házat csodás panorámával és szétlőhessek pár arcot. :D
  • Rocco27
    Szerk. lejárt, még annyit, hogy nem beköltözöm a tutiba lesz, mert rüheljük ezeket a játékosokat. Környéken van bőven hely, takarítjuk is rendszeresen. Segítünk és segítetek. Min. 4-5 aktív játékos ajánlott. Mi is ennyien vagyunk plusz a beugrósok, akik néha besegítenek itt ott.
  • Ironman2
    Jó hogy irtad,kösz.
  • Rocco27
    Nem, mi leléptünkt. Mi az oka? Olyan admin(ok) csinálják a szervert, akik néhány hete Rustoznak. Tele van csalóval...komolytalan az egész. Sajnos ez szinte mindegyik magyar szerverre ráhúzható. Van tapasztalat bőven az amatőrködésből, laggoló szerverekből, csalóktól és adminvisszaélések hadatól.

Mi átntünk egy komolyabb csapat közösségi szerverére. Francia és sok játékban van szerverük.
    150 a gyakori létszám, viszont szívesen látnánk szövetségeseket. Mi sokan vagyunk, eddig jól álljuk a sarat, de komoly játékosokkal van teli, szóval szükség lesz előbb utòbb támogatásra.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.02.08. 12:18:31
  • Ironman2
    Teljesen megváltozott indulása óta,nagyon sokminden van már benne.Amúgy látom mindenki a Finghost szerón tanyázik?
  • Random_
    Én még csak most ismerkedem a játékkal, tegnap telepítettem és ma kipróbáltam pár órára.
    Nem tudom mennyi időt fogok beleölni, eddig tetszik a játék.
  • Norbertboy
    Sziasztok!

Játékos társakat keresünk, ha elmúltál 18
    vegyél fel barátnak steamen. / Norbertbull /Mi 18-tól 39 éves
    korosztály vagyunk. Módosított szerveren
    nem játszunk. Van saját ts.
  • Norbertboy
    Sziasztok!

Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.

http://vhk.pw/
  • Rocco27
    Frissítés óta a radioaktivitás katasztrófa a BR szervereken. Az emberek több mint 50% simán végez. Nincs idő se lootolásra, se harcra, különben a nyakadra mászik és lehetetlen kifutni belőle, mert gyorsabb mint ahogy futsz.
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 95
  • Rocco27
    Amúgy mi most rákaptunk a Battle Royal szerverekre. A sima szerverekre ráuntunk és amúgy sincs értelme már belekezdeni bármibe is. A londoni szerveren megtalálhatóak vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.01.28. 22:56:45
  • Rocco27
    Ez nem jófejség dolga, ha egynek megteszi, akkor joggal megy hozzá a másik 10...100 játékos is akár naponta, hogy nekik is tegye meg - persze követelve -, mert nekik is van egy kis bajuk az építkezéssel.
    Jól fontold meg az építkezést. A játék támogat forgatást és eltávolítást, de csak rövid ideig. Korábban ez se volt és bug esetén tépted a hajad. Ha olyan szerveren vagy ahol van Remove plugin, akkor szerencsés vagy és átépítheted a házad bármikor.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.01.22. 15:48:56
  • Baxo
    Új magyar szeró:

client.connect 62.210.102.57:28016

térkép:
    http://map.playrust.io/?62.210.102.57%3A28016
  • Norbertboy
    Ha jó fej az admin leszedi neked.
  • PeeTeR
    van arra valami mod, hogy az esetlegesen elbaxott tetot, falat, akarmit, eltavolitsam? (vagy csak szetverni lehet?)
  • csanyigabor
    Pedig jó szerver volt, kár hogy bezárt.
  • sadface #937
  • bosco05 #936
    Eléggé elvadult ez a topik amiért én is hibás vagyok, ezért elnézést kérek mindenkitől, beszélgessünk tényleg a RUST-ról. Pl mi lett itt a magyar szerverrel? Azt láttam hogy alacsony a létszám szinte mindig, de most már nincs is?
  • csanyigabor
    Erre a 22° 20 watt i7 teljesítményű procira kíváncsi lennék.
  • bosco05 #934
    Te vagy az aki nem a témáról beszélsz hát nem fogod fel??? FOGYASZTÓI TÁRSADALOM amiben élünk, amit te itt kisírsz a lelkedből az MINDEN megvehető tárgyra kajára ruhára igaz az egész világon, jó reggelt! Lemegyek a szintedre :D Az enyémre csak fel tudnál, a témát se érted, csak fújod a hülyeségedet és most veszed észre mi az a kapitalizmus omfg... Hol élsz te?
  • Lanters
    Lemegyek a szintedre. Mindkét cég ezen architektúrával pc-re gyártott processzora szar. Ezt a technológiát egy harmadik, negyedik gyártó elkészíti úgy, hogy 22 celsius fokon van az üzemi hőmérséklete, 20 watt a csúcsfogyasztása, és stabil. De amíg hülyegyerekek azon vitatkoznak, hogy két fos közül melyik a jobb, addig ezt a szemetet eladják a piacon, horror áron. Filléres kacatok, melyet egy magára valamit is adó, tájékozott társadalomban nem lehetne értékesíteni. Van, létezik igényes technológia, írtam. Annak a reális piaci ára is drága volna, nemhogy ezeknek a szemeteknek! És akkor 2-3 évenként az óvodás vita. Ez jobb, az jobb. Volt olyan, hogy fél évig nem tudta felvenni a versenyt az AMD-vel az Intel, volt, hogy fordítva. Változnak a periódusok is. Kit érdekel ez?! Fel sem fogod miről beszélek, csak fújod a marhaságokat, újra és újra, miközben reklámozod azt a szart, nehogy egy igényes gyártó reális áron, minőségi cuccot eladjon. (nem a másik cégre gondoltam) Azt, hogy velem mit rakatnál össze, mit nem lényegtelen. De annyit elárulok, hogy 50-50%-ban kerülnek eladásra nálunk ezen cégek kacatjai, szemetei és háromszor annyi Intel technológiával szerelt gépet kell javítani. Ma is, régen is. Ettől a másik sem jobb a szememben. Mert láttam jó gépeket. Befejeztem.
  • bosco05 #932
    Oké mester, tehát szerinted egy szálon az AMD erős és játékra éppúgy alkalmas a Rust-ot például véve mint az Intel. Én veled egy gépet se rakatnék össze játékra az fix, örülök a sikereidnek, szerintem ülj le az iBUYPOWER-el az Alienware-el és a többi Gamer PC gyártóval és meséld el nekik, hogy milliárdokat tudsz spórolni nekik az AMD-vel, fognak örülni. Továbbá közöld szegény Rust-osokkal, hogy nem a proci miatt nem látnak 3 méterig az FPS lagtól, hanem ők a hülyék, illetve streamelni is azért nem tudnak mert nem értenek hozzá, nem azért mert az AMD alkalmatlan a feladatra. Az Arma3-at és a többi sandbox FPS-t már fel se hozom példának. Én sem tudom ennél jobban ismételni magam, csináld meg ugyanazt ezekben a játékokban AMD-vel mint Intel-el és elhiszem neked amit mondasz, de mivel ez lehetetlen így nincs miről beszélgetni. Léptél te már hármat a Rust-ban vagy az Armábal AMD-vel? Játszottál huzamosan bármelyik címmel mindkét procival? Stremeltél már AMD-vel? Amíg nem addig ez egy meddő vita, de elmondom neked, hogy ezekre ALKALMATLAN ismétlem AL-KAL-MAT-LAN szinte a legerősebb FX processzor is. Egyszerűen a nagy terek és az egy szálon nagy terhelést igénylő dolgok lefektetik az AMD procikat, ez tény. Ezt bármelyik valamire való streamer megerősíti neked bármikor.
  • Lanters
    De nem ismétlem magam. Az, hogy adott érában, egyik vagy másik cég, kommersz, szennyezett, instabil szutykokat gyártó dömping nagypiacra szánt processzora gyorsabb, NEM számottevő. De nem érted miről beszélek.
  • bosco05 #930
    Oké, tehát te játékra való gépbe AMD-t raksz... Érthető, csak nem. A világon semmilyen komoly szakember nem tesz AMD-t egy Gamer PC-be csak te és szerinted ez így rendben van. Világos :) Reméljük a megrendelő valójában nem fogja Rust-ra vagy komoly hardvert igénylő játékokra használni, adott esetben a gyerkőcnek nem jön meg a kedve a streameléshez, mert akkor bukta van. Gamer PC-t nem lehet olcsón építeni, ahogy sportautót sem kapsz egy kombi áráért. Olyan nincs hogy gyors is legyen meg olcsó is. Ilyenkor veszik elő az AMD-t, de nem jó, egyszerűen kompromisszum igényes a cucc játéknál. Ha valakinek nem kell hogy most Rust-nál maradva messzire lásson, vagy távolról renderelje le a bázisokat stb... akkor oké, csak épp hátrányban lesz és nem kicsiben azokkal szemben akiknél ez nem gond, mert Intelt használnak. Az hogy egy 10 éves gyerek elfifázgat rajta az megint egy másik téma. Ahhoz nem kell vas. Itt még mindig az a téma, hogy a Rust-nak mi kell és nem az, hogy neked mire jön megrendelésed, tehát újfent kérlek, hogy a témánál maradjunk. Játssz Rust-ot AMD procival, meg játssz egy +5-10k-s Intellel és rájössz miről beszélek. Ha látod a különbséget (mert van nem kevés sajnos) akkor utána streameld is ki. Előbbi belehal utóbbinak jó esetben meg sem kottyan.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 15:12:08
  • Lanters
    "Az hogy neked ez máshol nem kell az egy dolog, az hogy egy Excel táblánál ez nem jön elő, vagy egy web szerver beállításánál..."

Nem, nem jön elő. :))) Amikor megkapom az utasítást, hogy tegyek árajánlatot holnapra három különböző gépről, és rakjam össze. Lehetőleg a legjobb árfekvésben, és persze az új játékok is szépen fussanak rajta. Annyira nem kell, hogy ilyenkor az ember (már nem törődve a hivatalos teszteredményekkel, mert jó párszor megszívta vele) rohan a raktárba, és kipróbálja az összes aktuális új és számításba jöhető hardvert.

• bosco05 #928
    Ember, te NEM játékra építesz rendszereket és raksz össze gépeket, hanem egészen más a cél... Itt a JÁTÉK van középpontban, tök másról beszélsz... Kérdés a Tisza szabályozása te meg Paks2-t emlegeted... Nem is az a téma a fejedben mint amiről itt szó van. Nézd meg az AMD egy szálon történő teljesítményét, ülj le vele streamelni... Nem fog menni... Hogy miért? Mert az AMD technológiából kifolyólag GYENGE egy szálon. Az hogy neked ez máshol nem kell az egy dolog, az hogy egy Excel táblánál ez nem jön elő, vagy egy web szerver beállításánál, vagy akármi más tevékenységnél az egy szép dolog, oda nem is kell Intel, de itt nem erről van szó. A beszűkült te vagy, mert még a témát sem fogod fel... Rakj egy FX-et egy ugyanannyiba kerülő Intel iX mellé és le fog esni az állad, hogy mennyi különbség lesz egy Rust-nál és itt ez a téma nem más! Nem azt állítottam, hogy az AMD nem jó, hanem csak azt, hogy játékra nem jó. Ha beleolvasol kicsit a többi topicba, átvergődsz PH!-ra, ott a hibák forrásának legalább a fele az adott játékoknál az AMD processzor... Egyszerűen másra való ennyi. Nem véletlenül raknak minden Gamer konzolba és gépbe Intelt... Szerinted az egész világ hülye csak te vagy helikopter? Ha sikerült stabil 60 FPS-el ultrán streamelni egy Rust-ot bármely ismétlem bármely AMD processzorral, szólj! Az az óriási árkülönbség amit meg emlegetnek általában 5-10 ezer forint közé tehető, egy JÁTÉKRA való konfignál... Ez egy 50-60k-s proci esetében nem szabad hogy a tétel fogalmát képezze. Érted amiről beszélek?
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.16. 14:46:53
  • Lanters
    Direkt írtam "vásárlóit", fogyasztói ellenében. Mert az csak az eladósított USA, és a ma még ideiglenesen jómódú EU országaira érvényes. És mi bevont gyarmati országok is rá vagyunk szoktatva a vásárlásra, csak a fogyasztói viszony nincs köszönő >viszonyban< vele.
  • Lanters
    Még jobban egyszerűsítek. A számodra vita tárgyát képező, két cég közötti állandó, és változó minimális erőviszonyok megjelenése az adott termékek legyártása után, során, olyan elenyésző ahhoz képest amilyen minőséget képviselnek, hogy szót nem érdemel. Egy kommersz világ, egy vásárlói társadalom (ma még, mert holnapra koldus lesz) kommersz termékei. Olajjal működő autó. Olyan akkumulátorok vannak, aminek 24 órás feltöltése egy hétre biztosítaná egy elektromos autó átlag heti menetrendjét... Hagyjuk is.
  • Lanters
    Írom ezeket úgy, hogy sem Intel, sem AMD ügynök nem vagyok, egyik cég sem fizet nekem egy fillért sem, hogy propagáljam a termékeiket, tehát nem is teszem! Piacuralkodó, monopol vállalatok, akik a múltban tönkretettek maguk körül számos olyan céget, amik mind szerelhetőségben, mind felhasználási területek, alkalmazási lehetőségek terén jóval túlmutattak rajtuk. Csak épp nem volt mögöttük már egy kiépített, üzleti cáparaj.
    Magyarul: rád bízom, hogy a két tucatszar közül melyiket veszed meg. Mr nagyész! "40év"
  • Lanters
    Innen is látszik a beszűkültséged. Leírok egy puszta tényt, hogy több ezer magammal egyetemben 20 éve szervízelek számítógépeket, és számítógépes hálózatokat ebben az országban, és a szomszédságaiban is, és ez neked olyan elérhetetlen és hihetetlen, minta legalábbis azt írtam volna: én vagyok Kevin Mitnick. Hidd el, valaki tényleg belelát ezekbe a dolgokba, és nem csak blőd ostobaságokat szajkóz, mint te. És rengetegen vannak. ;)
  • bosco05 #923
    Ezen már túl vagyunk Mr. Szerviz ^^ ( 2015. 12. 16. ) Én negyven éve gyártom mindkettőt :)
  • Lanters
    Ember, te olyan butuska vagy, mint az egy hetes állott zokni a latrina alján. 20 éve szervizelek, és megkérlek, hogy az irdatlan baromságaidat ne terjeszd, főleg a hozzád hasonló totál dilettánsoknak, mert még elhinnék, az AMD-Intel tekintetében, és egyébként is a számtech terén.
  • bosco05 #921
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem az a gyerek vagyok :) Én meg rajtad kacagok szóval akkor mindketten jól szórakozunk :D De amúgy ahogy írtam már kiégtem, nincs több mondanivalóm a témában.
  • Ironman2
    Gyerekek,karácsony van,élvezzétek az ünnepet! Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • undY1ng #919
    Szerintem ez ugyanaz a gyerek aki a Diablo 3 topikban trollkodik. Én jókat nevetek rajta, szerintem maradjon Rocco! :D
  • bosco05 #918
    Gondolom benyomtál az admin topikba, most komolyan szerinted mire lesz jó? Személyeskedés nem volt (max annyi ami velem szemben jött :) ), káromkodni nem káromkodtam, egyszerűen tanácsot adtam és amikor jött a kamu leírtam hogy felesleges félrevezetni másokat a magunk ámításával és kamuzással. Szerinted banolnak? Most komolyan, melyik pontját sértettem meg a szabályzatnak? Az hogy nektek szúrja a szemeteket az, hogy engem bánt, hogy félrevezettek másokat és az lesz belőle amit írtam az elmondom hogy semmilyen szabályzatot nem sért és nem fognak banolni, max stílusra kapok két büntit, stílusom meg sajnos ilyen és azt el is fogadom (mármint az esetleges büntit érte). De a hazugságokat meg a kamuzást és mások félrevezetését nem. Ha ezért büntit kapok legyen. Szerintem meg annak kéne büntit adni aki beírja hogy 5 éves AMD procival simán fut a RUST. Más meg megveszi a játékot ne adj isten a hasonló kaliberű procit majd jön a hoppá, hogy teljesen nullára kell butítani a játékot és 30 fps sem lesz stabilan és 100 méterig nem lát el a pályán, aztán keresi hogy hogyan lőtték agyon. Én ezért adnék büntit inkább. De hagyjuk is tényleg tényleg ez volt a legutolsó kommentem a témában. Elnézést az offért. (Attól hogy házigazda vagy egyébként nem azt jelenti hogy csak olyan írhatja ide a véleményét aki neked szimpatikus, mellesleg a te dolgod lenne rendet tartani és nem leugatva ahogy te tetted, hanem normálisan, esetleg hsz-eket törölve, de ez már megint csak az én hülye véleményem).
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.12.26. 20:50:10
  • Rocco27
    Folyamatban van.
  • bosco05 #916
    Ember én csak arról beszélek hogy ne vezess félre másokat azzal, hogy bekamuzod, hogy a 20 ezres prociddal simán játszható! Nem fogod fel hogy van aki ad a véleményedre esetleg? Nem csak itt hanem máshol is és becumizza az olcsó procikkal, mivel nem azt kapja amit vár, pont az ilyen kommentek miatt, hogy nekem simán megy meg stb... Miért kell kamázni? Az 1280x720 fastest minden 0-ára húzva 40 fps-el minden csak nem játszható. Egyébként ha tudnád ki vagyok pont nem írnál ekkora baromságot, hogy "grafikabuzi", egy rustot meg ne hasonlítsunk már egy Quake3-hoz... Itt igenis sokat számít a hangulat és az atmoszféra, létfontosságú a látótávolság és a részletek távolról történő renderelése! Ha ezek nincsenek meg óriási hátrányban vagy a többiekhez képest. Na de tényleg befejeztem, mert olyan mint ha falnak beszélnék.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.12.25. 21:16:20