2979
-
#1451 Én pl. sosem használtam ládát, a lopott cuccokat átraktam a lóhoz, és van egy olyan perk amivel a lopott cuccokat is el lehet adni bármelyik kereskedőnél, persze nyomott áron. Igazából lopás nélkül is már annyi pénzem van hogy nem tudom elkölteni.
Ha pedig elég magas a karizma/beszéd szinted akkor hiába van nálad lopott cucc, az őrök nem fognak átvizsgálni sem a várakban, ki tudod dumálni. -
#1450 A ladaid a legbiztosabb helyek cuccokat tarolni.Meg a lovad.
Az hogy steal-t ir ki take helyett az valszeg nem veletlen, varj meg par napot mire elmulik roluk a stolen flag, valoszinuleg utana minden gond nelkul kiveheted. -
Hunor1 #1449 na ezt most nem értem . eddig a malomban ugye volt egy ágyam meg egy ládám amibe pakolhattam. ebbe a ládába pakoltam a lopott cuccokat, és itt egy idő után "tiszták" lettek, nem volt rajtuk a lopás jel . most azonban azt tapasztalom hogy ha ki akarok venni a ládából valamit akkor alul a "steal" jelenik meg , és a cucc az inventorimban lopottként jelenik meg :(( most hova francba pakoljak hogy ne legyen lopott a cucc amit kiveszek belőle ? van valami biztos hely ? -
Hunor1 #1448 sütni úgy lehet hogy odamész egy tábortűzhöz, vagy házban a tűzhelyhez és akkor lesz rá opció ha nem a kondérra nézel (hogy egyél belőle) hanem a tűzre . -
pett3rson #1447 azaz, az jól hangzik...konzervnyitóóóó... mámoros :)
vadászni megyek most már, csak rohadtul nem találtam vadat ma reggel amíg bóklásztam fél órát. tök vicces volt ahogy egy egy nyulat megláttam majd elszaladtak és eltűntek a bokorban...rossz helyen voltam, mert ez nem az az erdő ahol először vadásztunk a köcsög nemesúrral. ott sokkal több minden volt és sokkal tisztább terep, nem ilyen ágas-bogas.
sütni hogy lehet? mert a vadászott nyulat lopottnak találja a kedves vevő....no comment..jah, hogy azok királyi erdők és nekem nincs még jogom ott vadászni? Én kérek elnézést :D -
#1446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, sajnos duplan kell nyomnod a teljes sebesseghez az arra beallitott gombot, majd ugy is kell tartanod lenyomva.
Nem, csak lo legyen es gyorsan haladj, mielott leszednek az ulduzok.
A no az Theresa, tessek megmenteni! :) -
#1445 Hello! A "sprint gomb" az a "W" + a bal Shift + Shift? Lenyeges, hogy melyik loval menekulunk? En ahol eroszakoljak a not ott van harom lo, abbol az elsore ultem fel. -
#1444 páncélos ellenfelek gyakran vetnek szikrát, ha kardot használsz ellenük. Használj konzervnyitót, az nem szikrázik annyira :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spiked warhammer?
én még elég a derekán vagyok a fő küldetés szálnak, a kunok táborát még nem volt szerencsém meglátogatni. Jelenleg próbálom elverni azt a 30 ezer groschit, amit az agyament banditákból kerestem. Akinél lehet, fizetek a tréningért, had emelkedjenek a skillek.
Vadászatból is nagyon remekül meg lehet szedni magad, csak süsd meg mielőtt eladod :)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.03.06. 18:38:38 -
Zozo0122 #1443 Juhuuu :D Akkor már csak belekezdek. Az a baj, hogy tudom, hogy tönkre fogja tenni az elkövetkező 2 hónapomat...:P -
Rony94 #1442 Hamarosan! -
Zozo0122 #1441 Mikor jön az új patch? -
pett3rson #1440 Hát, nem ment :) lopakodás esélye nulla, mivel totál kezdő vagyok, egy szál gatyában is egyfolytában láttak. aztán kipróbáltam a lovas csatát, Én fent ők lent. 2 embert el tudtam intézni, szerencsére ők kitörtek, de más nem jött és így sikerült őket leölni..de a vezért azt nem tudom így, folyton leszed a lóról. visszaszállok, de szerintem nem sebzi a támadásom.
Jól sejtem, hogy ha szikrázik az ütés akkor az csak a páncélját (láncinge van) sebzi, de a csávót nem? van hogy a pajzsát találom el vagy a sisakját, de ezek szerintem az életerejéből nem vesznek le, a sisak is szikrázik, meg a pajzson dobbanó hangot ad. Talán ésszerűbb lenne egy kopjával vagy mivel mennem, azzal fejbe kólintani... -
pett3rson #1439 köszi a tippet, csinálom :) -
#1438 Emmeg csak úgy...
-
#1437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hasonló, ahogy észrevettem fix lebukás, ha valakit megölsz, tök mindegy hol, tök mindegy ha nincs ott senki más, már riasztanak is. Dettó fix lebukás, hogyha felgyújtod bármelyik nyílvessző tárolót, vagy az is, ha a banditák táborában megmérgezed a kaját, akkor is ha ezeket nem látja épp senki. Talán az egyetlen, amire nem jelez be fixen, amikor a kunok táborában teszed az üstbe a mérget. Ha meg nem csinálod meg mindet, akkor amikor lejelented, akkor valójában elbukott küldetésnek jelöli be.
Csak gondoltam esetleg valakiket valamilyen sorrendben kiiktatni, hogy ne riasszanak, vagy máshogy csinálni valahogy, hátha lehet... :)
Ahogy azóta olvastam kb úgy tudták emberek megcsinálni az egészet, ha "pucérra" vetkőztek és pontról pontra olyan gyorsan rohangáltak, ahogy tudtak, próbálva elkerülni az utánuk rohanó banditákat, meg kunokat. Meg persze úgy, ha az egész tábort kiírtja az ember. :P
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.05. 21:20:02 -
FartingSquirrel #1436 A temrészet engem is nagyon megfog. :)
Imádok az erdőben lenni. Az otthon kirándulós időkre, a Mecsekre emlékeztet. :) -
pett3rson #1435 grat, Én még csak sétáltam vele..de olyan bájos a nevetése, megfektetem a kiscsöcsűt :) (addig is elmentem egy fürdőbe, csak hogy tudjam mit is kell csinálni a nászéjszaka ;) )
-
Hunor1 #1434 nnna , jól megkúrtam Terézkét ! :))) -
#1433 Az a küldi egy rémálom, mert a játék nem igazán kezeli jól a lopakodást szerintem.
Beöltözöl full kun szettbe, sisak meg minden, ha odamegy vki akkor próbálj semlegesen viselkedni (ha a magyarul beszédet választod egyből lebuksz). Én az egyik bográcsba raktam mérget, és egy nyílvessző tárolót is megrongáltam (kb. egy óra próbálkozás után), de mást nem tudtam csinálni. Alszanak a sátrakban is, de ha odamész és próbálod megölni őket azonnal észrevesznek, hiába nem látnak.
Szenvedtem ott vagy 2 órát, aztán hagytam az egészet, meglátjuk hogy a peccs javít-e valamit a lopakodáson.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.05. 17:27:38 -
pett3rson #1432 Amikor EZT a küldit csináltam, akkor adta be először a levágott fülek opciót. Érdekes volt, mert úton Neuhof felé rám támadt egy bandita aki végül megadta magát én meg annak rendje és módja szerint kinyírtam...és levágtam a fülét és csak néztem, hogy ez milyen quest elem..aztán mikor beszéltem Captain Bernard (kapitány, nem Sir, bocs) akkor beadta ezt a side-questet. -
#1431 Tényleg, lehetséges a "Nest of Vipers" küldiben a szabotázst úgy elvégezni, hogy egyáltalán ne fedezzenek fel közben? Ti, hogy csináltátok? :) -
Hunor1 #1430 nem Ratzig ? :) -
pett3rson #1429 Sir Bernard elvileg. :) a csóka az első nagyobb várból.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.05. 15:52:56 -
Hunor1 #1428 OK KÖSZI. (picsába, mindig az a lopakodás...)
más: a bandita füleket hol kell leadni ? -
#1427 Az csak egy kombó része elvileg. -
Hunor1 #1426 a pajzzsal hogy lehet ütni ? -
Hunor1 #1425 ok, csak tehenet könnyebb találni mint vaddisznót :)) -
#1424 Úgy vettem észre hogy pl. a vaddisznó lövés több xp-t ad mint pl. a nyúl vagy tehén.
Btw, ha pedig az erődet akarod növelni arra a legjobb ha puszta kézell elkezdesz verni egy tehenet, az adja a legtöbb xp-t.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.05. 02:21:48 -
Hunor1 #1423 5-ös íjásztudományt ha eléred akkor majd csökken jelentősen a kézremegés. de egyébként sem jó túl sokáig feszítve tartani. -
Hunor1 #1422 hopp, na ezt nem tudtam eddig. szóval Q, F, vágás a combó ?
-
Hunor1 #1421 nem kell kimenni az erdőbe ahhoz. lehet lődözni marhákra, disznókra is a falu/tanya mellett is. bármi megteszi. de az íjászverseny az jobb. 20-at teszel a győzelmedre, és ugye 60-at kapsz ha nyersz .
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.05. 02:05:58 -
Ironman2 #1420 Az igen! -
#1419 Némi info a phről hátha valaki aki kardozgat tud belőle kamatozni:
"Clinch, rúgás, vágás. Repeat. (közel szaladsz, "q", "f" , left click)
Ha ebbe belejössz, akkor már mindegy, hogy 2 az ellenfelek száma vagy 22, könnyedén megölöd mindet.
A clinch-et nem tudják kivédeni. Sőt, támadni sem tudnak közben. Egyszerre védekezés és támadás, ami 100%-os megbízhatósággal működik. Védekezés, mert ha összeakaszkodsz, nem tudnak támadni. Támadás, mert ha felrúgod őket, utána beléjük tudsz ütni egy nagyot. Nem látom, hogy mi lehetne jobb annál, hogy úgy támadod az ellenfelet, hogy nem tud visszatámadni.
(Elvileg a clinch master perk sem kell hozzá [de gondolom nem árt ha megvan]
A clinch úgy működik, hogy aki előbb támad, az rúgja fel a másikat. De ha nem vagy elég erős (a clinch master és talán a páncélok súlya is számít), akkor ez nem mindig sikerül, lehet, hogy mégis az ellenfél rúg fel téged. De nem elég ha erős vagy, neked kell előbb rúgnod ("f"). Tehát erősnek kell lenni, és gyorsan kell nyomni a gombot.
Ha az ellenfél esetleg mégis felrúg, az nem nagy baj, mert szinte soha nem rohan hozzád, hogy beléd üssön, tehát csak egy kicsivel fáradtabbá válsz, viszont annyit így is nyersz, hogy nem kombózott rád a nagy fejszéjével." -
#1418 Íjásztahoz kis segítség, a konzolba engedélyezni tudod a célkeresztet és így sokkal könnyebb lőni. Nem 100% pontos, de segít.
wh_pl_showfirecursor 1
A skillt pedig fel tudod húzni viszonylag egyszerűen: egyrészt Ledetchko-ban van egy íjász verseny (vízben úszó fákra kell lőni), azt bármikor újra lehet játszani, másrészt menj ki az erdőbe és lődd halomra az összes aállatot ami csak mozog.
Így viszonylag hamar tud nőni a skill, és ez húzza magával a kitartás / erő / vadászat ágakat is.
A karakterem most 20 szintű íjászatban, bárki és bármi egy lövés, a páncélos kunok is :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.05. 00:10:00 -
pett3rson #1417 íjászat még nagyon gyerekcipő, a nyulat nem találom el 2 méterről :) ez a jobbra-balra mozgás majd eltűnik vagy ez végig ilyen lesz?
próbáltam a lovas-kardos módszert, mert egy ember ellen egyszer bevált, de most folyton ledob a lovam, pedig azóta már fejlődött is a lovagló-tudományom..
nagyon úgy tűnik, hogy ez a lopakodós vonal fog bejönni nekem..aztán kitudja... -
#1416 A problémát én a lovasíjászattal* hidaltam át egészen sikeresen. Talán csak amiatt, mert a fő küldetésszállal nagyon nyugdíjastempóban haladok, de én még egy rohadt darab lovas ellenféllel sem találkoztam, úgyhogy amíg sikerrel priorizálom azt az egy-két íjászt (azoknak egyszer sikerült kinyesnie alólam a lovat és mint eztán kiderült, az öt kun legény aktívan, hogy úgy mondjam, szablyával nem méltányolta a művészetük otromba másolatát), a többi már csak idő kérdése.
Illetve az AI is... nos...
Négy kunnal küzdöttem (=rohantak utánam jelentkezni a tűpárna-állásra), amikor az est leszálltával a két utolsó úgy döntött, hogy ő most elmegy aludni, munkaidő lejárt.
*A gyakorlatban inkább lovasított íjászattal; rohanok előlük, íj feszít, stop, lő, rohanok...
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.03.04. 22:57:53 -
Hunor1 #1415 a Sába királynő kard darabokat összeszedte már valaki ? -
Hunor1 #1414 hát nekem sem . már 9 -es a kardozás szintem , 13-as a strengt , de még is olyan lassan csapkodok . az ellenfél meg olyan combókat visz be hogy csak a pajzsban bízhatok . fogalmam sincs hogy mikorra érhetem el azt a szintet amikor folyamatában 3-4 csapást gyors egymás után lehet bevinni (ahogy ellenem) . -
pett3rson #1413 hát, nekem még kell egy kicsit fejleszteni a harci ütemmódot...ha 3-an rám jönnek egyszerre akkor nem vagyok toppon, elkalapáltak már vagy tucatszor..majd kipróbálom ezt a lesből támadós dolgot, mert ez a kardozás nekem nem megy. -
Rony94 #1412 Egy-két mellékküldi bugos, de amúgy teljesen játszható. I just saying!