2979
-
Hunor1 #1491 ... no meg ezt a térképet meg is kell tölteni tartalommal , ami szerintem sikerült is a millió kis mellék küldivel .
most azon agyalok hogy ha egyszer újrakezdem majd akkor lopakodós gazfickóként majd szükségem lehet búvóhely/ek re . ehhez tök fasza lenne az erdőben elhagyatott kunyhókra . avagy mondjuk "kipucolnék" egy két füves asszony házikóját . gondolom ha kinyírom őket akkor elfoglalhatom azokat nem ? -
Hunor1 #1490 azok. itt rengeteg a mellék küldi, gondolom ellensúlyozandó a főszál esetleges hiányosságait . ( mivel azt még nem vittem végig csak feltételezem, de vannak hangok arról hogy a vége állítólag össze lett csapva , még kiegészítésre szorul. akár több dlc-ben) -
#1489 Hmm.... Érdekes lehetett, de gondolom egy idő után leült az egész. Feltételezem melléküldetések voltak. -
Hunor1 #1488 ezen én is túl vagyok, legyen elég annyi (mert nincs kedvem spoilerezni) , hogy amikor visszamentem a paphoz azzal zárta a questet hogy felejtsem el ... :) -
#1487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, elfogadható a dolog, hiszen és a favágókat rémnek látom, és amikor megtámadják a nőket érthető hogy megtámadom őket, elfogadom...
Mivel a játék hozzászoktat a több megoldáshoz, ezért is töltöttem vissza, hátha el tudom kerülni a vérontást.
Viszont ha puszta kézzel támadsz rájuk, vagy egy nagyon gyenge fegyverrel akkor előfordul hogy könyörgőre fogják,...és akkor felkínált lehetőség hogy elengedd.
Viszont ha elengeded akkor így megakad a script.
Jelenleg már lezárult a küldetés, de a csajok még malac, ló meg csirke alakban bámulják a tűzet...elmentem megnéztem...sőt, még most is 'kinyithatod' a hátsójukat ha van rá gusztusod :))) ..már nem vagy elkábulva.
Kit--Kat
Az első bétában nagyjából egy falut járhattál be egy-két küldetéssel, a másodikban már jóval nagyobb területet, Thalmberg-ből indulva, tanulhattál kardvívást, voltak küldetések, próbálkozhattál alkímiával..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.08. 10:56:05 -
#1486 Nekem végigment a küldi gond nélkül, szerintem... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...azért nem ment neked, mert mind2 embert meg kell ölni. Kb egy csapásosak, ezért lehet nem gondoltak arra készítők, hogy valamelyik túléli. :) -
#1485 A megjelenés előtti early accesst hogy kell elképzelni? Egy kissebb területen szabadon mászkálhattál sztori nélkül? -
#1484 Ezt a küldetést az érkező javításig kihagyásra javaslom:
A papunk, akivel kicsapongtunk (de rendesen), majd ezt lenyomtuk egy beszéddel a hívek torkán, elindít minket egy küldetéssel Gertrude, a füvesasszony felé. Ezt még ne csináljátok meg szvsz a patch-ig. valszeg nincs még kész.
Malakai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom én hogy csak képzelgem, de képzelgésemben ugye azt is 'valóságként' élem meg.. :))
itt háromszor töltöttem fel egy régebbi állást:
- az első alkalommal megcsináltam a malacot egye fene, és persze megöltem a 'rémeket'...ezt ugye nem kellett volna mint kiderül később.
- második próbálkozásra próbáltam elkerülni az állatok abajgatását, nem kértem őket 'szolgálatra', és ököllel levertem a rémeket, de az egyik újra megjelenő figura kergetése közben kikerültem a körből, és elkezdett pihentetni a játék, majd beadta hogy beszéljek a pappal..a tűzhöz visszatérve azt láttam hogy az egyik nő holtan fekszik, na felkaptam a vállamra hogy elviszem a paphoz, útközben lekapcsolt az egyik őr, és dutyi...
- hamadik próbálkozásra sem tudtam elkerülni hogy afférba keveredjek az 'állatokkal', 'megcsináltam' a szamarat, majd a két megjelent rémet megvertem, de az egyiket véletlenül úgy megütöttem hogy meghalt, a másikat elengedtem a fegyvere nélkül...amíg várakoztam a megjelenő rémekre, a halottat rádobtam a tűzre.
várakoztam kicsit, mire rámvilágosodott a halott eléget, a nők még állatalakban, a papunk lecseszett a kezemhez tapadt vér miatt...
most majd visszafelé megnézem magukhoz tértek-e a botcsinálta boszik, ha még mindig állatokodnak akkor ez a küldi bugzik.
-
#1483 Ebbe én is belegutottam és én is erre gondoltam. -
#1482 Tippre lesz ott küldi (nekem nem volt még). Ez olyasmi, mint a kincsestérképekkel én viszonylag sokára kezdtem el foglalkozni és eddig kb a fele helyszínen már jártam, ahova elvezetnek. Minden ott van előre. :) -
Hunor1 #1481 hihetetlen azért hogy mi mindennel megtöltötték a terepet . csak úgy bóklászom a térkép szélén az erdőben, gondoltam itt már úgy sem lesz semmi... erre látok egy fa tornyot, az emeleten egy dézsában fekszik egy nő vérbefagyva (baleset) , lemegyek alulra és ott még 2 test, + zsákba varrva még több hulla. minden csupa vér :) kint a ház mellett meg egy véres kínzópad . nem tudom nem-e valamely misszió részét fedeztem fel, vagy csak funkció nélküli díszlet az egész ?
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.08. 00:02:32 -
Hunor1 #1480 off .
írtam a Vávrának a twitteren, és javasoltam neki hogy legközelebb ha csinál ilyen játékot azt majd a római korban játszódhatna :)
egyrészt sokkal népszerűbb az a kor (több eladás) , másrészt kurvára csípem azt a korszakot :) -
#1479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csajokat láttad állatoknak, de ja végülis a képzelgésedben felcsináltál egy disznót, pontosabban tolvajkulccsal kinyitottad hátulról. Elég zavaros persze direkt az a rész. :)
Mondjuk egyéb rész is zavaros ott, ami simán lehet írásbeli hiba.. Akik megtámadják a nőket "négerek", ott az erdőben banditának írja őket, később viszont azt mondja, hogy favágók voltak. -
ShaiHulud #1478 black mirror s01e01?:) -
#1477 Ha segíteni akarsz Theresán... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Füttyents csak oda nekik, akkor is írja ki a játék tippnek, hogy füttyel lehet hívni a lovadat majd. Magadra tereld a figyelmüket, ennyi elég a csajnak, hogy elmeneküljön és utánad fognak menni. -
pett3rson #1476 nem kell odamenni, mert úgyis kinyírnak, lófasz tudásod van még mindenben, azok meg 4-en vannak. menj a lóhoz és ülj fel rá, aztán vágtass mint akit puskából lőttek ki, jönni fognak utánad, nyugi....korábban linkeltem végigjátszást, azt nézd meg, ha nagyon kíváncsi vagy mit hogy kell csinálni. -
#1475 ..hát ez egy érdekes élmény volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan megizéltem egy disznót a játékban? ..amikor bekentek valami halucinogén vacakkal akkor a legnagyobb félelmem az volt hogy megdugom a mamit, a legrondábbat.
..erre megizélek egy disznót?? -
Piko888 #1474 Én nem mertem odamenni, hány katonát kell lekaszabolni? -
#1473 Igen, az halál irritáló volt, amikor végre lecsaptam egy elég komoly tábort, úgy öt kunnal, az utolsó, összegörnyedőnél pedig már annyira belelovalltam magam, hogy effektíve rávetettem magam. Erre valahogy... a magasban maradtam, a talajjal egy párhuzamos, vízszintes síkon. :D Nem voltam elragadtatva attól a perspektívától, hogy tölthetem vissza az állást és hagyhatom odalent a jóságot, mert mint a felemelkedett Buddha, lemondtam az anyagi javakról (lévén nem érem őket el).
A megoldás végül, szerencsére, gyorsan leesett, elkezdtem lassan araszolni a közeli domboldal felé, ahol a képzeletbeli sík metszette a valós talajszintet. Működött is, azt elérve felmentem a dombra, de legyalogolva megint a levegőben sétáltam; úgyhogy hívtam a lovat, felültem rá, leszálltam, és onnan már megoldódott a gond. -
#1472 Koszonom, igy konnyebb lesz :) -
#1471 akkor a gyorsabb elérésért:
egésszen pontosan itt van -
Rony94 #1470 Elképesztő ez a látótávolság! :) -
#1469 Na mielott az 1.3 javitja ezt, gyors kiprobalom en is a "levitaciot", kosz a tippet. Eddig csak az egbol istant lepotyogo npcket lattam (A Bethesda jatekok utan ezeken mar meg sem lepodik az ember ugyebar), de repulni meg nem sikerult Henryvel. :) -
pett3rson #1468 legérdekesebb mikor harc közben csinálja ezt...kár, hogy nincs belőle előny, mert annyira le kell süllyedni, hogy meg tudjam ütni az ellent, hogy ott már Ők is elérnek :) -
#1467 Uzhitz-i Gertrude asztala küld pályára. -
Hunor1 #1466 ja, én az alkímiát még meg sem próbáltam, túl sok a tennivaló ( no meg nem is annyira izgat) -
#1465 :DD A cseh légifelderítés! -
#1464 :)
tapasztaltam..
..és nézd ott egy fészek!
-
#1463 Az egyik vajákosasszony kunyhójában van egy alkímiai asztal, ha arra rápróbáltam, elkezdtem emelkedni, mint Jézus én is. A KCD-ről beszélünk, ez "mindennapos", nem mod-kérdés. :D -
Hunor1 #1462 ez mi a tököm ? valami mod ? -
#1461 Ahogy csak egyszer látod Bohemia-t :))
-
Hunor1 #1460 hát de baszod jó beszélem a magyart ! :)))) -
#1459 Viszont muszáj megszólalnia mert bármit csinál oda fognak hozzá menni a kunok. Szóval egyszer max eljátszhatja a hümmögést, utána már nem működik. legalábbis én órákon keresztül próbáltam mindent, de nem sikerült kijátszani őket. -
#1458 Álruhában könnyen bejuthatsz csak ne szólalj meg mert lebuksz :D -
Hunor1 #1457 köszi. ok, akkor várok még kicsit vele, hátha. vagy szerzek másikat .
még valami : ha full cuman cuccban vagyok, elvileg könnyebb bejutni a táborukba, vagy ugyan úgy felismernek/rámtámadnak mintha európai felszerelésben vagyok ? -
#1456 Egy idő után elméletileg tök mindegy hol van, lekerül róla, de a ládában tárolva ugye biztos nem kapnak el vele.
Állítólag minél drágább valami, annál később kerül le a piros kéz.
De most így gyors rákeresve más is jelentette már, hogy nekik soha nem kerül le a lopott jelzés dolgokról, szóval lehet valami bug.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.07. 11:43:47 -
Hunor1 #1455 igen, lehet hogy bugos ?
Illetve a lóban tárolt cuccról is lekerül idővel a lopott jelzés ?
(van egy fasza brigadine armor amit szeretnék már kipróbálni, de az istennek sem tűnik el a lopott cucc jelzés róla, sem a ládából ha kiveszem, sem ha a lóban tárolom.)
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.07. 11:20:27 -
#1454 Minden a ladadban tarolt targynal elojon a steal felirat? -
Hunor1 #1453 már napok óta bent van a cuccom a ládában , és nem megy le róla a piros kéz. gondolom azért nem mert a molnárnál lévő ládámból is ha kiveszem akkor alul "steal" az opció. nem értem miért vált a legális ládám olyanná, mintha bármely más tulajdonú ládából lopnám . -
Rony94 #1452 Ezen a héten most már biztos jön az 1.3 patch. Twitter