2979
-
#1411 Te is jol szorakozol, ok is, win-win :) -
#1410 A magam részéről én úgy vagyok vele, hogy nem tudok nem játszani vele :)), annyira sok lehetőség van még nyitva, pláne mivel moddolható, szal ez olyan hogy simán kijátszom majd még később is megpakolva ezzel-azzal.
Az erdő, az erdő az büntet, sőt úgy globál a természet. erdőben járva a tisztások, meg az olyan részek ahol valami földcsúszás lehetett, meg a bükkös-tölgyesek, fenyvesek kegyetlen jók.
..nagyon sok van ebben a játékban még, meg egy csomó minden kikerült valami technikai okból, ..ugye ott volt hogy nagy esőben fedél alá menekülnek az emberek, ezt is kivették...jelenleg amikor úgy szakad mintha öntenék...a jóparaszt akkor csak is kapálja a káposztát...aki látott már olyan embert aki ismert olyat aki olvasott valahol a kapálásról, az már tudja hogy ez nem hatékony, ellenben überfárasztó 8kiló kapára rátapadt sárral püfölni a sáros földet..
Szóval sok hivatalos tartalom, és nem hivatalos tartalom jön, ami bőven megadja nekem(!) az újrajátszást
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.04. 19:45:08 -
#1409 Hát még én azokon akik bétáznak vele.
5-6 patch után érdemes lehet majd tolni addig nem
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.04. 19:17:23 -
#1408 najó, ezek sztorik :D -
pett3rson #1407 :DDD hallod, ezen így elmesélve is fetrengtem a röhögéstől -
#1406 vízbe belefulladt asszonyt láttam már én is, a többihez nem volt szerencsém.
Nagy kedvencem az olyan jelenetek, amikor sehol egy szálláshely, én meg a véremen kúszva épphogy élek, .. na így a sötétben beosonok egy házba az erdőben, egy fűvesasszony házába, és más lehetőség nem lévén elkapom a torkát és az eszméletvesztésig szorítom, majd felkapom és kiviszem a tyúkolba, én meg iszikri be a még meleg szalmájára gyógyító álmot látni meg úgy egyébként is dögleni.
Reggel valamivel jobb állapotba nagy tökvakarva mennék a dézsához mosakodni, amikor jó hangosan rámköszön a sárkányfűárúsasszony onnan a padról:
- Jó reggelt Henry!
..ohh bazze
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.04. 15:42:23 -
#1405 Szóval... a kora délutánomat a KCD-vel csesztem el. És lőn. Megkísérlek ódzkodni a spoilerektől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelentkeztem egy küldetésre Ratay-ban. A párbeszéd nem volt az igazi, meg-megszakadt a feliratozás ilyen "Hey!" közbevetésekkel, de gondoltam, az utcán beszélgetnek, amiatt gliccsel a francba. Oda se neki! Párbeszéd vége, ballagok kifelé az épületből...
pénzbüntetés lebeg a fejem felett. Mi? MI?! Hogy? Miért? Csak valamivel később tűnt fel, hogy...
Egy lopott ing és egy nadrág van nálam. Fogalmam sincs, hogyan került hozzám, elvégre, ha már elemelek valamit, miért pont egy szakadt, lósz*ros inget újítanék be, de a legfurcsább az volt, hogy bár a körözés Ratayra és a malomra volt kiadva, senkit sem látszott érdekelni a pofám.
...úgyhogy felnyergeltem, és a helyi autoritással elhúztunk egy alkalmi táborba. A táborból kiindulva elvégeztem ezt-azt, majd amikor visszatértem, AKKOR elkaptak hirtelen ugyanők és levertek rajtam 30 sékelt. Fizettem, mint a katonatiszt. :D
Majd volt némi kvesztezgetés, hirtelen ismét körözve lettem, a szövetségeseimtől kaptam egy k*rva nagy, acélkesztyűvel nyomatékosított pofont, nyomtam a G-t, mint az állat, hogy állj, állj, megadom magam, itt valami félreértés lesz ...majd nem történt semmi. Se pénzbüntetés, se semmi, körözés elmúlt. :DD ...azazhogy részben elmúlt, mert Skalitzban, kib***tt SKALITZBAN, ahova két hete se lábat, se patkót nem raktam be, ott valami gebasz történt a hivatalos papírok szerint:
Ezen a ponton kezdtem azt gyanítani, hogy valaki visszaél a lopott személyimmel. :D Megvontam a vállam, haladunk tovább magyaros munkabírással és angolos spleenel. Rögtön rá a kötelesség Talmbergbe szólított, feladatom lényege annyiból állt, hogy egy hátasállat barátommal A-ból B-be kéne eljutni baromi gyorsan. Semmi gond, váltót ötösbe, GPS-en Talmberg beállít. Arra nem voltam felkészülve mentálisan, hogy az első kép, amit a városból meglátok, az az, hogy egy jóasszony lezuhan valahová olyan magasból, hogy azért a Cseh Légügyi Hatóság problémamentesen megbírságolhatná. Hümm, gondoltam, talán így spawnoltat a játék. Rá se rántani. Ballagnék át a hídon, amikor...
...amikor az Úristen szabad egét próbálja éppen megmászni egy újabb, második némber - ezúttal a "megmászni" szót szó szerint, nem pejoratíve értem. Aztán ő is lett oly kedves belecsapódni a patakba, és... áá, nézd csak! Megtaláltam a fent említett űrkutató csajt!
Kicsit vártam még, hogy mi fog ebből kisülni - semmi jó. Kemény meló ez a vízhordás, b*szki, és nulla veszélyességi pótlék!
No, mondom, frau, kimászol-e vajon a patakból?
...nem. Elvitte a szívroham, miközben az őr térdig vízben állva méltatlankodott a hullák miatt, én pedig ezen a ponton egyrészt majdnem kiestem a röhögéstől a székből, másrészt igyekeztem elhúzni onnan a bánatos péniszbe, mielőtt még ezt is a nyakamba próbálják varrni. Ittam egy sört a kedélyek lenyugtatása végett, aztán álomra hajtottam a fejem, hiszen másnap teljesítenem kell - jön a nagy nap, a lovasverseny! Délben.
Ezt a delet márpedig rohadtul komolyan vették. Váltott a kveszt tíz körül a "légy délben a kapunál"-ról arra, hogy verseny! Ijjaj, pajtás, kapom a gatyát, marlbórót, fel a deresre, ki a kapun ,és...
...és állunk. Állunk, mint lóf*sz a lakodalomban. Fél tizenegy. Jeej. Nyomok egy T-t, várunk egy órát. Továbbra is semmi, mindenki türelmesen, szótlanul ácsorog. Ismét egy bug? Az egyetlen reményem az volt, hogy pontban délben tényleg elindulunk, hiszen nem tudom, lett volna-e egyáltalán lehetőségem nem egész, hanem mondjuk egy félórát várakozni T-vel. Már épp kerestem volna a guide-ot a telefonon, amikor delet rikoltott az atomóra-kakas, és egyszerre mindenkinek baromi sürgős lett nyomni a versenyt. Okei'. Vágtattunk, vágtattunk, de úgy nagyjából sütött az egészről, hogy ez egyedül akkor lesz nyerhető, ha nem ragaszkodom az utakhoz. Hát nem tettem. Még így is baromi szoros, fej-fej mellett kasztnit karcolgatós volt a dolog, de csak mentem, mint a lökös. ...oké, egyszer fejjel telibevertem egy ereszt, úgyhogy mászhattam vissza a' állatra, de ne vesszünk el a részletekben. Szorított a konkurencia, úgyhogy fel akartam ugratni egy löszfalra, a lóval azonban sikerült beleállnom egy bokorba a fenti oldalon, de úgy, hogy se előre, se hátra, le, fel, halott kuplung.
Ez volt az a pont, amikor fel kellett volna adnom, de még megkíséreltem visszatölteni a reggeli nekibuzdulást, mire a játék visszadobta, hogy "Loading failed."
Klasszis, KCD!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.03.04. 14:22:23 -
Hunor1 #1404 hehehe, jó lenne a "szarós" ikon is - mint az éhezésnél - és akkor keresni kéne egy budit. ha nem találsz akkor befosol, és a repud vagy karizmád lemenne mínuszba ! :))) -
#1403 leültem a pottyantósra,..nem kínált fel 'rejtett' opciót :)
Az hogy olvasni lehet a klotyón az oké, részemről rendben...na de hogy enni is.... :)) -
Ironman2 #1402 -
#1401 Sajnos sehogy, folyamatosan nyomnod kell a "sprint" gombot. -
Rony94 #1400 Gondolkodtam hogy a mondat végére még benyomok egy smiley-t, de végül úgy gondoltam hogy a szarkazmus így is le fog esni. Na mindegy, ez most nem jött össze. :D -
Ironman2 #1399 Nem tudom te mit látsz,de én ott csak két lógó akármit látok,de hímtagot nem.Nem mintha érdekelne,csak eléggé hülyén néz ki így ebben a formában. -
Piko888 #1398 Helló!
Ma kezdtem a játékot, lóval menekülök a magyarok elől, hogy tudom bekapcsolni az állandó galoppot? -
#1397 Szerkeszto nelkul egyelore csak az eredeti alakzatokkal es texturak atvarialasaval tudnak dolgozni, azert ilyen mutans szegeny Henry (is) :) -
Rony94 #1396 Minden férfinak ilyen ott. Vagy neked nem? Ez esetben szerintem menj el orvoshoz! -
pett3rson #1395 ha az egyik alsó ruhám "elkopott" akkor az mit jelent? nincs annyi armor-om? vagy csak kiröhögnek, hogy szakadt pólóban rohangálok? arra gondoltam, hogy veszek egyet, de azt se tudom melyik az. mármint meg tudom nézni, de hogy most ahelyett milyet kell keresni, ha olyan pont nincs az eladónál azt nem tudom. vagy ez tökmindegy, vegyek valamit és vegyem fel oszt kész? -
Ironman2 #1394 Na megjött a Naked mod:
18 éven felülieknek szigorúan!
Meztelenkedés a játékban
JUJ,az nemtudom mi akar lenni Henry lába közt,vagy csak nekem furcsa?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.04. 01:00:12 -
Hunor1 #1393 TÖK JÓPOFA HOGY TALÁLKOZOK A RÉGI HAVEROKKAL, ÉS MÉG FELADATOT IS ADNAK :) (basszameg caps, sorry) -
#1392 Csak vigyázat, mert egy-két spoileres bejátszás van a videóban. :) -
Ironman2 #1391 Ez rohadt jó lett!!!!
-
#1390 Én úgy vettem észre, hótt' random. Amikor kicsapok egy nyulat pl., eléggé véletlenszerű, hogy húst, húst és irhát találok rajta, vagy mondjuk húst és belsőségeket stb. Azt hiszem, a perk inkább csak esélyt ad a cucc szerzésére, semmint biztos lehetőséget per kilövés.
Ezen felül... szemkontaktus, Henry! Szemkontaktus!
(Párbeszéd-feliratot kitakarítottam a képről a potenciális spoiler miatt.) -
Hunor1 #1389 APROPOS VADÁSZAT. MEGVAN A SKILLEM (sorry caps) az agancsra és a prém lenyúzásra . most lőttem éppen egy szarvas bikát , de sem az agancsot, sem a bőrét nem tudom megkapni, csak a húsát. ez most bug ? nem látom az opciót az agancsra vagy a bőrre. pedig még kés/tőr is van nálam. vagy kell valami egyébb szerszám ? -
#1388 Én csináltam közben melléküldetéseket, nem foglalkoztam a főszállal. A papos küldit nemrég csináltam meg.
Úgy vagyok vele hogy fellveszek annyi melléküldit amennyit csak lehet, aztán szépen csinálgatom.
Most pl. kineveztek fővadásszá, húst gyűjtök, barangolok az erdőben és íjazok. Baromira élvezem, nagyon látványos a grafika. -
Hunor1 #1387 ok, remélem az elején vagyok , de szerintem ezt a nyomozósdi küldit kicsit elnyújtották. Igaz a pap funny volt , de még mindig csak nyomozok. azért ettől remélem változatosabb lesz a további történet ? -
#1386 Mókás kedvében volt a rajzoló :) -
Zozo0122 #1385 Szerintem hasonlít gyertyára :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy egy pélóra :D -
Rony94 #1384 Nem akarok kötekedni, de a "candle" az gyertyát jelent. :D -
#1383 azért mert az mécses nem gyertya :-D az meg pont ilyen -
#1382 Huh. Nem pont... így rajzolnék le egy gyertyát. :D
Azon (is) jót mosolyogtam, hogy akad egy Kelpie nevű eladó ló is.
Szerk: Én is mindig tartok magamnál kötszert, és bizony használnom is kellett már. ...nem, nem harc miatt, hanem itt-ott a domboldalon való kicsit lendületesebb lecsúszás úgy néz ki, hogy már elég ahhoz, hogy nyílt és szilánkos lábtörést eredményezzen. :D
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.03.02. 16:16:38 -
Rony94 #1381 Meglepődtem hogy az 50 óra játék alatt még egyszer sem kellett kötszert használnom. Direkt fölhalmoztam még viszonylag a játék elején vagy 10 darabot, de még azóta is megvan az a 10 darab. Úgyhogy nem tudom. Nálam vagy bugos valami, vagy simán jól harcolok, vagy csak jól választom ki az ellenfeleimet. :D -
#1380 Viszonylag tisztességesen játszom, csak szökőévente vagyok egyszer alkalmi tolvaj , viszont a vadorzást, na azt fullba' nyomom. Most kerestem 1,5k-t elsősorban szarvassal (sütve valamilyen logika folytán lekerül róla a lopott-címke...), a fő probléma, hogy rohadtul monoton dolog a kereskedőket végigjárni eladogatni az értékes veséket pl., hamar kifutnak pénzből. -
Ironman2 #1379 Pedig a hullák teli vannak kötszerekkel,jó ha van nálunk azért -
#1378 Naked mod
PC-n meg eléggé ellaposodott az eladási ráta... -
#1377 Heh, Talmberg közelében ott álldogál Olena, az első "lovunk" Telmberg-ből. Egyébként stat-jai is jobbak, mint Pebbles-é, de persze nem a "mienk". -
#1376 Itt a második sor, nem a trade alatt vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1375 Lehet hogy nem a kereskedővel beszélsz hanem csak a lovásszal.
Nézz körül hátha van ott valaki más is.
Más tippem nincs. -
Hunor1 #1374 EGY lókereskedőnél vagyok éppen, a kereskedelemnél azonban nem látom a lovakat ( pedig "felderítettem" őket, név szerint is) , csak lószerszámok vannak a kínálatában ? előbb el kéne adnom a lovamat? de az sem opció... hogy vehetnék lovat ? -
#1373 Én így játszom, még az útközben talált civil hullákat sem fosztom ki kizárólag a banditákat és egyéb ellenségeket. Tisztességes játékkal is szépen megtudod szedni magad, küldetések teljesítésével és banditák rejtekhelyének a kipucolásával. -
#1372 Én végigloptam a fél világot, leöltem és kifosztottam a parasztok felét, elkábítottam és elloptam a fél őrség ruházatát és fegyverét és még nem voltam börtönben. Tehát okosban kell csinálni :)
Nem kerestem rejtett ládákat, viszont az út szélén a huligánok szoktak kincses térképet árulni fillérekért, azokat mindig megveszem mert jól hoznak a konyhára.