Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esettanulmány, bemegyek egy fegyvertárba, felnyomok egy ládát és a tartalmát kipakolás után azonnal teleportálom a határban legelésző lovamba. Ez két dologra jó, az első, hogy nem leszek túlsúlyos, hiszen a lovam fog megszakadni valahol, a második, hogy sohasem kaphatnak el lopott tárgyal mert ahogy rohan az őr testüreg motozásra, már át is teleportáltam mindent a lóba.
Szoktam is gondolkodni, mi lenne ha egyszer valaki belenézne a lovamba 😊
Ezt javítani kéne, hogy csak akkor lehessen a lóba pakolni, ha ott van melletted.
A falusiak azt sem szeretik amikor keresztüllovagolok rajtuk, az őrség ezt is nehezményezni szokta. Pénzt én sem tudok adni nekik.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Tip: ha a lovad táskájában van a lopott cucc nem veszik el tőled ha minden igaz.
Toronyba aludt az őr, leloptam róla mindent és pár nap után alsógatyóban járőrözött. Egy kardot kapott, hogy azért mégse legyen fegyvertelen. Kemény idők voltak ezek én mondok néktek... Simán megszégyenítik amiért nem vigyázott az egyenruhára 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Így maradt az, hogy a nemesek kedvtelésből levadászták őket és kipusztultak.
Igaz, hogy az erdőt járva néha lehet farkas vonyítást hallani, de azok rejtőzködve élnek és nem lehet megtalálni őket.
Kérdés...
Jól látom ha javítom a cuccaimat akkor romlik minőségük?
Tegnap szert tettem egy 73-as kardra, ami javítás után 63-as lett, eddig nem tűnt fel mert két hadseregre való felszerelést gyűjtöttem, így ha valami tönkremegy az kuka, bolond lennék javításra költeni, igaz vannak bónuszok amik adnak előnyöket, ha magam javítok, de ezeket éppen úgy nem használom mint a löttyöket amit főzni lehet.
Hogy lehet a lakosság reputációját felvinni?
Most ott tartok, hogy üdvözöllek Henry lovag, leköpnek és elfutnak a másik megyébe 😊
Az furcsa, hogy lovagnak szólít már mindenki, miközben legnagyobb tolvaj gazfickó vagyok akit a föld a hátán hordott 😊
És még 1 kérdés...
A hóhéros küldinél az írnokkal kéne beszélnem, de annak valami betegsége lehet mert az mindig alszik, ha felkeltem azonnal rohan az őrséghez. Mi a megoldás? Gondoltam kiszedem belőle, de a gégemetszés nem segített mert akkor bukom a küldit.
Loptam lovakat én is, elrejtettem őket, de egy idő után eltűnnek, eladni nem lehet őket, viszont a városőrség egy idő után beidéz egy prosztata masszázsra a lopás miatt, gondolom beszélt a ló 😊
Talán több mint 100 órám van a játékba, egy kifagyástól eltekintve nem találkoztam játékmenetet befolyásoló hibával.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Egyebekről nem tudok, ami hiányzik azért a helyszínt figyelembe véve azért némi medve, farkas, róka, bölény, jávorszarvas...
De lehet van ezek közül is valami, csak még nem találkoztam vele.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.28. 22:56:33
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.28. 22:26:14
A vicc az, hogy meg igy bugosan is zsenialis a jatek 😊
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak az "accident" helyek, ott mit lehet csinálni?
Általában érdemes körülnézni ott, de nem mindig van funkciója.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 14:15:42
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 03:26:48
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Pont tegnap csináltam, és az a papos rész...
Amikor...
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11