2979
-
Hunor1 #1531 na, azt hiszem belefutottam az ELSŐ bugomba (végül is nem rosz arány) . Egy íjászverseny nem akar betöltődni , csak fekete képernyő van, alul meg forog a játék ikonja . -
#1530 Oda fognak menni hozzád és másodszorra lebuksz, sajnos ez így van megoldva
Kell hogy legyen nálad méreg (keress vagy alkimia)
Csak egy hordót tudsz észrevétlenül megrongálni, sajnos ez is így van megoldva
Én órákat szórakoztam ott, kipróbáltam mindent de nem működött. -
FartingSquirrel #1529 Kis segtségre volna szükségsem, elakadtam az egyik küldinél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bandita tábort kellett felkutatnom a Talmberg feletti erdőben (bár inkább már közelebb van Skalitzhoz), ahol a banditák meg kunok együtt táboroznak. Elvileg azt fogjuk majd betámadni, csak előtte fel kell térképeznem a helyet, és opcionálisan megmérgezhetem őket, illetve tönkretehetem a nyilaikat.
1. Mit kell tennem ahhoz, hogy ne jöjjön oda hozzám valaki mindig kérdezősködni?
2. Hogy kell megmérgezni őket? Mérges gombát próbáltam beledobálni a bográcsokba, de nem lehetett.
3. Hogy gyújtom fel a nyilakat (egynél több hordót) úgy, hogy ne akarjanak kibelezni? -
#1528 Ezt lehetővé tevő filet? Mármint modoltad. Nézd meg a mod oldalát, valszeg frissítették, tudtommal van 1.3.1-es update a mod-hoz is. -
saabo89 #1527 Sziasztok! Arra van megoldása valakinek, hogy az 1.3-as frissítés letöltése óta nem tudok bármikor menteni? (leszedtem én is az ezt lehetővé tevő fájlt). Elég zavaró, tolvajlás nehezen megy, és a sikertelen próbálkozás után mindig kénytelen vagyok megölni az áldozatot :D Különben meg mentenék a próbálkozás előtt. Köszi az esetleges segítséget előre is! -
Zozo0122 #1526 Na látom már, épp nézem egy videóban...konkrétan nem indult el az a cutscene nekem. Remek. Teljesen kimaradt. Akkor asszem ööö...visszatöltöm. De miért maradhatott ki? A várfalon leálltam dumálni minden őrrel, lehet, hogy ez addig amíg odaértem megtörtént nélkülem?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.10. 21:38:40 -
Szerzetes89 #1525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt egy videónak kéne lennie, ahol tényleg ez történik.
Újratöltés?
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2018.03.10. 21:38:24 -
Zozo0122 #1524 Szerintem bugos a Run! küldetés szövege a naplóban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felkeltett az öreg lovag és mondta, hogy menekültek érkeztek a falumból. Kimentünk, de semmi, csak bambultunk a sötétben, mert reggel megjöttek Zsigmondék. Miközben a questline azt írja, hogy Sir Radzig itt járt a menekültekkel, parancsokat adott nekem, majd továbbment valahová. WTF? Hát nem a várában bújkál otthon? -
Zozo0122 #1523 Helyes :D Eddig vágtam a dolgokat nagyjából streamekből stb, de tovább direkt nem néztem :D -
Hunor1 #1522 ja , meg lesz a jutalmad érte később ... :)) -
Zozo0122 #1521 Meg, ráfüttyentettem a katonákra, aztán megkergettek, addig a csaj meglépett :D Azt írja, hogy sikerült megmenteni. -
#1520 Ha nem mented meg akkor is szerepelni fog, csak más válaszokat fog adni adott helyzetben :) -
Hunor1 #1519 Terézkét megmentetted a lovaglás előtt ? csak mert szerepelne még később a történetben . -
Zozo0122 #1518 Okés, megvolt, már át is jutottam máshová. Idáig vágtam a sztorit, gondolom innentől kitágul a világ :) -
Hunor1 #1517 ok, thx. -
Hunor1 #1516 1 : t GOMB. vagy "I" gomb inventory, Henry fölött látod az időt.
2. minden OK így, vegyél a pénzből szenet és sört. -
Zozo0122 #1515 Na, elkezdtem :) Az első észrevételeim ezek:
1. Hol tudom megállapítani, hogy mennyi az idő? Amint látom az idő elég lassan telik, ami amúgy nekem bejön.
2. Elsőre összevertem Kunesht :D Életem első bunyója, és még sikerült fejbetérdelni is :D Fogalmam sincs hogyan, csak próbáltam ritmikusan mozogni és oda ütni ahova épp nem figyelt :D Fél életemet így is levitte...Aztán kipakoltam a kérót és odaadtam apámnak a cuccokat, ő meg adott lóvét a piacra. Oké ez így? Nem fognak az őrök megszólni később? Bár amint láttam mindet névről ismerem :D -
#1514 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy hosszabb küldetés sorozat végén ajánlják fel hogy te lehetsz a vadász. Meg nem mondom így fejből hogy pontosan kitől indult a küldetés, de úgy emlékszem Talmberg-ben kellett körbeszimatolni a kocsmárosnál, vagy a vadásznál, hogy nincs-e szükségük segítségre. -
Hunor1 #1513 AZT A KÜLDIT KI ADJA? ( picsába, ez a lopakodás :) -
Hunor1 #1512 ú basszus, akkor oda elég az őzhús is? 10 kell belőle. -
#1511 Nem, azokat már végig nyomtam. Ott asszem csak húst kell adni, azt meg alapból tudsz.
Most ott vagyok hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kineveztek udvari vadásszá, és gyűjteni kell a lakomához cuccokat, most asszem 8 őz vese van a soron
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.10. 14:49:34 -
Hunor1 #1510 ez az a küldi amit SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy koldus ad? és 10 öz "érmét" kellene gyűjteni ? -
Hunor1 #1509 az, mellék küldi . várok még picit. venni olyan snassz :) különben is szokni akarom a vadászatot, mert állítólag egy küldiben lehetünk akár fővadászok is(?) -
#1508 Én mondjuk azzal szívok hogy vadászatban elértem a 20. szintet és nem tudok tovább fejlődni. Viszont van egy perk (belsőségeket lehet kiszedni az állatokból), ami kellene egy melléküldetéshez.
De mivel a legmagasabb szinten vagyok, nem kapok már xp-t, ezért ezt a skillt sosem fogom feloldani úgy látszik.
És sajnos ez az 1.3 peccsben sincs kijavítva. -
#1507 Vegyél egyet és megvan a 3. Ez a gyűjtögetős küldi, nem? -
Hunor1 #1506 ja ott vagyok éppen . van már 2 bőröm, a harmadik kéne. de nem jönnek a rohadt dinyai :) 2 órát is vártam, egyelőre nem spawnoltak. -
#1505 Ha járkálsz az erdőben akkor kiírja hogy hol van desznyó spotting hely, mutatja is a térképen. Odamész, tuti lesz ott 2-3. Ha nem akkor várj egy órát, respawnolnak.
Ugyan így az őzzel is. -
Hunor1 #1504 ....... kurva vaddisznók, nem járkálnak valami sűrűn ... :((( -
Rony94 #1503 Állítólag nagyon nagy segítség early game-ben, úgyhogy nem ajánlatos ha azt akarod hogy kihívással teli legyen a játék első fele. -
#1502 Csak a terkepeket kapod meg kvazi eleg hamar, de a kincseket neked kell megtalalni, felteve, ha meg akarod azokat keresni. -
Zozo0122 #1501 Ez a Treasures of the past DLC ez milyen? OP-k ezek az armorok? Ugye nem úgy működik, hogy valamit már a kezdetekkor a kezedbe ad, mert azokat rühellem. -
Madi92 #1500 Nem tetszik az a "hopefully" szó.. -
#1499 "The patch size is 5.7GB. We are already working on 1.4 that will hopefully improve performance on PC among other things."
Raertek. Mire az 1.4 megerkezik... :) -
Rony94 #1498 OFF
Az első részhez volt szerencsém vagy féléve. Nekem bejött. Ha a Left 4 Dead tetszett, ez is fog. -
#1497 nézegettem videókat a vermintide2-ről, de nagyon nem győzőtt meg :) -
#1496 Mondjuk mindegy, most úgyis Vermintide2 meg coopban cimbikkel. Mire kikalapálják KDC-t addigra végig is toljuk. :D -
#1495 Irta az egyik fejes - talan twitteren -, hogy a kovetkezo patch lesz az, amely utan varhato komolyabb performance javulast, most inkabb bugok es egyeb hulyesegek javitasa erkezett.
Mindensetre csorog az 5.7gb, kivancsian varom nalam mit produkal. -
#1494 Kipróbáltam, de nem nagyon érzek javulást a performanciában. :( -
#1493 töltődik az 1.3 -
#1492 Nekem közbe jött egy házfelújítás (másfél év), szal nem volt benne sok órám, meg eléggé sz@rul futott a gépemen. igazából érdemben nem is végeztem tesztelést.
Az első verzióban szinte semmit nem tudtál csinálni, egy mellékküldire emlékszem a horgászról aki elcsapta a gyomrát a kocsmáros kajájától.... mászkálni lehetett, de bár nem nézett ki rosszul, a második verzió több emelettel jobb volt.
Ez meg über :) ...de kell még sok minden, van ami kis dolog, mint pl. hogy tűzet és fekhelyet tudjak készíteni,..és van nagyobb mint pl. hogy szegény teheneken ne lehessen felgyúrni semmit :DD ..nem próbáltam, csak olvastam itt, ilyesmit utoljára az Oblivion-ban csináltam a szorzók miatt (falnak futás-úszás pl).