Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ma kezdtem a játékot, lóval menekülök a magyarok elől, hogy tudom bekapcsolni az állandó galoppot?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
The Matrix has you...
18 éven felülieknek szigorúan!
Meztelenkedés a játékban
JUJ,az nemtudom mi akar lenni Henry lába közt,vagy csak nekem furcsa?<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.04. 01:00:12
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ezen felül... szemkontaktus, Henry! Szemkontaktus!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Párbeszéd-feliratot kitakarítottam a képről a potenciális spoiler miatt.)
Úgy vagyok vele hogy fellveszek annyi melléküldit amennyit csak lehet, aztán szépen csinálgatom.
Most pl. kineveztek fővadásszá, húst gyűjtök, barangolok az erdőben és íjazok. Baromira élvezem, nagyon látványos a grafika.
GOOBY, pls
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Azon (is) jót mosolyogtam, hogy akad egy Kelpie nevű eladó ló is.
Szerk: Én is mindig tartok magamnál kötszert, és bizony használnom is kellett már. ...nem, nem harc miatt, hanem itt-ott a domboldalon való kicsit lendületesebb lecsúszás úgy néz ki, hogy már elég ahhoz, hogy nyílt és szilánkos lábtörést eredményezzen. 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.03.02. 16:16:38
Next PC upgrade: 2022
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nézz körül hátha van ott valaki más is.
Más tippem nincs.
GOOBY, pls
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem kerestem rejtett ládákat, viszont az út szélén a huligánok szoktak kincses térképet árulni fillérekért, azokat mindig megveszem mert jól hoznak a konyhára.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
ja ha már térképek. gondolom véges számúak . mi van ha az összeset megtalálom/megveszem ? van valami jutalma ennek ? csak mert egyet (amit már kiástam) ezekből eladtam .
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.01. 16:27:44
Végül jól tettem, mert vagy még legalább fél órányi gyalogos út várt rám. Ekkor még nem lehetett sem lóval, sem gyors utazással megoldani a dolgot. Persze később is történtek érdekes dolgok, de azért próbálok vigyázni magamra.
Aztán mikor már végre meglett volna, mert tizenkettedik próbálkozásra csak ráéreztem és klappolt az időzítés is, a hülyéje elkezdett menekülni és bepanaszolni a városi őröknél, hogy tolvaj vagyok. Eddig ANYÁD 1.0
Na de ez csak a kezdet. Mikor a városba be akartam menni, mert éppen arra volt dolgom, szóval a küldetés épp oda mutatott letartoztattak. Ekkor jött az ANYÁD 2.0, mert előtte még jól meg is vertek, ugyanis én nem voltam hajlandó megadni magam.
Persze jött a börtön, majd a jó kis értékcsökkenése a képességeknek és mivel úgy össze voltam verve, még cserébe tiszta vérbe láttam mindent. ANYÁD 3.0 fázis.
Én mielőtt rendbe raktam volna magam, bevállaltam egy fontos küldetést (gondoltam közbe majd elintézem, hogy lássak is valamit és ne legyek félholt), na de aközben meg nem lehetett se aludni, se olyat csinálni ami miatt ez rendbe jött volna. Igazából itt jött volna az ANYÁD 4.0, de helyette egy RELOAD 1.0 lett, sok órát a levesbe dobva.
Egy kis tipikus történet a játék elejéről még. 😊
Ami az SSD-t illeti, bizony, sokat segit, szinte kotelezo most mar, majdhogynem alapkovetelmeny az ekkora jatekoknal.
Nyeregbe is pattantam lopott lovamra hogy lopnivaló után nézzek, na de ezt a Molnár is látta és eltörhetett benne valami, talán bűnös életével is számot vetett és megszólalt végre a lelkiismerete, lényeg hogy eszét vesztve sikoltozott hogy tolvaj és szaladt az őrökhöz.
Sajnos apósjelöltemet se lenyilazni, sem lekardozni nem tudtam, így elmerengtem azon, hogy az utolsó berúgás előtt még minden jó volt (reload).
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ryzen5 4 magos procim van és soha nem ment 30fps alá ! 😊 (igaz 60 fölé sem...)
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.01. 13:09:50
The Matrix has you...
Egy korabban linkelt proci limitalo progival ez nemileg megoldhato, meg ha meg nem is szunteti a hibat, de ha lekorlatozod max. 98%-ra mag kihasznaltsagat, akkor csak docogni fog a jatek zsufolt helyeken, de nem all meg 1-2 secre.
Tobben irtak mar, hogy win7-rol win10-re valtva ez a stuttering megszunt, vagy minimalis lett (nalam nem javult semmit, viszont a cpu limit progival folyamatosan es elvezhetoen fut Rattayban is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.01. 12:56:24
The Matrix has you...
...en pedig ilyenkor mar azt szamolom, mekkora kiterot kell tennem "zsebemben" a panceljaval es fegyverevel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.01. 12:43:41
Indítástól nagyjából 30 másodper alatt tölti be a játékot, a kilépés 1 másodperc.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
vagy csak azok ahol lehet választani hogy meggyőzés vagy harc vagy más mellett választok? (aminél van jel, azokra gondolok)
The Matrix has you...
Meg azt, hogy mondjuk Rattay-ban mennyire szokott leesni az FPS?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem reszleteznem, hogy miert...
volt egy vicces találkozásom egy botcsinálta lovaggal egy kegyhelynél . gyors utazás módban jelzi a program hogy utazó van az úton. ok megnézem. egy dadogós fiatal srác áll az úton -jó páncélban - és arra kér hogy párbajozzak vele . az anyja küldte ki az útra hogy gyakoroljon 😊)