3156
-
Nekem ő egy suhintás volt, kb 5 másodpercig tartott a harc.
Mondjuk én eléggé kigyúrt állapotban mentem oda, minden erő/harc statom tizes felett volt, 75-ös sebzésű karddal.
Ittam egy potiont ami megnöveli az erőt 50%-kal, és ennyi, gyakorlatilag nem volt harc. Elindult felém, amikor odaért én rávágtam egyet és már jött is a bejátszás. -
Hunor1 #1586 nekem is így volt. valószínűleg longswordot használsz (pajzzsal együtt) , shortsworddal gyorsabban lehet csapkodni. no meg nem mindegy milyen szinten vagy a kardozásban . -
FartingSquirrel #1585 Hú, most eléggé felbszott a játék.
Mégis hogy kéne legyőznöm valakit vívásban, mikor egy suhintásom alatt az ellenfél lekardoz, feldarabol, kicsontoz, majd megesz másnap reggelire? Hogy lehet ilyen lassan kardozni? Az ellenfél meg másodpercenként viszi le az életerőm tizedét...
Különösen annál a tagnál, akiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elején elvette a kardomat, és meg akart ölni. Most fent vagyok a templom tetején, és próbálom megölni, de... ez szimplán csak nevetséges, ami kettünk között zajlik.
Van ennek valami titka, amire még nem jöttem rá? Vagy csak néhány órányi idegeskedés kérdése az egész?
Ja, meg hogy lehet ellökni a másikat, meg ilyen hasonló trükköket csinálni? Nekem ilyesmi csak 1-2x sikerült, viszont elég idegesítő, hogy minden ellenfél állandóan ezt csinálja.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2018.03.13. 02:37:03 -
Zozo0122 #1584 Nyugi srácok, csak feltételezések voltak egy MÁSIK vélhetően jó játékból, már ha létezne ilyen. Én eddig elégedett vagyok ezzel a játékkal, bár csak most megyek Rattayba először, szóval eléggé az elején vagyok. -
Hát ez tényleg brutális, a witcher topicban meg buzogányokkal akarnak harcolni meg több páncélt akarnak, itt meg szörnyekkel. Miért nem játszanak az elvárásuknak megfelelő játékkal az emberek? -
Hunor1 #1582 ez a KCD ÉPPEN ATTÓL olyan nagyszerű hogy nincsenek benne witcher szerű szörnyvadászatok :) -
FartingSquirrel #1581 Oh, oké, köszi. :/ -
A lehetőségek száma óriási, sok név/családfa visszavezethető, nevesített NPC-k, arról a tartományról származó családok. -
Zozo0122 #1579 Népmesék...erről meg az jutott eszembe, hogy mennyire durva lenne egy RPG a Grimm mesék világában. Te jó ég...afféle Witcher stílusú szörnyvadászként járnánk az országot. -
Zozo0122 #1578 El tudnátok képzelni egy olyat a történelmi Magyaroroszágban, hogy parasztlegényként az udvarba kerültök, de képességeiteknek hála a játékban előrehaladva földet kaptok és megbecsülést, baráti bejárást a nemesurakhoz, majd a legvégén...egy ostromot Nándorfehérvárnál és a reményt :) -
ShaiHulud #1577 sírva(örömkönnyek) játszanám végig :) add uram! -
Legyen! A lengyelek megcsinaltak az ujkori rpgk etalonjat, a csehek nem sokkal elmaradva mogottuk szinten osszehoztak a tutit, mi pedig... ideje lenne mar valami viritani nekunk is, Matyas koraszak erre tokeletes lenne, amugy is szeretjuk a nepmesek altal letrehozott, amugy erosen fiktiv, de okos es jo torteneteket :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.12. 18:36:24 -
ShaiHulud #1575 Mátyásos fekete sereges kellene, ott még lőfegyver és agyú is lenne bőséggel. Virágkor. -
Szerintem még nagyon sok lehetőség van a közép-európai középkori időszakában és nem látom okát, hogy Vavra miért választani telejesen más időszakot. -
JonasSandor #1573 metal gear soild 5 ssd-n van és ott is ugyanaz volt, leteszteltem fejessel volt hangja a hangfalam döglött be.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.03.12. 16:58:12 -
Nyilvan nem kotelezo, ember, jatek es ingerkuszob valogatja :) En speciel evek ota csak SSD-rol jatszok (oke, par apro kis game, amely alig tolt maradhat hddn), mig vinyot csak es kizarolag adattarolasra hasznalok, es altalaban ezt javaslom mindenkinek, aki kerdezi. Hogy aztan megfogadjak e, az mar mas kerdes, nyilvan ez mar egyeni dontes.
Egy biztos, az SSD-k ugyancsak megfizethetoek manapsag, ezert barki kiprobalhatja/beszerezhet egyet. -
Kurfürst #1571 A többi játéknál tényleg nem számít annyit, max. jobban fut, nincsenek microlaggok textúrák stb. miatt, gyorsabb a töltés.
Ellenben a KCD 16 Giga RAM és Win 10 mellett majd megsüti a CPU-t, főleg beszélgetésnél a lassú töltés, beszélgetés közben némán álló szereplők folyamatosan előjött, amíg SSD-re át nem pakoltam. Így is alig fér fel a 120 gigás SSD-re a rendszer meg tényleg legalapabb programok mellett. Sajna az SSD-t még mindig elég drágán mérik ahhoz hogy minden arról fusson. :/ -
Nagyon sokat számít az ssd, főleg a minimum fps-nél tud jó lenni, de azért az "Idéntől már nem igazán lesznek a HDD-k alkalmasak játékra" kijelentést kicsit erősnek érzem.
Nekem pl a játékok egy kb 6 éves sata vinyón vannak, a rendszer egy 10 évesen, és nincs semmi problémám.
Vehetnék ssd-t de nem érzem szükségesnek. Majd ha bedöglik a vinyó.
Én inkább azt mondanám hogy játékra win 10, és min. 8gb ram. Ez szerintem többet számít.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.12. 16:47:04 -
Zozo0122 #1569 Jaja, mindenki szokjon rá SSD-re. Idéntől már nem igazán lesznek a HDD-k alkalmasak játékra. Én először a Fallout 4-nél éreztem azt, hogy kizárt, hogy én azt HDD-ről toljam, onnantól kezdve majdnem minden (kivéve régi címek) eleve SSD-re megy.
Sajnos mára alapfelszereltség lett a játékokhoz ez is. Még a baráti körömben is sokan vannak úgy, hogy áhh, nem kell még az...pedig ez ugyanaz, mint aki nem akar megtanulni angolul - el lehet nélküle vergődni, de behozhatatlan a hátrány. -
Kurfürst #1568 Próbáld SSD-n futtatni, nekem ez meg egy rakás másik hasonló bug addig volt amíg HDD-ről ment. -
JonasSandor #1567 Mitől van az hogy a játékokban dumálás közben nincs hangja, háttérzene meg minden más van. -
Illetve, míg azért a KCD esetében úgy-ahogy megy a "suspension of disbelief", a klasszikus-szokásos császárkori esetben, ha a jóember belép a légióba, ott azért elég erősen csattan rajta a vasrács, nem fog elrohangálni szájdkvesztezni. :) Persze, elég nagy az a "római kor", hogy lehessen halászni benne, de ilyen esetben pont inkább egy törzsi beállítottságú társadalomból lehetne szabadabb sztorit leművelni.
...de amúgy ja, Vávra épp azért csapódott neki a KCD-nek, hogy a cseh történelemmel foglalkozhasson, és ez azért, mindent egybevetve, egy tiszteletreméltó hozzáállás - ugyanekkor viszont az is tiszta, hogy nem lesz abból semmiféle Róma. -
Hunor1 #1565 ok, kinek kinek megvan a kedvenc történelmi korszaka. ami a lényeg , hogy ezzel a játékkal REMÉLEM mérföldkőhöz jutott a játék ipar és lesznek még fejlesztők akik majd az igényes darabok készítését tartják szem előtt a TUCAT SZEMÉT helyett ! :) -
Én maradnék még, régebben elég sok történelmi regényt olvastam (ma meg már nem is olvasok :( ), egy ilyen játék visszaröpít, és érdekel is.
A római téma sem rossz, de ahhoz kevésbé kötődnék. -
A Shogun 2 meg magasan veri Rome 2 eladást szóval akár csinálhatnának "szamurájos" rpg-t is. Az meg a feudális japánban játszódik ami szintén középkor, punktum. :D
Amúgy igen, KS projekt indításnál azt mondták, h 3 részesre van tervezve a játék. Abban nem vagyok biztos, h a tökfej Henry története folytatódik.
De a lényeg, hogy még a meglévő részt kell kikupálni és a beígért funkciókat betenni utólag akár ingyenes dlc-vel.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.03.12. 10:42:20 -
Hunor1 #1562 én rohadtul tudnék vele azonosulni! a történet játszódhatna akár közép európai provincián -Pannonia- is, legyünk akár küzdve a római elnyomás ellen, vagy akár római polgárként küzdve - légióba belépve - a betörő barbárok ellen ! :))) -
1552-re ment. -
Úgy érted közép-európai? -
Hunor1 #1559 milyen még két rész ? arra gondolsz hogy a Henry-storyja fojtatódik majd? -
Hunor1 #1558 *kicsit kusza lett bocs :) -
Hunor1 #1557 világos, még ebben a részben is kurva sok fejlesztés benne van, nem is vitatom . ugyan akkor valamilyen történelemmel foglalkozó kimutatás szerint az embereket legjobban a római kor érdekli a történelemben . de pl. a TW szériában is a rome 2 magasan veri az Attilát eladási számokban . -
Szerintem mindenki latta, akinek nem a Baratok Kozt jelenti a sorozatnezest :) Egy a lenyeg, hogy a motorbol sok erdekes helyszint es kort ki lehet hozni, nyilvan a lopor feltalalasa elotti korszakbol, de egyelore ezt fejezzek be es aztan majd johet barmi. -
Zozo0122 #1555 Ugye a Spartacus, mint sorozat megvolt? :) Az egyik ok, amiért nagyon szeretem, az az, ahogyan a rómaiak vannak benne ábrázolva :D -
Na igen a moddolásban van lehetőség, ahogy írtam korábban egy Total War modder csapat már bejlentette, hogy GoT-ot akarnak belőle faragni.
Amúgy félreértés ne essék, én is kedvelem az ókort de sajnos nem véletlen az sem, hogy az Hbo-s Rome sorozatot a 2. évad után nem folytatták. Bár azt lehet éppen rosszkor készítették, mostanság talán több évadot is megélne. -
Ne felejtsuk el, hogy hamarosan erkezik hozza a teljes hozzaferest biztosito szerkeszto, vagyis amig keszul a maradek ket fejezet/resz, addig barki barmikor (nyilvan nem egyedul es nem ket perc alatt) osszedobhat akar egy romai koru total conversiont, ha arra van igeny. :)
Hozzateszem, egy jol megirt es profin osszerakott, a romai korban jatszodo film, sorozat vagy jatek barmikor johet, en vevo vagyok arra a korszakra, csak hat jelenleg az egyetlen plaform, ahol a szukseges dozis beszerezheto, az a TV. -
nem hinném hogy romai korral sokan tudnának azonosulni, gondolj bele mennyire patrioták hogy csehországban játszodik.
meg a kelet-europai eladások épp azért magasak mivel időben nem elképzelhetetlen távolság és még mi magyarok is beleélhetjük magunkat, főleg hogy a táj is mintha magyar táj lenne
szte az lenne a legjobb ha időben nem nagyon csak térben ugranának, mondjuk valami zsoldos aki sok országban megfordul, török elleni hadakozás efféle, kalozkodás
mika waltari sztorit simán beépithetnének
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.03.11. 22:16:35 -
Ehhez képest csak eladtak több mint 1 millió példányt, szóval kb lényegtelen hol játszódik, az időszak a lényeg és a megvalósítás. -
Azért nem olyan nehéz belátni, hogy egy római korban játszodó sztori népszerűbb lenne a cseh királyságnál. :) -
Nem tudom mitől lenne a "római" kor népszerűbb.
De ezt a részt még előbb be kell fejezni ahogy Fred is írta, aztán ott van még a beígért 2 rész mint folytatás. Szóval egyhamar itt nem lesz más játék. -
Alig keszult el a jatek egyharmada, elobb ezt fejezzek be :)