3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • b-type
    Igen,..de hozzátartozik hogy teljes fizikát hiányolok az esőből, azaz oké csorogjon az ér a lejtés felé...de nagy esőzés után,..mivel elég sűrűn esik, a mélyebben fekvő részek víz alá kerülhetnének, mocsarasodhatnának, sőt lehetne olyan rész is ahol ilyenkor nem kelhetnél át.
    De mielőtt félreértés esnék... ez csak azért fogalmazódik meg bennem, tudom hogy kissé túlzó ilyet számon kérni a játékon, mert egyébként nagyon bejön a környezeti kidolgozás, vágta a mezőn, az erdőben barangolás..a természet kidolgozottsága.
    ..ehhez képest okoz hiányérzetet.
    ...és vannak olyan tényleges problémák a természet 'fizikájában', amik valós problémák..ilyen a ló krosszmotorral történő háziasítása, és hogy szügyig érő vízben olyan vágtát lecsap, hogy ihaj. folyóban pár perc alatt elvágtatok ide-oda, oké úszni nem úszik, de közvetlen ezen határ alatt elvágtázik 220felett.. Ezek tényleg zavarnak, míg az előbbi az csak kényeskedés :))
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.16. 23:20:43
  • Kit--Kat
    Láttam egy faluban egy lejtős részt ahol esőben a víz csordogált lefelé az úton. Emlékszem hiányoltad, nem tudom patchel jött-e és mindenhol előfordul, vagy csak azon az egy helyen. Azt hiszem Samopehsben volt az eset.
  • b-type
    jó munka, ... sztem teljesen rendben van a harcrendszer..most már jó sok tapasztalattal, Henry-nél és nálam is :)
    olyan bunyókat verünk le, hogy felmerül bennem hogy felveszem...az ökölharcokat kifejezetten kedvelem, zseniális :)) A halásszal reggeltől estig verekedtünk, már szétszakadt rajta a ruha, fülig érő vigyorral kértem tőle újabb és újabb lehetőséget a bunyóra, már teli volt zúzodással és úgy nézett ki mint Rocky az utolsó menetben, de kemény fejű és mindig belement.
  • pett3rson
    húú, apám, mekkorát buliztunk az öreg pappal :DDD
  • Hunor1
    állítólag tölthető a konzolos 1.3 patch. valami 15 giga :)
    (mondjuk azt nem vágom hogy a bug javítások miért ilyen nagy méretű ?)
  • Voltan
    Manowar rulez!!!!!
  • PiszkosFred
    Annak kulon orulok, hogy vannak meg emberek, akik Manowart hallgatnak es kreativak :) (spoileres a video itt-ott)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.16. 18:24:06
  • Malakai
    3. Én kihagytam azokat, így "közepes" mindkét társaságban a karakter. :)
  • Madi92
    2. Úgyan olyan bunkó mint volt, megintimidáltam és arra jutottunk hogy hallott egy rejtekhelyről még menekülés közben. Elmondja hol van és így lerotta a tartozást. Még nem tudom mi van ott.

3. Én úgy gondoltam hogy lowborn jobban illik a karakterhez, meg jobban bírom a poornépet mint a nemeseket. De lehet később a másik hasznosabb lesz.
  • Zozo0122 #1698
    Azért jöhetnek a válaszok :D (Aztán úgyis magam döntök :P)
  • Madi92
    Az elsőre nem tudom a választ, a másik kettőre meg ne akarj választ, neked kell eldönteni. :)
  • Zozo0122 #1696
    Lenne 3 kérdésem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. A Shard nevű rövidkardom van, amit még egy banditától vettem el. 3 agility kell a használatához, de nekem csak 2 van, szóval elvileg nem vagyok olyan hatékony vele még. Miben nyilvánul ez meg? Kisebbet sebzek, vagy lassabb vagyok vagy mi?
    2. Összefutottam Rattay utcáján Kunesh-el. Ti belekötöttetek? Gondoltam szenvedett már eleget, pár aranyért nem bántom.
    3. Aki már hosszabb ideje játszik, mit gondol, hogy melyik perket lehet érdemesebb pickelni? Lowborn vagy Highborn?
  • Malakai
    Főleg, hogy állítólag anno ezzel a küldetéssel demózták tudtommal a többféle megoldást...
  • PhantomAss
    El tudom képzelni hogy így van, akkor viszont megint ott vagyunk hogy egyféle módon működik csak, ahogy a fejlesztők kitalálták. És ennek nem teljesen így kellene működnie szerintem.
  • Hunor1
    láttam olyan megoldást is (gondolom ez a "hivatalos" ) hogy parasztruhában odasétál Henry a tábor előtt egy őrhöz, aki kérdőre vonja.
    Henry közli hogy XY külde, és jelentkezni akar a lázadók bandájába. ekkor simán bekisérik a táborba, majd leültetik hogy ott várakozzon valami tisztre . gondolom itt lehet egy kis idő arra hogy becserkéssze az üstöket . amúgy amikor megjelenik a tiszt, akkor kis bejátszás, Henry lebukik valami szöveggel, a tiszt meg kiadja : "kill him" és onnantól csak a menekülés marad .
  • PhantomAss
    Nálam 18-as stealth szinten is riadóztattak a táborban, cuman ruhában,1.3 peccsel
    Én hagyom is a sunnyogást, ez így totálisan értelmetlen.
    Van még ezen kívül ia játékban több olyan küldetés ahol sunnyogni kell. Egyiknél kipróbáltam hogy elkaptam egy őrt, elvettem a ruháit, de semmit nem számított, egyből felismertek és elkaptak. Ha nem azt csinálod amit a játék akar akkor nem működik az álca. Pedig jó lenne ha működne az álruha.
  • Hunor1
    A stealth 9. szinten van nálam, nincs fenn az 1.3-as patch .
  • Hunor1
    a konzolokra még nem jött ki . de hamarost.
  • PiszkosFred
    Bizd a steamre, az megoldja! Gogon meg sorban szedd le a fileokat, elobb a "klienst" majd a patcht!
  • Pelsodriver
    Érdeklődöm tisztelettel, hogy friss telepítéskor a legújabb patch telepítése előtt továbbra is fel kell rakni a 23 gigás javítást is?
  • zizz21
    Sziasztok! Nekem XBox One -on még nincs fent az 1.3, más valakinél sincs? Vagy még nem is kellene? Valahol azt láttam, hogy igen..
  • Hunor1
    nekem nincs fönn az 1.3 patch....
  • Hunor1
    huhh, akkor jó ! néztem közben a wikin, még lesz utána is jó pár :))
  • FartingSquirrel
    Nem hiszem, hogy a támadás után a vége felé közelednénk.

Én pont az után tartok, de nekem úgy tűnt, hogy még csak itt indul igazán be. Legalábbis remélem, hogy nem csak parasztvakítás volt a küldi utáni párbeszéd.
  • Malakai
    Nem az elsétálással van a gond, kun ruha nélkül be se tudsz odáig menni riadó nélkül, tehát az alap. :)

pre-1.3 a kun táborban lévő üstbe lehetett mérget tenni riadóztatás nélkül, minden másra egyből riadóval reagáltak, akkor is, ha nem volt a közelben senki.
    Remélem nem kell full elölről kezdeni a játékot, a küldetés megkezdése elé azért visszatöltöttem 1.3-al és most stealth-en húzok, majd utána újrapróbálom. Ezért is kérdeztem, hogy Hunor a te karakterednél mekkora a stealth, hogy azzal még nem ment. "Benny Hill"-es fogócskázást el szeretném kerülni. :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.14. 21:42:32
  • Hunor1
    szerintem a fő dolog az hogy kun ruhában voltam, így aki pl. csak ült a padon az nem riadóztatott, igaz nem is az orra előtt sétáltam el .
  • Hunor1
    most viszont ugye az a feladat hogy menjek vissza a Ratzighoz jelenteni. ezek után gondolom meg fogják támadni a tábort, amiben részt kell vennem. csak attól félek hogy ez már nagyon az end game felé vezetne a főszálban ? nem szeretnék még a végére érni a történetnek. vagy ezek után is lesz azért még elég kveszt a főszálban ?
  • ShaiHulud
    nem lehet csak akkor mukodik, ha tok 0rol kezdesz uj gamet 1.3tol? pl a random encounterek is csak akkro nem mukodnek ha 1.3tol uj gamet kezdtel a regi savekkel mentek.
  • Hunor1
    nem tudom, csak megálltam az üst közelében, bedobtam ( nem lopakodva) , és tovább sétáltam. de pl éjjel is próbáltam de akkor jóval többen mászkáltak a táborban :))
  • Malakai
    Elolvastam amit írtál, amellett kérdeztem. A méreg beledobásánál számíthat esetleg a stealth, ezért kérdeztem.
  • Hunor1
    mondom hogy riasztottak. de például az első rákérdezésnél még elfogadja a szpícset hogy hugyozni akarsz, akkor még elsétál és van még egy esélyed. tehát nem lopakodtam sehol! csak sétáltam, és igyekeztem távolabb kerülve az öröktől elsétálni. de szerencse is kell, mert sokszor volt hogy ültek az üstnél.
  • Malakai
    Kíváncsiságból, stealth-ed mekkora?
    Bár tartok tőle, csak kamu, hogy 1.3 óta meg lehetne csinálni riasztás nélkül. :P
  • Hunor1
    nem, és vagy 8x visszatöltöttem.
    először is volt cuman ruhám komplett. az északi házikón keresztül sétáltam be, nem futottam . rögtön balra egy üst , megmérgeztem.
    szépen tovább sétáltam a másikhoz, majd kisétáltam a kapun, de lefelé a folyóhoz. láttam hogy egy kun őr elindul utánam. erre futni kezdtem,
    át a patak hídján is, be a bokrokba. nem jött utánam, sőt visszafordult. vártam picit amíg megszűnt a mozgás. ezután felfelé sétáltam a bandita táborba, a 2 őr nem piszkált mert kun ruhában voltam. a romos templom kapu előtt elhaladva jött egy videóbejátszás. az után a fal mellett hátra az üsthöz, ezzel 3-at már megmérgeztem. hátra mentem a sátrak mögé, hátha nem követnek. persze jött egy őr, és ez már levágta hogy kém vagyok. jött felém és támadott. gondoltam mos tmár mindegy , kifutottam a sátrak mögül, oda a 4. üsthöz és nem törődve a kiabálással beledobtam a mérget. ezek után már jöttek felém többen is, csapkodtak, de nem álltam le védekezni csak kifelé futottam a táborból. elhaladva a nyílvesszőket tároló hordók mellett csak nyomni kell egy E betűt. lendületből átfutottam a kun táborba és szintén futás közben -a hordóknál csak éppen addig álltam meg amíg nyomtam egy E betűt (ezzel gyújtottam fel a nyilakat) majd ahol beosontam a kun táborba ott rohantam ki . csak futottam sokáig előlük, egy idő után már csak 2 páncél nélküli kun üldözött, azokat levertem, majd a lovamat hívtam és ellovagoltam ...

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.14. 20:15:31
  • Hunor1
    :))))
  • PiszkosFred
    Hja, idokozben sajnos en is ezt tapasztaltam, a torokok tortek be megint kozepeuropaba :)
  • ShaiHulud
    szerintem ebben csak annyi van pedig, hogy bekerult a torok lokalizacio is, semmi egyeb.
  • PiszkosFred
    475 mb, mar totlheto.

#szerk: vagy legalabbis nalam szed valamit, de patch notes nem lattam sehol. Csak nem a torok lokalizacio, mert az spec nem kell :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.14. 17:56:08
  • Malakai
    Nest of Vipers szabotázs akkor felfedezés nélkül, sunyiban sikerült? :)
  • pett3rson
    speciel azért kezdtem neki, mert van egy mellékszál ahol az egyik fickónak kellett gyógyfű...illetve most már tudom, hogy gyógyfű én meg először azt hittem, hogy gyógyital. Konkrétan az volt a baja, hogy nem tud aludni, olyan fájdalmai vannak és erre kellett keresnem neki gyógyfüvet és a Lullaby az meg ilyen altató-szerűség. mikor lefőztem ezt a potit (ami végülis unknown lett :) ) és amikor oda akartam neki adni akkor derült ki, hogy semmi mást nem akar elfogadni csakis füvet...persze szerencsére volt nálam ilyen és meglett a küldi. direkt nem mondom meg melyik az, mert akkor spoilereznék. egyébként utal rá, tehát könnyű beszerezni, csak hát szövegértelmezésem nem volt jó :)
  • ShaiHulud
    korabbi mentest kell visszatolteni.