Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Hunor1
    nem, és vagy 8x visszatöltöttem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először is volt cuman ruhám komplett. az északi házikón keresztül sétáltam be, nem futottam . rögtön balra egy üst , megmérgeztem.
    szépen tovább sétáltam a másikhoz, majd kisétáltam a kapun, de lefelé a folyóhoz. láttam hogy egy kun őr elindul utánam. erre futni kezdtem,
    át a patak hídján is, be a bokrokba. nem jött utánam, sőt visszafordult. vártam picit amíg megszűnt a mozgás. ezután felfelé sétáltam a bandita táborba, a 2 őr nem piszkált mert kun ruhában voltam. a romos templom kapu előtt elhaladva jött egy videóbejátszás. az után a fal mellett hátra az üsthöz, ezzel 3-at már megmérgeztem. hátra mentem a sátrak mögé, hátha nem követnek. persze jött egy őr, és ez már levágta hogy kém vagyok. jött felém és támadott. gondoltam mos tmár mindegy , kifutottam a sátrak mögül, oda a 4. üsthöz és nem törődve a kiabálással beledobtam a mérget. ezek után már jöttek felém többen is, csapkodtak, de nem álltam le védekezni csak kifelé futottam a táborból. elhaladva a nyílvesszőket tároló hordók mellett csak nyomni kell egy E betűt. lendületből átfutottam a kun táborba és szintén futás közben -a hordóknál csak éppen addig álltam meg amíg nyomtam egy E betűt (ezzel gyújtottam fel a nyilakat) majd ahol beosontam a kun táborba ott rohantam ki . csak futottam sokáig előlük, egy idő után már csak 2 páncél nélküli kun üldözött, azokat levertem, majd a lovamat hívtam és ellovagoltam ...

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.14. 20:15:31