No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna segíteni valaki200 óra játék után sem jöttem rá arra ,hogyan lehet egy rosszul lerakott elemet törölni.Vagy csak ha éppen valamit változtatni szeretnék hogy lehet törölni a lerakott elemeket?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2022.08.28. 08:39:39
elég szépen fejlődök és köszönöm a segítségeteket.50 óra van eddig a játékban,vittem a fő és mellékvonalakat ahogy tudtam.Atremis megmentésén fáradozok,és tiszta para lettem amikor megtudtam hogy már nem él.Elvittem Nadi anak a Mind arcot polo előkészítette a szimulátort.Rámbízták hogy telepítem e a tudatát vagy nem hagyom szenvedni.Naida termináljához küldtek,ott is van a piros félhold,de a terminál nem működik azt írja hogy idegesítő életerő hangot d,és csak elhagy opció van.ez bug?ennyi szenvedés éls küzdelem után egy bug miatt nem támad fel Artemis.Szomorú vagyok.Van megoldás?
leveszed a fényét meg a hangerejét azt el van vhol a házban 😄
akár munkában stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.07.22. 11:57:42
https://www.twitch.tv/infrath
Egyedül új fiókot nem hoztam létre.
Annyira nem érdekel, amúgy is csak egy volt kolléga miatt regisztráltam, de miután láttam a stream-jét, többet nem néztem fel hosszú ideig. Aztán az Elite miatt akartam nézni, de már nem ment. Most is ránéztem, most sem megy.
Másik böngészőt most nem néztem. Ha nem megy az általam használttal (chrome), akkor nem érdekel.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Twitchcsel nem tudom mi lehet a gond, en evek ota hasznalom es huzom be a dropokat tucatnyi jateknal, sosem volt gond. Itt is csak egy ingyenes fiok kell twitchen (amivel nezed a streameket), azt osszekotod a steammel es kesz is, a dropok mar be is kerulnek az anomaly vendorhoz (aki a landing pad mellett all a korabbi szezonalis jutalmakkal)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nálam a twitch valamiért nem is működik. Belépek, de mindig a főoldalra dob. Akkor is, ha van linkem egy bizonyos streamhez. És emellett nem is jelzi, hogy beléptem volna.
Kikapcsolt reklámblokkolóval is. Már régóta.
Amúgy ezek a tartalmak megszerezhetőek játékon belül vagy csak így? Most elsősorban a hasznos dolgokra gondolok, mint a multi-tool, meg a hajók. A poszterek, meg tűzijátékok és hasonlók nem érdekelnek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Atlas Cake Poster
Atlas Firework Pack
Blistering Mushroom
Artemis Decal
Iteration: Ares Visage
A-Class Multi-Tool
A-Class Hauler
Utobbi ketto jol johet azoknak, akik most kezdtek a karriert es nincs meg ilyen "orokolheto" (ertsd, az anomalyban lehivhato) cucca rewardokbol vagy dropokbol.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: eddie999, 2022.07.19. 12:33:17
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2022.07.19. 10:11:00
Hány éves vagy? Szerintem egy kis basic angol nyelvtudással és egy mobilon megnyitott google fordítóval sokkal jobban jársz, mint egy hülye magyaritással.
Tudom, mi már öreg szarok vagyunk itt sokan, de mi annó még fizikai szótárral (papirból készült) nyomtuk a játékokat a 90-es években.
Én a legtöbbet ezekből és a classic cartoon network-ből tanultam meg angolul.
Szerintem sokkal többet ér, ha kiszótárazod. Igy legalább tanulsz is játék közben. És ez a játék nem a cifra hardcore plot twist-es RPG cucc.
Þór vígi þessi rúnar
sok sikert <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.07.18. 15:42:57
vagy most nem esik le hogy mit nem kell gyártani ? 😄
bár azóta jött megint valami új kiegészítő,akkor ott változhatott valami
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.18. 11:38:47
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.07.18. 11:32:49
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sikerült elindítanom a játékot,viszont az űrhajó javításnál elakadtam.pure ferrit kellene neki ,ahhoz viszont gyenge a multi tool eszközöm.hogy lehetne erősebbé tenni?
Működik. Még csak újra se kellett indítani.
Pedig már jártam itt csak akkor nem találtam meg a letöltés "gombját".
Viszont újabb megoldhatatlanba futottam:
Az egyik tavalyi pecs óta nem müködik az "online discovery service" nálam; és odáig ment. Nem tud csatlakozni hozzá a játék. Pár dolgot már próbáltam. Amik nem működtek, hisz azért sírok már megint itt. ODS nélkül féljáték. Kaptam ajándékba tojást, de az élőhajós küldetés ods nélkül el sem indul. (normálban már szinte mindennel fullosan voltam, mert korábban működött az ods , azután a karanténban újrakezdtem nehezebb fokozaton és mostanra szívemhez nőtt az állás. (az első 1-2 órát leszámítva nem érezhető, hogy nehezebb). )
Idáig kevésbé zavart az ods hiánya de most nem tudok továbblépni miatta. Pedig nevelgetném az élő hajót.
tehát nem az auto search funkciót használtad hanem manuálisan írtad be majd töltötted le amit kell?
geforce gt 630 windows 10 64bit diver ez itt?
de valóban egy format-újrarakás csodákra képes olykor..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2022.07.04. 05:52:51
Rákeresett a win10-re de valamiért az nvidia azt gondolta win7 van.
Þór vígi þessi rúnar
nvidia.com
kiválasztod a kártyád: azaz geforce
600as széria
gt 630as kártya
win 10 64 bit
game ready driver
keresés.
letöltöd
telepíted
örülsz 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.03. 18:07:40
Feleségem win7-ről 10-re ugrása se sikerült túl jól a régi laptopon, szóval lehet ott baszódott el valami. Aztán mindenből a legfrissebb driver.
Ha ezután is vacakol, akkor lehet új videókari kell (nem kell legújabb, csak újabb, mint a mostanid)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.07.03. 16:51:15
Þór vígi þessi rúnar
Ma vettem meg a játékot,de nem tudtam elindítani mert grafikus driver frissítés hibaüzenettel meg hibakóddal kilép.Win10 pro 64 bites op rendszerem van.Win 7 ről lett átfrissítve.A hibaüzenetben szereplő vulkan oldalról letöltöttem a win10 64 bit ophoz való grafikus illesztőprogramot.A gépemhez való nvidia geforce gt 630 asat.A graf illesztő telepítője azt írja hogy nem kompatibilis a windowsom ezen verziójával.szóval kapufa.Most mit tegyek?Van valami megoldás?A farm sim 2022 ugyanez az is graf driver shader modell 6.0 át kér. kér.Viszont nem tudom frissíteni a videokarit.Csak 381.35 ig engedi az kb 4 éves lehet .Ha újabbra szeretném frissíteni, mindig azt írja hogy nem kompatibilis a windowssal,Kérlek segítsetek nekem...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2022.07.03. 16:02:59
https://mega.nz/file/lHB1iYDD#D8we5lwd7ZhHaYOaPz3joiHI1A3RZDeLAvKB0HHFYHk
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2022.06.23. 11:43:37
Az ok, hogy a leviathan-ban inkább survival (szerű) permadeath van.
Þór vígi þessi rúnar
Pl evek ota nem haltam meg az NMS-ben - szerintem utoljara egy Derelict hajon szivtam, amikor kiurult a fegyver es bent ragadtam a hajo melyen, kellett a reload es vittem tobb skulot - a mostani Leviathanben viszont konkretan muszaj lesz, elolrol kezdve az egeszet az Expedicio egyik "ujra es ujra es ujra" ujdonsaga miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.26. 13:40:46