3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • TokraFan
    Van benne igazság, ugyanakkor tele van tárgyi tévedésekkel is. Ő is 1-2ora jatek alapján mond véleményt, de ez nem az a műfaj, ahol ez célravezető.
  • spybot919
    Én a gyereknek vettem meg a játékot. Oké én is játszogattam vele egy kicsit de arra jó lesz míg felnő az elite-hez vagy a star citizenhez.
    Én azért vélek felfedezni valami hasonlóságot a kettő mondanivaló között
    " 5 forintos brazil szappanoperákat is azért csinálják mert nézik"
    -"5 forintos indie játékokat is szarják kickstarteren mert megveszik"
    De nem baj majd sean nak lesz egy jó sportautója a pénzeden hát van ez így.
    Egy-egy sg.topic a megszállott 5fős társaságából inkább lesz jehova.
    No offense.
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.08.20. 12:30:55
  • TokraFan
    Tudtommal nem az univerzum közepébe kell eljutni, hanem a galaxiseba! Annak meg van közepe! Sokan keverik a jatek kapcsán a fogalmakat (univerzum, galaxis, csillagrendszer).
  • ratgab
    Az még semmi, de most nézem, hogy ők még tábort is csinálnak és van ember aki elmegy....Fura világban élünk.
  • ratgab
    Otherworld védjegy...
  • oneal1
    :DD

Az imádom amúgy hogy annyi meg annyi fikázódó van, hogy ki sem fogynak a videó alatt a kommentekből.

Arra kíváncsi lennék, hogy a fikázódók közül hányan vették meg a játékot :D

TheVR os bemutatóban mondják jól, ha letöltötted annyit ér a véleményed mint egy darab szar :DDDD
  • MerlinW
    Végül is az 5 forintos brazil szappanoperákat is azért csinálják mert nézik. Hogy jellemzi-e az embert vagy csupán guilty pleasure azt nem tudom, de az olyan szennynek, mint az OW is van közönsége. Hadd linkelje, ha neki ez örömöt okoz. Mint a Jehovák, tolják az arcodba a hülyeséget, nem kell foglalkozni velük :D
  • spybot919
    Ragevideó. Shirin már csak ilyen.
  • oneal1
    ez komoly?

Hihetelen hogy milyen emberek léteznek.
    jó indulattal a fele amit elmond az hülyeség...ráadásul ezzel az ostoba semmitérő stílussal.
    Nem láttam még tőle videót, de egyben ez volt az első és az utolsó :D

szörnyű :)
  • spybot919
    Remélem ezt nem gondolod komolyan. ;) De még viccnek is elég rossz.
  • MerlinW
    Az elején elvezet azonnal az hyperdrive, antimatter, warp cell tervrajzhoz, nem kell keresgélni, Utána rengeteg idegen szót lehet tanulni, illetve némi sztori/lore elemet nyújt. Ja meg nagyon jól néz ki:) Egyébként semmi olyan ami különösebb hatással lenne a játékra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Segíteni kell Atlasnak egy letűnt civilizáció utolsó elemének beteljesíteni a sorsát, alkotni egy csillagot. A quest végén (a 10. Atlas meglátogatása után) ez megtörténik egy fekete lyuk formájában, ami továbblendít az utadon. Ezután megy minden tovább.
  • PeeTeR
    fuj.. lifetime ban hogy ilyen okadek fost kepes vagy ide linkelni
  • Carlos
    Na igen, akkor nekem vissza kell menni, nincs harmadik fülem. Mire jó ez az atlas küldetés?
  • spybot919
    Már vártam...
  • MerlinW
    Nem muszáj a vonalat követni, theta-val free módban 1500-at is ugorhatsz. A vonalat az Atlas quest során érdemes követni utána nem tudom mi értelme van. 1500-1600ly-re levő fekete lyukat megcélzod, odaugrasz, beleugrasz és máris haladtál 4-6000 fényévet egy warp cellával. Persze csak ha a befele haladás a cél, egyébként tök mindegy merre mész:)

Random anomaly bázisok által kijelölt fekete lyukakat (shortcut) viszont érdemes használni, van amelyik 10.000 fényévet is lök rajtad.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 11:19:35
  • MerlinW
    Az első naprendszerben van egy questline, amivel elindul az Atlas vonal. PeeTer és én is szívtunk vele, de szerencsére időben rájött és vissza tudtunk menni megcsinálni.

Ha az Atlas bázisban a "párbeszéd" végén elfogadod a feltételeket, rögtön küldi a galaxistérképre a következő Atlas bázis helyét, és útvonalat is tervez neked. Harmadik nézet asszem a térképen. Ha nem történik ez meg, akkor viszont vagy vissza kell menned az induló rendszerbe, vagy te is buktad ezt a küldetést.
  • Snexi
    nekem 28 slotos hajóm volt és már a második roncsban warp theta volt.Igaz,csak 500 fényévet enged jelenleg a középpont felé ugrani mert utána nincs tovább a vonal kijelölve
  • Snexi
    én talán már vagy 20at warpoltam és eddig 3x teljesen véletlenszerűen találkoztam atlas csilagbázissal
  • PeeTeR
    jelenlegi (hajtomure nagyon nem akar ujabb upgradet adni -.-")

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.20. 10:39:22
  • MerlinW
    Az első Atlas bázis elhagyása után elvileg automatikusan odaküld a quest.
  • PeeTeR
    igen ismeros, ezert valasztottam en is ezt, megis ad valami kis bonuszt :)
  • MerlinW
    Annyira szar helyen van minden alapmodul, hogy nem tudtam mit kezdeni vele:) Multi tool-al viszont lehet kombinálni, azt majd szétszedem, ha lesz türelmem hozzá. Meg a exosuit-ban is látok minimális lehetőséget, a jetpack területén.
  • Carlos
    Többeknél is előfordult, hogy ha visszatölti a "current" game-et akkor utána nem fog menteni a játék (ezért buktam két órányi játékot tegnap, másnál is előjött, ma reggel nálam megint...
    Megoldás: meg kell ölnöd a karaktered.
    Szóval óvatosan azzal a current session visszatöltéssel!
    Bakker, ekkora bugot benthagyni. LÁMER BANDA!
  • PeeTeR
    konkretan lenyultad az en rendezesi modomat amit napokkal ezelott linkeltem, tolvaj
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.20. 08:58:31
  • Carlos
    Nekem meg nem volt space anomalym, pedig mar a harmadik csillagrendszerben vagyok. Hmmmm... Fura!
  • MerlinW
    Alapvetően lassan minden cserére szorul, természetesen igénytől és pénztárcától függően, de No Man's Sky esetén előbb várj pár hónapot amíg gatyába rázzák, mert alapvetően a játék a problémás, nem a géped a gyenge hozzá:)
  • Elgrecco
    Sziasztok!

Configban kérnék egy kis segítséget...
    Az normális, hogy 1680x1050 felbontásban szinte minden lebutítva is szaggat/laggol a játék.
    M5a99x alaplap
    AMD Fx 8150
    8gb Corsair RAM 1833MHz ddr5
    radeon r9 fx 270 2gb
    kingston fury ssd
    win7 64bit

Ha nem is egy mai top összeállítás, de azért többet várnék tőle.
    Mi a leggyengébb láncszem amit cserélnem kéne? (nem fogok 400+k-ért új erőművet építeni az tuti)

Más...
    Hogy lehet ennyi tools és exosuit slotot összegyűjteni? én 2 nap alatt találtam 1 helyet ahol lehetett venni 1 tools slotot. Vagy valamire nem jöttem még rá?
    Előre is köszi
  • MikX
    Csakhogy ez galaxis, és spirálgalaxisnak van közepe, egy szép méretes szupermasszív feketelyuk.
    De hát amugymeg itt ebben kár a tudományt keresni, ahol feketelyukakba lehet belerepülni és azok féregjáratként működnek :)
  • MerlinW
    Éppen cseréltem mindent, de nagyjából így marad szerintem. A multi tool-t rendezem át mert annak az elrendezése elég gáz perpill:)

Első 3 kép
  • MerlinW
    Oh.. ha ezt kihagytad, akkor buktad az Atlas vonalat. Talán egy anomaly bázis (véletlenszerűen jelenik meg naprendszerekben) rá tud terelni az útra, de passzolom. Játékmenet terén nem buksz semmit a dologgal (ha megvan az antimatter, warp cell tervrajza, egyébként időt az vesztesz sokat), max némi játékélményt, mert az Atlas bázisok menő helyek:D
  • Ironman2
    Rögtön induláskor volt egy ilyen tartó amiből kijött egy piros gömb.A kezdő bolygón maradtam végig amúgy,meg a 2 szomszédos bolygón kutattam eddig.
    0.14-nél van a gömb

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.20. 01:42:44
  • MerlinW
    Naaaaaaagy szerencsével. Azaz kb sehogy, ha már elhagytad a rendszer és nem a közvetlen szomszédságában vagy. Ha mégis, akkor galaxis térképen végig kattintgatod a környező csillagokat és megkeresed a sajátodat.

Milyen piros gömböt? Hol?
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 01:32:55
  • MerlinW
    Fiktív világban bármi lehetséges:) Ez egy másik univerzum, aminek van közepe. Na. :D
  • MerlinW
    4-6k fényévet lehet ugrani 1 cellával max warp engine mellett. Keresel egy 1400-1500ly távolságra levő fekete lyukat, ami tovább lök 2-4k fényévvel-el. Ezt teli tankkal 5x meg tudod csinálni, majd ismétlés. 6 óra alatt ott voltam.

Gondoltam nekiesek, mielőtt megunom a játékot, most meg cél nélkül felfedezgetek amíg nem nem unom, vagy jön valami content:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 01:21:42
  • Voltan
    Hát ez remek, de tudtommal az univerzumnak nincs középpontja még a mai napig sem az elméleteink szerint.
    Nem baj, el lehet jutni x*10 a 2589742-on számú ugyanolyan bolygóra.

Végülis jobb, mint a Win 95 screensaver :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.20. 01:07:34
  • Maala
    De tegnap még 100k fényév kellett. :-O
  • Kenzou
    Azt is tegyük hozzá, hogy egy gyűjtögetős játékban, ahol alapból kevés a helyed, nem elég, hogy a fejlesztéseket tárolnod kell, ó neeeeem, ráadásul még 10 slotot foglaljon ez a rakás kő is. Már nem azért, de simán lehetett volna 1 slotba rakni mind a tizet. És külön a fejlesztéseket. Gondolkoztam rajta, hogy eladom inkább a francba az összes kövemet, mert nagyon zavart, hogy csak dugítja a hajómat, de végül lebeszéltek róla.
    Annnnnyira unom, hogy összesen van vagy 9 aktív slotom a ruhámban és a hajómban is, mert a többit elfoglalják olyan cuccok, amiket nem lehet eladni, viszont kellenek. Sokszor egy Warp cell craftolása is egy fél óra sakkozást igényel, pedig elég hozzá 2 üres hely... :/

Egyébként a problémádra rátérve:
    Nem lehet ilyenkor egy újabb Atlas interface-t keresni? Totál buktad az egészet? Mert, ha igen, az tényleg nagy aljasság...

Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2016.08.20. 00:40:40
  • Ironman2
    Hogyan találhatnám meg a kezdéspontot a bolygón amiről indultam? Azt a piros gömböt nem vizsgáltam meg,vagy az mi?
  • Amiga
    Azért én most nagyon csalódott vagyok a játékban.

Eljutottam a tizedik Atlas Interface-hez, de nem volt nálam a 10 Atlas ball, ezért csak a walk away-t tudtam választani. Vettem még két ball-t közel 6 millióért, de az interface már halott, és a neten most olvastam, hogy bebuktam az Atlas path-t.

Szerintem nagyon szemét dolog, hogy az Atlas ball, mint amúgy a legfőbb quest item, simán eladható, mielőtt még realizálhatnám, hogy a játék elején mekkora hibát követek el ezzel, és ha eladtam, közel 500-szoros áron vehetek másikat. És mivel az utolsó interface-nél nincs több próbálkozási lehetőség... hát most erősen gondolkozom, hogy ennyi volt a játék...

Vagy elmegyek a középpontba, kezdek egy új galaxist, és ha megtarthatom a labdákat, megcsinálom akkor. De mindenképpen elmehetnek a francba, mert ez vagy átgondolatlanság, vagy szimpla troll aljasság volt tőlük, hogy ezeket el lehet bagóért adni.
  • MerlinW
    Eljutottam a középpontba...:D

ÜBER SPOILER
    A játék célja az univerzum középpontjába való eljutás. A galaxis középpontjába való eljutás csak az első lépés, a játék folytatódik a következő galaxisban, amiből eddig 25-öt fedezett fel a játékos közösség:) A felfedezett galaxisok neve megtalálhatók a wikin

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.19. 23:22:08