46
-
Serutekin #46 ui: elnézést kérek ManoNegra felhasználótól, ugyanis véletlen nem Irasidus 42 hozzászólására válaszoltam hanem a 41-re. Sajnos pontosítás nem enged a rendszer. -
haxoror #45 "minden idők egyik legnagyobb vezetője" -
Serutekin #44 Belinkelsz egy oldalt amit kb 100 se olvasnak és te azt 100% megbízhatónak ítéled. Ennyi eszed van te legalja szardarab. Ha 10 emberből 9 mondja, hogy te vagy a hülye, akkor fogad el, hogy nem az a 9 ember téved. -
#43 Ha jól értem, ezen az oldalon az van, hogy bár uszít a fehérek ellen, nem szólít fel kozvetlenul gyilkosságra.
Remek.
Az énekléstol fuggetlenul, a #39 és a #40-ben leírtak tények. ;)
-
Irasidus #42 Nem baj, hogy nem ugyanazt éneklik, mint a bevágott hang?! Itt az eredeti videó te marha klikk. Ilyen az amikor nem nézel utána semminek, és csak beteges vágyaid által vezérelve elhiszed az első hülyeséget ami szembe jön. -
ManoNegra #41 +1 Helyén kellene kezelni, nem pedig mártír szentet faragni belőle. Hogy az övéi úgy tekintenek rá az érthető, de hogy a "mérték adó" fejlett nagyon demokratikus liberális nyugat is ezt csinálja az a pofátlan kettős mérce csúcsa...
Ha összességében nézzük, akkor tulajdonképpen terroristának (szerencséjére) és elnöknek is pancser volt. Ami a javára írható, hogy a hatalomváltás után nem csinált véres polgárháborút. Inkább fű alatt, szemet huny a fehérek ellen irányuló etnikai terror fölött és a feketék irányába pozitív diszkriminációt alkalmaz. -
#40 Félreértés ne essék, nem Mandela a legnagyobb rasszísta Dél-Afrikában és talán nem is olt embert a szándéka ellenére. De mindenképpen egy olyan rendszert épített fel, amiben eloszor a fehérek járnak rosszul, majd a feketék, mert fehérek nélkul képtelenek mukodtetni egy "moderntípusú" társadalmat.
Amit a libsik csinálnak, már megint, az álszent demagóg butaság, vagyis rombolás. Értékek rombolása.
-
#39 Te nem vagy százas. Rengeteg ember érti ezt az afrikaans nyelvet. Rengeteg ember hagyja el folyamatosan Dél-Afrikát, feketek is, mert egyre durvább ott a e helyzet. A sportesemény kapcsán csoda, hogy nem tortént komoly incidens az extra biztosítás ellenére.
Tobb Délafrikai ismerosom van, fehérek, feketék, akik megerosítettek azt az informaciót, hogy Mandela egy terrorista volt és gyuloli a fehéreket.
De minden forrás erre is enged kovetkeztetni. Nem, nem a mainstream, a kicsit mélyebb infók... -
Irasidus #38 Eddig csak nyelvbotlásaid voltak, bizonyítékod meg eddig 0, meg a többi 10 embernek is! Mellesleg te nem szoktál trágárul beszélni, ugye? :( -
Serutekin #37 Olimpia egy nyelvbotlás volt,mert már nem tudok mit linkelni be egy ilyen parasztnak, aki leszarja az összes bizonyítékot. Szívem szerint már rég letiltottalak volna a picsába nem is tudom minek vitatkozok veled amikor 10 emberből 9 írja, hogy faszságokat írsz. -
Irasidus #36 És erre a bizonyíték egy videó, ahol bennszülöttekkel énekel, és te angolra próbálod fordítani? Értelek... -
Serutekin #35 Hogy felfogd azzal a begyöpösödött apró agyaddal ez a hulladék ugyan azt csinálta, mint Hitler csak ő nem a zsidókat, hanem az összes fehér embert akarta kiirtani, persze sikeresen, mert több millió emberrel végzet ez a béke Nobel-díjas szemét! -
Irasidus #34 Dehogynem szoktál sértegetni, itt a bizonyíték. Figyelj, te annyira képben vagy a témával kapcsolatban, meg úgy a világgal, hogy szerinted 2010-ben ott olimpia volt!? Ennyire vagy tájékozott, meg ennyire vagy komolyan vehető. Egy bohóc vagy. -
Irasidus #33 Nem érted más nyelven énekelt? Amiből néhány idióta trágárul beszélő, mint te is - angol szavakat hallott ki. Tudod, ilyet én is tudok, nézd csak: klikk -
Serutekin #32 Mellesleg akkor Hitler is szent volt szerinted, mert ő se lőtt le senkit, akkor milyen jogon ítélték el??? Komolyan nem szoktam embereket személy szerint sértegetni, de olyan hülye vagy B+ hogy be kellene zárni... -
Serutekin #31 Ott a videó ahogy énekel te fasz! -
Irasidus #30 Ühm, és ezért kap valaki béke-Nobel díjat. Aha, tehát nem Mandela hanem a fajtája, tehát mivel feketék fosztogattak, és gyilkoltak ezért Mandela a bűnös - mert ő is fekete? Értem. -
Irasidus #29 Még egyszer megkérdezem, Mandela kövez halálra valakit? Nem videó hamis, hanem amit állítanak róla. Te például tudod kik vannak képen, hol készült? Nem, csak elhiszed amit állítanak a videóról. Neked kimosta a média az agyadat, és mindent elhiszel amit kommentálnak egy videóra. Bocs de ezt nem tudom másnak titulálni mit ütődöttségnek. -
#28 "...ebből milyen nyakatekert következtetést tudsz levonni?"
Röviden összefoglalom, hogy mi lehet a véleménye a egy dél-afrikai fehér embernek: Mandela fajtája fosztogatott és gyilkolt. Mandela egy olyan terrorista, aki bűnözést szabadított rá a fehérekre azáltal, hogy "felszabadította" a négereket. Aki ilyen terroristát éltet az nem ítéli el a bűnözőket sem, mert eltekint attól, hogy a négerek azért voltak elkülönítve, mert embernek nem nevezhető állatok. -
Serutekin #27 Már nem azért, de ha szerinted hamisított videó az amikor agyonköveznek egy nőt Akkor rendkívül jó színészi képességekkel bír az a nő akit kövekkel dobálnak...
Ráadásul nem egy fehér ellenes felszólalása volt, de gondolom ez is hamisított videó.
http://www.youtube.com/watch?v=RY1qmtbiBcI#t=115
Bár feleslegesen linkelek be bármit magasról leszarod és elsiklasz felette (hiszen minden hamisitt) innentől befejeztem a vitát veled.
Másoknak még megosztanám ezt a nagyszerű videót:
http://www.youtube.com/watch?v=R36lCK4IFuk&list=PLA24CA11128347E39 -
Irasidus #26 Lehet, hogy wikipédiát sokan szerkesztik, de történetesen amit írnak az most éppen igaz. Ha megnézed a hiperlinkekt alul, mint hivatkozásokat, láthatod, hogy nem csak úgy összedobták... Persze lehet mellébeszélni, és arról is vitát folytatni mely' oldalak hitelesek és melyek nem, de ezt alá is kellene támasztani.
1. Könyvet bárki írhat, nincs kötelező lektorálás. Leírhatom még kétszer ezt mondatot, de meg is értheted akár most is, hogy ez is csak egy termék, méghozzá (hazug) média termék amit eladnak, és te meg megveszel.
2. Videofelvételen látható Mandela? A videótól (ami szintén médiatermék) még nem lesz semmi sem igazabb, sem hamisabb. Ez már megbocsáss milyen hülye érv? Ha csinálok egy videót arról, hogy te valójában csak egy chatrobot vagy, akkor igazam lesz? Videóval nem lehet hazudni? Mond csak te láttál már hollywoodi filmet? Te tényleg naiv vagy, és akkor finoman fogalmaztam.
3. Hmm, 2010 nem volt olimpia, egy újabb tárgyi tévedés. Foci VB-volt, és minden ilyen nagy eseményt védenek. Az meg, hogy egy gazdaságilag nem túl erős, etnikailag megosztott országban a bűnözés magasabb, ebből milyen nyakatekert következtetést tudsz levonni? Mandéla fosztogatott, tőle kellet megvédeni a VB résztvevőket, vagy ő védte az odalátogatókat a bűnözőktől? A saját agyszüleményed annyira önellentmondásos, hogy az már tényleg fájdalmas.
4. Már bocs, de amikor a VB olimpiának hívod, amikor szerinted a videó bizonyíték, amikor azt hiszed egy könyvben csak igazat lehet leírni, és nem érted meg, hogy mit jelent az, hogy bizonyíték, amikor bármit elhiszel ami a fantáziavilágodat igazolja akkor nem nagyon tudlak másnak tekinteni... De tessék, bizonyítsd be, jobb vagy mint gondolom, és legalább mondja valami érvet. -
Serutekin #25 Akkor kicsit megint magyarázok:
1, A könyv azért jobb, mert a wikipediával ellentétben nem szerkesztheti bárki. Az író neve ismert és ha megbízhatónak tartja a publikum akkor is írásai is valószínűleg megbízhatóak.
2,Azon az oldalon, amit én linkeltem videó felvételek is találhatóak pl amikor meglincselnek csoportosan egy fehér nőt. A videóval alátámasztott cikkek sokkal jobban megbízhatóak, remélem ezt te is megérted. Mindamellett M. fehér gyűlölő beszédei is az oldalt valóságtartalmát bizonyítják.
3, Remélem hallottál a 2010 olimpiáról akkor elég sok szennyes napvilágra került. Már akkor is a "turistákat" (igazából bárkit, aki betette a lábát abba az országba) katonasággal kellett védeni, mert olyan szépséges viszonyok vannak. Pár cikk ezeket nem jobboldaliak a kedvedért: (nem mintha számítana)
http://www.nemzetisport.hu/vb_sztorik/batistutat-is-kiraboltak-del-afrikaban-2033054
egy kis baloldali sajtó, hogy te is elhidd:
http://www.atv.hu/kulfold/20100610_del_afrikai_foci_vb_kiraboltak_harom_tudositot
ui: Igazából számtalan rablás történt, de ezek kilinkelése egy egész A 4 lapot megtöltene.
4, Mivel ez egy "kulturális" oldal főként, ezért ne nézd az olvasókat teljesen hülyének. Mi nem a TV2 és RTL klub nézőközönsége vagyunk. Hidd el itt sokan olvasnak és néznek világsajtót, így felesleges nyomatni az agymosó (tömeg) média propagandaszövegét. Azért is írom le ezt, mert az általad megbízhatónak tartott média teljesen egyoldalúan mutatja be Nelson mandela életét, szóval ha elfogultságot akarsz keresni akkor előbb a saját házad tájékán nézzél szét kérlek. -
Irasidus #24 "Ha valaki utánajár egy kicsit, rájohet, hogy bizony Mandéla nem volt egy szent ember."
Na látod ebben egyetértünk. Véleményem szerint amúgy sem létezik szent ember, de van egy különbség a Lemúria emlegetése a rasszizmus illetve a tények között.
"Már elnézést, de ha megnézed hol van most D. A. Ami szerinted szélsőjobbos hazugság az sajnos a véres igazság. Nem egy oldal állítja ezeket a vádakat,"
Azért igaz, mert több oldal is állítja, a "zinternet" is megírta?
"amíg a globális média elhallgat. Azt az oldalt csupán azért linkeltem, mert a legembertelenebb indokokat sorolja fel."
Ébresztő, amit olvasol az is média! Ellőbb azt írtad, hogy nem egy oldal állítja, igaz? Akkor nem tudom értelmezni, az elhallgatást...
"Egyébként köszönöm hogy látatlanban is engem támadsz és nem a leírtakat, legalább ezzel is minősíted magad."
A leírtakat minősítem, és azt aki eben hisz. Nincs mit, egy rasszista félműveltet nevén nevezni nem szégyen, számomra. Ha tévedtem volna, akkor elnézésedet kérem! Tévedtem?
"A könyveket tessék átlapozni, mert eléggé beszűkült lehetsz ha konkrét tényekkel se vagy tisztába. Azt meg se merem kérdezni mit tudsz Haiti történelméről...."
A könyvek is média te észlény, és éppen az, hogy ilyen dolgokat ki lehet adni bizonyítja, hogy bárki bármit állíthat, nincs elhallgatás (sem lektor :( ). Gondolkodj is néha!
":D Mert a wiki pártatlan?"
Nyilván mindenki, aki nem úgy gondolkodik mint te, az nem pártatlan. Ez tényleg érv!?
"Te meg mindig jossz a szélsoliberalis baromságaiddal. Mindkét véglet baromság."
"Mindig"? Miért hányszor bebeszélgettünk eddig? Előbb még azt írtad "minősítettem", és valóban. Legalább ne ilyen átlátszóan, jó?
"Talán olt is, de mindenképpen terrorista volt és gyilkosokkal paktált.
Dél-Afrikát meg lezullesztette, zsidó támogatókkal. Oppenheimerék jól járnak, de lassan már túristát sem enged arra egy utazási iroda sem..."
Bizonyíték? Mert megírták a "zoldalak"? Lemuria...? Most komolyan? -
Archenemy #23 há' látod akkor, hogy a fehérek hibája ez is! :) -
sempronius18 #22 Ja meg az egyetemeket, mind fehérek alapították.Szóval, ha nem teszik be a lábul nincs egyetem és nincs kit diszkriminálni....... -
sempronius18 #21 Azt tudod, hogy a Holland telepesek hamarabb betették oda a lábukat, mint a mostani feketék ősei a Zulu-k.
Az őslakosok Busman népek voltak akiket, mind2 fél írtott.
A diszkriminációhoz meg érdekeset írsz, eszerint a numerus clausus, meg a zsidók hibája volt és nem a Magyaroké.? -
Archenemy #20 Amíg a fehérek nem tették be oda a lábukat, addig nem volt ilyen probléma, hogy a dél-afrikai egyetemek pozitívan vagy negatívan diszkriminálnak, tehát ez a fehérek hibája egyértelműen!! -
#19 De én komolyan gondolom a liberalizmust és ezért mindezt képtelen vagyok elfogadni :) -
sempronius18 #18 Akkor, ha feketék korlátozzák mondjuk kvóta rendszerrel a fehérek bejutását a felsőoktatásba, pozitív diszkriminációról beszélünk, a feketék javára.
Akkor viszont, ha a fehérek korlátozzák a feketék bejutását a felsőoktatásba, mocskos rasszizmusról beszélünk.
Ezek az új világ törvényei, fogadd el. -
#17 Horthy fasisztázása zajlik, de közben mindenki piedesztálra emel egy fehérellenes tevékenységéről híressé vált, enyhén szólva is vitatott szerepű, szabadságharcosnak és apartheid ellenesnek titulált személyt.
Ennyire azért talán mégsem kéne agyat mosni :)
-
sempronius18 #16 A zsidókat Dél-Afrika tragédiájából szerintem ki lehetne hagyni. Izrael volt kb az egyetlen állam, aki elismerte az Apartheid rendszer béli Dél-Afrikát.
Egyébként őszintén sajnálom, hogy ezt a pokolra való emberből a neoliberális történetírás szentet fog csinálni.
A fehéreket kirekesztő Numerus Clasus-hoz hasonló felső oktatási és munkahelyi kvótarendszeréről, A búr farmerek lemészárlásáról (amit kb kimondottan is támogatott "kill the Boer", vagy a béka segge alatt lévő közbiztonságról már nem beszélnek ezek a nagyszerű liberális elmék. -
#15 tudományos ökörségnek olvastam... **
persze aki foglalkozott már tudománnyal, az tudja, hogy az egész arra is épül :x -
#14 :D Mert a wiki pártatlan?
Te meg mindig jossz a szélsoliberalis baromságaiddal. Mindkét véglet baromság.
Ha valaki utánajár egy kicsit, rájohet, hogy bizony Mandéla nem volt egy szent ember. Talán olt is, de mindenképpen terrorista volt és gyilkosokkal paktált.
Dél-Afrikát meg lezullesztette, zsidó támogatókkal. Oppenheimerék jól járnak, de lassan már túristát sem enged arra egy utazási iroda sem... -
Serutekin #13 ui: Én a helyedben elszégyenelném magam, hogy wikipediát jelölők meg forrásnak. Látom megmaradt amikor az általánosban a leckét is onnan másoltad. -
Serutekin #12 Már elnézést, de ha megnézed hol van most D. A. Ami szerinted szélsőjobbos hazugság az sajnos a véres igazság. Nem egy oldal állítja ezeket a vádakat, amíg a globális média elhallgat. Azt az oldalt csupán azért linkeltem, mert a legembertelenebb indokokat sorolja fel.
Egyébként köszönöm hogy látatlanban is engem támadsz és nem a leírtakat, legalább ezzel is minősíted magad. A könyveket tessék átlapozni, mert eléggé beszűkült lehetsz ha konkrét tényekkel se vagy tisztába. Azt meg se merem kérdezni mit tudsz Haiti történelméről.... -
#11 Törölve leszel. -
Törölve leszek #10 Az elvtársak biztos örülnek neki odalent... -
kissssss #9 "Az ilyen Afrikában szinte mindennapos, meg megesszük az albínó gyereket"
van ahol meg a kezüket lábukat vágják le hogy abból szerencsehozó talizmánt csináljanak...
http://www.youtube.com/watch?v=2pgvdoGbJvU
mandelanak meg már épp ideje volt megdöglenie egy szarházival kevesebb. -
#8 Férfi van a videón, ez el is mond mindent a videó hitelességéről.
Bár a néger "kultúra" szépen átjön azért. Az ilyen Afrikában szinte mindennapos, meg megesszük az albínó gyereket stb. -
Mat666 #7 Ajánlom minden néger imádónak ezt a kis videót .
http://harcunk.info/index.php/bulvar/217-megeroszakoljak-a-feher-not-a-nyilt-utcan-a-fajgyulolo-negerek