Irasidus#24
"Ha valaki utánajár egy kicsit, rájohet, hogy bizony Mandéla nem volt egy szent ember."
Na látod ebben egyetértünk. Véleményem szerint amúgy sem létezik szent ember, de van egy különbség a Lemúria emlegetése a rasszizmus illetve a tények között.
"Már elnézést, de ha megnézed hol van most D. A. Ami szerinted szélsőjobbos hazugság az sajnos a véres igazság. Nem egy oldal állítja ezeket a vádakat,"
Azért igaz, mert több oldal is állítja, a "zinternet" is megírta?
"amíg a globális média elhallgat. Azt az oldalt csupán azért linkeltem, mert a legembertelenebb indokokat sorolja fel."
Ébresztő, amit olvasol az is média! Ellőbb azt írtad, hogy nem egy oldal állítja, igaz? Akkor nem tudom értelmezni, az elhallgatást...
"Egyébként köszönöm hogy látatlanban is engem támadsz és nem a leírtakat, legalább ezzel is minősíted magad."
A leírtakat minősítem, és azt aki eben hisz. Nincs mit, egy rasszista félműveltet nevén nevezni nem szégyen, számomra. Ha tévedtem volna, akkor elnézésedet kérem! Tévedtem?
"A könyveket tessék átlapozni, mert eléggé beszűkült lehetsz ha konkrét tényekkel se vagy tisztába. Azt meg se merem kérdezni mit tudsz Haiti történelméről...."
A könyvek is média te észlény, és éppen az, hogy ilyen dolgokat ki lehet adni bizonyítja, hogy bárki bármit állíthat, nincs elhallgatás (sem lektor :( ). Gondolkodj is néha!
":D Mert a wiki pártatlan?"
Nyilván mindenki, aki nem úgy gondolkodik mint te, az nem pártatlan. Ez tényleg érv!?
"Te meg mindig jossz a szélsoliberalis baromságaiddal. Mindkét véglet baromság."
"Mindig"? Miért hányszor bebeszélgettünk eddig? Előbb még azt írtad "minősítettem", és valóban. Legalább ne ilyen átlátszóan, jó?
"Talán olt is, de mindenképpen terrorista volt és gyilkosokkal paktált.
Dél-Afrikát meg lezullesztette, zsidó támogatókkal. Oppenheimerék jól járnak, de lassan már túristát sem enged arra egy utazási iroda sem..."
Bizonyíték? Mert megírták a "zoldalak"? Lemuria...? Most komolyan?