Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy eddig még senkinek sem jutott ez eszébe... :D
Mindazonáltal úgy veszem észre, mintha a PMDG egy fokkal fps-barátabb volna az iFly-nél...érdekes...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem tudjátok hol lehet beállítani P3D-ben,hogy csak 1 felhőréteg legyen repülés közben? Piszkosúl rontja az fps-t a többrétegű felhőzet.FSUIPC-ban van ilyen lehetőség a clouds section alatt,de nekem ugyanúgy több rétegben van felhőim. Vagy ez a beállítás nem erre vonatkozik FSUIPC-ban? Illetve a cloud coverage density se nagyon akar nálam működni,ugyanis hiába veszem le minimumra,akkoris ugyanúgy zárt a felhőtakaróm, mintha maximumra lenne húzva.
Utoljára szerkesztette: almostatys, 2015.10.29. 16:10:09
Biztos vannak jó tulajdonsága is amit esetleg az iFLY nem tud, de én is inkább az iFLY-t használom! Össze vagyunk nőbe, mint borsó meg a héja...:D
Tegnap kicsit böngészgettem az internetet olyan hozzászólások után kutatva melyben kifogásolják az NGX izomból elk*rt pilótafülkéjét.
Tanulságos volt.
Összegezni talán úgy lehetne, hogy a szimulátorosok gyakorlatilag elvakultan imádják a PMDG-t. Ha egy kockát adnának ki rajta egy PMDG logóval, az se zavarná őket. Volt, aki arra hivatkozott, hogy a PMDG licenszelt partnere a Boeingnek, így ha valaki szerint torz, akkor az nem jól lát. Volt olyan is, aki már magát a felvetést se értette, mi az hogy torz egy PMDG pilótafülkéje?! Végül voltak olyanok is - ezek voltak a legkevesebben - akiknek bár feltűnt az aránytalanság, de lesz*rják, mert PMDG over all...
A legérdekesebb egyben legobjektívebb hozzászólást az iFly fórumon találtam. Korrektül leírta a kommentelő mi a baj az NGX-el, hozzátéve, ez nem kritika vagy fikázás, hanem egyfajta összehasonlítás. Maga a fórum-moderátor utasította rendre, hogy ne irkáljon már ilyeneket... :D Értitek...iFly fórum... :D
Na. Ezt akartam közölni veletek. :D
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem vártam csodát, de hogy teljesen lowon ugyanolyan siralmas teljesítményt hoz, mint az előző...
Na, de igazából mindegy is. Aki vízhűtéses agyonhúzott i7-essel tolja annál is 18 FPS van pl. Heathrow-n, én meg nagyvasakat repülök szóval még ha új gépem lesz szerintem akkor is marad a 9. (40FPS-en lockolva röccenés nélkül tudok online repülni, iFly 737, UK2000 LHR... <#vigyor2>#vigyor2> )
Tesztek ide vagy oda, a teljesítményen nem javítottak (már ha a nem NASA szintű szervergépek szempontjából nézzük), ugyanazt a 12 FPS-t produkálja egy Aerosoftos Airbussal meg valami fainabb de optimalizált sceneryvel mint az előző...
Marad az FS9, nekem a repülhetőség számít, nem az, hogy egy kis emberkével sétálgathassak összevissza, akinek még a f@rka is dinamikus árnyékot vet <#vigyor2>#vigyor2>
lehet, hogy onnan nem törlődik?
Pedig valami egyszerű a megoldás!
Ha jobb klikk-tulajdonságok menűben kiveszed az írásvédetségtől a pipát?
Vagy indítsd ujra a rendszert és mindjárt ahogy elindul próbáld át nevezni!
(Pl torrentek között nem fut?)
Ha bemész a v3 mappába oda hagy új mappát csinálni?
A telepítés idejére nevezd át "Prepar3Dv2" re és úgy telepítsd aztán írd vissza és az összes LHSIM cuc működik!
LHPR nél a szélturbinák hiányoznak, de az v2.4 is!
LHDC-nél van laier gond, de az meg volt v2.4 is!
A fények fantasztikus reális módon néznek ki!
Egyenlőre én is Magyar hont akarom belőni, ami hellyel közzel megy is!
Most ORBX szivat egy kicsit, sorrend gondjaim vannak! Az LHSIM kiegészítők gyönyörűek! Wienna Tampa szintén!
Meg hát Zlin! Feltettem a HD TreeS csomagot! Nagyon szép!
Holnap megpróbálok löni egy- két képet!
Egy kis helyzetjelentés: Végre letúrtam minden FS-t a gépemről, gondosan kitakarítottam a registry-t is, és új lappal kezdtem.
Egyelőre csakis a P3D v2.5-öt tettem fel. Noha még nem sokat bírtam tesztelni, de amíg futott, azt totál stabilan és szépen tette csakúgy mint az előző installkor. Jelenleg az alap szimulátoron kívül a saját, erősen megnyirbált - szinte csak európai légitársaságok repülőgépei - AI pakkomat másoltam be, és telepítettem a Carenado Seneca V-öst (amit már megbántam, de mostmár mindegy).
Scenery-k közül még egyet se raktam fel, viszont az ORBX-éktól feltettem az OpenLC Európai területét, a Base-t és a Vectort is. Igaz iszonyat sok helyet foglal, de úgy néz ki megérte! Természetesen install után egyből húztam fel a Dunakanyarba tesztelni, és hát meglepődve tapasztaltam milyen szép lett kicsiny országunk ezen területe is! Természetesen nem egy Laci bácsi féle MAS-X, de nem is vártam tőle olyan minőséget - elvégre ORBX-ék mégis csak az egész földgolyóbist megcsinálták...mi meló lehetett...! <#wow3>#wow3>
Pár kép ízelítőül:
Hármashatárhegy:
Leányfalu - Tahitótfalu:
Vác és a Naszály:

Röhej!
http://goo.gl/gd6Zi5
Letöröltem a W10 javasolt ATI CC drivereket és feltettem azt, amit 1 éve a R9 290 hez adtak gyári lemezt!
Igaz, hogy a Benchmark 1.0 -ás 2300 pont helyett csak 2018 pontot csinált, de a P3Dv3 simán megy vele...
Sőt! Szerintem jobban mint a v2.4 verzió! Sokkal szebb és sokkal gyorsabban is tölt!
Ami furcsa volt, hogy én nem találtam addonscenery mappát!
Ti hova másoltátok be a sceneryket? Én "Addon scenery" mappástól mindenestől és úgyan ugy beolvastattam a Libraryba.
Bécsi legujabb Tampa produkt baromi gyönyörű! Ifly még nem működik, de a default gépekkel 40 környéki FPS-l igazán ki elégülnék.
Nekem sokkal jobban tetszik mint az előző verziók!
Minden esetre már elfogyasztottam pár Nvidiát a hosszú évek alatt, és még sosem volt gondom velük az FS-el kapcsolatban. És ugye az FS bibliájában is benne van: FS-hez csak Nvidia! :D
A VRM 1 78c' a VRM2 80c' 1gy óra PRIM64 után! A Proci 4.8Ghz-en 60-62 c' között.
Normál használat közben (pl P3Dv2.4 ) VRM1 68C' VRM2 65C' a CPU meg 50C' meg áll!
Tibi! Nvidia-nál is láttunk már ilyet, de ott az energiakorlátozás kikapcsolása és a megfelelő hűtés megoldotta a gondot.
De érdekes, mert van olyan gép és olyan reptér, ahol elindul, aztán elemelkedés után pár másodperc és befagy a kép, a hang megmarad és alul jobb oldalon bejön a "P3D számára nem engedélyezett a grafikus hardver".
Aztán bárhova kilikkelek egyet az ablakba egyből ki is lép a programból..
Ja a kártya egy Asus R9 290 DC II.
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.10.18. 11:20:39
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.10.18. 10:34:10
Utoljára szerkesztette: Framsen, 2015.10.17. 14:22:51
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Az a 6000Ft meg vicc kategoria azért az addonért!
LHBP
Esetleg, ha lenne valakinek egy linkje, P3D V2 Budapest scenery-hez, elküldené nekem privátban?
Köszönöm előre is.
Mivel 2x8GB kit volt, így egyben küldöm vissza...(remélem ennél csak jobbat fognak küldeni.) :)
Ezzel a konfiggal egyből elsőre sikerült telepíteni a v3-t! (Milyen meglepő mi...)
El is indul, de most meg VGA driver gondja van! Először csak annyi volt, hogy a "VGA illesztő nemválaszolt, majd helyre állt"!
Aztán kicsit megnyújtottam az időtúllépési keretét. Ekkor már azt mondja, hogy a P3D számára nem engedélyezett a Grafikus hardver! <#vigyor>#vigyor>
Most megpróbálom a legujabb bétát (15.10b) Ha ez se lesz jó, akkor marad az FS9!<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.10.17. 09:19:40