5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#1753 :)) akkor beugrottal captain sim sale-be? :) nem rossz bar szerintem a c130 az egyetlen valamire valo gepuk a tobbi csak szenvedes -
#1752 Nem rossz...!
Megtehetném biztos én is beruháznék egyre. :D
De sajnos mikor tegnap is ment a varia, hogy melyik 9 dodos repcsit vegyem, így ilyen 40k vásárlások már álmomban se jelennek meg!
Egyébként a 732 re esett a választás! Még az éjjel meg is érkezett. Szóval ma felveszem a berepülő overálom és jöjjön aminek jönnie kell!
Azért ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy például mikor mondjuk a Rohács Tomi meg a Krauth bemásznak egy ilyen "öskövületbe" és felemelkednek vele, akkor ahhoz milyen elképesztő elszántság és megszállottság kell...
Mert az, amikor egy többhajtóműves géppel kell repülni, amit mérnökök hada ellenöriz, felkészit, kiszolgál, az azért más mint amikor egy ilyen falégcsavaros párhengeres vászonborítású "tákolmánnyal" kell a levegőbe emelkedni!
Szóval le a kalappal előttük!
-
#1751 Hát aki komolyan veszi a hobbyt:) szép nagyon mondjuk 40K-t dollarban beleolni.....de há a hobbí már csak ilyen -
#1750 Ma LOWi volt a cél...
(Már egy kis kora tavaszt megelőlegeztem neki...:D)
-
#1749 -
#1748 Na igen. Pont ilyen félmegoldásra gondoltam hogy talán fogsz találni. De ez nem az igazi szerintem, a Carenado megoldása hatványokkal szebb és jobb - csak azt nem lehet átültetni sajna az NGX-re. -
Nyiri #1747 Támogatom -
#1746 Lassan módosítani kell a topik menüjét, mert olyan sok szép új jó dolog került ki az elmúlt pár hónapban a hálóra, hogy valahogy össze kellene szedni és oda felpréselni... -
Nyiri #1745 Okés. Felrakom :) Régen is a Protu Tu-154 -ben azok a gép festések tetszettek, amikor full mocskosak voltak. Minden ajtónál korom vagy sár megfolyás :) -
#1744 De meg ám! :D
Én nem vettem észre, hogy bár mi hátránya lenne...
Nekem a Prominent jött be, szerintem az áll legközelebb a valósághoz!
Az eredeti olyan mintha nem lenne bent szélvédő... -
Nyiri #1743 Én nagyon elgondokodtam rajta. 1 megával nagyobb :D Megéri? -
#1742 Nagyon szépen köszönöm!
Tökéletes! Pont ilyenre gondoltam! -
#1741 ok köszi -
Matth3w #1740 Windshield Dust and Scratches Mod Boeing 737-NGX
ha még aktuális, most futottam bele
@ Hypo
egyébként én is most váltottam(kb 2 hónapja) stabilabb, fpsben jóval több, és végre működő dx10,
nem bántam meg -
#1739 Én már le sem írom a véleményem...egyrészt mert már tudod, hisz olvashattad itt soxor, meg csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Felejtsd el az FSX-et, egy labilis fosch. A P3D nagyságrendekkel jobb e téren is. Én már olyan rég óta P3D-zek, hogy már nem is emlékszem, az előtt mennyivel futott szarabbul az FSX. Na meg ugye vascsere is volt közben...2 éve... :) -
#1738 Bécs körül pörgök!
-
#1737 Én is néztem az előbb! :D
Nagyon komoly... -
Nyiri #1736 Aztakurva -
Nyiri #1735 15% van szerintem. Néha több. Persze ez ezer dologtól függ. Az tény hogy lassabb sehol sem.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.01.10. 14:40:08 -
#1734 köszi számszerusitve? ugyan az a cucc mennyivel jobb p3d-n nálad?
-
Nyiri #1733 Nálam stabillabb a P3D és több FPS-em van. -
#1732 ok koszi erre voltam kivancsi igazabol hogy ugyan az a repcsi ugyan azok az addonok van e teljesitmeny kulonbseg pozitiv vagy negativ iranyban. Na nem mintha gonbdom lenne FSX SE vel de azert sok dolog van plane effektek stb ami igazan csabto P3D nel most sikerult beloni hogy fix 30 fps em van majdnem minden szituban panaszra nincs nagyon ok de azert bizonyos vizualitas felett sajnos eljart az ido, ORBX cuccaim mind dual ok szoval igazabol a nagy fejfajast a PMDG ujra kifizetese AS16 ujra megvetele es hasonlok okozzak...de kivancsi vagyok a 4.0 ra
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.01.10. 13:21:19 -
#1731 Határozottan azt kell mondjam, hogy szignifikánsan növekedett nálam az FPS az P3D-re áttérés után. -
#1730 Ja még egy dolog - FSX hez kepest P3d-t használva volt barmi FPS novekedes vagy inkabb csak smoothabb lett az egesz? Ergo FSX ben monjduk LHBP-n NGX vc ben 30 fps ugyan erre szamitson az ember p3d nel is? Nem a sajat gepemen neztem sajnos, de azon kivul hogy a dx10-11 miatt sokkal tobb effekt volt de ugyan azon scenerynel nem lattam mas kulonbseget a sebi meg az erzes ugyan az volt mindkettonel .
-
#1729 Köszi srácok, akkor ahogy látom az általános a 1080 as full hd akkor 1440 esetleg nagyobb az nem jellemzo egyenlore. Nekem most volt szerencsem kiprobalni ultrawide monitorokat, 21:9 nyujott 1080 illetve a nagyobb 1440 es be es mint curved kijelzo volt egyik TN panel nagy HRTZ frissites a masik IPS panel 100HZ hat azt kell hogy mondjam eleg utos latvany fogadott. itt egy topic avsimrol itt a DELL valtozatrot vesezik ki erdekes olvasmany van par video is http://www.avsim.com/topic/498924-just-finished-setting-up-my-new-dell-ultrasharp-u3415w-monitor/page-4?hl=%2Bultrawide#entry3526657 nagyon gondolkodoba estem egy ilyen ultrawide monitor beszerzeset illetoen....... -
Nyiri #1728 És van valami értékelhető? -
#1727 Köszönöm szépen! -
#1726 Erre tessék! -
#1725 Zacsi! Te hol vetted azt a ficcsőr ami KJAC -s videon 0:10 -nél látható? -
#1724 Én is a 737-re.
Lehet valami sufnituning textúra van hozzá valahol széles e neten, de olyat tuti nem fogsz találni, mint amilyet régebben a Carenado épített be a gépeibe (érdekes, mostanság mintha hanyagolnák, pedig szerintem tök jól nézett ki, mint ahogy a légcsavarkör ilyentén módon való megspékelése is...na de mindegy). -
#1723 Azt mondod...Mintha oldalablakra lett volna valahol! De lehet össze keverem valamivel!
Én 737-n gondolkodok!
-
#1722 Most jött a newsletter kapitányszimulációéktól, hogy január 11-én egész nap minden 9.99 EUR-ba kerül! Lehet készíteni a pénztárcát emberek!
Gondolkodom rajta, hogy mégegyszer megveszem a 777-esüket, annyira tetszik! -
#1721 Hát szerintem olyat nem fogsz találni, mert kellene hozzá _spec.dds textúra is, az meg ahogy nézem nemvan neki. -
#1720 24" full hédzsdí. -
#1719 22" ful lhd. -
#1718 Én most 1 db 32" LG 1920X1080 60Hz -
Nyiri #1717 5760*1080 3db 24" wide monitor
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.01.09. 16:36:15 -
#1716 csak egy általános kérdés ki mekkora monitoron, milyen felbontasban jatszik? -
#1715 Esetleg ha találkozik valaki egy karcos szélvédővel PMDG 736 hoz az szóljon...
Idegesít a tisztasága...:D -
#1714 Klátyik István "Cypresss" kollégánk remekbe szabott cikke a reggeli kávéhoz! Remélem még sok ilyen és ehhez hasonlót kapunk Tőle!
a cikk