Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nekem egy i7 3770k simán, és 3 db TFT)
Semmi nincs fent, csak PMDG 737 + FlyTampa LOWW v2.7.
A földön 30-35 az FPS, FL180 meg 35-38.
A laggolás most is meg van, fent is lent is...A default Bonanzaval 50-70 az FPS és ott is megvan a mikrolag!
Az a baj, hogy nekem 15 éve nincs Nvidia karim és egyáltalán nem is követtem a fejlesztéseiket. Most próbálok utána olvasni, de olyan mintha japánul lenne írva...
Szerintetek?
Nagyon stabil, remek CPU! Életem egyik legjobb választása volt!
Egyébként valóban, nálam a böngészőn kívül, csak az FS9 és a P3D van a gépen! Semmi másra nem használom. Nem is értem, hogy miért gondolkodtam ATI vga-ba!
Talán azért, mert az ATI gyártott először Drivert a P3D figyelembevételével még a P3Dv2 kihozatalakor...Kicsit talán elkapkodtam!<#falbav>#falbav>
Vissza térve a VGA-ra: Most egy R9 290 DCII van bent, azt akarjuk lecserélni egy GTX 9xx-re.
Nem a 970-t egy 980-ra,
Igen itt lenne a platform váltás ideje, de a CPU-k még baromi drágák. Már én is nézegetem a DDR4 lapokat.😊
Amin csodálkozok, hogy BenchMark és a többi tesztprogram simán hozza azokat a pontokat, amiket tudnia kellene az R9 nek, de a P3D-t nem bírom belőni vele. 😞
Asus azert nem riossz gyerekek persze gigabyte se de azert nem hinnem az lenne a fo gond. a 980GTX meg szerintem ha akad 970GTX en akkor 980 an is fog mert nem az a gond😊 rambol is max 16GB viszont jo idozitesel az tobbet tesz hozza mint 32gb sima ddr4 ram szar idozitesel.
5820K+GTX970+16GB DDR4 minosegi es jo SSD meg egy jo kondikkal ellatott tap es nem lesz gond😊
Nem dohányzok, nem iszok, a gyerekeim is lassan felnőnek. Nem járok szórakozni, nyaralni... Nekem ez a kikapcsolódás!
Szóval lehet az R9 piacra kerül és teszek még hozzá aztán hosszú idő után jön egy zöd kari!
(persze csak is használt...Én 90% ban csak használt alkatrészeket veszek!)
Ami a lapot illeti! Eddig én is Gigabyte párti voltam, de az Asus Gene nagyon bejött és ezért próbáltam meg az Extreme-t. Eddig nem csalódtam!
Azt leszámítva, hogy a Chip hűtő egyszer csak maxon elkezdett tekerni és nem lehetett szabályozni, ezért kapott egy kis vizet és most néma!<#eplus2>#eplus2>
Pl a házat én építettem. Igaz, hogy 6-7 hónap alatt készült el, de lassan a végére érek! Már csak a hátsó kábelmenedzsment van vissza.
Már írtam is Cole-nak a PH-n és vissza is jelzett, hogy küldhetem a VGA keres egy GTX-t helyette...<#awink>#awink>
Itt egy nem túl jó kép a félkész szörnyről:

Most nem akarlak idegesíteni, de a 3.1-et felraktam a régi gépemre (i7-2600 4.1ghz-en, gtx560ti 1 gb rammal, 16gb 1600mhz ram), és felraktam az orbx-okat, KJAC-on teszteltem repcsi b60 jó sok felhővel. Földön és alacsonyan 30-50fps, magasabban 40-70fps. Nem igazán akadozik. Mondjuk meg kellett érte dolgozni. Nézegettem a netet hangolás ügyben, az a véleményem, hogy nagyon sokan nem tudják beállítani a gépüket.
Azt nem értem, hogy ott miért olyan alacsony a memoria sávszél? Az ATI kariknál átlag 512bit az Nvidiáknál max 256bit? Viszont a memoria sebesség 7GHz az ATIk-nál meg 5Ghz környékén van...
Mit célozzak meg a 290 helyett?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.19. 21:02:51
Azt azért írtam, mert azt hittem elfelejtetted linkelni a képet, mert nálam semmi nem jelent meg, de már ott a kép! <#worship>#worship>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://s12.postimg.org/oajqzhjpn/p3d_scenery_order.jpg
Utoljára szerkesztette: Framsen, 2016.01.19. 14:27:05
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.19. 10:00:20
Nálam nem látszik, csak ennyi:
"Az enyém így néz ki:"
<#confused>#confused>
Azt hiszem uninstal lesz!

Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.16. 18:03:30
Nekem is egy homályos rész ez is!
Én úgy tudom, hogy legalul van a Orbx Base, aztán Global, majd Vektor és utána OpenLC Europa valamint ÉszakAmerika, Gondolom, ha Alaszkát gondoltad, szerintem az alá is kell valami...
Azt viszont tudom, hogy a Orbx FTX Trees HD az működik és elég jól néz ki.
Ebben szerintem Hypo a profi! Remélem jár erre ma, mert akkor kifaggatjuk! 😊
Végre azért én is bejöttem a csőbe: megbíztak, hogy csináljak egy szim gépet. Úgy gondoltam, a p3d 3.1-et rakom fel orbx-al. Igen ám de én annyira nem vágom az orbx-et. Mit kell és milyen sorrendben felrakni, hogy egyrészt legyen egy szép európai alap, Aztán alaszkai alap + pár reptér, és a végén AU alap + pár reptér? Ezek külön vannak (mármint a területek), vagy valamilyen módon függnek egymástól?
Elég, ha az aszfaltot figyeled.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.01.16. 07:28:20
Az ég világon semmit nem csináltam, de most egyenletes 98-100% megy a GPU! A CPU viszont csak 60-70%-on.
Viszont az akadozás ugyan úgy meg van!
A kijelző (ami per pillanat egy 32" LCD ami fullHD megy és elvileg 60Hz a frissítése, nem létezik, hogy valahogy nem passzol illesztés terén a VGA-hoz? A lap az biztos, hogy rendbe van, mert kb 2 hónapja cseréltem le egy Asus Rampage Gene-ről és azzal is ez volt a helyzet.
Az AffMass:85 és ilyen a grafikon: