5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Hol?
  • szabeszka
    Végre használható, virtuális kabinnal készült Antonov 24 RV !
    FSX és P3D-re is príma! Boldog vagyok :)
    A KLN alpha fájlt is be kell rakni, itt találjátok a repgép letöltési oldalát és a KLN fájlt.
    https://www.avsim.su/f/fsx-originalnie-samoleti-79/an-24rv-dlya-fsx-60076.html
    https://yadi.sk/d/yDiaFDQA36J9Tf

• szabeszka
    Szia és BUÉK!
    Itt egy facebook oldal, amit én szerkesztek a Tu 154-el kapcsolatban.
  • bankii
    Boldog új évet kívánok valamennyi kollégának!
    Használ-e valaki P3D ProTu combót?
  • Papirzacsi
    Na az a valaki dobja már úgy pls, hogy hozzám pattanjon és álljon meg. :-)
  • Clidey
    Én is nézegettem már mindkettőt, és a CP sokkal userfriendlybbnek tűnik nekem is. A tudásuk meg közel azonos.
    Szóval ha esetleg valaki akar nekem ajándékozni belőle egy példányt, ne fogja vissza magát!
  • Hypo #1707
    ezdok a konfiguralasi SZOPASROl volt hires :))) na ahogy nezem azert ezen nem sokat javitottak a sracok, a chase plane viszont eleg popec...na legalabb van verseny ugyan az a kt progi nagyjabol
  • Hont
    Én most kostólgatom a az előző verziót, de izgalmas dolognak tűnik!
    Egyenlőre a konfigurálással szívok, de szerintem meg éri!
  • Hypo #1705
    EZDOK V2 megjelent akinek a regi megvolt annak csak 12 Dollar az upgrade--- erdekes, bar ez a chase plane nekem jobbnak tunik ....
  • Clidey
  • Clidey
    Igen, pontosan ezek okán sem vitt rá még engem sem a lélek, hogy ilyen szinten nyúljak bele a dolgok folyamatába...
    Nekem ez a 20 fps ami gyanús volt benne - azért az rengeteg, még egy tweakhoz képest is. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen rendszerbenyúlások eredményezik legtöbbször a FB-n, meg a hagyományos fórumokon a "Segítsetek, mi lehet a baj, egyszercsak cétédézett a P3D, a windows meg dobott egy kékhalálot!" kezdetű hozzászólásokat...
    Épp ezért a procikergetésnek sem voltam sosem híve. Nem véletlenül írják rá a processzorgyárban azt, amit ráírnak...
    Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.12.31. 11:22:26
  • Hypo #1702
    Ez nem egy uj dolog a CPU CORE PARKING win10 alatt az energiagazdalkodasi beallitasoknal lehet allitgatni kb ugyan az a hatasa, illetve en anno belinkeltem a projet lasso nevu toolt ami hasonlor kepes. Kozben fejott egy ujabb plaebo dolog ha p3d alatt taskmanager p3d exe majd affinity es csak leokezod sokaknal ez hozott 5 fpst- latomazert p3d kozosseg ben sok az uj arc ok meg mindig tobbet tweakelnek mint repulnek....de egyszer csak rajonnek
  • Hont
    Sziasztok!
    Egy barátom árulja ezt az X52 joyt!
    Az ára 25 pénz!
    Akit érdekel az írjon Pü-t és küldöm a telefonszámot az egyeztetés céljából!
    A cucc egyébként Bp van!

• Nyiri
    Shutdown után az Out of Memory crash... :D Megúsztam.
  • Clidey
    Hát nem. Csak vajon miért moderálták ki, az a kérdés...
  • Clidey
    Na de ingyé van!
  • Hont
    Ennek nem volt hosszú élete a face-n...:D
  • Nyiri
    " - 20 FPS extra" Minusz 20 FPS miatt nem turkálok a registryben :D
  • Papirzacsi
    A videót nézve, annélkül, hogy bármi jobb háttérismeretem lenne, ez a a program nem csak annyit csinál, hogy az 5. lépésben ellenőrizendő értékeket 0-ra írja a regisztryben? Mert akkor ehhez minek letölteni a programot? :D
  • Clidey
    Ezt most osztották meg Fézbúkon...na ki próbálja ki először?

"THIS IS A MUST! I don't believe I did not apply this tweak before - 20 FPS extra in P3D, for free :)
    Steps:
    1. Download: http://www.coderbag.com/Uploads/Unpark-CPU-App.zip
    2. Press: start + r
    3. Type: regedit
    4. Find: 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583
    5. Do: Make sure min and max are 0
    6. Do: reboot!
    7. Do: get ready to be amazed!"
  • Clidey
    Mostanság az SP1 óta nem találkoztam velük. Remélem végleg eltűntek/átdolgozták őket!
  • Hont
    Ezek tényleg elég randák...:(
  • Clidey
    Ezek azok az ocsmány vattapamacsok:

• Clidey
    Így igaz. Az FSX/P3D ezen a ponton a határaihoz érkezett...
  • eyecandy
    A műszerfalvilágítás csinál nálam ilyeneket. Background bright, nem is használom soha
  • Hont
    Még mielőtt elkezdeném szétbarmolni a cuccaimat nézzetek rá légyszi erre a képre!
    Valami el állítódott de nem akarok kisérletezni...
    Főleg sötétbe jön elő, de multkor már a Display-eken is észrevettem!
    Mintha egy kockás háló mozogna rajtuk vagy egy ilyen durva pixel rács!
    Merre keressem a hibát,

Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.12.29. 14:04:29
  • Hont
    Vele kapcsolatban nincs tapasztalatom, de most néztem videokat a youtubeon és 4.5Ghz re simán, de komolyabb hűtéssel 4.8Ghz-t is láttam!
  • eyecandy
    Van valakinek tapasztalata, hogy egy 4770K procit hogyan és meddig lehet húzni?
  • eyecandy
    A SimMarketen még így is olcsóbb :)
  • Hont
    AS2016 akció!
    Melyiket vegyem?
  • Hypo #1682
    ja fsx se ben as16 + asca eleg jó én is ámulok néha. Envtex-et erdemes lenne kiprobalni, es akkor REX bol se kellene semmi igazabol bar a soft clouds nem rossz.
  • Papirzacsi
    Szerintem határozottan jobb lett az SP1 után. És az a felhőtípus, ami nekem nem tetszett (még mindig fogalmam sincs neked melyik) aztökre eltűnt. :) Úgy fogalmaznám át, hogy nincs konkurenciája. :)
    PAVD - KEGE - KPSP
    KPSP - L35 - KAVX - L35 - KPSP
    KPSP - KTVL - TNCM
  • Clidey
    Akkor van dilemma bőven, mi?
    Ez a 717 valóban tetszetős, meg a Connie is, de engem valahogy jobban érdekel a QW 737-787 páros, na meg ugye, a legfrissebb hírek alapján Aerosofték befejezték az Airbusz peccselgetését, és jövőre egy teljesen új termékcsaládot hoznak ki, 2017 néven. Gondolom ott is lesz tudásbővítés, szóval én inkább ezek felé tendálok jelen pillanatban.
  • Clidey
    Az SP1 előtti verzióban nem igazán tetszettek egynémely felhő textúrák. Úgy néztek ki mint a vattapamacsok. Nem összekeverendő a P3D default popcorn-clouds effektjével! Itt maga a textúra nem volt eléggé kontúros, eléggé felhő kinézetű.
    Most így a service pack után ezekkel valahogy sokkal ritkábban találkozni, mint ahogy az elnyújtott poligonos felhőzettel is (ami szerintem szintén nagyon ronda amúgy). Bár lehet, csak az AS16 által generált időjárás miatt van ez így, szóval több idő kell még a teszteléshez.
    De az eddigiek alapján azt mondhatom, hogy az AS16+ASCA magasan jobb minden konkurenciájánál a piacon.
  • Hypo #1678
    Hááát nem nagyon :))) és közben ez is

Pár reptér még azért johet:))) ENVTEX - szemezgetek plane hogy dual fsx/p3d.
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.12.26. 13:57:34
  • Papirzacsi
    Kisgépes reklám. :-)
    KPSP - L35 - KAVX (még a régi Aerosoft féle ingyenes)
    Meg egy kis begyorsított leszállósdi:
  • Hont
    És mi a véleményed róla Tibi?
    (ASKA)
  • Hont
    Ezt most találtam az IVAO face oldalán!
    Érdemes végig nézni...
  • Clidey
    Zolibátyó, maradt még valami a pénztárcádba?
    Megjelent a A2A Connie...
  • Hypo #1673
    :)