Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, eléggé faszányosan néz ki. Mondjuk már az első verzió is nagyon hangulatos... <#smile>#smile>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
elgurult a gyógyszer, sok-sok (nagyon sok 😊) apró részlet került be.
egy galéria, a készítés során lőtt screenshotokkal
a scenery innen ingyenesen tölthető
QW a mostani update-ben elég sok mindent javított, de még mindig elég kritikán aluli. Pl. azt baromira nem fogom, hogy javítanak az ND DME kijelzésén, és még mindig rossz. Pedig ez elég egyszerű feladat lenne. Mint ahogy az FMS NAV Radio panel kezelése is az lenne. Az EFB-n javítottak egy csomó mindent, de emellett raktak be újabb hibákat.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2019.04.15. 07:52:34
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#crazya>#crazya>
Én ilyen szakadó esőben ugyan ki nem szállok!!! <#buck>#buck><#nyes>#nyes>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1>
Életem első repcsije X-Plane alá, szóval azért csodát nem kell várni tőle. <#nevetes1>#nevetes1>
A multihoz semmi nem kell, csak beírjátok egymás IP címét az X-Plane MultipléLYer menüjébe és kész. Lehet egymáshoz csatlakozni külön-külön repcsivel, meg lehet úgy is hogy az egyik "megfigyelőként" beül a másik mellé. <#wink>#wink>
Hogyan sikerült így összehozni a multit? Mi kell hozzá?

<#awink>#awink>
már hozzá is rendeltem más bill.-hez de nem segített.
A joy-nál van a “Pitch” és a “Roll” ami vezérli az irányítást.
Keyboardnál ez nincs meg, csak a “Pitch trim down./up” és a “Roll trim left./right”.
Viszont ez csak a felszállás után hatásos finom irányításhoz.
A problémám az hogy Keyboard-al nem tudok felszállni, mert nincs írányítás.
keyboard és a search keys-nél meg tudod nézni, melyik bill. mit csinál. Itt lehet hozzárendelni is a parancsokat a gombokhoz.
Most ismerkedem az X-Plane szimulátorral és van egy problémám.
Keyboard-al nem tudom irányítani a repülő mozgását, fel, le, ill. jobbra balra.
Hiába nyomkodom a “<”. “>”. “>”, és a “8,9,0” gombokat, nem történik semmi.
Joy-al megy szépen és egérrel is.
Ja, és Mac gépről van szó.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Megoldása : a Nibi által írt magassági problémát megoldottam és kellett egy re-install.
2 év után a héten ismét online fogok repülni, nagyon köszönöm mindenkinek a hozzájárulását!!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Segítséget szeretnék kérni.
Mi okozza azt, hogy a guruló és a kifutópályák, mintha 20 méterrel a föld felett lennének?
Gyakorlatilag a guruló pályák között szakadékok vannak. (P3D orbx+lhsim LHBP)
(http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=106N_vtelen.png)
Köszönöm, előre is segítséget!
nagyon köszi, tegnap meglett, ugyanis a beállított részen "slider" - t jelzett. Töröltem és a beállításnál már "Z Axis" néven működött.
Amúgy jelenleg milyen P3D verziót érdemes használni?
ASN és GSX működik még vele?
Köszönöm!
Vettem egy trust gxt 555 predator joysticket és a P3D nem érzékeli a throttle részt!
Valakinek van vele tapasztalata?
Esetleg megkérhetném, hogy írja le, hogyan állította be?
Minden más működik rajta
Köszönöm előre is!
11.30 verzió felett frissítsétek LHBS, LHTL repteret és a library-t