5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#5160 Hát elég brutál, ez tény. :)
Amennyire én tudom, a repdinamika számolása ugyanúgy történik, mint eddig, csak mégtöbb adatból. Hát, épp ezért nekem az XPL módszere valahogy jobban tetszik. Aztán majd meglátjuk. Vagy nem. :D
Viszont az, hogy egy teljesen új csapat dolgozik a programon, viszonylagos bizakodásra ad okot, bár az továbbra is árnyékként vetül rájuk, hogy mindezt az M$ égisze alatt teszik. :)))
Amúgy mizújs, Peti? Rég hallottam felőled! :) -
endy papp #5159 Gondolom annyi lesz benne is mint az xpl-p3d-ben... -
#5158 Ez büntet. Bárcsak járna ehhez egy normális repdinamika is.
-
endy papp #5157
New Microsoft Flight Simulator 2020 - List of Aircraft - UPDATED
4:11-nél az Airbus landolása nem semmi volt.... -
ToMy_ #5156 egyre inkább úgy vagyok ezzel az FS2020-al, mint a székely bácsika az állatkertben a zsiráffal, hogy "ilyen állat márpedig nincs"... -
#5155 :) szep orbxnak annyi :)))) -
#5154 -
#5153 Pedig még meleg:
Europe-3 -
#5152 szép videok ezeket nezve nem sok addon kellhet max a repcsik :) se rex se orbx se lofing :) -
#5151 -
Nyiri #5150 Én ezt rohadtul elengedtem már. Mármint az addonokat. Eléggé messziről látható szám amit beletoltam a szimulátorozásba, de a sok kompatibilitás, performance problémák miatt tele lett a tököm. Befejeztem. Várom hogy megjelenjen ez és bízom benne, hogy az nagy gépek is normálisan ki lesznek dolgozva. Az biztos hogy scenery-t nem fogok venni hozzá ha így néz ki tényleg.
Addig építettem egy ilyet. Ez is elég jópofa:
Műszerfal is teljesen működik
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.10.06. 08:48:44 -
endy papp #5149
-
#5148 meglássuk, ugyse rögtön fogunk switchelni ahhoz tul sok van addonban :)))) -
#5147 Jaj bocs, tényleg...Mikroszoft.... -
Solt #5146 Ne legyél... :) Az, hogy DX11-n ragadnak vele, gyakorlatilag ki is zárja, hogy a PC-s és a konzol verzió azonos legyen... bármilyen konzol is jön, szerintem tuti, hogy max egy butított verzió fog menni rajta. A VR támogatás lebegtetése is arra enged következtetni, hogy nem éppen optimális a képkockaszám... -
#5145 Van sok like, de van dislike is részemről... :)
Facts and features -
#5144 Hja igen, e tekintetben én sem érzem magam potenciális vevőnek. Ezt írtam a #5123-ban is. -
#5143 "2 petabytes scenery data streamed via Microsoft Azure, can be cached as well"
Ez a jövőre nézve mondjuk jó döntés. Még akkor is, ha ez most brutális háttértárnak tűnik. Bár jól belegondolva ez sztem még 15 év múlva is az lesz. De úgysem kell az egész világot cachelni. -
perko #5142 Hát én nem igazán a kvalitásra gondoltam, inkább az árra. A leírások és a látvány alapján számomra is nagyon biztató, de nem biztos, hogy megengedhetem magamnak. Amióta számítógépem van minden FS verzió megvan eredetiben, ez nem biztos, hogy meg lesz. Ha havi fizetős lesz, nagyon nem mindegy mennyi lesz a díj. Warez ugye kizárható. -
#5141 Én most egy picit optimistább vagyok mint voltam régen az FS2004-FSX korában. Mivel itt lesz XBox-os verzió is, így ha van egy azzal egyenértékű hardvered, már nagyon mellé nem lőhetsz, mert ott "elvárás" a 50-60fps -
#5140 Erre mondja a művelt orosz (aki tud englisül) hogy: impressive!
Ez volt benne az alábbi linkemen a hanganyagba?
Ez a realtime traffic érdekes lesz...mert ugye ahhoz egyrészt kell majd csomó festés és típus (mert anélkül eléggé hülyeségnek tartanám), meg egy valamire való source is...vajon lepénzelték a flightradart? -
#5139 Hát igen...csodálkozom amúgy, hogy csak most jutott eszébe bárkinek (LM, LR, M$) is hogy kellene rainbow is De jó döntés volt! -
perko #5138 Ez nem az én szimulátorom lesz, úgy érzem. Esetleg Mészárosé :( -
#5137 World VFR on release,
2 petabytes scenery data streamed via Microsoft Azure, can be cached as well
Dynamic stalling.. 1000 data points per surface vs 1 per FSX plane.
Real time weather and sea... 32 levels of clouds.. Rain modeled on particles..
Barometrics affecting aircraft. Clouds affecting aircraft. Sloped runways, wheel resistance. Using Bing world data.
460 cities with 3cm resolution, most others 50cm.
Development has been going on for 5 years. 2 trillion trees mapped. Interactive check lists, slopes and uneven terrain. Dynamic friction, real time AI traffic, 3rd party support. 200 developers at ASOBO, Microsofts development partner, 60% have PPLs. -
#5136 de azert szep -
#5135 Microsoft- Bármi lehet :))))) bar ebben se azt mondjak hogy alapbol igy lesz csak hogy lesz... :) -
#5134 Gyanítom leszen azért csalódott júzerek a megjelenés után... :)
Viszont. Itt van egy riport a készítőkkel. Meghallgatni sajna nem tudom mert a melóhelyi gépemen nincs hangszóró, de az írásos összefoglalóban az van hogy "Regional ATC improvements...", tehát ha improvements, akkor mégiscsak lesz benne ATC, sőt, jobb is mint a mostani...?
Nem lehet, hogy amit te olvastál, az csak a mostani pre-alpha verzióra vonatkozik? -
#5133 szep talaj szep felhok ez kell a nepnek :) -
#5132 Yúy! Ez azért gáz! Akkor lőttek az AI-forgalomnak is nyílván... -
#5131 ROFL -
Hade #5130 Sziasztok,
kezdő szimulátorosként szeretném a segítségeteket kérni. Prepar3D programhoz letöltöttem a FreeMeshX Global és USA kiegészítőket. Ha ezeket telepítem akkor még van lehetőségem az Aerosoft-nál vásárolt repülőtereket is beilleszteni a játékba vagy esetleg valamilyen összeakadás előfordulhat? -
#5129 most olvastam hogy elvileg: "... the FS team have said that there will not be ATC available initially,.." hát nem jó előjel max ha Pro ATC x mukodik vele :)))) -
#5128 First impressions -
#5127 en inkabb Navaids, ATC, ground handling re lennek kivancsi:) -
#5126 kb ugyan azt mutatja mindegyik videó picit más aspektusból :)) szép amúgy egy érdekes az azért jól látszik hogy spot view külső nézetben az ha van fix 30 fps akkor sokat mondok :)))) de hogy tuti nem 60fps az biztos, nem hinnem hogy yt convertalja így a videókat de mindegyiknél van egy kis rezzenés :) földi trafficot szerintem itt is nyugodtan kikapcsolhatjuk majd meg a madarakat állatokat:))) ) érdemes a körforgalomba levő kocsikat nézni felülnézetben elég crazy mozgás:) Sky, felhők fény és árnyék elég jó.
-
#5125 Frooglesim:
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2019.09.30. 20:54:06 -
#5124 Nekem is ez a félelmem az azure miatt. Hogy mennyire eladható? Az addonok piacából kiindulva szerintem a nagytöbbségnél eladható is lehet akár.
Én mondjuk nem fizetek szoftverért havidíjat, de az más kérdés, ha ilyen lesz nem én vagyok a célközönség. :) -
#5123 Én inkább attól tartok hogy ez havi fizetős lesz. Már csak az Xbox Game Pass miatt is.... Hááát...végülis jobb évente lehúzni ~160 dollárt mint egyszer 50-70-et... Csak kérdés ez a fajta üzletpolitika mennyire lesz eladható a relatív kicsi szimulátoros tábor körében... -
#5122 X-boxra is kiadják,úgyhogy szerintem elég optimizált lesz ;) -
#5121 A látvánnyal megvettek. Kiváncsi vagyok milyen automerőmű kell majd, hogy 3-nál több FPS-t préseljen ki magából. :D