5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
papa10000 #2637 Tisztelt Uraim!!!
Mostanában nem voltam fent a fórumon.
Teljesen elvesztettem a fonalat.:)
Miről folyik a beszélgetés?
FSW?...P3D?...XPL11? -
#2636 :)))) na ne légy durci, nem lesz szar, csak neked nem biztos, hogy elég lesz ennyi, lesz akinek pont elég és happy lesz és annak örülni kell. Ennyi kb olyan ez mint azert leszolni a swiftet mert nem egy Rs6, de attol meg A bol B be elvisz es van akinek meg oromet is okoz.. -
Nyiri #2635 Oké. Szar lesz és kész. Beszéljünk X-Plane-ről továbbra is annál úgy sincs jobb és nem is lesz. Hibátlan!
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.12. 17:28:50 -
#2634 :)))) hat ja es mekkore teruletet kapsz? de legalabb adnak hozza ftx globalt ergo kb ugy fog kinezni mint egy addonos cucc a kerdes a teljesitmeny lesz ha jol megy es eleve olcsobb akkor lehet ilyen kezdo alternativa de egy bizonyos szint utan ezek nem eleg, Iletve arra jó hogy most a sok hype b...zi legalabb ezzel szemeteli a netet és kicsit beken hagyjak a normalis forumokat:) Mert a Hype az aztan mindig megy, mondjuk p3d facebookon is a tobbsege szerintem fel oranal tobbet meg nem repult mert telepitett optimalizalt majd OOM.... ehhez meg jonnek a video amiket nyalcsorgatva neznek es en is ilyet akarok en is, mondjuk a flaps es a trimmer kozott nem tudja mi a kulonbseg de reshadet akar....:) hat lelke rajta én inkabb repulok
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.05.12. 17:23:12 -
#2633 Közben eszembe jutott, a P3D-ben is van visszatükröződős textúra, még Zacsi linkelt róla talán videót ide az A2A Connie polírozott felületéről. Csak azért nem jutott az előbb eszembe, mert nálam sosincs bekapcsolva, mert olyan drasztikusan megeszi az fps-em. Érdekes, az XPL hasonló fícsöre nem eszi meg. Na de ezt csak úgy zárójelben jegyeztem meg. :) -
#2632 Mit látsz azokon a kokpiteken vajon amit én nem?
Mármint az esőcseppeken kívül. Hó effekt viszont már nincs, mint arról megggyőződhettünk a videóból. Se leszállófények (lehet azok még nincsenek kész...?), pedig az nagyon beszédes lett volna!
Van szépen renderelt Carenado-s bitmapre égetett árnyékolás, ami ugye nem a grafics endszin függvénye, van sztenderd dinamic shadow, ami már a P3D-ben is van, s szemmel láthatóan nem lett az FSW-ben sem jobb vagy szebb. Van felület csillogás is, de közel sem olyan dinamikus, mint az XPL11-ben - itt csak csillog magában, de a környező objektumokat nem tükrözi vissza a repülő felülete. Szóval ez sem újdonság, ezt is tudta már a FSX/P3D is. Van viszont valami X-Plane-t utánzó (de szerintem sokkal sutább) kameramozgás, ami szintén nem grafik endzsin függő. És slussz-passz. Én ennyit láttam a videón. Ez bizony egy sima FSX upgrade grafik, megspékelve a 64bittel meg a DX11 vagy 12-vel.
A scenery meg ORBX textúrák. Ennyi változott. Illetőleg mintha valamiféle pre-rendered árnyékot is látnék a fák alatt, amitől jobban 3D-snek tűnnek azok - gondolom ez jöhetett a DX-upgrade miatt. Meg van egy átdolgozott, ám tartalmilag 99%-ban az FSX-el megegyező menürendszer ugyan azokal a beállításokkal. Hát nagy cucc, mit mondjak.
Az FD így a video alapján jottányit sem változott, hiába állítják az ellenkezőjét a DTG-sek. Például egy default helikoptert, vitorlázógépet vagy valami nagyvasat se mertek bevállalni hogy alapól belerakják. Vajon miért?
Szóval én továbbra is azt mondom: kapunk majd egy grafikailag picit (és itt a hangsúly a picin van!) felturbózott FSX-et. Semmi egyéb. Semmi korszakalkotó, semmi forradalmi, ami miatt szükségét érezném, hogy lecseréljem a P3D-t. -
Nyiri #2631 Azért amikor megnyitottam a videót megdöbbentem. Ez nem FSX upgrade grafik. Ez jobb. Nagyságrendekkel. Biztos sokat melóztak a grafikán. Mármint a cockpit. A scenery nagyon FSX :/
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.12. 14:46:24 -
endy papp #2630 Én is biztos hogy kipróbálom,sőt.....
Bocs az előbbibe beakartam rakni de lemaradt.
Egy részletes vidi magából a játékból akit érdekel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://youtu.be/qBP7dQdek-w
-
Nyiri #2629 64 bites... Tehát már haladás. Én teszek vele egy próbát mindenképp. -
endy papp #2628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A JÁTÉKRÓL
Flight Sim World is a flight simulation platform developed by Dovetail Games. Based on benchmark technology, FSW includes the whole world as well as several single and twin propeller aircraft to get you started.
The aircraft in Flight Sim World have been created using the latest modelling and rendering technologies resulting in stunning realism and detail. Every switch and gauge in the cockpits are clickable, while a range of animations really brings the experience to life.
Not only do the core aircraft look amazing, but they also react to their environment realistically. A combination of atmospheric effects and advanced mechanics result in a remarkably unique flight experience.
If creating content is your passion, we have included the Pro Mission Editor, which is a comprehensive tool that allows you to create your own missions.
Free Flight: The whole world is yours to explore in Free Flight mode!
Multiplayer (Alpha): Fly with your friends on Steam! Please note Multiplayer is still in its Alpha stage, so you may experience bugs.
Lessons & Missions: Learn the basics with our LAPL and PPL based lessons, and then test your skills with a series of missions.
Integration of Accu-Feel™ technology
Fleet of highly detailed GA aircraft
Easy to use flight planner
Realistic flight model
Integrated Orbx FTX Global textures
Lessons and missions to test your skills
Pilot profile to keep track of your flight hours
Pro Mission Editor
Early Access
Please note that Flight Sim World is currently in Early Access. This means that the sim is not feature-complete and you may encounter bugs. We will be working diligently with the community to resolve issues throughout the Early Access period, so if you see anything that doesn’t look right, please let us know in the Steam Forum or our FSW Forums
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows® 7, Windows 8, Windows 10 (64-bit versions only)
Processzor: AMD APU Kaveri A10-7850K or Intel Core i3 6100
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Radeon R9 Fury or GeForce GTX 970 (4 GB VRAM)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 40 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX Compatible
Egyéb megjegyzések: System requirements are subject to changes during optimisation process.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.05.12. 14:22:51 -
Nyiri #2627 Ez is moddolható lesz szerintem és ez nagy különbség a Flight School-hoz képest. Lehet hogy már simán 64 bites :) Akkor meg főleg -
#2626 legfőbb kérés: aztán billentyűzetről lehet e játszani........de hát ez a vásárlóközönség.. -
endy papp #2625 A dovetail games flight school-t "megszüntették" annak az alapjaira "építettek" egy "új" játékot,picit felturbózzák hogy eladható legyen,és min befektetéssel eladják majd ugyan azt, lehet 2x pénzért......
Nem rossz üzlet ez nekik,de hogy a vásárlók nem fognak tolongani a pénztárnál az tuti,de ki tuja ,még lehet belőle bármi.....
Gondolom jól elhúzzák az Early Access időt majd benyögik, hogy gyerekek ennyi, pár repcsi ami az "elődjében" is benne volt ,max még pluszba 1-2 legyen elég ennyi..... -
#2624 Tisztára olyan a fíling mint amikor nagy várakozás után bejelentették anno az FSX-et.
Azt hiszem a mérföldkő ezúttal is elmarad. Meg merném kockáztatni, hogy alapjaiban kevesebb lesz a különbség a FSX/P3D és a DT FSW között, mint volt anno az FS2004 és az FSX között. -
#2623 Nekem betöltődéskor mind két röpcsinél kiírja, egyszer maga az X-Plane is, meg utána a röpcsi elinduló szkriptje is, hogy nem kompatibilis, és ebből kifolyólag nem megfelelő lehet a megjelenítés. Hát nem is az, totál sötétek a MFD-k, csak a hajtóműké működik. Kár, mert amúgy v10.51 alatt nagyon jó kis cuccok. -
saca79 #2622 Nekem is ennyi maradt meg... Esik az eső éppen D szuper. -
#2621 komoly.. -
#2620 OFF. Ha csak a fele igaz, akkor mindjárt kész egy FSLabs szintű A320 X-Plane 11-hez. -
Nyiri #2619 Köszi. Az első effekt az ablakon fasza, egyébként semmi extra :D -
#2618 Íme -
Nyiri #2617 Nekem már offline :( -
#2616 A legújabb 757 és 767 elvileg jól működik 11 alatt is. -
#2615 Early access -
saca79 #2614 De mi van majus 18 -án D... Nem hiszem hogy nincs amugy pénzük egy alap kontrollerre. Egérrel húzgaljak b@szod.. -
#2613 Élőben - Dovetail games -
#2612 - Alap X-Plane 11
- Vector Map Global
- LOWW Swechat
- L-410
- Zibo's 737-800
- iXEG 737 (a sötét oldalról)
Én ezeket használom legtöbbször. Volna amúgy nagyon faszájos 757 meg 767 is, de sajnos még nincs ofisül 11-es támogatásuk. De v10.51 alatt durvajók voltak. -
#2611 Megürült most egy 120GB SSD a gépemben...
Kipróbálom én is, de én még mindig szkeptikus vagyok...
Valaki foglalja össze, hogy kísérleti jelleggel mit és honnan szedjek le egy teszt erejéig! (hátha bele szeretek...) -
#2610 "Inkább ezt lehet majd zárni fél év múlva :D"
Hát ha nem gurít valami hatalmasat a LM a v4-el, akkor könnyen előferdülhet... -
#2609 Például lehetne idebiggyeszteni egy szavazást a lap tetejére. És döntsön a nép! -
#2608 Mit szólnátok, ha ezt át alakítanám X-Plane-nek!
Új Topik! -
saca79 #2607 Engem sem zavar. FSX, P3D,és most mar XPL11 et is használom. Ha valamelyik hsz nem érint akkor simán át tudom görgetni.Szerintem is inkabb egy repszimes topik kellene ahol azzal kapcsolatban bármiről lehetne beszélni. -
#2606 :) engem nem zavar tudok keresni, ileltve érdekel minden:))) az mondjuk egy masik dolog hogy egy topic jobb lenne mint harom... -
Nyiri #2605 "Most nyit valaki egy XPL topikot,, ami fél év múlva elsüllyed a francba. Most komolyan, van értelme??" - A világ legjobb szimulátora jelenleg nem? (Az elmúlt 2 oldalnyi ömlengés alapján) :D Miért süllyedne el?
Inkább ezt lehet majd zárni fél év múlva :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.11. 14:12:51 -
Matth3w #2604 Clidey ertem en mit mondasz, de latod sokak szemet szurja! Mit lehet tenni? -
#2603 Én továbbra is azt mondom, totál felesleges egy külön topic az XPL-nek. Most megjelent a 11, totál érthető, hogy megszaporodtak a vele kapcsolatos hozzászólások. De egy thread-ben max 5-10 hozzászólás születik, nem értem miért nem lehet ezeket átugrani annak, akit nem érdekel... Senki ne akarja már nekem megmagyarázni, hogy ettől fú de szét van zilálva ez a topik!
Most nyit valaki egy XPL topikot,, ami fél év múlva elsüllyed a francba. Most komolyan, van értelme?? -
saca79 #2602 Ahham ezt néztem már jonak tűnik. Igazából egy jo pipert keresek 28 ast arcsör vagy csirokii. Azt ezekkel be is érem egy jo darabig.) -
#2601 jaja -
Matth3w #2600 Igen az lesz a leg egyszerubb/ tisztabb mod
Ha hazaerek munkabol megcsinalom ha addig senki sem vallalja!
Csak ne essunk egymas torkanak ha valakinek egyik-masik velemenye nem tetszik! Letisztul a forum es minden megy tovabb off nelkul! Viszont szerintem azfsx ill p3d-t osszevonhatnank vmilyen formaban! -
#2599 Hat vagy csinaltok egy kulon topciot vagy lehetne egy Flight Sim topic ahol minden ami polgári flight sim mehetne oda, kar hogy tag-elés itt nem muxik akkor konnyu lenne navigalni a kulonbozo commentek kozott. -
Matth3w #2598 Lehet off a tema, az is lehet nyitni kene X forumot! De azert ne mondjuk meg mindig azt ,hogy jelen esetben barmelyik masik szim felveszi a versenyt a jelenleg x11-el
En is sajnalom ms 95-tol nyuzom oket, aztan tavaly elott p3d de be kell latni a p3d sincs olyan szinten mint az x mar egy joideje, eleg forradalmi dolgok vannak/voltak benne nezzunk olyan dolgokat , hogy a FD vagy a palya nem egy sik tortenet! Ezt ne mondja nekem senki , hogy ennyi ev tapasztalat utan nem lehet normalisan megoldani! P3d sem egy kickstarter project ami garazsban kezdett fejlodni hanem igen komoly szakmai hattere van!
Es valoban atmegy neha off-ba ez a forum ezert lehet tenyleg erdemes lenne valakinek meglepni es nyitni egyet az x nek!
Elkerulendo a sok offenzivat itt