Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki használ PTA-t, nálatok hogy van beállítva a Fog, Haze és a Rayleight effectek? Mindig nézem, hogy a valóságban fentről nézve kékesebb a talaj (ilyen) és/vagy a távolban beleolvad a táj egy ilyen fehéres fényes rétegbe (ilyen). Van akinek sikerült megközelítenie? Mert ugye alapbeállításokkal utazón ellátni több száz kilométerre és a talaj teljesen kontrasztos, túl színes és ahogy próbálkoztam állítgatni ezekkel lehetne játszani, de valahogy nem sikeredik a legjobbra. Tudom időjárástól is nagyban függ.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
.
.
.
.
.
Ez ügyben most nem a gugli, hanem a flightradar24 a te barátod... <#wink>#wink>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De hát magyarok vagyunk, nem? (Király Linda után szabadon)
Amúgy szerintem ez az 3-4 festésvariáció ami az ASL-nek van, már nem ÷ nem × a gigabájtok tekintetében... de hát te tudod.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Az LHsim LHBP dock system nem működik, Pécs tökéletes, Győrnél layer gond van. (a pálya felett van egy plusz réteg...) Debrecen kicsit hiányos, valamint van egy keresztbe futó kerítés a pályán, de ezt leszámítva használható! Ja és ami nekem hiányzok az adótornyok éjszakai fénye...Sármellék is működik!
Mi a tényleges különbség academy es pro licensz között érdemes e az utóbbit megvenni? Azt olvastam hogy elvileg nem lehet academyt upgradelni pro ra sajnos 😞 persze van az oldalán mindkettőről leiras de engem a tapsztalatok érdekelnek.
Saitek pro flight yoke-val repülök és ha alt atbbal váltok fsx-ről, mondjuk acars-ra vagy bármi másra, majd vissza fsx-re akkor eldobja a yoke-t.
Valaki találkozott már hasonló problémával? Kérlek segítsetek, már kifogytam az ötletekből!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Kiváncsi lennék mi volt az eredeti terv...
Face video
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.02.23. 19:21:44
De valahogy nekem az FSX re Aerosoftos jött eddig be a legjobban!
Bár ennek is meg van a varázsa!
http://secure.simmarket.com/drzewiecki-design-washington-x-fsx-p3d.phtml
Lehet beruházok még egy GTX980ti -re!
Van esetleg ebben tapasztalata valakinek?
a 64 bites adatkezelő és feldolgozó alkalmazásainkban 1-2 év múlva 300-500% sebességnövekedést fogunk elérni a 32 biteshez képest. de ehhez az kell, hogy az összes lista, kollekció kezelő abstract osztályunkban assemblerben átírjuk az összes adatmanipulációs rutint. nem 64 bites regisztereket használunk, hanem egy 64-est megosztunk 2db 32 bitesre, és mivel a 86-os architectúrában tulajdonképpen csak egyetlen általánosan használható regiszter van (d), esetleg kettő ha nincs ciklus (c,d), ezzel meg lehet duplázni, ergo kevesebb veremműveletre lesz szükség. és ezzel rengeteg időt lehet nyerni. így lehet felgyorsítani egy 32 bites alkalmazást.