Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nálam így néz ki és ez a közelében sincs az eredetinek.
Eddig nekem nem volt, de most elszántam rá magam...
Vissza tartott a terjedelme. Esetleg lehet csak európát használni?
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
a 737-es transponderét elvileg bárhová lehet telepíteni a pedestalon, de mondjuk nem az a megszokott ami az xpl-nél van. inkább a középső szegmensben a wx radar alatt vagy ha ott van 3. comm panel (pl. bbj) akkor az alatt, vagy a trim panel fölött. amikor egy társaság elad gépet egy másiknak, ezeket az apró igazításokat el is szokták végezni, hogy passzoljon a többi géphez.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az miért van, hogy FSX-Steam-re nem tudom feltolni a kiegészítőket? Pl az ORBX-nél amikor ki kell választanom, hogy mire szeretném telepíteni, akkor csak P3D-t látja.
Semmit se kell csinálnod, azon túl, hogy a default NG-t átmásolod az Extra Aircrafts mappába, és rámásolod az update-t, amit letöltöttél (jelenleg v2.48n).
Amúgy válaszoltak már neked, nem olvastad? <#wink>#wink>
"This can't be. xLua is Laminar's new standard plugin introduced with X-Plane 11 and it works on a per-aircraft basis. If you did not mess around with plugin locations, the 737's plugin will certainly not affect the C172's plugin, as it's only loaded when you load the 737, not the C172."
A Vektort , meg az LC honosítottam! De azt hiszem az LOWI ra is beruházok, mert nagyon nagyon tetszik! Megérdemlik! (És én is! )<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Szóval az X-Plane... el nem dobtam az agyam tőle, de a flight model tényleg érdekes. Az eddigi szimulátor élményekhez nem hasonlítható, erről már el lehet hinni, hogy repül a repülő. A kezelése ha megszokod az interfészt sokkal gördülökényebb és gyorsabb, mint P3D-ben, a szoftver tényleg folyamatos, 20-30 FPS mintha 60 lenne. A látvány tényleg szép és sok a freeware cucc, ellenben kevés a payware és az igazán jó minőség. És itt a bibi, mert szerintem a fizetős cuccok sem hoznak egy ORBX, Flytampa, stb minőséget. A scenery repterek és a textúrák jóval kidolgozatlanabbak sajnos. Az viszont tény, hogy addon nélkül is veszettjólnézki. Főleg a fények és a megvilágítás.
A JARDesign-tól nem kell sokat várni. Repülhető az Airbus, de meg kell szokni a saját kis hülyeségeit és bugjait, hogy le tudj repülni egy útvonalat. Az Aerosofthoz képest egy picit gyengébb talán, leginkább FMS-ben, viszont a repülési modellje 100x jobb és lehet élvezni. Sőt talán inkább ezt lehet élvezni.
Részletes X-Plane beszámoló majd egyszer, ha Tibcsi is elkészül vele 😄 De a szoftver megér egy próbát, tényleg.
Mi és hova van leírva a telepítéssel kapcsolatban? Leírást nem találtam.
de ezt csak akkor ha a sorrend tutira jó.
Köszönöm Szépen mégegyszer
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: nagyi981, 2017.05.01. 16:17:20
Megpróbálom alkalmazni amiket írtál, nagyon köszönöm
alapvetően két dolog akadályoz meg az indításban: az apu gen off állapotban van. a felpörgetés idejére pedig az air pack-okat ki kell kapcsolni, mert az apu nem bírja. felpörgetéskor az n2-őt nézzük, 25%-nál adjuk rá a kakaót.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.01. 16:04:24
Sajnos gondom van a 737 800X hajtóműindításával. Kezdem úgy érezni, hogy egy program bug tör borsot az orrom alá. Rengeteg videót néztem végig oktatási jelleggel, és utoljára még végigmentem az Xchecklist pontjain is, de egyszerűen nem akarnak beröffenni...
Mellékelek egy tényleg rövid videót hátha ti láttok valami fontos momentumot benne, vagy esetleg tényleg bug-ról van szó!
Szinte csak azokat a rendszereket indítom, ami nagyon szükséges a hajtóműstarthoz, tehát sok minden kimaradt.
Előre is köszi a véleményeket
737-800 Engine Start Attempt
Ja, és bocsi, de ez is X Plane 11
Utoljára szerkesztette: nagyi981, 2017.05.01. 15:56:40
valahogy így
ha még ezek után is villódzik, vedd ki a pipákat egyesével az openlc_europe* sceneryk elől és nézd meg mikor szűnik meg. ha ettől megjavul és biztos jó a sorrend, akkor vagy nincs update-olva, vagy nem jól települt fel.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.01. 14:49:30
egy kis bónusz: frozen surface kikapcsolása mert szar.
a lényeg: elevation corrections
először meg kell nyomnod a "run auto configuration" gombot. azután az engedélyezett listából át kell tenni lhbp-t (meg általában az összes addon sceneryt amit használsz) a tiltott listába. majd megnyomod az apply gombot.
ezután ha jó a scenery listád, már nem villódzhat.
Vector_AEC megvan, ugyan ott ahol neked.
Vector_OBJ megvan ugyan ott ahol neked. Alatta a Vector:Fixed_APT viszont nincs, csak a sima Vector_APT
FTX viszont hiányzik.
Ahogy a listát nézem, azt tűnt fel, hogy LHS_LHBP_X-ből kettő van a listában. Viszont a Scenery Config Editor csak egyet hoz. Hmm. Furcsa.
valami ilyesmit kellene előállítanod:
vector_aec
vector_obj
ftx és openlc
nálam ilyen:
lenyitott állapot
kész állapot
miután beállítottad megnyomod a save gombot. msjd kilépsz és újraindítod a centralt és megnézed, hogy az általad beállított van-e ott. ha igen, jónak kell lennie, ha nem akkor jogosultsági problémáid vannak.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.01. 13:44:36
Régen nekem is volt ilyen villódzásos problémám, de sajnos már tökre nem emlékszem hogy oldottam meg. 😞
Amit észre vettem a listádat összehasonlítva az enyémmel, hogy nekem nincs is olyan, hogy LHBP_City. Továbbra is az az érzésem, hogy két map boxol egymással.