5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hypo #3317
    ott se minden az csak repulj el felcsut felett :)))))))))))))
  • Clidey
    Kétség kívül nagyon tetszetős. De még mielőtt hanyatt esnénk a gyönyörtől, tegyük hozzá, hogy ezek a képlövések mindig a legszebbik orcáját mutatja a kérdéses dolognak... Tuti hemzsegni fognak majd azok a területek továbbra is, ahol ...khmmm... kissé gázul néz ki az autogen.
    Nincs is ezzel semmi baj, ha mindenhol tökéletes volna, azt úgy hívnák hogy való élet.
  • saca79
    Azzzkoomolly :D
  • ekre
    most nem azért, de ilyen autogen mellett autóval is elgurulgatnék, lassan autós kategóriában is indulhat az x-plane :D
  • ekre
    képek az új EU autogenről

• ekre
    ha minden igaz, a nyáron. keresek még pár screenshotot, nagyon durva.
  • Clidey
    Na és erre az eredményre vártál két napot... vadászkutya legyek ha értem a logikád.
    Ahelyett hogy kb. 0 perc 16 másodperces guglizással megtaláltad volna a megoldást magad, vagy méghamarabbi eredménnyel úgy, hogy egyszerűen csak elolvasod, mit ír a készítője azon az oldalon, ahonnan letöltötted. Még akár gugli fordítóval is érteni.

Erre próbáltalak rávezetni finoman, és ami miatt most azt gondolod, hogy egy g**i vagyok mert nem segítettem...
  • Tompoxxx
    Köszönöm, így már OK...
  • saca79
    Hol mikor? Szoktam olvasgatni az xplane.org fórumot de nem is halottam erről az update ről.
  • szabeszka
    Igen. Tegnap a könnyeimmel küszködtem, amikor megláttam... tényleg brutál jól fest majd!
  • ekre
    az új EU autogen épületek elég babán festenek

• ekre
    a library-k már meglévő scenery-ken nem javítanak, nem adnak hozzá plusz tartalmat.
    akkor van rá szükség, ha egy scenery-t akarsz használni, ami adott library-t igényli.
    3d embereket azon reptereken fogsz látni, amelyiknél a fejlesztője használta is a library elemeit.

meglévő repterekhez te saját magad is adhatsz tartalmat (pl 3d emberek), telepíted az adott library-t, majd overlayeditor-al az adott reptérhez ugrasz és ott egyszerűen elkezded pakolgatni a library-ban található elemeket.
  • Tompoxxx
    Köszönöm...
  • saca79
    egy kis hazai :)

• Clidey
    Mondjuk ha elolvasod azon az oldalon a leírását, ahol letöltötted, kezdetnek megteszi.
  • Tompoxxx
    Éppen ezt kérdezem. Mi a módja, hogy lássam őket? Mit kell velük tenni?
  • Clidey
    Ilyen nekem is van, csak kicsit lassabb repcsivel

• Clidey
    Mint a neve is mutatja, az csak egy Library, egy gyűjtemény. Honnan kellene tudniuk azoknak a 3D muksóknak, hogy hol akarod őket látni?

• Tompoxxx
    Sziasztok. Hiába van a custom sceneryben a 3D_people_library (és minden, ami szükséges), nem látok embereket a reptereken. Mit csinálok rosszul?...
  • ekre
    ennek majdnem csúnya vége lett :)

• Matth3w
    REX 50% SALE
  • Hont
  • saca79
    Akkor üdv a táborban! Én is hasonlóval töltöm az időm :) és szintén Nikon párti vagyok :)
  • Frequency
    Majd folyamatosan beszámolok a haladásról,nem kapkodok vele mert egyenlőre elvagyok az oculus-al,csak hamar elfárad a szemem,ezért is akarok építeni egy cocpitet...Mostanában rákaptam a repcsik fotózására is ;) Ezért invesztáltam be egy P-900 Nikonra,utazómagasságban ilyen képeket lehet lőni vele,első fotóm ;)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1265195330245227&set=pb.100002643153141.-2207520000.1497380102.&type=3&theater
  • Nyiri
    Én egy radio,multi és switch panelt használok ugyanarról a hubról és gond nélkül megy.
  • Frequency
    Pont ilyenre gondoltam,de rádió panelt nem szándékozom venni..
  • Hypo #3291
    http://flyingforfun.weebly.com/cessna-172-cockpit.html
  • Frequency
    Na ennek meg kell vga port,akkor mégis ezek lesznek..egy műszer is tudja az összes funkciót,de minimum négy kell..hogy ne kelljen kapcsolgatni.
    Inkább ez
  • Frequency
    Értelek,X-plane 11,FSX,találtam olyan panelt amiben egyben vannak a műszerek..szerintem jó lesz:
    panel
  • saca79
    Annyi még hogy a yoke-on alapból van 3 port erre viszont ra tudod dugni a switch paneleket. Nem tudom melyik szimet használod majd de fsuipc pl nem szereti ha egy port van szét osztva.nálam mindig összezavarodott mivel beszámozza a generic usb portokat es az alapján rendeled hozzá a parancsokat. Újraindításkor nálam valahogy mindig elfelejtette ki kivel van.
  • Frequency
    Köszönöm szépen a válaszod!
  • saca79
    Szia! Úgy érted hogy egy portra szeretnéd az összes vezérlőt egy hub -al? Én személy szerint ezt nem ajánlom, nálam voltak belőle gondok jobb külön portra dugdosni szerintem. A yoke-al kapcsolatban, Ha mindenképp szánsz rá akkor én javaslom ennek a Pro Flight Yoke Cessna verzióját.Talán 10k val drágább viszont rengeteg dologban jobban hasonlít a "valóságoshoz"( pl az elfordulási szögben stb) nekem volt az általad linkelt is ,igazából nem volt gond vele de az utóbbi tényleg masszívabb darab.
  • Frequency
    Sziasztok pilóták!
    Úgy döntöttem hogy építek egy cessna pilótafülkét.A kérdésem az lenne,hogy az instrument paneleket hátul sorba lehet e kötni,magyarul hány usb portomat fogja igénybe venni a hadművelet?És hogy milyen Yoke-ot válasszak,ezt néztem ki:
    Kormány
  • saca79
    Igazából te kérdezted. Opcio ha nem akarod nem rakod fel természetesen bár steam kliensen keresztül ha jól tudom nem is elérhető a béta update. Viszont nalam fent van és valóban jókora érezhető fps emelkedés van. Negatívumot egyenlőre nem tudok róla mondani. Működik.
  • endy papp
    Köszi.
    Majd ha nem ,béta lesz felrakom ,vagyis a steam letölti,addig találok más elfoglaltságot.
    Kivárom míg a játék is minden téren működő képes lesz....aminek már a megjelenéskor is ezért a pénzért annak kellett volna lennie.
    De mostanában majd mindenhol ez megy kiadják félig béta állapotban,majd hónapok évek alatt kész lesz....megvárom,
    Amilyen röccenéstelen majd dupla fps helyenként,,,és sima lett az fsx addig tolom azzal ha nagyon repkedni támad kedvem....
  • saca79
    A 11.02b1 beta update május közepe óta elérhető , Ha valakinek nagyon fps gondja van arra mindenképp gyógyír.
    Itt olvashatsz részletesen a tapasztalatokról
  • szabeszka
    Nékem volt egy emlékezetes kassai megközelítésem IVAO-n, szenzációs konnekt alakult ki szlovák ATC-s partnerrel. Ivao-s nemzetközi állásfoglalás lett a vége... :)
  • Hypo #3280
    HA EUROPABAN REPULSZ FOLEG AKKOR IVAO
  • ekre
    tudom, annak idején ki is nyomtattam az egészet :)
    azt is tudom, hogy nem esznek, esztek meg, sőt, nagyon sok segítséget kaptam régen is. akár a fóniában, akár a műszerek helyes kezelésében.
    a pénteki össznépi repülést és az emlékeim szerinti szombati oktatásokat kifejezetten szerettem.
    itthon melyiket ajánlanád leginkább, melyik elterjedtebb, ivao vagy vatsim?
  • Hypo #3278
    pedig van leiras magyarul es senki nem veszi le a fejed ha valamit nem jol mondasz plane ha a flight planbe beszurod hogy training