5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Pelsodriver #3437 Egy megvett dobozos X-Plane 11-et próbálok telepíteni. Döbbenten látom, nem ajánlja fel a telepítés helyét és az asztalra telepít a kötelezően letöltendő telepítő. IIyet még nem láttam. Korábban demót simán tudtam D-re telepíteni, azóta azt letöröltem, mert már nem demót akarok használni és a kézikönyv ezt ajánlotta. Azt is írja, hogy alapesetben asztalra telepít. Na ne!!!! A teljes játékot is D-re szeretném telepíteni. Már a kérdés is fájdalmas, de meg kell tennem:hogyan lehetséges ez?
-
Klusi86 #3436 Nálam ez hozott érezhető javulást (10-15 FPS-t) mind a virágbolti, a 11.02 és a 11.05rc1-en működik. E nélkül nem éreztem különbséget, bár hozzá teszem elég low end pc-n játszom (aláírásomban). Így sikerült kb 25 fps-en stabilizálni (seattle-ben próbálva, nem gyári repülővel) a következő beállításokkal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.08.13. 16:52:03 -
szabeszka #3435 Sziasztok!
Nálatok az XP 11.02-es update hozott érdemi vltozást fps-ben a release-hez képest? És a 11.05? -
#3434 -
#3433 ááá... akkor yotube+liveatc.net :-D -
#3432 Dehogy haragszom,nekem sem jön be annyira..csak ebben találtam egy kis rádiós forgalmat is.Az eredetit már csak elrontani lehet,de azért ez is kedvet ad egy kis virtuális repüléshez ;) -
Matth3w #3431 HUhh ne haragudj, de ez nagyon rossz :S -
#3430 Ezt csak úgy...
-
nibron #3429 srácok, látom meleg van.:D -
Nyiri #3428 Töröld a picsába. Az egy szar. Gondolom ez a konklúzió -
#3427 Ez a kemény, nem a kád széle! :P -
#3426 Nagyon kemény vagy Csoki...! :D -
#3425 Hmmm...mikor is jelent meg a v4? Két hónapja? Több? Azóta tervezem, hogy letúrom a v3-at és megnézem saját szememmel is, mit görbítettek LM-ék... De aztán végül mindig az XPL ikonra klattyolok...
Nem is tudom, legutóbb mikor volt elindítva a P3D. Egyelőre még nem érzem hiányát, de majd biztos eljön az a pillanat is egyszer... -
#3424 ...és végre Ferihegy is kapott - igaz, csak generic épületekből álló - 3D frissítést. Annyira aktuális, hogy a jelenleg zajló építkezés is benne van. :)
Végre nem csak két betoncsíkból, meg gurulóutakból és apronokból áll Ferihegy! ;) -
Matth3w #3423 nekem egész pontosan ezek a dolgok szimpatikusak, nem hagynak úgy valamit miután elkészült, hanem tolják bele az INGYENES tartalmat.X Plane 11.05 Global Airport Update -
nibron #3422 kötözködik a franc.:) de komolyan nem értem mit szerettél volna kiemelni a képen.
amúgy nekem is jobban tetszik az xpl, de mostanában a p3dv4-el szórakozok, félig "hivatalból". de akkora szopás, hogy elmondani sem lehet. minden apró csavarral külön meg kell küzdeni mint állat. viszont ha végeztem kapok egy pmdg777-et.:)
már elég jól állok az as16+asca szuper, orbx úgy ahogy, flytampa sceneryk elmennek, fsdt az okés, pta alakul, aerosoft rohadjon meg, fsuipc összeakad néhány dologgal, spai és atc jól működik. -
#3421 Ha nem egyezik az ízléseddel, ha nem tudsz vele megbarátkozni, akkor feleslegesen erőlteted szerintem. :)
Nekem az XPL sokkal jobban bejön, mint a P3D harsány, rikító színei - melyek szerintem messze nem realisztikusak, inkább eyecandy szkrínsotokra való.
A materialok meg az egész "atmoszféra" szintén sokkal jobban bejönnek nekem XPL-ben. Számomra sokkal valósághűbb, életszerűbb a tükröződések, a fénylések, stb. A P3D ebből a szempontból valahogy túl steril nekem.
Egyedül az XPL autogen házaival-kertjeivel nem vagyok kibékülve - azok (ha nagyon ritkásan vannak elhelyezve, de csak akkor!) tényleg iszonyat bénán tudnak kinézni. De elvileg jön majd egy európai autogen update - meglátjuk milyen lesz.
Én továbbra is azt érzem ki szavaidból, hogy már olyan rég tolod az FSX/P3D kombót, hogy nem tudsz tőlük elvonatkoztatni teljesen. :)
Kisdisznó valóban nincs, bár nekem tök mindegy hogy 6-7 vagy 800-as kokpitjából nem látom hogy milyen hosszú a törzse a röpcsimnek... :DDD
800-as viszont van nagyon jó és ingyenes - de ezt már említettem sokszor. Szerintem iszonyat jó - és minden este érkezik hozzá javítás vagy update - amivel ugye nem nagyon bír vetekedni egy P3D-s cucc sem... :)))) -
Matth3w #3420 Nezd , nekem igazabol IXEG ill alap xpl egy ket fizetos kieg mint pl hamburg tallin plusz meg par aerosoftos , hatalmas elmenyt nyujt hogy a repulo annyira "smooth" illetve fps ben is nagyon elvezheto! Plusz arrol nem is beszelve hogy ami alapbol benne van repter pl innsbruck nagyon el van talalva!
Adj neki egy-ket hetet
Raadasul annyi jo ingyenes plugin van pl pushback -
#3419 Tegnap megint próbálgattam rábeszélni magam az x re, de az éjszaka még csak csak bejön, de a nappal...
Meg kisdisznot se találok hozzá! :(
-
Matth3w #3418 nem, mielőtt megkérdezitek nem ülünk egymás mellett Clidey-val, de még csak össze sem beszéltünk :D -
#3417 Na akkor azt hiszem itt az ideje, hogy megfejeljem egy annyival az előbbieket hogy: már majdnem olyan szép, mint az X-Plane!
-
Matth3w #3416 abszolút nem annak szántam, csak nem értettem igazán a címet sem"Ezt most találtam a facen..." gondoltam, hogy na valami eldugott easter egg, nem mellesleg telefonról nézve gondoltam hogy valami fasza X-Plane kép, de így közelebbről nézve látom, annak még csak a közelében sincs pedig, kieges reptér :D ( na ez már kötözködés ) -
#3415 Randa kötözködős társaság lettetek...
Nem is játszok veletek többet...! -
nibron #3414 +1
ez nekem is feladta a leckét.:DD -
#3413 A feladat az lett volna, hogy mennyi kenguru bújt el a képen....:) -
Matth3w #3412 Picit kellemetlenul erzem magam, de meg kell kerdeznem, itt most mit kell nezni?( Nem kotozkodes) -
#3411 Ezt most találtam a facen...
-
nibron #3410 jön? fokozatosan jött már az elmúlt hónapok során.:) elég pipa is vagyok, hogy utóbbi időben megszüntették az automata frissítést, és újabban mindig újra kell installálni. de valamit mókolnak az installal is, remélem nem marad így sokáig. az automatikus elég jól működött.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.07.30. 15:40:24 -
Nyiri #3409 Szép. Kár hogy X-Plane :) -
#3408 Jön a PMDG támogatás v4-hez!
Link
-
-
#3406 Pénteken jottem cockpit és mindig sasolok az FMC re nem sok kulonbséget láttam már ami le van modellezve pmdg ben. -
#3405 PMDG-nek szerintem SOHA :))))) Amit ok adnak beallitas a liveryhez az egy sima beallitas semmi airline specific nincs benne:)
Az FMC beallitasai ami a videon es a screenshoton is van azok Ryanair szaguak elhiheted:) Van ott par ryanair pilota is. Tehat pl milyen break van a gepen, milyen magassagokhoz tartoznak warning messagek a kijelzok beallitasai stb az mind Ryanair OP manualbol van.
itt meg egy en ezek szerint repulom es hasznalom Topcat, PFPX es NGX -
nibron #3404 jah most, hogy mondod megnéztem a videó címét is.:D
akkor az van, hogy mivel nem esett le, hogy ez virtual, én pedig a pmdg-től letöltött liveryhez adott profilból indultam ki (ami ugye (állítólag) ellenőrzött profil), aminek gondolom az EFY beállításait kellene, hogy tartalmazza. ebből már lehet eltérés, bár ha én üzemeltetnék virtual-t azért erre odafigyelnék. illetve az is lehet, hogy a pmdg az "ellenőrzött", és a virtual a jó. na erre kérdeztem, hogy kinek higgyen az ember.xd -
#3403 BEraktam a beallitasokat a screenshoton vannak. Szóval akkor mi is a pontos kérdés? E letöltött Livery ezeket nem tartalmazza -
#3402 varjal nem pontossan értem a problémád? A Virtual Ryanair-nel hasznalatos beallitast mutatja a video, ha tag vagy akkor letoltheted a TOPCAT, PFPX es NGX beallitasokat illetve hogy hogy allisd be hogy ugyan az legyen mint ahogy a virtual ariline uzemel - ami probalja a legkozelebb hozni a valodi Ryanair eljarasokat.
ITT A SCREENSHOT
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.07.24. 10:41:34 -
nibron #3401 vicces, hogy ha letöltöm az opcenterből az "ei-efy"-t, akkor totál más a beállítás mint a videóban. namost akkor kinek higgyen az ember?:D -
#3400 :)))) A Virtualban repulo igazi pilotak azt hiszem 6 ot szoktak hasznalni :)) -
Matth3w #3399 szuper lesz, köszönjük -
#3398 Alakulnak az esti fények is Debrecenben...
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.07.22. 20:19:38