5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Nyiri
    Ha az fsben szarok a felhők, akkor mit szóltok ehhez a 8 bites sprite pacákhoz? Most fotóztam
  • Hypo #3476
    Na naivgraph kiadta az uju chart softwaret elég pöpec:) https://www.navigraph.com/ChartsApps.aspx
  • spmd
    Elkelt, köszönöm.
  • Hypo #3474
  • spmd
    Eladó keveset használt Thrustmaster Flight Hotas X joystick szett, dobozában, papírjaival. Ára: 8.000Ft
    Info: https://joystick.arukereso.hu/thrustmaster/flight-hotas-x-p33374961/?gclid=EAIaIQobChMI6JjBsLmD1gIVW-AZCh1ArgIrEAAYASAAEgKMw_D_BwE
  • Hont
    FPS-ben biztos, hogy nem fogja tudni, mert örülök, ha 40 körül be áll, de a szaggatás akkor is megszűnt!
    Nekem az volt a legnagyobb problémám, hogy ha 3d cocpitból a kép széle már nagyon darabos volt. Igaz ez többnyire csak a periférikus dolgokon lehetett észre venni, de nagyon zavart! Most az nincs!
  • Hypo #3471
    ok csak a HZ miatt kerdeztem mert ugye ha vsync ON akkor hiaba tud 160HZ-t ha FPS ben azt nem tudja tartani, és akkor marad a 60HZ
  • Hont
    Az igazság az, hogy új windows-t raktam és valószínű a P3Dv4 is felmegy a mostani P3D helyére.
    Most csak az aktuális driverek vannak fent a sima Nvidia Vezérlőpulttal ...
  • Hypo #3469
    és akkor milyen vsyncet hasznalsz default? akkor inspectort nem is hasznalod? mert ha 160hz az akkor 160FPS is :)
  • Hont
    Nem, GTX980Ti-m van! pont ez az érdekes...
  • Hypo #3467
    szupi es akkor ATI kartyad van? Akkor gondolom nem 1/2 refresh rate van allitva illetve lattam hogy FPS unlimited akkor P3d-ben. Wideview nem kell?
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.08.31. 13:14:20
  • Hont
    Egyenlőre csak tapogatózok és ismerkedünk, de egyet mondhatok, hogy nagy élmény!
    Amit konkrétan tudok, az
    H-Freki 180 kHz
    V-Freki 161Hz
    2560x1080
  • Hypo #3465
    :) Beallitas? Vsync? FPS ?
  • Hont
    Ma megjött a cucc így nyugdíjaztam a lassan 5 éves LG tv-ket .
    Csak pár próbát csináltam P3D-vel, de óriási a különbség!
    A 160Hz-n egy röccenés sincs...Nem gondoltam volna, hogy ez ennyit számít! Kiváncsi lennék hogy a G-sync monitorok akkor milyenek lehetnek!
  • Hypo #3463
    :) projector hááát :) lassan annyibol veszel egy akkora tv-t egyszerubb es meg a kepe is jobb:))))) lestem en fsx et egy 180 cm es tv-n eleg jol nezett ki a Lancair cockpitja :)
  • Hont
    Sokat vívtam, hogy monitor vagy projektor...
    De ez a monitor annyira megtetszett, meg lényegesen olcsóbb, mint projektor, ami nekem kellene, hogy bevállaltam...
    Aztán lehet a projektoros projekt is megvalósul előbb utóbb! :)
  • Hypo #3461
    Na majd várjuk a beszámolót, én pont hasonlót nézek de Gsync támogatásal mivel NVIDIA kártyám van. LG se rossz amit vewttél IPS panel. Majd dobhatnal par screent milyen 2560 × 1080 on a cockpit:) mondjuk szerintem egy jó közép megoldás ez a hd felett de 4k alatt.
    Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.08.29. 08:43:13
  • Hont
    Sziasztok!
    Vettem a fiamnak egy ilyen LG moncsit!
    Igaz neki R9290X vga-ja van, de gondoltam kipróbálom mire megy a zöld kártya a freesync-l...
    Ledöbbentem!
    Én 1920x1080 -as felbontásban használom 60Hz-n a 32" kijelzőt.
    Rákötöttem DP porton az LG 2560 × 1080 144 Hz működő monitort és majdnem hanyatt estem!
    A microlag eltűnt! Már fekete kakast is áldoztam teliholdnál és nem boldogultam vele erre csak ennyit kellet csinálni a boldogsághoz...:D
    Ezen felbuzdulva gyorsan rendeltem egy Ilyet! Remélem beválik...
  • Tompoxxx
  • ekre
    David W. barátom munkája, hamarosan elérhető (ingyenes)

Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.08.27. 15:38:09
  • Klusi86
    Köszi.
  • nibron
    elég csak az utolsót.
  • Klusi86
    Zibo mod patchnél az összeset fel kell raknom 3_06a-tól l- ig, vagy elég csak az utolsót?
  • chicco
    szep lett .
  • Pelsodriver
    Budapest scenary működik már X-Plane11-en? Minden - itt a fórumban említett programot letöltöttem, feltelepítettem,mégis ennél az üzenetnél lefagy a betöltőképernyő:,,reading new scenary files." Ha már működik, kérnék szépen egy sorrendbe rakott telepítési listát, mert már totál nem tudok kiigazodni rajta.
  • nibron
    egy órája kb. nekem is ilyen volt tncm-en. de sajna a naplementének háttal rongyolok eham felé, úgyhogy nem sokat láttam belőle. viszont fel van tuningolva minden, szinte semmi sem maradt az alap p3d4-ből. még az asca-ban is hozzáadtam egy rakás elemet, bár azok még nincsenek teljesen behangolva (rohadt nagy meló).

#3450: pedig de.xD
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.08.18. 21:15:33
  • Hont
    A képet egyébként a Facen találtam, Flo Quitt lőtte...:D
    Lassan nekem is össze áll a v4 szóval jövők és terrorizálom a társaságot...:D
  • Nyiri
    Nem ;)

Egyébként tuti van módosítás a képen. Ilyen nem jön ki V4-ből
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.08.18. 17:42:35
  • Clidey
    Nem unod még, Gyurika??
  • Clidey
    Alapjában véve szép kép.

De ha jobban megfigyeli az ember, észreveheti a tipikus FSX/P3D felhőit, melyek eléggé feltűnő sávokban/csíkokban jelennek meg néha. Csak ezen a képen annyira nem feltűnő. Néha viszont elég durván bír kinézni - a szó nem pozitív értelmében. Mondjuk az ASCA tud segíteni ezen, avval még nem láttam ilyen csíkos felhőket...

Minden szimulátornak úgy látszik meg van a maga keresztje a felhő/időjárás megjelenítéssel (is).
    X-Plane-ben például iszonyat bénán festenek ezek a ferde felhők ni:

• Nyiri
    Szar P3D. Ne égesd már magad :D
  • Matth3w
    Ertettem a celzast :D
    Amugy ha nem nagyitom ki (telefon) siman ra mondanam, hogy real! Vedd le a keretet plusz a "pause" feliratot kapcsold ki
  • Hypo #3445
  • Hont
    A képen semmit nem kell nézni, csak magát a képet...:D
  • Klusi86
    Hát ok, ez elég érdekes, de a lényeg, hogy megoldottad. Bár frissítéskor nem tudom, hogy fogja így megtalálni.
  • Pelsodriver
    Nekem ilyen oldal nem jelenik meg. Mivel dobozos, az 1. lemezt kéri, aztán már telepít is.Végül hagytam, hogy az asztalra telepítsen, majd minden mappát a kívánt meghajtóra áthelyeztem, és úgy tűnik, működik.
  • Klusi86
    Ennél az oldalnál változtasd meg:
  • Pelsodriver
    Valóban van egy csúszka a jobb sarokban, csakhogy ott mindössze az op.rendszert a nyelvet, meg a proxi servert lehet beállítani, telepítési helyet nem.
    Utoljára szerkesztette: Pelsodriver, 2017.08.13. 20:43:44
  • Klusi86
    A napokban vettem meg én is, igaz digitálisan, de ha jól értettem neked is le kell töltened az x-plane installert, márpedig ott be lehet állítani hova telepítse. Nekem is másik partíción van. Pontosan nem tudom fejből hol van, de biztos hogy van ilyen opció, meg kell találnod.
  • endy papp
    Épp oly fos mint volt,az optimalizációt nem ismerik repülős berkekben...mert így is kajálja a nép... és igen nem gyenge a gépem hozzá,még a legutolsó optimalizálatlan szimem is jobban fut mint ez a szutyok.
    Mióta gépfejlesztésem volt még az FSX is 2x több fps produkál,itt meg semmi változás.
    Ha eddig nem sikerült csak ennyit kihozni ebből a játékból tartok tőle alapból ilyen is marad....