5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3397 az nagyon jó:)). a cost index mennyi szokott lenni? -
#3396 :)))) ne felj ugy figyeltem minden fmc beallitast ..... :))))) -
#3395 DC-6 hype ON -
#3394 ...és van aki megkérdezheti a Ilosfalvi Petit... -
#3393 Pár napja már nekem is megy, sőt, azóta több frissítést kapott a Pushback plugin is, meg az NG is... Oda kell figyelni, mert szinte fél naponként jönnek az ápdétek...az NG-hez meg minden este...
Más.
Nálatok is meghalt a SibWings fóruma?
Tudom már jóideje inaktívak voltak, de azért jólesett volna még egy ofisül P3D támogatás mielőtt bezárják a boltot... -
Matth3w #3392 igen hasznos, jópofa kis plugin, nekem megy a hátratolás ill arra fordítja amerre szeretném , csinálhatnánk egy "hasznos plugin" részt a fejlécben -
#3391 https://www.avsim.com/forums/topic/515419-20jul17-something-for-people-who-love-airplanes-and-flying/ -
#3390 AKi esetleg NGX-el repulget és szeretne Ryanair beallitasokat hasznalni itt egy jo kis video - -
#3389 Valóban frankó kis plugin, de nálam egyelőre csak egyenesen hátra hajlandó tolni a repcsit. Igaz, csak a Zibo-NG-vel próbáltam, viszont ahhoz pont ma éjjel jött ki az új patch (3.05e), ami már a release notes szerint támogatja ezt a betterpushback-et. Na majd ma este megsasolom. -
#3388 Már v10.51 alatt is nagyon tetszett a próbaverziója, szerintem jövő hónapban elkülönítek rá egy összeget a konyhapénzből... -
#3387 A munka többsége az LHSim csapatát dícséri, én csak az új Cargo- és irodaépületet csináltam. Meg még sok más apróságot, ami szebbé-pontosabbá teszi a jelenlegi XPL verziót v11 alatt.
Már csak az éjszakai fényeket kell átvariálni meg hozzá a textúrákat, és elvileg készen is van. De előtte még a ground traffic rejtelmeit kell kitanulmányozni, hogy miért közlekednek arra, ahol nincs is számukra kijelölt útszakasz...mennek ezek a hülyék tökön-paszulyon keresztül, nem érdekli őket semmi... -
Matth3w #3386 Ha valakit érdekel x-plane 11 alá pusback funkció, nézze meg ezt
videó alatti linken megtaláljátok a plugint.
nekem is ajánlották, még nem próbáltam ki. -
kisgabi87 #3385 Hajrá! Csak ajánlani tudom. Ha a további FMC apróságokat is beleteszik, akkor szerintem tényleg nem lehet majd belekötni...
@saca79:
Egyelőre nekem annyi, hogy indításnál elég furcsán pörög az EGT, először nagyon megindul, majd megtorpan szinte és végül megint felgyorsul egy kicsit... Még tesztelnem kell, hogy nálam van-e csak ez a jelenség, mert más nagyon nem panaszkodott ilyesmire. -
ekre #3384 wow, nagyon szép munka. -
#3383 Közben szépülget Debrecen is...
-
#3382 Perpillanat ez most jobban izgatja a fantáziám mint bármilyen P3D v4, PMDG vagy iFly...
Már a v10.51 alatt is iszonyat jó volt, és ez csak javulhatott 11 alatt...hamarosan megvevős lesz, az tuti!
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.07.14. 16:19:58 -
ekre #3381 ortho, szóval nem véletlen :)
az alap ground textúrák amúgy egész szépek xpl11-ben, viszont amivel naaaaagyon nem vagyok megelégedve, azok a városi textúrák. igazából nincs is, mintha valami száraz füves terület lenne. az alap p3d, fsx jóval szebb default városi scenery-t generál, már ground texture szinten.
-
#3380 szép a táj jók a színek, végre nem rajzfilm..:) -
saca79 #3379 És tapasztalat? Valami bug? -
kisgabi87 #3378 Kipróbáltam az 1.2 IXEG-et XP11 alatt:
-
kisgabi87 #3377 VÉGRE! Köszi az infót! -
Matth3w #3376 "X-Aviation and IXEG are proud to announce the release of the 737 Classic v1.2 update! This update brings full X-Plane 11 compatibility. It will also work in X-Plane 10."
ha valakit érdekel -
#3375 NGX V4 hez valaki már próbálta? Ifly is kijott végre. -
#3374 Hát, egy bő évtized még biztos kell, hogy ilyen szimulátorban repkedhessünk. De lehet még keveset is mondtam, ha azt nézem, mennyit fejlődött az FS az elmúlt húsz évben... :) -
szabeszka #3373 Még egy kis földi mozgás és kész. Csodás lenne... -
#3372 Újra felhozok egy régi dolgot, mert folyamatosan fejlődik a 3D épületek opció a GE-ben. Elviselhető lenne... :-)
-
saca79 #3371 Felraktam a rusceneryt. Ezzel már működik viszont több fentartásom van ezzel a libraryval. Először is XP9 hez készült ennél frissebet nem találtam a hozza letölthető updater meg fogalmam sincs hogy működik az összes karakter helyén kérdőjel van. Nem értem mit kéne vele csinálni. Az object- ek nálam jo pár helyen vibralnak vagy elsötétednek.Igy szerintem nem igazán ad annyit hozzá a dologhoz. Sőt a többi libraryhoz képest ez nálam valamiért észrevehető fps esést okoz. -
saca79 #3370 Ok. Köszönöm meglesem -
ekre #3369 ruscenery-t tedd fel, még nem tudom, hogy marad vagy sem, bár elég sok hazai scenery-nél használják, szóval lehet, hogy itt is marad. elméletileg ez a baja, a log alapján. -
ekre #3368 jahm, elfelejtettem. simHeaven féle world-models is kell. szerintem - remélem, csak ennyi a baj. ha nem lenne fent. ha nincs, amúgy is javasolt a w2xp csomag, nagyon sokat dob világszinten.
http://simheaven.com/?wpfb_filepage=w2xp_world-models-7z
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.07.06. 14:39:56 -
saca79 #3367 Nálam hotfix-el sem jó :( hibaüzi ugyanúgy marad. Írtam részleteket priviben.. -
ekre #3366 megkaptam az engedélyt, hotfix fent. -
ekre #3365 némi infómorzsa
kezd összeállni egy hazai csapat, a terv továbbra is ingyenes hazai csomag készítése. talán hétvége környékén realizálódnak a dolgok, kb mire lehet számítani:
a munkálatok átköltöznek githubra, hatékony csoportmunka és verziókezelés miatt
az eddigi modellek optimalizálása is úgy fest, hogy megkezdődik, nhadrian sokat segített - ismét - , így már végre van rálátásom arra, hogy hogyan is kellene optimalizálni a modelleket, textúrákat (így pár száz modell után nem árt :D) ne feledjétek, én csak egy lelkes amatőr vagyok! :)
pár héten belül elkészül egy nagyobb pakk épület, azok vélhetően már jóval hatékonyabbak lesznek a szimulátor szemszögéből (poligonszám, textúra méretek, normális lod és lit textúrák, stb), még az is lehet, hogy már eleve xplane obj formátumban kapjuk, szóval vége a konvertálgatásnak és a textúrák is kevésbé lesznek problémásak (jelenleg ezekkel szoktam a legtöbbet küzdeni).
jelenlegi tervezet szerint a repterek külön csomagot képeznek majd, a vfr pakkok meg mint jelenleg is, külön város vagy megye szintre lesznek lebontva.
természetesen szívesen várunk mindenkit, akár kritika, teszt, vagy fejlesztés területén is. minden segítség jól jön, bár gondolom ez nem újdonság :)
hosszútávú terv, hogy személyesen végigjárjuk a reptereket, így a repterek épületei is a valóságot fogják tükrözni.
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.07.04. 20:55:07 -
ekre #3364 köszi, bár a valós érdem nem az enyém, meglévő dolgokat pakolgatom össze :) -
rodenj #3363 Szia, köszi a gyors választ. Tetszik a munkád, gratulálok. -
ekre #3362 szia, köszönöm, már kész a hotfix, csak még nem publikáltam.
véletlenül 2 épületet a norway pro csomag facades-ével rajzoltam meg, nos anélkül meg nem megy, kilép. azért nem publikáltam még, mert írtam a norway pro csomag készítőjének, hogy használhassam a csomagjából az ind2.fac fájlt (és textúráit).
elnézést, figyelmetlen voltam, még nagyon kezdő vagyok. addig legális hotfixnek javaslom a norway pro csomag telepítését, amúgy is érdemes feltenni :)
mesh a HD mesh felett legyen, hogy az legyen érvényben. -
rodenj #3361 Még azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a feltöltött Mesh-t a scenery_packs.ini-ben milyen szintre rakjam? -
rodenj #3360 Szia, az utolsó két Budapest frissitésed után hibaüzenetet kapok betöltéskor. A log.txt-ben:
0:01:30.552 E/SYS: +-------------------------------------------------------------------------------
0:01:30.552 E/SYS: | The following scenery package has a problem and will therefore not be loaded:
0:01:30.552 E/SYS: | Custom Scenery/Hungary VFR - +47+19 - Budapest/
0:01:30.552 E/SYS: | It requires an additional library scenery package that is not installed, or it is missing some of its files.
0:01:30.552 E/SYS: | http://lookup.x-plane.com/_lookup_11_/missing_custom_scenery.html
0:01:30.552 E/SYS: | (io_dsf.cpp:710)
Minden library a helyén van.
??? -
ekre #3359 ha nagyon hiányolnátok egy épületet, vagy véleményetek szerint a valós életben VFR tekintetében meghatározó épület, jelezzétek kérlek, mert egy igen kedves sketchup guru felajánlotta, hogy kérésre elkészíti - természetesen idejétől függően - azon épület(ek)et, amit szeretnénk.
ezúton is hála R. Györgynek! -
ekre #3358 szívesen, bár ez a legkevésbé az én munkám :)
alakulgat egy csapat, így nem egyedül fogom csinálni az egészet, főleg, hogy pár dologban már most is meghaladja a képességeimet :)
készülnek a red bull hangárok is.
kérdés, te használod a vfr csomagot? (bp-i épületek). azért kérdem, mert páran jelezték, hogy a hidak alatt náluk generálódik még 1 híd, bár egy kapott screenshot alapján szerintem w2xp generált oda házakból hidat, gyanítom, hogy a kolléga w2xp alá tette a csomagot, de biztosra sajnos nem tudom.
kíváncsi vagyok, hogy másnál milyen.
kb így kéne kinéznie
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a választ előre is köszönöm!
(esetleg egy apt.dat guru a csoportban? :))