Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen ez még nem az frissített scenery. Itt a lényeg hogy az FPS barátibb.
P3D V4 Aerosoft EGLL + Natural Sky Project + Night Environment British Isles 1.7 without FTX product, 4k, FPS 28-30 without Triple Buffering
Azért csíkos az ég mert tömörített a kép
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.31. 19:12:45
Úgy sem működik...:(
Köszi, kipróbálom...
Earth nav data és objects van benne + earth.wed.xml
Earth nav data és objects van benne + earth.wed.xml
Ja ezt olvastam én is de korábban mint ha lett volna róla szó hogy megkapják.
De akkor ezt benéztem bocsi mindenkitől....<#zavart2>#zavart2>
Mellesleg tök jó lehet annak aki egy halom pénzt belepumpált a v3-ba most megveheti ÚJ játékként a V4-et......
Hisz ez már hatvennégybites....<#kuss>#kuss>
Igaz a v3-at is tudja használni ...
De akkor ezt benéztem bocsi mindenkitől....<#zavart2>#zavart2>
Mellesleg tök jó lehet annak aki egy halom pénzt belepumpált a v3-ba most megveheti ÚJ játékként a V4-et......
Hisz ez már hatvennégybites....<#kuss>#kuss>
Igaz a v3-at is tudja használni ...
Rakd LHUD VFR scenery es LHDC közé. Jónak kell lennie ha nem... más gond van. Nem tudom hogy nez ki az a " LHBP TDG mapppa" amúgy? Mi van benne? És nem veletlen kérdezem.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Ha LHDC és LHPP közé rakom pl., akkor sem jó.
Xpl11-ben hova kell tenni az "LHBP tdg" mappát a scenery pakkban? Nálam most így néz ki, de nem mükszik...:(
Előre is köszönöm, ha segítetek.
I
1000 Version
SCENERY
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHGD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHUD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHDC_v1.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHPP/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHTL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +46+20 - Szeged/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +47+19 - Budapest/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - zLHHungaryVFR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHBP tdg/
SCENERY_PACK Custom Scenery/EDDF Frankfurt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/GOLDEN_GATE_KSFO_XP-10/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWW Wien Schwechat 1.1.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Saint Barthelemy by O.Maaß V1.0.1/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Sint Maarten area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/YSSY Sydney Airport Photo Scenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/FJS_Scenery_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/JB_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/RD_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/RE_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/SimHeaven_VFR-Aerials_World/
SCENERY_PACK Custom Scenery/x_Prefab_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EBBR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDF/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDH/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDK/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDS/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDT/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDV/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDLP/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGBB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGKK/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGLL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGPF/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGSS/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EIDW/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEBL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEMD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFMN/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPO/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LPFR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LSGG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAX - Los Angeles/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLGA - New York La Guardia/
SCENERY_PACK Custom Scenery/WASHINGTON NATIONAL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/San Diego/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/MisterX_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/3D_people_library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/BS2001 Object Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/People_LIB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/THE-FRUIT-STAND Aircraft Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Uninstaller/
SCENERY_PACK Custom Scenery/XAirportScenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZ_DF-Hard_Surface/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_Europe_v2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_North_America_v2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Ortho4XP/
Előre is köszönöm, ha segítetek.
I
1000 Version
SCENERY
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHGD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHUD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHDC_v1.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHPP/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHTL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +46+20 - Szeged/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +47+19 - Budapest/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - zLHHungaryVFR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHBP tdg/
SCENERY_PACK Custom Scenery/EDDF Frankfurt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/GOLDEN_GATE_KSFO_XP-10/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWW Wien Schwechat 1.1.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Saint Barthelemy
SCENERY_PACK Custom Scenery/Sint Maarten area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/YSSY Sydney Airport Photo Scenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/FJS_Scenery_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/JB_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/RD_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/RE_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/SimHeaven_VFR-Aerials_World/
SCENERY_PACK Custom Scenery/x_Prefab_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EBBR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDF/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDH/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDK/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDS/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDT/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDV/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDLP/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGBB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGKK/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGLL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGPF/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGSS/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EIDW/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEBL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEMD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFMN/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPO/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LPFR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LSGG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAX - Los Angeles/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLGA - New York La Guardia/
SCENERY_PACK Custom Scenery/WASHINGTON NATIONAL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/San Diego/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/MisterX_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/3D_people_library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/BS2001 Object Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/People_LIB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/THE-FRUIT-STAND Aircraft Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Uninstaller/
SCENERY_PACK Custom Scenery/XAirportScenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZ_DF-Hard_Surface/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_Europe_v2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_North_America_v2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Ortho4XP/
én nem használom a managert. az oldalról a manual-al szedem le. jardesign nekem nincs úgyhogy azt nemtom, de az xpl-nek az "xplane11-native" -ot szedem le, és bemásolom/kibontom a "xplane11/resources/default data" könyvtárba. és akkor a b737-nél valami ilyesmit kellene látnod: 1706 25MAY2017-21JUN2017
Arra a dátumra gondolsz, amit az FMC/MCDU ír ki? Most frissítettem a Navigraph FMS Data Manager-el, de mit
sem változtak ezek a dátumok.
Az A320-nál: A1410 18SEP2014-15OCT2014
A B737-nél: 13OCT2016-10NOV16
Mi hiányzik még?
sem változtak ezek a dátumok.
Az A320-nál: A1410 18SEP2014-15OCT2014
A B737-nél: 13OCT2016-10NOV16
Mi hiányzik még?
ez nem flightszim probléma, hanem inkább globális a 86-os architektúrában. az arm processzoroknál már jobb a helyzet, de még az sem az igazi. az intelnél is látszik, hogy ráébredtek a több évtizedes hülyeségeikre, a mostani 64 bites procikban 64 biten már jóval több regisztert lehet használni, nem csak az a-b-c-d van. kicsit loptak az arm-tól:), és a fordítóprogramoknak is ismerniük kell, de számunkra jó hír, hogy a p3dv4-t már az új regiszterkészletre fordították, tehát így a regiszteroptimalizáció miatt várható egy kis sebességnövekedés (nagyon sokkal keveseb a veremművelet), legalábbis néhány hónapig míg le nem lakjuk:).
csak szeretnéd te azt az évit:). lehet megkapnád már nem is tudnád mit kell vele csinálni.
számomra az xpl látványa inkább felüdülés a p3d agyontupírozott világából. egyes beállításokra (na jó a legtöbbre), már csak azt mondom, hogy csillámpóni. mint ahogy a múltkori egyik lowi-s videóra is amit linkeltél. amikor belenéztem hirtelen aszittem becuccoltam:).
na mindegy, az xpl-en látszik a fejlődés (nagyon is), a p3d-n meg nem (nagyon nem). az fs9-ben is ez a látvány volt, némi csillogást leszámítva. mióta kiadták az xpl11-et látszik, hogy rámozdultak a fejlesztők/kiadók nem hinném, hogy ez egy ilyen 3 napos varázslat lesz. inkább az látszik, hogy az aerosoft 3 naponta kiad egy új repteret. úgyhogy én inkább nyitottabban kezelném a dolgot.
amúgy nem értem mi bajod pont a fákkal?:) nekem azok huszadrangúak, amúgy nem néznek ki olyan rosszul, de nem is nézegetem túl közelről őket. akkor már általában baj van. majd nézd meg a v4-ben milyen fák érkeztek, tanulságos:). de engem az sem érdekel. annyira nem, hogy az orbx fa addonját sem tettem fel soha. milyen dolog már az, ha már a fákat is modolni kell?:)
számomra az xpl látványa inkább felüdülés a p3d agyontupírozott világából. egyes beállításokra (na jó a legtöbbre), már csak azt mondom, hogy csillámpóni. mint ahogy a múltkori egyik lowi-s videóra is amit linkeltél. amikor belenéztem hirtelen aszittem becuccoltam:).
na mindegy, az xpl-en látszik a fejlődés (nagyon is), a p3d-n meg nem (nagyon nem). az fs9-ben is ez a látvány volt, némi csillogást leszámítva. mióta kiadták az xpl11-et látszik, hogy rámozdultak a fejlesztők/kiadók nem hinném, hogy ez egy ilyen 3 napos varázslat lesz. inkább az látszik, hogy az aerosoft 3 naponta kiad egy új repteret. úgyhogy én inkább nyitottabban kezelném a dolgot.
amúgy nem értem mi bajod pont a fákkal?:) nekem azok huszadrangúak, amúgy nem néznek ki olyan rosszul, de nem is nézegetem túl közelről őket. akkor már általában baj van. majd nézd meg a v4-ben milyen fák érkeztek, tanulságos:). de engem az sem érdekel. annyira nem, hogy az orbx fa addonját sem tettem fel soha. milyen dolog már az, ha már a fákat is modolni kell?:)
Na meg ugy az egész flightsim családra jellemző hogy olyan mint a teszkos szatyor.. Ha túlpakolod leszakad a füle. :D
egy darabig el lehet a magokkal szórakozni, de tulajdonképpen minek? az alapprobléma mint mindig még most is az, hogy egyetlen magot hogyan tudunk ellátni realtime-ban adatokkal. magyarán hiába van hipiszupi procim ha lassú a memória. ha ezt sikerül megoldani, akkor majd ott lesz a következő probléma: jójó van sok mag, de csak egy kivezetés van rá. meg kellene növelni a buszsebességet ezzel a memóriaelérés sebességét is, és akkor már megint ott vagyunk az első problémánál:). jelenleg most egy gép futása során amiből a legtöbb van az a késleltetés/várakoztatás. ezért aztán manapság amire nagyon oda kell figyelni az nem a processzor, hanem az alaplap és a memória. ők ketten a szűk keresztmetszet.
Arra sosincs megoldás... max ha nem flightsim ről beszélünk hanem mondjuk a mortal combat ujabb kiadásáról :D
Valoszinuleg ezt is meg lehet akasztani,mint eddig mindet!
Mindig lesz valami ujabb de olyan, hogy tokeletes soha!
Mindig lesz valami ujabb de olyan, hogy tokeletes soha!
FPS problémákra van megoldás: Intel Core i9 :)
http://index.hu/tech/2017/05/31/itt_a_felmillio_forintos_intel_core_i9/
http://index.hu/tech/2017/05/31/itt_a_felmillio_forintos_intel_core_i9/
Dehogy vagyok ellenséges...
Csak épp nálam nem azok a kritériumok, mint ami Nektek tetszenek!
Én meglátom ezeket a Comodore64 re készített fákat és azonnal kicsapja a biztosítékot!
De sorolhatnám a többit is,de megvárom amíg az újdonság varázsa le nem cseng...Tudod! A gyerekek mindig az aktuális karácsonyi ajándékkal játszanak, soha nem az előző évi-vel! Én meg inkább az Évivel...<#nyes>#nyes>
Csak épp nálam nem azok a kritériumok, mint ami Nektek tetszenek!
Én meglátom ezeket a Comodore64 re készített fákat és azonnal kicsapja a biztosítékot!
De sorolhatnám a többit is,de megvárom amíg az újdonság varázsa le nem cseng...Tudod! A gyerekek mindig az aktuális karácsonyi ajándékkal játszanak, soha nem az előző évi-vel! Én meg inkább az Évivel...<#nyes>#nyes>
Első kérdésedre a valszom NEM INGYENES! Masodikra : Igen megvettem! Számlát mellékeljek?
Persze. Ha szükséges elküldöm a panel configjaimat és leírom melyik kapcsoló micsoda
ez van kint.
I have a previous version of Prepar3D, do I get an upgrade or a discount for Prepar3D v4?
Prepar3D v4 is considered a new product release.
If you have purchased a previous version of Prepar3D within 60 days, you can request a refund and then purchase the desired license of Prepar3D v4. Please see the refund policy for more information.
There are no exchanges, upgrades, or discounts available.
I have a previous version of Prepar3D, do I get an upgrade or a discount for Prepar3D v4?
Prepar3D v4 is considered a new product release.
If you have purchased a previous version of Prepar3D within 60 days, you can request a refund and then purchase the desired license of Prepar3D v4. Please see the refund policy for more information.
There are no exchanges, upgrades, or discounts available.
ezt hol találtad? mert én azt a verziót ismerem, hogy ha 60 napon belül vetted meg a v3-at, akkor kérj visszafizetést és abból megveheted a v4-et.
De ha a v3 megvan miért kéne a v4-et megvenni ,tán warez verzió???
Ingyen frissítheted,ahogy olvastam eddig még a hivatalos oldalon is ez van írva.
Kis iróniával...... az xpl megvetted???<#wink>#wink>
Ingyen frissítheted,ahogy olvastam eddig még a hivatalos oldalon is ez van írva.
Kis iróniával...... az xpl megvetted???<#wink>#wink>
Tudom nem oly nagy probléma ,de azért L.M. még nem a 21 században él.
Megnéztem a vételnél csak bankkártya szám megadásával lehet fizetni.
A PayPal-t úgy látszik nem ismerik,pedig már majdnem megvettem....
De license leírás és ilyen olyan magyarázat a license-vel kapcsolatban az van egy oldal,gondolom pár ügyvéd dolgozott rajt egy ideig míg össze hozták.....
Megnéztem a vételnél csak bankkártya szám megadásával lehet fizetni.
A PayPal-t úgy látszik nem ismerik,pedig már majdnem megvettem....
De license leírás és ilyen olyan magyarázat a license-vel kapcsolatban az van egy oldal,gondolom pár ügyvéd dolgozott rajt egy ideig míg össze hozták.....
Én ezzel ugyanigy vagyok :) en jelen pillanat nem merem megvenni meg nem is nagyon akarom mivel " pucér" a v4, várok.. Addig elvan a V3 az FSX meg a XP11 egymas mellett de megmondom őszintén mostanában csak az utobbit használtam. Én egyiket se huzom le. Nah jo FSX az ahhogy nalam most kinéz meg ahhogy fut az nagyjabol évek " munkaja" : D ott vannak bajok de azt meg ezert nem akarom letörölni. Inkabb kiszögelem a falra....
erre reagálva csak egy dolgot emelnék ki az xpl és p3d vonalon. a p3d-ben a scenery frissítés finoman szólva is problémás. az xpl-ben ez ismeretlen fogalom. és erre fogadást is merek kötni, hogy a p3d-ben ez egy év múlva is így lesz. de szerintem 5 év múlva is. merthogy ez a p3d-ben egy állandó, szemben az xpl-el ahol mint ahogy azt láthatjuk folyamatosan változnak a dolgok. az ő esetükben tényleg nem tudjuk előre megmondani mi lesz 1 év múlva. a p3d-ben sajnos csak a foltozgatás látszik, sajnos. pedig nálam még ő a favorit, személy szerint sokkal jobban szeretném azt használni mint az xpl-t. de azzal, hogy már itt a gépemen az xpl és nem akarom letörölni, az már azért sokat elmond.
Koszonom Nyiri ur!
Akkor idom lesz raaldozom magam es bekonfiguralom a dolgokat! Kicsit bosszanto , hogy nem egy"plug and play" hanem vacakolni kell vele, raadasul valoban az alap saitek driver kalap...
Ha barmi kerdesem van irhatom privatban?
Akkor idom lesz raaldozom magam es bekonfiguralom a dolgokat! Kicsit bosszanto , hogy nem egy"plug and play" hanem vacakolni kell vele, raadasul valoban az alap saitek driver kalap...
Ha barmi kerdesem van irhatom privatban?
5 éve szimulátorozom és rájöttem, hogy függő vagyok. Már nem is repülök igazán csak installálok és tesztelek, meg vitatkozom "árnyékokról" "fákról", stb.... meg letöltök és fel....Hisztizem, ha oomot kapok, vagy errort. Ez egy kábszer. Tulajdonképpen élvezem is :)
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2017.05.31. 13:03:07
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2017.05.31. 13:03:07
Jó lesz az csak várni kell még vele. Mint ahhogy xplane11 el is. Még keletlen mind a kettő. Figyeljétek meg 1 év múlva ugyanitt fogunk áradozni mind a kettőről hogy mennyire hibátlan, és csakis a jo tapasztalatokról fog szólni az egész! :D
pedig ha jobban belegondolsz ez van. az xpl az innovációban jóval előrébb tart mint most a p3d. és a v4-es kiadás ezt csak megerősíti. sőt nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt a kiadást már az xpl11 erőszakolta ki, annyira kényszeredettnek tűnik. az alapok az xpl-ben teljesen rendben vannak, a p3d-re ez nem mondható el, az addonok tekintetében a p3d áll jobban, de az kb. olyan mint amikor a microsoft azt hitte, hogy övék az operációs rendszerek piaca.:) egy éven belül megváltozhat. az alapok már nem annyira.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.31. 12:41:11
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.31. 12:41:11
Nekem van Switch/Multi/Radio panel is. Rengeteget szívtam velük. Én megvettem. Megérte. 737/777/747-t egyenként egy óráig átkonfiguráltam minden egyes kapcsolóra ami nekem fontos és kell. Pl. a Switch panel cessna startert átraktam az AUTO Brake-re és így tovább.
Azóta a SPAD induláskor felismeri melyik gép van betöltve a szimulátorba és betölti azt a configot a panelekre.
Nekem nagyon megérte az árát.
Azóta a SPAD induláskor felismeri melyik gép van betöltve a szimulátorba és betölti azt a configot a panelekre.
Nekem nagyon megérte az árát.
és már megint egy újabb videó ami megint csak nem jó semmire. ha már ilyen gépe van, és még a videókészítésre is fogékony az illető, akkor legalább az alapbeállításokkal tisztában lehetne. ez most ha jobban megnézed inkább elrettentésre van, mert első körben az látszik, hogy egy 6600k 4ghz-es procit 4.5ghz-en üzemeltetve, és egy gtx980-as kártyán csak ezt tudja kiszedni belőle. és ez inkább azért gáz, pedig igazából nem ez van.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.31. 12:31:40
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.31. 12:31:40
Koszonom
Igen azt mar en is beszereztem, fizetni erdemes erte ? Mert 14 proba mi van ha lejart nem lesz mukodokepes amit egyszer mar beallitottam?
Igen azt mar en is beszereztem, fizetni erdemes erte ? Mert 14 proba mi van ha lejart nem lesz mukodokepes amit egyszer mar beallitottam?
Én használok. SPAD.next -re keress rá. Az egy third party program amivel úgy konfigurálod a gombokat és a kijelzőket ahogy akarod. A gyári Saitek driverek már semmire nem jók
Urak!
Hasznal valaki saitek multi panel-t? Ha igen tudna nekem segiteni valaki a beuzemeleseben, elegge zavaros!
Raadasul a win 10 support is gyer!
Hasznal valaki saitek multi panel-t? Ha igen tudna nekem segiteni valaki a beuzemeleseben, elegge zavaros!
Raadasul a win 10 support is gyer!
már a 1706 az érvényes.
NavigrapH oldalárol lehet leszedni az érvényes airac cycle cuccokat. Jelenleg ugy tom 1705 van. De! A teljes navigraph data mappa tartalmazza az összes mappat, na az neked nem kell. Hanem xplane11 hez való mappa kell meg addon gépeknek külön kell a frissítés szóval azok is kellenek majd gondolom jar design nak is van. Mint ahogy pmdg nek is. De amugy a neten minden le van irva ezzel kapcsolatban nem nagy ördöngöseg. Be kell a megfelelő helyre másolni a mappákat es kész.
nézd már meg, hogy mikori a dátum, és ha nem az amit belepumpáltál, akkor félretöltötted. velem is előfordul néha.
sajnálom, nekem ezzel hibátlan
szerintem a pmdg-el is lesz probléma, mert ugye ők gyorsan javítják a saját kódjukat (az ígéretek szerint), de használják az fsuipc-t. abból pedig pete nem tudni mikor tud kiadni egy 64 bites verziót. nagyon régi szedett-vedett a library-ja, és bár fordított belőle 64 bites verziót, jelenleg nem tudja eldönteni, hogy mindkét irányba megfelelő lesz-e. az viszont biztos, hogy verziót lép, tehát az 5-ös verziók következnek.
apropó, ha már fsuipc: a v4-ben átalakították a kontrollerek kezelését. olyan jól sikerült, hogy a v3-ban ami teljesen jól működik kontroller, az a v4-ben teljesen rossz. ha meg beállítom a v4-ben közel jól (mert teljesen jóra egyszerűen nem tudom), akkor a v3-ban romlik el. piston-os gépen ezért v4-ben nem tudom a mixture ill. propeller állásokat teljes tartományban kihasználni. és ez mind a lenszőrnél mind a b60-nál gondot okoz.
apropó, ha már fsuipc: a v4-ben átalakították a kontrollerek kezelését. olyan jól sikerült, hogy a v3-ban ami teljesen jól működik kontroller, az a v4-ben teljesen rossz. ha meg beállítom a v4-ben közel jól (mert teljesen jóra egyszerűen nem tudom), akkor a v3-ban romlik el. piston-os gépen ezért v4-ben nem tudom a mixture ill. propeller állásokat teljes tartományban kihasználni. és ez mind a lenszőrnél mind a b60-nál gondot okoz.
Ekre: azzal is ugyanez volt sajnos.
Saca79: ez a navdata story lehet, hogy megoldás, mert most próbáltam az alap B737-800-al, ugyanúgy
a pálya mellé száll le. Viszont ott az FMC írja, hogy "NAV DATA OUT OF DATE"
Segítenétek, hogyan kell ezt frissíteni?
Köszi előre is!
Saca79: ez a navdata story lehet, hogy megoldás, mert most próbáltam az alap B737-800-al, ugyanúgy
a pálya mellé száll le. Viszont ott az FMC írja, hogy "NAV DATA OUT OF DATE"
Segítenétek, hogyan kell ezt frissíteni?
Köszi előre is!
úgy érzem kissé (na jó nem is kissé) ellenségesen lépsz fel az xpl-el szemben. te tudod, de szerintem ettől nem lesz jobb neked.:) ha összehasonlítom a p3d-el, az utóbbiban nekem speciel sokkal többet kell mókolnom mint xpl-ben. a kérdezőnek az xpl-ben azzal van gondja amit nem is kellene használnia, de pl. az a p3d-ben meg nincs is. úgyhogy ebben pont igazad is van, hogy azzal neked tényleg nem kell foglalkoznod. illetve igazad van?
persze, vedd meg a p3d-t (én is megteszem), rakd fel lhbp-t (ja az most egy darabig nincs is), meg a flytampa vienna-t (az van és teljesen kompatibilis (kompatibilis?)), és utána gyönyörködj. kicsit szétnézel és garantáltan lefosod a bokád. már ha van egy kis szépérzéked. ebben a kiadásban a felfelé való kompatibilitást olyan szinten cseszték el, hogy azt már elmondani nem tudom. pedig ránézésre semmi sem változott. több mint egy hete próbálok átportolni a v3-ból dolgokat, de baromira sikertelen. még az orbx sem olyan egyszerű, és nem látom az okát. pedig van képzettségem és gyakorlatom ezekhez a dolgokhoz.
viszont a pro-atcx úgy látszik teljesen jól működik a v4-el, elég csak a könyvtárakat átírni. mondjuk várható is volt, mert ez is külső injektáló program és nem tartalmaz a p3d processzén futó kódot.
persze, vedd meg a p3d-t (én is megteszem), rakd fel lhbp-t (ja az most egy darabig nincs is), meg a flytampa vienna-t (az van és teljesen kompatibilis (kompatibilis?)), és utána gyönyörködj. kicsit szétnézel és garantáltan lefosod a bokád. már ha van egy kis szépérzéked. ebben a kiadásban a felfelé való kompatibilitást olyan szinten cseszték el, hogy azt már elmondani nem tudom. pedig ránézésre semmi sem változott. több mint egy hete próbálok átportolni a v3-ból dolgokat, de baromira sikertelen. még az orbx sem olyan egyszerű, és nem látom az okát. pedig van képzettségem és gyakorlatom ezekhez a dolgokhoz.
viszont a pro-atcx úgy látszik teljesen jól működik a v4-el, elég csak a könyvtárakat átírni. mondjuk várható is volt, mert ez is külső injektáló program és nem tartalmaz a p3d processzén futó kódot.
délután feltöltök egy frissítést, LHHH flattenelve, már nem cross pálya :)
Ortho4XP javított szolgáltatói file - ezzel elérhető a GO2 szerver is, nem hibás tile-okat fog generálni.
Ortho4XP javított szolgáltatói file - ezzel elérhető a GO2 szerver is, nem hibás tile-okat fog generálni.
Nálam nincs ilyen.. Mondjuk en már frissítettem a navdatat. Próbáld meg aztan meglátod.
:DDD
Ez az alap, nem raktam be semmilyen scenery-t. Ha megnézed nincs terminál, irányítótorony stb.... Még ezzel sem lenne baj,
de ez az ILS dolog eléggé zavaró. Senki nem tapasztalt ilyet?
Ez az alap, nem raktam be semmilyen scenery-t. Ha megnézed nincs terminál, irányítótorony stb.... Még ezzel sem lenne baj,
de ez az ILS dolog eléggé zavaró. Senki nem tapasztalt ilyet?
Hát én csak a vidit linkeltem,a kérdéseidre a választ nem tudom.....<#szomoru1>#szomoru1>
Ez alap LHBP? Vagy valami elb@szott scenery?