5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#3557 Hát nekem ez egy kicsit laszvegaszos... -
ekre #3556 kis lights.txt pimp
-
#3555 -
#3554 :)))) háááát nem pont erre gondoltam:)))) eye catching mar van dogivel urp PTP es reshade meg minden szar, en inkabb slopped runways, valos rep model szel stb ami kell bush repuleshez. -
#3553 Hát ez elkeserítő. :( Szóval akkor szokjunk hozzá a Dovetail által divatba hozott eyecandy fosokhoz...hát szép jövőnek nézünk elébe akkor... :(((
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.10.08. 11:01:51 -
ksgy #3552 Mar nem fogjak... vagy me'g nem tette'k meg. Ugyan mas repult vele, de a szornyu, hogy igy is latszodott, hogy C64-es szintu a dolog. Gyonyoruseges, FSX/P3D ORBX kombo szinten van, gyonyoruen fut (100+ fps volt egy nem top konfigon). De szimulatornak nevezni meredek lenne :D -
Hát ha az FD-t nem cseszik el, akkor beszerzendő lesz mindenképp!! -
#3550 -
#3549 Zolibátyó, imáid meghallgatásra kerültek!
The Bush Flight Simulator -
nibron #3548 ez volt az utolsó olyan fotó ami bemutatja magát a tragédiát (kiszakadt kormány), és kegyeleti okok miatt is fel lehet tenni.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.10.05. 21:12:55 -
#3547 :) az se volt rövid:) -
#3546 "a leghosszabb dev time egy addon-nak talan ez"
NGX? :D -
#3545 Először azt hittem fotó...aztán észrevettem hogy hiányzik a szarvkormány...ilyen amatőr hibát elkövetni képlövésnél...LOL... -
almostatys #3544 Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy hogyan lehet esetleg a cloud layert állítani? P3Dv4-et használok és OpusFSI a weather progim. Az FSUIPC régi verziójában lehetett állítani a cloud layert, de az 5-ös verzióban már nem. Esetleg valami alternatív megoldás?
Köszi előre is a válaszokat! -
#3543 Ez se csúnya Predrag Bátyótól...
-
#3542 -
#3541 :)))))) elöször azt hittem megint valami vicc, a leghosszabb dev time egy addon-nak talan ez :))) Mondjuk a 777 nel erdekesebb gép az valahogy szerintem hát nem tudom....olyan semmilyen, jellegtelen, nem veletlen hogy pmdg 747 jobbn fogy mint a T7. :)
-
#3540 Na emberek. Lehet járulni az urnákhoz ... akarom mondani a kasszához!
Qualitywings 787 released for FSX -
nibron #3539 ááá...ez csak fotosopp. -
Tud ez a P3D is szép lenni...néha... -
#3537 Sejtettem, hogy az tetszeni fog!
Már egész tűrhetően kézben van a darab amúgy. De azért még van mit csiszolni... -
#3536 Pedig direkt neked kerestem ezt a képet...
21:9-ben annyira nem szar... -
nibron #3535 ööö...most mit is szerettél volna ezzel a képpel mutatni?
mondjuk azonkívül, hogy rettentő szar a zoom.:) -
#3534 -
zsbuum #3533 Na akkor ebbe a fórumba is bemásolom:
Sziasztok!
Új vagyok itt, de pár napja telepítettem az X-Plane 11-et FSX/P3D után, (csak a VFR Hungary scenery miatt, mivel Szeged is benne van) és gondoltam én is feltöltök néhány képet, mert nagyon meggyőzött a végeredmény.
Annyit még érdekességképpen, hogy én is csináltam Szeged Sketchup sceneryt FSX alá anno, de nem adtam ki, mivel sajnos nem volt időm az autogenre, illetve watermask-okra stb. Csak fotóalap volt és a modellek. Nagyon hiányzik viszont pár modell, ami Google Earth-ben látható még, ha visszatekerjük az időt. Pl. szegedi dóm, belvárosi híd stb. Meg is találtam anno a modellek készítőjét és kértem, hogy küldje el nekem a modelljeit, ha lehetséges, mivel nincsenek fent 3Dwarehouse-on. Kaptam is választ, hogy majd valahonnan előkeríti, de sajna azóta nem jött semmi üzenet...
Viszont ahogy olvasgattam, a team összeállt és vannak modellkészítők is, szóval ezeket szeretném látni a sceneryben mindenképp, ha lehetséges (volt ilyen kérés, hogy írjuk le miket szeretnénk még látni, ha jól emlékszem). Sok sikert kívánok a készítőknek a továbbiakban és kitartást!
Végül a képek:
-
ksgy #3532 ...cunci ;) foleg a masodik vidijo elso fele ;) -
-
#3530 Ha nem flowershop cucc, akkor az ofisül fórumon tegyél panaszt, aztán küld rájuk az öltönyös napszemcsis izomembereket, majd abból tanulnak! -
saca79 #3529 Sziasztok! Használ valaki XP11 alatt Carenado CT 210 II + Reality EXP.pack kombót ? Most merültem csak bele, de egyből el is akadtam az aksi újratöltése nem igazán működik nálam. Alapból (szim indításnál) 1000 W/hr a töltöttség, Azonban ha valami oknál fogva merül hiába nyomok a recharge -ra vissza veszi 400w/hr ra és így meg gyengusz az indításhoz. Ez vagy valami bug vagy csak engem tisztel meg ezzel a hibával. Újra telepítés már megvolt a REP plugint is újra raktam , de nincs változás. Nem virágbolti!! -
#3528 Prepar3Dv4.1 releasing oktober10!!! -
#3527 Tankjúszómács! -
#3526 Sok sikert és kellemes perceket az új VGA kapcsán! -
#3525 -
#3524 Igen tudom, hogy ezek miféle kártyák. Mint írtam is, utánaolvastam kicsit, szóval nincsenek igazából nagy elvárásaim, nem is az a cél, hogy nyerjek 10-20 fps-t.
Szóval döntöttem, és belevágtam. Ami első körben meglepett, hogy úgy néz ki a kártya majdnem, mint egy régi GeF256... :D Legalábbis a GTX660-hoz képest mindenképp... Olyan kis semmilyen... :D Sehol egy plusz tápcsati, sehol kisujjamnyi vastag hűtéselvezető-csövek. Szóval picit felvontam a szemöldököm, mikor kinyitottam a dobozt. Biztos kellett ez nekem, tudja ez a GTX660 teljesítményét?
És legnagyobb megdöbbenésemre tudja! FPS-ben nincs érzékelhető különbség, de fogyasztásra fele annyit vesz fel, súlyra a tizede (túlzással persze) a 660-asnak...ingame talán mintha a tükröződések is szebbek és nagyobb felbontásúak lennének XPL alatt (further investigation in progress).
Tehát a foglalkozás elérte célját: egy órányi repülés után pont eprócskor nem esik a felére az fps-em, mert nem fogy el a video-memória.
Ugyanitt GTX660 20k-ért vihető! ;) -
#3523 Sziasztok!
Esetleg rendelt már közülünk valaki Sergey-től ilyen kiegészítőket?
Saitek B737 kiegészítők
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
nibron #3522 tibi bácsi, az a helyzet, hogy az 50-esre végződő kártyák az nvidia-nál mindig a belépő szintű kártyát jelentik. és ha valami nem szereti a pure kártyákat az pont a repszimek. érzésem szerint 60-asnál kisebbet venni tisztán csak pénzkidobás. főleg, hogy az utóbbi időben elég rendesen ki van használva a gpu. a technológiát pedig értelmetlen összehasonlítani egy belépő és egy nem belépő kártya esetében. pl. az 560-asok sokkal jobb kártyák voltak anno, mint a 750-esek. de aki 560-asról 750-esre váltott meg is érdemelte. egyébként tanácsom ellenére sokkal általánosabb játékokhoz vásárolt egyik ismerősöm 1050-est. kb. egy hétig tartott a lelkesedés, azután lecserélte egy 1060-asra amit eredetileg is ajánlottam neki.
felhőkről: nekem az as16 + rex4 textúra jött be eddig a legszebbnek. tény és való, hogy a rex-ben sokkal szebbek a textúrák. viszont az asca ami dinamikus. már gondolkodtam azon, hogy a rex textúrákat át kellene konvertálni asca-ba. de hát mint elég sok mindenre, erre sincs időm. -
#3521 ENVTEX a legszebb sky es a felhoi se kutyak rexet toroltem a p...bs pedig eddig minden productjuk megvolt, de tul robosztus tul nehezkes , envtex es as16+asca nekem bejott egyszeru konnyu es nem 10 gb textura letoltes masolasbol all az elet egyszer belottem azota real weather full dynamic mode oszt jo napot:) de hat izlesek es pofonok. Viszont akit esetleg érdekel
200dollar lesz az ara, http://flyhoneycomb.com/bravo-throttle-quadrant-2/
Elg jonak tunk generic ergo nem tipus fuggo de jobbnak tunik mint a saitek. -
#3520 Thanks a supportot, de azt hiszem megvárom, míg Sanyiék hegesztenek egy normális rilízt. Valahogy most nincs idegem registrykkel meg mindenféle hasonlókkal szöszmötölni... :)))
Egyelőre nem létfontosság a dolog, van most dolgom épp elég a konkurenciánál... :DDDD -
#3519 Köszi a véleményeket a vidkarival kapcsolatban srácok! Még tipródom rajta 1-2 napot, aztán meglátjuk... Hamarosan jövünk a részletekkel, most már ne menjenek sehova! :D :D :D -
#3518 Hááát...lásd alábbi képek, Zolibátyó...
Persze, nem azt mondom hogy nem érte meg a kombó, együtt lehet vele élni, hisz azért sokszor nagyon szép felhőképet meg időjárást generál - de azért lenne még mit csiszolni a stuffon... :))))