5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#3597 Hát annál mindenképp... -
#3596 Igaz Maestro ebben nincs is vita köztünk:) de ha elfelejted a valóságot akkor nem olyan csunya:) -
#3595 Ja persze nem is azert kuldtem de hatha valaki kedvet kap hozza a default planek-nel jobb:) -
#3594 Szép-szép, de csak addig, amíg mellé nem teszel egy, az eredetiről készült fotót. Akkor jössz rá, milyen másak a színek, az árnyalatok, az árnyékok. -
#3593 Hát nem tudom...nekem ez a repülő valahogy nem tudta belopni magát a szívembe...
Pedig emlékszem rá, mikor kifejlesztették, kifejezetten az volt a cél, hogy leváltsa a régi 150-152-eseket. Hát, nem jött össze. -
#3592 FLight1 Cessna most free akit érdekel legálisan:) http://www.flight1.com/view.asp?page=skycatcher -
#3591 Azért nem csúnya kis profile ez P3d v4 meg kis Shadow tweak, nem az enyém p3d groupból van de hát elég pöpec. :)
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.10.16. 09:21:37 -
saca79 #3590 Igen közben én is rábukkantam... Ugye ez a fránya carenado sasl plugin ami az xplane aktuális verzióit nem igazán követi. Nálam is működött amíg nem frissített XP11 ,aztán már nem .Írják is hogy kompatibilitási hibák vannak a pluginnal memory leak stb , nincs mit tenni sz@r. Kíváncsiságból beraktam skymaster sasl mappáját, így ugyan nem működik jó néhány gadget, de valóban nincs ctd se.Szóval megvan a hiba.Kéne egy vacsi új sasl plugin mappa valamelyik újabb működőképes c210M centurio -ból de én update -et se látok sehol erre a vasra. Sajnálom mert realityxp vel egészen olyan mint a A2A 172 je -
#3589 CaRENADO support forumat javaslom eleg sokan kuzdottek a hibaval
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.10.15. 10:06:39 -
#3588 -
saca79 #3587 Szia, nincs melegedés. GPU 1060 GTX 6gb, 100% on 62c a venti is dolgozik nem passzív. Proci 6600K ,100% on 58c HW monitor-al szoktam mérni folyamatosan amúgy is ,sose volt melegedési gondom. Előszedtem FSX et megizzasztottam picit a gépet 1 óra után sem melegedett túl jól bírta. XP-ben viszont van egy SASL plugin hibaüzenet. szóval megpróbálok keresni valamit ezen a téren mert szerintem ez lehet a gond forrása, -
nibron #3586 nocsak, nocsak. pmdg-nél nagy munka folyik. mire készülhetnek a fijjúg? merthogy akkortájt szokott ilyen mocorgás lenni.
van pár igen régi hiba, amit úgy látszik sikerült lekezelni. -
nibron #3585 az xpl11 teljesen kihasználja a videókártyát. nálam amikor a 2ghz-es 1070-es 100%-on ketyeg, akkor a 7700k-s proci még csak kb. 30%-on. ettől a proci még hűvös, na de a gpu 70c közelében kószál, kb. 30 perc után. nézd meg, hogy nálad mennyi a gpu hőmérséklete, mert az nvidia amikor erősen megközelíti a 100c-ot lekapcsol. ilyenkor bármivel elszállhat, bár a régebbi driverek ezt még lekezelték. -
Pelsodriver #3584 Köszönöm az információkat.Sok sikert kívánok!
-
endy papp #3583 Ja köszi ,de vissza raktam egy régebbit így már megy. -
saca79 #3582 Nekem is a legújabb NVdriver van fent, nincs ilyen gondom, elindul. Viszont amit @ekre írt sem segített addon scenery, reshade nélkül pucéran is ugyanaz 30perc elteltével paff..És ugyanúgy SASL plugin error van a logban. -
saca79 #3581 Megmondom őszintén nyár óta nem volt rá időm. Most "elővettem" és azzal kezdtem hogy az összes drivert frissítettem. Azóta csinálja, régebben soha nem volt CTD -m max melegedés miatt. Viszont ha jól tudom az SASL az egy plugin a carenado gépekhez. És ezt írja hiba forrásnak, vagyis ezt is!
Valamint korábban is ugyanezeket a kiegeket, sceneryket használtam ,azóta semmi új nem került fel és akkor stabilan futott. Érdekes.... -
endy papp #3580 Megnyugtatlak a legújabb NV frissítés óta el sem indul az xpl,de rajta kívül még 2 steam-es játék sem amik nem repcsisek.
Indítás után egyből vissza dob az asztalra..... várom a következő frissítést,mellesleg ilyen még soha nem volt.... -
#3579 Kicsit elszomorít!
A kettőt kellene valahogy össze gyúrni!
Lehet túl sokat akarunk...:( -
ekre #3578 vanilla xp alatt szűz telepítést értem, se plugin, se scenery, se semmi. -
ekre #3577 pedig az xpl is képes megdögleni, sőt, a 10-hez képest hatványozottan. 10-el max annyi volt, hogy visított, hogy fogytán a ram (ennyi, minden ment tovább), xpl11-alatt viszont már ez nem igaz, rengeteg ctd-t produkált már. 16 giga kevés egy viszonylag jól megpakolt telepítéshez, ha még uhd mesh-t is használsz, a 32 giga is el tud fogyni :( -
saca79 #3576 reshade-et igen, viszont most néztem a log ban van egy ilyen bejegyzés :
SASL ERROR: can't load component gyroLoop majd pár sorral lejjebb
SASL ERROR: can't load component not enough memory
vanilla x ??? -
ekre #3575 igazan nincs mit -
saca79 #3574 -
ekre #3573 reshade-et hasznalsz? ha igen, azt kapcsold le. vanilla x is csinalja? -
ekre #3572 nyilvanosan elerheto lhbp scenery-bol a tdg fele nem rossz, de pl a torony nem hasonlit az eredetire. keszul a freeware lhbp, annak azert meg kell ido.
aerosoft fele lhbp eleg jol konvertalhato fs2xplane-el, csak eleg regi.
varosi scenery-nek a hungary vfr-t ajanlom, publikus alpha elerheto belole (meg iden tervezzuk az elso beta kiadast) -
#3571 Na nem...! Ilyen nem létezik!
Ez csak a P3D-re igaz! Lehet felcserélődtek az ikonok...! -
saca79 #3570 Üdv! XP11 nálam CTD -zik :Kb 20-30 perc után teljesen random, nem repcsi függő se nem scenery.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: X-Plane.exe
Alkalmazásverzió: 11.0.5.1
Alkalmazás időbélyegzője: 59a193f8
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.3.9600.18666
Hiba – modul időbélyegzője: 58f33794
Kivételkód: e24c4a04
Kivétel – eltolás: 00000000000095fc
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 54f4
További információk 2: 54f483e89b29ff3efffacd691cd689c0
További információk 3: 8801
További információk 4: 8801a3762e634dabec545546bd3c3a31
Win update automatikus ,legújabb driverek vannak fent ,a gép sem melegszik 56 fokon stagnál általában. Mi lehet a gond?? -
#3569 Miért, mennyi van? -
#3568 Köszi, kipróbálom! -
Pelsodriver #3567 Tisztelettel kérdezem ekre-től, hogy melyik Budapest scenaryt érdemes letölteni X-plane 11-re? -
ekre #3566 persze, tessék :)
https://pastebin.com/htKjdx2P -
#3565 bár most olvasom a taxizas epp remalom orrfuto nem forog :) -
#3564 Hát így már egy fokkal jobb...
Berakod spoilerbe a txt-jét lécci...? -
#3563 Itt valami bődületes tévedés lehet!! Véletlenül egy olyan dolgot is beleraktak, amit a júzerek igényeltek (...már pár év óta...)!
Szerintem a 4.2-ből tuti kiszedik, hát nehogymár!! -
ekre #3562 előtte és utána, így már jóval inkább hasonlít a hazai megvilágításra :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.10.11. 13:37:18 -
#3561 Ez se rossz Added support for cockpit rain effects. Added effect to default vehicles :) De ahogy nezem a tobbsege az a megágyazása a VR nek ennyi. -
nibron #3560 na ennek a telepítését sem fogom elkapkodni.:)) bár kétségtelenül nagyon vonzó dolog, hogy a nagy hajók már korrektebbül fordulnak. -
#3559 P3Dv4.1 -
ekre #3558 brightness-ből vissza és jó, most globális szinten ilyen, hazai légtérben tény, hogy túl erős a fény :) (brightness alatt a lights.txt brightness értékét értem :))