5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3757 hát igen, ez van már verziók óta. nem csak kívül, belül is. valahogy a p3d-nek a fénykezelés nem akar összejönni. összességében elég borzasztó ami most van. és talán a legnagyobb baj, hogy ahogy kijönnek egy újabb verzióval eddig mindig csak romlott. elég rosszul van belőve a fejlesztés iránya. pedig láthatjuk az xpl-ben, hogy gyökeresen lehet ezt másképp is. -
-
#3755 -
#3754 Pusszantás -
carlosfly #3753 Küldtem privit..Üdv -
nibron #3752 ööö...lehet.:)
amikor gépet csinálok és/vagy telepítek mindig azzal tesztelek. a vezérlő csak bekavarna.:) -
#3751 illetve milyen régen tették fel a klasszikus kérdést: Billentyűről lehet játszani....? -
#3750 -
nibron #3749 tibi bácsi mi ez a negatív hozzáállás? szerintem nagyon is sok változás történt ez idő alatt. elég csak egy példa: magából igazi xpl fan lett. -
#3748 Akkor időszerű áttekinteni mennyivel lettünk előrébb azóta. Két szóban összefoglalva: szinte semennyivel! -
#3747 airline2sim q400 training videoi valakinek esetleg megvan ? :) -
#3746 Tegnap volt a 4 éves évfordulója a topiknak! -
#3745 Igen, ezek mind megvoltak...a virnyákölő meg nem fogja.
Az a fura meg elképesztő, hogy egy sima egérscroll alatt szállt el így......... -
#3744 A legalsó képen láthatod.
Amúgy meg itt egy hevenyészett múvi is:
-
#3743 nalad a hiba:))) gondolom admin modban installaltad, virusirto nem blockolt valami filet? Nekem instal elott Bitdefendernek engedni kellett. -
#3742 -
#3741 Ne vetíccsé, úccse hisszük el, hogy preparádézol... BTW a reptérről is mutathattál volna képeket, hogy milyen meredek a pálya. -
#3740 Na, ennyit az Envdir-ről. Simán scrollozni akartam lefelé a beállítások közt, mire dobott egy hibaüzit és kilépett. Azóta el se indul, csak a bejelentkező képernyője karikázik, aztán eltűnik az is. Volt restart, reinstall, minden. De nem gyógyult meg. Most menjek a supporthoz nyafogni?
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.11.28. 21:16:32 -
#3739 Gratula Zolibácsi! Akkor jó mulatozást hozzá!
Én egy Cap-10B-n törtem a fejem, de addig taktikáztam míg lemaradtam róla...pedig eléggé meggyőző múvit posztolt róla az egyik júzer:
-
#3738 Esti mese gyanánt
-
#3737 Estimese helyett
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2017.11.27. 23:55:06 -
steamtrain #3736 Először is köszönöm a válaszokat!
Igen a saját kalibráciòt is csináltam, de ebben a nem jegyzi meg dologban lehet valami, mivel bárhova tologatom a sensitivitynèl a csúszkákat, semmilyen irányu változást nem tapasztalok. Erre esetleg lètezhet valami megoldàs? -
#3735 Na Black Friday a végén egy dolog lett csak Q400 Pro.... szép kis madárka jöhet a tanulás..:) -
szabeszka #3734 Nagyon érzékeny míg az X plane saját kalibrációját végig nem csinálod. (Kb 1 perc az egész) -
nibron #3733 hülye kérdés, de az xpl-nek saját kalibrációja van. azt megcsináltad? és ha meg, meg is jegyezte?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.11.26. 18:10:23 -
steamtrain #3732 Igen, megpróbáltam mindenfelè mozgatni a csúszkákat, èrzèsre semmilyen változáa nem törtènt (sem negativ sem pozitiv) -
#3731 Sensitivity beállítást próbáltad?
-
steamtrain #3730 Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni az xplane 11 szimulátorral. Van egy thrusrmaster hotas x-em, ami fsx/p3d alatt teljesen jól üzemel, de itt iszonyat èrzèkeny, bárhogy állítgatom. Neten megoldást nem iagzán találtam rá, csak annyit tudtam meg, hogy nem en vagyok az egyetlen a problèmával.
Valakinek van valamilyen tipp, hogy mit kezdjek vele? Előre is köszönöm.
( Jelen pillanatban "kiterjesztett demoval" kiserletezem [ertsd viragbolti], ez okozhatja a problemat?) -
Fantasy18 #3729 auto módban volt és be is volt állítva a magasság. egyik repülésemnél megoldódott azzal hogy engine jégtelenítést bekapcsoltam -
nibron #3728 jelenleg nincs xplanem, de ha nem bug, akkor vagy nincs auto módban, vagy az utazómagasság nem jó értékre van állítva. a kabinnyomás és a cabin rate műszer elég sokat segít. szintén gond lehet ha túl gyorsan emelkedsz. -
Fantasy18 #3727 Sziasztok!
tudnátok segíteni hogy miért kapok mindig kabin nyomás hibát? látszólag minden rendbe van beállítva. de amint fl250 fölé megyek a zibo féle 737 el kabin nyomás hiba lesz és elalszik a pilótám..
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.11.25. 11:52:13 -
Matth3w #3726 X-Plane store 20-60% off -
ekre #3725 jahm, azert fontos megemliteni, hogy rossz idoszakban lottem a fotokat, mert ahogy mondod, az xpl a talaj szineinel is eleg sok mindent vesz figyelembe, felhok dataref valtoztatasaival pl a gyari felhok is egeszen emberiek. -
ekre #3724 beallitas kerdese, ill elkovettem azt a hibat, hogy egyebkent verofenyes nyari napsutes idejen lottem a havas kepeket :)
kismillio finomhangolasi opcio erheto el a fizetos appban, ez a default preset. szerintem latvanyos, ill kellokepp megvan a teli hangulat, ami eddig orthophoto eseten egyaltalan nem volt adott. -
#3723 elhiszem de mivel nem volt szerencsem meg igy kiprobalni ezert ebben nem tudok nyilatkozni -
#3722 ja nem azt se tartom mervadonak annyira:))) -
#3721 Hát ez inkább sivatagos mint havas... :)))))
Először azt hittem FlyTampa Dubai :))))) -
#3720 Így igaz!!! Van szívás XPL-ben is de hatványokkal kevesebb! -
#3719 Azthát! :DDDD -
#3718 Szerintem te valami más szimulátort használhatsz mint mi... :))) Már egy ideje nyúzom az XPL-t, de ilyet amit írsz, még sosem tapasztaltam... Az add-on cuccok telepítése a lehető legegyszerűbb XPL-ben legyen az repcsi vagy akár scenery. Szerintem veled van a baj; egyszerűen bevonzod magadhoz ezeket a szívásokat mind XPL mind P3d/FSX esetében... :DDDDD
Egyetlen dolgot rühellek csak én is: sok free scenery használ mindenféle library-kat, így azokat is be kell szerezzed ha használni akarod a scenery-t, mert ha nem, akkor sikoltozik érte az XPL. namármost ez olyankor gáz, amikor az adott scenery használ mondjuk egy 200kb-os objektet az adott libraryből, de emiatt kell a vinyódon tartanod az amúgy mondjuk 500 megás teljes library-t... Szóval ezt én is utálom, nem is nagyon használok emiatt sok sceneryt, free-t meg főleg. :)