Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az FMC beallitasai ami a videon es a screenshoton is van azok Ryanair szaguak elhiheted:) Van ott par ryanair pilota is. Tehat pl milyen break van a gepen, milyen magassagokhoz tartoznak warning messagek a kijelzok beallitasai stb az mind Ryanair OP manualbol van.
itt meg egy en ezek szerint repulom es hasznalom Topcat, PFPX es NGX
akkor az van, hogy mivel nem esett le, hogy ez virtual, én pedig a pmdg-től letöltött liveryhez adott profilból indultam ki (ami ugye (állítólag) ellenőrzött profil), aminek gondolom az EFY beállításait kellene, hogy tartalmazza. ebből már lehet eltérés, bár ha én üzemeltetnék virtual-t azért erre odafigyelnék. illetve az is lehet, hogy a pmdg az "ellenőrzött", és a virtual a jó. na erre kérdeztem, hogy kinek higgyen az ember.xd
ITT A SCREENSHOT
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.07.24. 10:41:34
<#hamm>#hamm>
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.07.22. 20:19:38
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Más.
Nálatok is meghalt a SibWings fóruma? <#conf>#conf><#rinya>#rinya>
Tudom már jóideje inaktívak voltak, de azért jólesett volna még egy ofisül P3D támogatás mielőtt bezárják a boltot... <#sir>#sir><#whatever>#whatever>
Már csak az éjszakai fényeket kell átvariálni meg hozzá a textúrákat, és elvileg készen is van. De előtte még a ground traffic rejtelmeit kell kitanulmányozni, hogy miért közlekednek arra, ahol nincs is számukra kijelölt útszakasz...mennek ezek a hülyék tökön-paszulyon keresztül, nem érdekli őket semmi... <#nevetes1>#nevetes1>
videó alatti linken megtaláljátok a plugint.
nekem is ajánlották, még nem próbáltam ki.
@saca79:
Egyelőre nekem annyi, hogy indításnál elég furcsán pörög az EGT, először nagyon megindul, majd megtorpan szinte és végül megint felgyorsul egy kicsit... Még tesztelnem kell, hogy nálam van-e csak ez a jelenség, mert más nagyon nem panaszkodott ilyesmire.
Már a v10.51 alatt is iszonyat jó volt, és ez csak javulhatott 11 alatt...hamarosan megvevős lesz, az tuti! <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2017.07.14. 16:19:58
az alap ground textúrák amúgy egész szépek xpl11-ben, viszont amivel naaaaagyon nem vagyok megelégedve, azok a városi textúrák. igazából nincs is, mintha valami száraz füves terület lenne. az alap p3d, fsx jóval szebb default városi scenery-t generál, már ground texture szinten.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

ha valakit érdekel
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://simheaven.com/?wpfb_filepage=w2xp_world-models-7z
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.07.06. 14:39:56
kezd összeállni egy hazai csapat, a terv továbbra is ingyenes hazai csomag készítése. talán hétvége környékén realizálódnak a dolgok, kb mire lehet számítani:
a munkálatok átköltöznek githubra, hatékony csoportmunka és verziókezelés miatt
az eddigi modellek optimalizálása is úgy fest, hogy megkezdődik, nhadrian sokat segített - ismét - , így már végre van rálátásom arra, hogy hogyan is kellene optimalizálni a modelleket, textúrákat (így pár száz modell után nem árt :D) ne feledjétek, én csak egy lelkes amatőr vagyok! :)
pár héten belül elkészül egy nagyobb pakk épület, azok vélhetően már jóval hatékonyabbak lesznek a szimulátor szemszögéből (poligonszám, textúra méretek, normális lod és lit textúrák, stb), még az is lehet, hogy már eleve xplane obj formátumban kapjuk, szóval vége a konvertálgatásnak és a textúrák is kevésbé lesznek problémásak (jelenleg ezekkel szoktam a legtöbbet küzdeni).
jelenlegi tervezet szerint a repterek külön csomagot képeznek majd, a vfr pakkok meg mint jelenleg is, külön város vagy megye szintre lesznek lebontva.
természetesen szívesen várunk mindenkit, akár kritika, teszt, vagy fejlesztés területén is. minden segítség jól jön, bár gondolom ez nem újdonság :)
hosszútávú terv, hogy személyesen végigjárjuk a reptereket, így a repterek épületei is a valóságot fogják tükrözni.
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.07.04. 20:55:07
véletlenül 2 épületet a norway pro csomag facades-ével rajzoltam meg, nos anélkül meg nem megy, kilép. azért nem publikáltam még, mert írtam a norway pro csomag készítőjének, hogy használhassam a csomagjából az ind2.fac fájlt (és textúráit).
elnézést, figyelmetlen voltam, még nagyon kezdő vagyok. addig legális hotfixnek javaslom a norway pro csomag telepítését, amúgy is érdemes feltenni :)
mesh a HD mesh felett legyen, hogy az legyen érvényben.
0:01:30.552 E/SYS: +-------------------------------------------------------------------------------
0:01:30.552 E/SYS: | The following scenery package has a problem and will therefore not be loaded:
0:01:30.552 E/SYS: | Custom Scenery/Hungary VFR - +47+19 - Budapest/
0:01:30.552 E/SYS: | It requires an additional library scenery package that is not installed, or it is missing some of its files.
0:01:30.552 E/SYS: | http://lookup.x-plane.com/_lookup_11_/missing_custom_scenery.html
0:01:30.552 E/SYS: | (io_dsf.cpp:710)
Minden library a helyén van.
???
ezúton is hála R. Györgynek!
alakulgat egy csapat, így nem egyedül fogom csinálni az egészet, főleg, hogy pár dologban már most is meghaladja a képességeimet :)
készülnek a red bull hangárok is.
kérdés, te használod a vfr csomagot? (bp-i épületek). azért kérdem, mert páran jelezték, hogy a hidak alatt náluk generálódik még 1 híd, bár egy kapott screenshot alapján szerintem w2xp generált oda házakból hidat, gyanítom, hogy a kolléga w2xp alá tette a csomagot, de biztosra sajnos nem tudom.
kíváncsi vagyok, hogy másnál milyen.
kb így kéne kinéznie

a választ előre is köszönöm!
(esetleg egy apt.dat guru a csoportban? :))