5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#3797 Szerdán még azt mondta ez a féreg Szijjártó, hogy nincs ilyen tervük... -
#3796 Maďarský Air Force One
Utoljára szerkesztette: polluxware, 2017.12.17. 16:22:31 -
#3795 -
-
#3793 :(((https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/134775-xp1110-rc1-and-simheaven-vfr-landmarks/ -
saca79 #3792 Elég jó dolgok vannak az update-ben. A joy profiloknak külön örülök. Viszont jó néhány simheaven vfr addon sceneryvel nem komopatibilis nálam hibát jelez. -
#3791 Default repter egyenlore, igen AS nem kompatibilis de klattam mar aki feltette es nem volt nagyobb gondja ki kell probalni. -
#3790 Dublinhoz milyen scenery van v4 alá? Aerosoft úgytudom inkompatibilis. Vagy default reptérről repkedsz? -
#3789 Stansted, Gatwick mar megvolt, jott most Macnhester, Liverpool, Birmingham es East Midlands, igy az 1 ora 1 ora 10 perces routokat tudom repkedni :) Dublin homebase el :) -
#3788 És te melyik négyet vetted Zoli? -
#3787 uk2000 repterek 20% es 40% ha 4 et veszel :) -
#3786 Köszi az infókat. Csak most nézegettem FSX-et a DX10 Prev. módban (ennyi év után... :P), és ami mellbe vágott, az a sok fekete négyzet.. viszont több yt videóban tünt fel, hogy fsx alatt is a felhőknek van árnyéka, és sokkal szebb a fény/árnyék a cockpitben stb. Nézegettem az infókat, így eljutottam Steve oldalára, így már az ő progijaira kerestem rá youtubeon. Hogy kiszűrjem, mi a Sony Vegas és társai effektek, és mi az övé. Tetszik nagyon. Picit várok, hátha valami karácsonyi sale csomagba bekerül. Gép most kapott az i3-4130 helyett egy i7-4790-et, így szeretném picit csinosabban látni a jó öreg X-et. Jövő év első negyedévében egy kis memória turbózást tervezek. -
nibron #3785 fsx alá a dx10 fixer kötelező darab a stabilitás miatt. pont azért született. -
#3784 Hali, nekem nem rosszabb lett vele hanem inkabb jobb, stabilabb. -
#3783 Steve's DX10 Scenery Fixer és Cloud Shadowst használ valaki FSX alá? Ha igen, tudnátok infót adni a teljesítményt mennyivel fogja meg? FPS, RAM.. Nem biztos hogy fel akarom tenni P3D-t, ha azokat a ficsőröket két segédprogrammal ki tudom váltani. -
#3782 XP11 update http://www.x-plane.com/2017/12/x-plane-11-10-official-release-available/
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.12.08. 15:33:54 -
#3781 "rendszer" :) Hát azért ez erős pláne látva GTC16 rendszerét na az igen:)))) Benne van sziv és lélek. Én jelenleg virtual avonics MCP es EFIS, es az o Virtual CDU cuccok ipaden, ennyi a rendszer de én örülök, kicsit más volt igy NGX hogy az egerrel nem kellett szarzni:) viszont egy hatranya van ezeknek egy ido utan tobbet akarsz, mert minek nezzed a vc muszereket amikor a fele mar elotted van...:))) majd egszer talan eljutok oda is de most itt megallok picit és repülök :))) -
#3780 Alakul a napocska...:D
-
#3779 Gratula! Majd küldesz képeket a rendszerről?
-
#3778 fincsi Maestro -
#3777 -
#3776 -
GTC16 #3775 Sok szép repülést és jó leszállást a használatával... -
#3774 Na MCP es EFIS az asztalon, próba repülés kész, élmény WHOA:) se programozás se tökölős bedug elindít élvez...köszi GTC16 -
#3773 Painteken kiderül:
"We decided to release on Friday. Take note that this initial release is for P3d V4.1 only. The 32 bit version will follow soon."
-
#3772 :) kivancsi leszek:) SibWings Birdog-ot imadtam :) An 2 kimaradt sajnos -
#3771 Jaj, ne is mondd Zolibács! Az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy a SibWIngs az előtt múlt ki, mielőtt felpeccselték volna az An-2-jüket v4-re...
Most vehetek majd egy új/másik Ankedvest... Mondjuk tuti jó lesz, ezek az Octopus-os fiJúk nagyon szépen dolgoznak, a Wilgájuk is k.jó! -
#3770 És ezek már egy ősrégi (nyári ) verziók az add-onokból - azóta mindegyik sokkal jobb lett! -
#3769 Köszi a megerősítést Zolibácsi! Már azt hittem én nézek el valamit, vagy a scenery-k készítői treehányul konvertálják a cuccukat 4.1-re... De akkor ezek szerint az LM kicsit bemikroszoftozott... -
#3768 P3d V4 kompatibilis Airports - https://fselite.net/p3dv4-compatible-airport-map/ -
#3767 koszike irtam:) jol nez ki lenne helyem nem sokat gondolkodnek max a penzen :) -
GTC16 #3766 Egy kép, az eladó MCP-EFIS -
GTC16 #3765 Szia Hypo,
Ha érdekel, nekem van eladó Virtual Avionics MCP és EFIS, hibátlan és újszerű.
Kiválóan működik PMDG 737 és ProSim737.
Én, most felszámolom a szimulátorom..., ezért ajánlom fel..., vagy ha valakit érdekel...
Jelezzétek, és megadom a közvetlen elérhetőségem...
Üdv,
fpeter(GTC16) -
#3764 -
#3763 hát igen ez a legfobb gond, most mar csak repulni szeretnek es nem installalni meg szarozni annyi idom sajnos nincs:) örülök ha a masfel oras leg-eket le tudom repulni -
Nyiri #3762 Utolsó bekezdés totál rám is illik. Túl sok pénz van a P3D platformban és időm is véges. Most már a hardverek is úgy be vannak állítva hogy bedugom mind a 6 kontrolt és 1 perc múlva már megy minden. Igaz ez az összes gépre amit megvettem.
XPlane-re átállni időigényes lenne és nekem erre nincs semennyi időm :) Heti 2-3 órám van szimulátorozni csak. -
#3761 Viszont aki az NGX et repuli annak csak ajánlani tudom a VirtualAvonics Virtual CDU ját Ipadre, 20 EUR az egesz, és kapunk egy FMCet a mobilunkra easy install szuperul muxik tegnap mar repultem 2 leg-et, és eléggé megkonyiti a cockpit munkát:) http://store.virtualavionics.com.br/en/applications/11-virtual-cdu-737.html
Méár csak egy MCP es EFIS kellene ..... -
#3760 itt még nem tart p3d :))) és ez mind free, micsoda fények :) https://youtu.be/y4IAqAaoNw0 -
#3759 Maestro 4.1 ben a fenyek szerintem semmivel nem jobbak, sajnos a dynamic lighting zabalja ha nem 4msaa re van allitva ami meg ugye nem a legszebb sajnos. VC60FPS ahogy dynamiclight on es nem 4x msaa van az fps 25-30 koze esik vissza ahogy a fenyekelt bekapcsolja az ember, mondjuk ebben kicsit vetkes PMDG is...mas gepet nem nagyon hasznalok egyenlore igy nem tudom, default gepeknel is latom az esest de nem ennyire.
AMi a fenyeket illeti szerintem felesleges tovabb beszelni rola egyertelmu hogy Xp11 fenyek terén is szarra veri p3d-t ez van. A tobbi az meg mar izlesek es pfonok kerdese, szerintem barmelyiket is valasztja valaki nem jar rosszul, nekem semmi bajom amugy p3d v4-1 el, kellemeset csalodtam, es ha ngx 60 fps es kint se csunya a taj nekem evekig FS9 FSX utan egy ÁLOM :))) és nem kerult igazan sokba az átállás hála azoknak a fejlesztoknek akik nem kertek egy vagyont - NGX nel 64bit ertheto volt....bár....
Az egyetlen ok hogy nem ugrottam ra xp11 re az csak az hogy mar igy is sokba van a masik platform, es az a keves ido ami van repulesre akarom hasznalni ket platfromnal sok idot vesz el a tokoles:) de kovetem a dolgokat:) De azert akcioba csak megveszem aztan csak defaulton megnezegetem hogy muszikal, VFR re lehet erdemesebb kulon platformot tartani :) -
#3758 Valaki szakmabeli aki bírja a v4.1-et igazán megcáfolhatna, hogy ezek a nagy csindradattával bejelentett valós fények tényleg valósak, és csak én nézek valamit nagyon de nagyon félre...
Én ugyanis a repülő fényeit és az apron lámpáit kivéve más valós fényforrással nem találkoztam, tehát se az utcai forgalom járművei, se a városi lámpák fényei, se a reptéri gurulóutak és egyéb reptéri lámpák fényei nem valósak, hanem csak ugyan úgy textúrák, mint ahogy eddig is voltak. Valaki rámcáfolna lécci?