5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Nyiri
    "...majd jön a kukta effektus.. (Libéria, és hasonló átmenetek)..." Ezt komolyan írtad? Ez több mint röhejes
  • polluxware
    túl sok reményem nincsen.. inkább látom lehetőségét annak hogy ezek maradnak még 10évig, majd jön a kukta effektus.. (Libéria, és hasonló átmenetek)

ami igazán gáz a dologban, hogy még te érezd magad azért szarul mert észreveszed, vagy látod hogy miket művelnek......... Farkas cigány testvér flórival mivan pölö? családtag, ezért maradjon? ez nem szúrja a volt nemzetvédő bajtársak szemét?

és akkor ez a nép ünnepelje 48at, meg 56-ot? milyen alapon van hozzá jogunk?

off, bocsánat

ende
  • Clidey
    Nem vagy vele egyedül, Zolibácsi! Még maga a kiskirály sem tudja!
  • Clidey
  • Clidey
    Nem az a baj, hogy leírja az álláspontját - hisz miért ne tehetné? -, hanem az, hogy mikor szembesítik pár letagadhatatlan konkrétummal, akkor arra képtelen érdemben válaszolni, megvédeni a véleményét, csak mantrázza azt, amit belévertek. Megy a mellébeszélés, a terelés, a hazudozás. Márpedig így nem lehet vitázni, de legfőképp közös álláspontra jutni.
    Rengeteg ilyen emberrel találkoztam már a neten. Sajnos.
    Úgy tapasztalom, ez egy évek során kialakult fideszes-jellem(telen)ség amit a kisdiktátor emelt legutóbb a maximumra, mikor a parlamentben egy nekiszegezett (számára kellemetlen) kérdésre csak annyit tudott válaszolni, hogy "boldog karácsonyt" - de erről nyílván Ti is hallottatok, nem részletezem. Szóval ez a pofátlanság netovábbja, hogy egy magát politikusnak gondoló ember(?) így válaszoljon. És az a baj, hogy ezt a stílust vették át az alattvalói is, a legeslegutolsó hívőig bezárólag. Az sem véletlen, hogy egyetlen egy pártkatonájuk sem megy el egyetlen egy vitafórumra sem; nincsenek bizonyítékaik, érveik, melyekkel tisztára moshatnák magukat. Egyetlen egy dologban bíznak: azokban az emberekben, akiknek sikerült kimosniuk az agyát. Egyelőre úgy látom sajnos nyerésre állnak, de én nagyon bízom abban, hogy egyszer eljön majd az az idő, amikor ezek a börtön legmélyén fognak megrohadni, és lesz egyszer egy olyan politikai vezetés, aki nem elsősorban a saját zsebe tömésével lesz elfoglalva.

Na, bocs mindenkitől a hosszú OFFért, részemről befejeztem.
  • [HUN]FaTaL
    Itt aztán van baj bőven...
  • Hypo #3831
    A soros Tervet nem tudom mi en rep terveket szoktam leadni:))))
  • Hypo #3830
    muhahahahahah és akkor valthatok MAX ra :)))
  • polluxware
    a szentyit neki... bedobok egy cikket (tökmind1 honnan, mert nem ez volt a célom ami most megy itt) , Hogy végre ha malév nem is, de legalább lesz két szép gépmadár idahaza... (Tibi bácsi a festés szép, de az Air force1 engem másra emlékeztet -> nem bakabuszra)

mondjuk az tény hogy 1db megy katonaságnak ,mert ugye a Galaxy (vagy mifene) mellé kell még a hatalmas sereg szállítására göp

a másik meg taláááán valmi business jet belsőt kap (tik fa berakás, kurvák, pia pult) -> csak viccelek biztosan nem fordult meg ez senkinek a fejében.............

+magán vélemény:
    azzal tisztában vagyok ,hogy ma magyarország rendelkezik a legnagyobb "walking dead" statiszta társulattal (lehet filózni mire gondlok)

,DE basszus egy ilyen fórumon ahol igen komplex játékkal bűűgyűzőő egyének tünnek fel, szóóóval itt azért nem vártam volna hogy itt még valaki így reagálja le ezt a hírt;)

nem ciki már ezeket védeni? de komolyan... ciki, ciki, ciki, K. ciki

• Clidey
    Hajrá Zolibácsi! Ez legyen a végcél:

• Clidey
    Ennyi érvet-bizonyítékot leírni a kedvemért...köszönöm még1x!

De végülis nem is vártam mást. Egy percig sem hittem hogy majd elmondod, mi is konkrétan az a Soros-terv, vagy miért is csökkentés az a rezsicsökkentés, vagy épp miért is nem hullik a vakolat a kórházak faláról! Szánalmas ahogy kikerülöd a válaszadást. Megszoktuk már. Minden fideszes ezt csinálja. Nekik vannak szegezve a kérdések, és konkrét válaszadás helyett csak terelnek, mellébeszélnek - vagy csak a legegyszerűbbet válasszák: nem válaszolnak.

Az ilyen megvezetett szemellenzősök miatt kerül majd ismét hatalomra ez a bűnöző, és folytathatja tovább az ország rombolását, a saját és holdudvara zsebének a tömését. Te meg tapsikolj szépen hozzá, bravó!
  • endy papp
    Kár ezt részetekről tovább magyarázni ,az első hsz-ból lejött minden.
    Ember te mit fújsz ugyan azt,de már nagyon rég és mi változott semmi
    Na igen, baj az van bőven...
  • Clidey
    Hát van...
  • Clidey
    Érdekes, minket, akik próbálnak a maguk módján hangot adni a jelenlegi szemét, aljas, bűnöző narancsosok ellen, csípőből vörös ködösökként aposztrofálsz, azonban magadat, aki láthatóan élteti és teljes mellszélességgel kiáll a jelenlegi rendszer mellett, szerényen csak párton kívülinek hívod...

Talán ha esetleg ideidéznél bármely hozzászólásomat/hozzászólásunkat, ahol legalább olyan nyíltan letettem volna a voksom/voksunk az ellenzék bármely pártja mellett, mint ahogy te letetted a narancsosok mellett, talán akkor még hiteles is lennél. De így... Ja persze, nálatok egyetlen egy út létezik: aki nincs veletek az mind vörös... Különösen vicces ezt úgy olvasni, hogy az általad istenített narancsosok mindegyike kőkemény kommunista volt az előző rendszerben. Ja persze, azóta változott a világképük! A maguk képére formálták, hogy nyugodtan lophassanak, csalhassanak, bűnözhessenek.

Hagyjuk már ezt a "pár év alatt" dumát is! Elég ciki már manapság ezzel takarózni! Mióta is uralkodik rajtunk ez a féreg orbán?! És ennyi év sem volt elegendő, hogy legalább egy picit jobban éljünk?! A rezsidumával ne példálózz most légyszi, az is egy nagy hazugság! Olvass csak picit utána olyan helyen, amit nem a politika pénzel... Kezdd mondjuk az államadósság alakulásával az elmúlt években...
    De még ha működne is ez a rezsicsökkentés, akkor is elég ciki volna ennyi év uralkodás után csak ennyit felmutatni, nem gondolod?

Természetesen tőled sem kaptunk választ az alant felvetett kérdésekre, csak fújod ugyan azt a maszlagot, amit az elmúlt pár évben tudat alatt belédnevelt ez a mostani bűnöző banda. Talán ha "Boldog karácsonyt!" kívántál volna, még hitelesebb lettél volna...

Téged nem zavar a nyílt lopás, mutyizás, hazudozás, bűnözés, amit ezek csinálnak nap-mint-nap, így jövőre is rájuk fogsz szavazni, tuti biztos. Ez a szomorú dolog. Sajnos rajtad kívül még túl sok megvezetett ember gondolja így, ezért is fogunk tovább süllyedni a ganyéban.
  • Hypo #3823
    épp 737 Yoke es Throttle nezegetesben vagyok :))) ........ ááááá drága hobby :)))))
  • Hont
    Van baj bőven...
  • endy papp
    Na igen ,nehéz erre mit mondani, akiket elvakít már több évtizede a vörös köd és csak pirosba látják a világot,azoknak nehéz elmagyarázni ,hogy pár év alatt nem lehet helyre hozni azt amit több évtized kizsákmányolása tönkre tett ebben az országban,a miniszter elnökük meg nyíltan be is vallotta hogy hazudtak éjjel ,nappal....
    Ugyan hagyjuk már kár ezt a részetekről megmagyarázni ,nyíltan kiderült az első pillanatban a piros a ti színetek,nincs ezzel semmi baj,kell ilyen is a csokorba de úgy látszik elég halovány és kevés van belőle,már évek óta,ezért kiabáltok annyira hogy valaki vegyen már észre benneteket is.......
    Hozzá teszem egyik oldallal sem szimpatizálok ,mert tudom hogy már rég óta ,mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti ,csak van aki többet dob belőle a népnek ,van aki meg amit odadob azt is hamar vissza veszi duplán...
    Ja ja lenne mit sorolni mindegyik oldal "hőstetteiből"....én is sorolhatnám nap estig ,de felesleges
  • Clidey
    Bölcs döntés Zolibácsi!
    Én is hasonlóképp cselekszem!
  • Clidey
    Kár, pedig már kezdtem örülni, valaki bennfentes végre leírja mi is az a Soros-terv konkrétan...mert eddig egy narancsos se tudta ezt megmondani - még a töpediktátor sem. De azért elköltött a propagandájára sok milliárdot az adófizetők pénzéből!
    Ezek szerint én is strucc politikát folytatok, mert elhiszem amit látok a (nem fidesz-bérenc) tévében. De akkor megnyugodtam! Mégsem omlik a vakolat a kórházakban, mégsem derül ki nap-mint-nap újabb szemétség valamelyik narancsosról, mégsem gazdagodott meg kurvára a pénztáros stróman, mégis tömve van az a kisvasút emberekkel, mégsem tettek zsebre milliárdokat a fideszcsikek a letelepedési kötvényekből, miközben Brüsszelben meg "harcolnak" a betelepítés ellen! És még sorolhatnám napestig...
  • Hypo #3818
    én megvárom majd az elso review-kat mert most minden stimmel 4.1 en ergo csak az ujjitas kedveert nem nyergelek csak ha valoban megeri :)))
  • endy papp
    Ezek szerint amit írott formában elolvasol az már kicsit sem agymosás a te olvasatodban...
    Nincs ezzel semmi gond ,tudomásul vettük ,megértettük,neked az a szentírás,mindet elhiszel amit ott olvasol,mert azt írják amit hallani akarsz, kicsit sem strucc politika....
    Én sem kívánok ebből többet kihozni....
  • Hont
    Valóban volt már ilyen! Kíváncsi leszek én is, hogy milyen lesz! Tervben van a teljes átállás v4.1-re arra már majd azt rakom...
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.12.19. 09:31:54
  • Hont
    Drága Barátaim!
    Strucc kollégáink megnyugtatása véget írom, hogy senkinek a szekerét nem tolom!
    Maximum nem vagyok agy mosott a média által és utána olvasok annak a sok mocskos hazugságnak ami a tv-ből rádióból folyik!
    Aki nyíltan hazudik és másokat megtéveszt, az egy féreg!
    A 3797 hsz is a feldobott témához kapcsolódott és sajnálom, ha megbántottam egy két érzékenyebb lelkületű társunkat!
    (Ez az én magán véleményem és nem kívánok ebből többet kihozni)
  • Hypo #3814
    _) azert REX es srac mindig hires volt a nagy szavakrol :) majd meglassuk ha jo akkor atnyergelunk ha nem maradunk :))))
  • endy papp
    Gondolom ő is a baloldal szekerét tolja és Soros pénzét költi.....
    Saját magát meg nem hinném hogy banolná, innentől már egyértelmű a politikai beállítottsága,nem véletlen a nagy egyetértés a fórumon, rajtad kívül senki nem emelt szót ellene,vagyis egyetért vele....
    Akinek nem tetszik görgesse át....
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak textúra, elméletileg a teljes weather kezelést átdolgozták, többek között normális overcast, és állításuk szerint még az FPS is több mert nem úgy oldották meg, hogy mégtöbb réteg felhőt pakoltak a szimulátorba.

Meglátjuk :)

Én ugye pont vásárlás előtt vagyok.

Viszont az envtex épp akciós :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2017.12.18. 19:20:20
  • Hypo #3811
    ja es asca+as16+envdir eleg jo trio nem terheli a rendszert as16 meg eleg jol muzsikal, flightplant on the fly...ergo en reggel elinditom es utana nem nagyon foglalkozom vele amig repulok :))) kiszolgalja a szimet PFPX et mindet :)
  • Hypo #3810
    meglassuk bar ha csak abbol fog allni hogy 25giga textura akkor nem hiszem :) mert Rex nek az idojaras resze mindig pocsek volt.
  • nibron
    na igen textúrában a rex verhetetlen, de eddig jó időjárás motort azért még nem sikerült összerakni.
  • nibron
    nem. megírták, hogy átalakítják a kormány igénye szerint. úgyhogy inkább átkalapálták.
    321-es nem lehet. olyan van a sorosnak. vagy a sörösnek? hirtelen nem is tudom
  • [HUN]FaTaL
    Ha már addonok...

EZCA v2 vagy ChasePlane, van valakinek tapasztalata mindkettővel?

Ami a ChasePlaneben nem tetszik az ez:
    Buying ChasePlane will give you 1 license to be activated on a single computer. You are allowed to transfer this license to a new computer every 3 months.

Ez még rendben van (bár az online kikötés miatt is vannak fenntartásaim), de vajon milyen módon számít új gépnek valami? Mert, ha megszabják, hogy szerintük 3 havonta telepíthetek új wint akkor azért az igen nevetséges :)

Viszont a leendő replay miatt is inkább efelé húznék...
  • [HUN]FaTaL
    És összetörték valamikor hogy ennyire deformálódott?
  • Clidey
    Hát, REX-ék mindig is a legszebb felhő-textúrákat gyártották szvsz...és ez a feature list is eléggé meggyőző...úgyhogy erős a gyanúm, hogy rilízkor sok AS16 tulaj a kardjába fog dőlni (lehet én is...)
  • Clidey
    Ez A321 nem látod?!
  • [HUN]FaTaL
    REX Sky Force 3D

Kiváncsi leszek, vajon jobb lesz mint az Active Sky + ASCA + Envtex combo?
  • nibron
    politikus, tehát féreg. gyorsan terveznek a fijjúg. akciósan, párban nagyon occó volt, nem lehetett tökölni.
    tibi bácsi: ej de furcsa alakja van ennek az a319-nek. dupla álcázás?:)
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.12.17. 20:54:14
  • Hont
    Görgesd át!
  • Hypo #3800
  • Clidey

• GTC16
    Szerintem, ez egy szimulátoros fórum...
    Jobb helyeken az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek...
    Ja, és nem vagyok semmilyen irányban politikailag elkötelezett...