5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#5240 Így van... :)))
De azért pár év alatt eljutottak LM-ék is oda, hogy sloped runway... :))))
Igazából nem is tudom, mit kellene gurítania most a Lockheednek meg a Laminarnak az Asaboval szemben, hogy verenyben tudjanak maradni...
Itt lesz a P3D v5 meg az XPL11.50, de ha az Asabonak az FD-je is kellően jó lesz (legalább XPL vagy P3D szintű), akkor az LM-nek és a LR-nek esélye sem lesz...szerintem. Bár egy másik fórumon kiveséztük, hogy a LR-nek nincs is igazán szüksége a "versenyre", talán azért sem igyekeznek most annyira.
Kérdés a LM-nál merre tovább a v5 után...?
Akár hogy is, majd az elkövetkezendő időszak választ ad erre...mindenesetre érdekes év elé nézünk az biztos! :) -
#5239 :))) hát amire minden addon al jo lesz, addigra itt a masik szim :))))) persze probat megér de orulok hogy vegre osszeallt a 4.4 verziom es minden muxik :))) -
#5238 https://fselite.net/news/lockheed-martin-prepar3d-v5-revealed-releasing-next-week/ -
#5237 Köszi! Erre gondoltam! -
ToMy_ #5236 teljesen online az FSEconomy
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2020.03.31. 15:51:51 -
VDomino #5235 . -
#5234 Sziasztok!
Nem emlékszik valaki hogy mi volt az az online dolog amit FS mellett futtatva szállítmányozási feladatokat lehetett végezni, HUB fejlesztés is volt magasabb szinteken? -
endy papp #5233 -
#5232 Akkor ez valami más lehetett. -
#5231 Szia Peti!
Feletünk 14-16000 lábon ereszkednek LHBP-re a gépek. Ezek miatt sacoltam a 20-24000 lábat.
Egyébként ezek kb ilyen alakzatban közlekedtek és a csillagoknál illetve a repülüknél sokkal erősebb volt a fényük. Ha lett volna hangjuk azt mondom, hogy helikopterek voltak...
-
#5230 Valószínűleg az Elon Musk féle Starlink. Sokkal többet is lehet látni, ha jó az idő. Egy vonalban sorakoznak egymás után. A magasságot nem tudom hogy állapítottad meg, de a Starlink kb 550km magasan orbitol. Vannak orbit mapek és kalkulátorok a neten, amivel meg tudod nézni, hogy merre járnak és mikor lesznek legközelebb Mo felett. -
#5229 Ahhoz nagyon alacsonyan mentek szerintem...Egyébként baromi furcsa ez a kihalt légtér... -
#5228 Műholdak. Írta a net pár hete. -
#5227 Sziasztok! Ma 2020.03.27. este 19:50 kor kb 8-12 fénypont repült Keszthely -Budapest vonalon kb 20-24000 láb magassan néma csendben egy fehér folyamatos poziciófény kiséretében! Általában kettesével de voltka hármas csoportok is egymáshoz kb 20-30 másodperces elkülönítésel...
Mik lehettek??? A FR kihalt képet mutatott... -
perko #5226 -
endy papp #5225
0.40-nél LHSY befigyel....
-
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/58226-pwdtnhadrian-zlin-z-142/
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2020.02.22. 13:11:25 -
#5223 Jaaaa, jövő hétvégén OPO-ba mész, nem mondta még a szolgvez? -
#5222 Hát csapj az asztalra, mondd hogy én küldtelek, és sürgős monitorozhatnékod van!
-
#5221 Köszi a lespoilerezett dátumot, de sajnos a legfrissebb infó szerint nem érkezik meg úgyhogy marad a jövő hétvége. -
#5220 Akkor remélem hétvégéig megérkezik az a monitor... -
#5219 Éppen egy új monitorra várok. Meg is lesz a tesztalany :D -
#5218 Vannak róla emlékeid, Peti?
És hamarosan megtudhatod azt is, milyen faszán repül!! -
#5217 Csodás :) -
#5216 -
-
Solt #5214 Ebben a fázisban ez teljesen normális, nem véletlenül nem engedik mutogatni. -
#5213 lehet elerujuk a vsync on 60 fps-t .))) jelenleg a 30es 30hz se mindenkinek :))) -
Nyiri #5212 Fizika a kb mint volt. Grafika meg közel sem olyan szép mint ahogy a trailer videókban. -
Matth3w #5211 A fizika/rep. dinamika csapnivalo, amit igertek es amit itt latok, az nem fedi egymast! Szerintem nem kell magyarazni!!
-
Pelsodriver #5210 Egyetlen videó alapján csalódást okoz? Miért is? Engem mondjuk a nagy gépek érdekelnek, megvárom az ítélkezést, míg képbe kerülnek.Ettől függetlenül kifejthetnéd részletesebben a véleményed.
-
Nyiri #5209 Elvileg kijött egy videó a béta tesztről.
Ez ez tényleg az akkor csalódás :(
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2020.02.08. 11:29:15 -
carlosfly #5208 -
#5207 academic elég neked. én általában a nagyobb kiegeszitokkel kezdem es minden install utan reboot ez mar ilyen :)
Szoval P3d, nagy tajegysegek vagy globailsi kiegesztiok pl FTX GLOBAL, aztan repterek a legvegen a repcsik, majd a kulso progik active sky..stb -
#5206 Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem újratelepítés miatt. Kompletten nulláról teszem fel a p3d-t. Első kérdés academic vagy pro verzió mindegy? Második kérdés pedig a szokásos mit, milyen sorrendben tegyek fel és mire figyeljek. Sajnos az ehhez tartozó kép már nem elérhető. Köszi előre is! :) -
#5205 -
#5204 Snow...pipa!
-
#5203 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
-
#5202 -
#5201 Boldog új évet és sok szép leszállást kívánok Nektek!