5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Így van... :)))
    De azért pár év alatt eljutottak LM-ék is oda, hogy sloped runway... :))))

Igazából nem is tudom, mit kellene gurítania most a Lockheednek meg a Laminarnak az Asaboval szemben, hogy verenyben tudjanak maradni...
    Itt lesz a P3D v5 meg az XPL11.50, de ha az Asabonak az FD-je is kellően jó lesz (legalább XPL vagy P3D szintű), akkor az LM-nek és a LR-nek esélye sem lesz...szerintem. Bár egy másik fórumon kiveséztük, hogy a LR-nek nincs is igazán szüksége a "versenyre", talán azért sem igyekeznek most annyira.
    Kérdés a LM-nál merre tovább a v5 után...?
    Akár hogy is, majd az elkövetkezendő időszak választ ad erre...mindenesetre érdekes év elé nézünk az biztos! :)
  • Hypo #5239
    :))) hát amire minden addon al jo lesz, addigra itt a masik szim :))))) persze probat megér de orulok hogy vegre osszeallt a 4.4 verziom es minden muxik :)))
  • eyecandy
    https://fselite.net/news/lockheed-martin-prepar3d-v5-revealed-releasing-next-week/
  • Joxy
    Köszi! Erre gondoltam!
  • ToMy_
    teljesen online az FSEconomy
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2020.03.31. 15:51:51
  • VDomino
    .
  • Joxy
    Sziasztok!
    Nem emlékszik valaki hogy mi volt az az online dolog amit FS mellett futtatva szállítmányozási feladatokat lehetett végezni, HUB fejlesztés is volt magasabb szinteken?
  • endy papp
  • alert
    Akkor ez valami más lehetett.
  • Hont
    Szia Peti!
    Feletünk 14-16000 lábon ereszkednek LHBP-re a gépek. Ezek miatt sacoltam a 20-24000 lábat.
    Egyébként ezek kb ilyen alakzatban közlekedtek és a csillagoknál illetve a repülüknél sokkal erősebb volt a fényük. Ha lett volna hangjuk azt mondom, hogy helikopterek voltak...
  • alert
    Valószínűleg az Elon Musk féle Starlink. Sokkal többet is lehet látni, ha jó az idő. Egy vonalban sorakoznak egymás után. A magasságot nem tudom hogy állapítottad meg, de a Starlink kb 550km magasan orbitol. Vannak orbit mapek és kalkulátorok a neten, amivel meg tudod nézni, hogy merre járnak és mikor lesznek legközelebb Mo felett.
  • Hont
    Ahhoz nagyon alacsonyan mentek szerintem...Egyébként baromi furcsa ez a kihalt légtér...
  • Clidey
    Műholdak. Írta a net pár hete.
  • Hont
    Sziasztok! Ma 2020.03.27. este 19:50 kor kb 8-12 fénypont repült Keszthely -Budapest vonalon kb 20-24000 láb magassan néma csendben egy fehér folyamatos poziciófény kiséretében! Általában kettesével de voltka hármas csoportok is egymáshoz kb 20-30 másodperces elkülönítésel...
    Mik lehettek??? A FR kihalt képet mutatott...
  • perko
  • endy papp

0.40-nél LHSY befigyel....

• Clidey

https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/58226-pwdtnhadrian-zlin-z-142/
    Utoljára szerkesztette: Clidey, 2020.02.22. 13:11:25
  • Clidey
    Jaaaa, jövő hétvégén OPO-ba mész, nem mondta még a szolgvez?
  • Clidey
    Hát csapj az asztalra, mondd hogy én küldtelek, és sürgős monitorozhatnékod van!

• alert
    Köszi a lespoilerezett dátumot, de sajnos a legfrissebb infó szerint nem érkezik meg úgyhogy marad a jövő hétvége.
  • Clidey
    Akkor remélem hétvégéig megérkezik az a monitor...
  • alert
    Éppen egy új monitorra várok. Meg is lesz a tesztalany :D
  • Clidey
    Vannak róla emlékeid, Peti?
    És hamarosan megtudhatod azt is, milyen faszán repül!!
  • alert
    Csodás :)
  • Hypo #5216
  • Clidey

• Solt
    Ebben a fázisban ez teljesen normális, nem véletlenül nem engedik mutogatni.
  • Hypo #5213
    lehet elerujuk a vsync on 60 fps-t .))) jelenleg a 30es 30hz se mindenkinek :)))
  • Nyiri
    Fizika a kb mint volt. Grafika meg közel sem olyan szép mint ahogy a trailer videókban.
  • Matth3w
    A fizika/rep. dinamika csapnivalo, amit igertek es amit itt latok, az nem fedi egymast! Szerintem nem kell magyarazni!!
  • Pelsodriver
    Egyetlen videó alapján csalódást okoz? Miért is? Engem mondjuk a nagy gépek érdekelnek, megvárom az ítélkezést, míg képbe kerülnek.Ettől függetlenül kifejthetnéd részletesebben a véleményed.
  • Nyiri
    Elvileg kijött egy videó a béta tesztről.

Ez ez tényleg az akkor csalódás :(
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2020.02.08. 11:29:15
  • carlosfly
  • Hypo #5207
    academic elég neked. én általában a nagyobb kiegeszitokkel kezdem es minden install utan reboot ez mar ilyen :)
    Szoval P3d, nagy tajegysegek vagy globailsi kiegesztiok pl FTX GLOBAL, aztan repterek a legvegen a repcsik, majd a kulso progik active sky..stb
  • exTrem
    Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem újratelepítés miatt. Kompletten nulláról teszem fel a p3d-t. Első kérdés academic vagy pro verzió mindegy? Második kérdés pedig a szokásos mit, milyen sorrendben tegyek fel és mire figyeljek. Sajnos az ehhez tartozó kép már nem elérhető. Köszi előre is! :)
  • Hypo #5205
  • Clidey
    Snow...pipa!

• Clidey
    BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

• Hypo #5202
  • Hont
    Boldog új évet és sok szép leszállást kívánok Nektek!