Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisz csak telepíted, aztán felül írod, utána bemásolod, aztán convertálod , ezután törlöd, aztán letöltöd ,majd kiválogatod a nem odavalót, után megint telepíted és aztán kijön egy log fájl, amit ha kimásolsz és felteszed a facebukra ahol megmondják, hogy ök még soha nem találkoztak ezzel a hibával...
Na én ezek szerint szelektív hallású, látású és enyhén degenerált topik társ vagyok, mert kivárom, amíg lesz egy használható valami...<#mf1>#mf1>
c172 re meg utaltam hogy nekem mar uncsi ennyi: Szerintem jo lesz nemsokára boven valasztek és az csak nekünk jó jobb verseny😊 De egy dolgot azert halkan megjegyeznek ami nagyvonalakban mindegyik szimre igaz de XP11 re jelenleg nagyon is. Azért a legtöbb dologhoz azért elég sokat kell tökölni persze ha mar vágod más de akkor is azért még egy kicsit körülményes, Na Peace😊
Lehet arról tudni valamit, hogy a natív VR támogatás mikor érkezik az X-Plane 11-hez?
www.smart-bus.hu
Szóval nekem már jelen állapotában is tökéletesen megfelel ez az NG. 😊
Lesz hozzá remélhetőleg még az idén full passenger cabin, valamint 6-7-900-as visual modell akár az új wingletekkel is.
Ja, és ez mind-mind TELJESEN INGYEN...
Azt nem igazán értem, mit találsz ezen az Airbuson "egyszerűnek"...mi az amit hiányolsz? Persze ez erősen ízlések meg a pofonok kategória, de szerintem totál rendben van mind textúrailag, mind 3D modellileg. Vagy arra a "gyengusz" kis eső-effektre gondolsz a szélvédőn, amit az FSX/ P3D-ben még soha nem láttál, és még hosszú évekig nem is fogsz? 😊)))
Kisgépes vonalon is akadnak szép cuccok, többek közt van A2A-hoz hasonló szintű C172 illetve Beech Baron is...
Na de itt most be is fejezem gyorsan, mert a szelektív hallású-olvasású topiktársak megint megköveznek, mit dícsérem itt már megint az XPL-t agyba-főbe... Igaz, mikor a (nem kicsi) hiányosságait ecseteltem, az valahogy egyikükben sem ragadt meg....azt nem emlegetik fel sosem... De sebaj. 😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szóval szerintem minden P3D-ben megszokott bringa létezik már XPL alá is, legalább olyan, de inkább jobb minőségben. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.11.23. 08:41:55
Asszem én elvesztettem a fonalat az utóbbi években 😄 Nem mind a kettő a textúrákat cseréli?
http://goo.gl/gd6Zi5
A XY Plane -hez pláne nem kell vásárolni, mert ahhoz minden ingyenes...<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Bocs 😄
Időjárásra ha jól látom az AS2016 ajánlott. Textúráknak ASCA vagy REX, esetleg ENVTEX vagy más? 😄
ORBX , REX, Simmarket, LHSim voltak tavaly 30-50% kal olcsóbbak! Én is már rakom félre a pénzt ...😄
Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.11.21. 19:35:11
Mostanában kicsit több időm lett, gondoltam újra szimulátorozom 😊
Karácsonykor mennyire jellemzőek az akciók? Ebben a hónapban gépcsere van, így nem biztos, hogy költenék rá, de ha a black friday miatt karácsony környékén nem szoktak akciózni akkor lenne, amit behúznék. 😊
én mondjuk első körben a röhögéstől dobtam egy hátast, egy "ilyet sem látunk mindennap" felkiáltással. és rögtön eszembe jutott egy magyar film amit visszafelé vettek fel (egészséges erotika).
Ver. 1:
Akkor meg azért húznád a szád, hogy elanimálódnak a muksók a lépcsőig, ott meg eltűnnek a *csába. <#idiota>#idiota>
Ver. 2.
Ott sertepertélnek az embörkék a gép körül, de felszálni rá egyik se tud...milyen gáz már! <#hehe>#hehe>
<#taps>#taps><#dumcsi>#dumcsi><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De segitek amiben csak tudok, tehát ENVTEX es EVNSHADE megvasarolható óccón simmarket.com on. ezekhez kell az ingyenes ENVDIR ami a TOGA Projects a fejleszto oldalarol letoltheto ( eloszor install envtex es envshade majd install envdir es inditt, innentol kezdve a ket proginak egyben van a kezelofelulete,
Ha Envshadet hasznalsz elotte PTA restore original shaders, ergo PTA mar nem kell.
ASCA szuperul muxik envtex-el beallitasokban ha kell segitek ennyi, van kérdés lökjed
tudom, hogy igazából én vagyok a hibás, mert eleve rosszul tettem fel a kérdést. szóval helyesen: miértholmimennyiért?
a pta-t jelenleg sem használom, de van helyette urp (a bannerból elérhető), és az asca-hoz most megjelent egy skycolor csomag ami ha jól vettem ki az envshade-el készült. kipróbáltam...nem rossz. a #3669-ban azt a 2 képet abból lőttem, bár ott nem az volt a lényeg. tegnap mentem lhbp-eddf, és hát az időjárás miatt is beszarás volt. szóval ha valamivel nem szeretek pöcsölni, azok pont ezek a beállítások, meghagyom másnak.😊 kérdés, hogy az ilyen csubinak mint nekem megéri-e, nem esünk-e át a ló túloldalára azzal, hogy állandóan a beállításokkal kell vackolódni.
tudja valaki, hogy működik a tiller? mert csak a 6 fokos működik. külön van választva a rudder és a tiller.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.11.13. 19:05:46
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
lassan talán jön a az eddigi teljes csomag béta kiadása, kíváncsiak vagyunk a véleményekre 😊 bőven van még tennivaló, de hát ez ilyen (jónak mondom, tudom 😄)
úthálózatokkal foglalkoztál már? olyan értelemben érdekelne, hogy meglévő úthálózatot szeretnék módosítani, illetve kiegészíteni.
módosítás alatt azt értem, hogy magassági adatait módosítani, kiegészítés alatt meg hogy meghosszabbítani, toldani (úgy, hogy a generált forgalom legyen folytonos, azaz ne tűnjenek el a járművek a csatlakozási pontnál és ne generálódjon új forgalom a csatlakozási pontoknál).
néztem már én is SCSE scenery-t, brutál.
Az egyik a Malév Aero Club a másik pedig az Optiz Nándor Repülő Klub.
Tudtok róluk valamit? Az egyik közelebb van hozzá de drágább a másik messzebb de olcsóbb. De mindenképp a minőség a döntő szempont. Tudom van itt pár arc akinek van PPL és hátha tud segíteni. Előre is köszi