5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#4038 Premier 1A -
Milyen felhők? -
#4036 szép -
#4035 Melyik madárka ez? -
#4034 Ez a P3D próbálja magát visszalopni a szívembe...
Elrepültem Bécsországba, és elég szép vizuális élményt izzadt ki magából...
-
#4033 Azért ez izgalmas lehetett!
LINK -
#4032 A már futó programban az options-ben kellett engedélyezni az addonokat, most minden ok. De fogalmam sincs, mit honnan tölt be. Van cfgm az apddata roomingsban a localban és a programdataban is. -
#4031 És semmi mást sem :) Valóban nem jött az engedéyleztetési üzenet az elején de nem is hoz be egy addonos repteret se :( ??? -
#4030 Így viszont a gsx-et az FSLabot sz AS-t és az UTLive-ot nem tölti be -
#4029 Ügyes vagy! -
#4028 Na azt hiszem megoldódott. A scenery_add-ons valamiért az office xml handlerhez volt alapértelmezve és ez okozta a galibát -
#4027 Adminként próbáltad már futtatni? Olyan mintha nem tudná írni az add-on.cfg-t. -
#4026 Sziasztok!
Esetleg van ötletetek a következő hibára? A P3D minden indításakor engedélyeznem kell az addonokat. De nem jegyzi meg. Mindig újra ez van, minden indításkor. De nem is mindig az összeset, van, hogy hármat, van hogy nyolcat. Valakinek ötlete? -
#4025 Akkor nem okoztam csalódást, jól van!
De azért ez egy magas labda volt, ugye egyet értünk? -
#4024 Már jó! Sőt! Szerintem az egyik legszebb kiegészítő!
Most a pályafények is nagyon el vannak találva...
-
#4023 Ez volt nekem is amíg újra nem telepítettem. Gondoltam felülbírálom az addonos módszerét, de nem nyert. Engedd a telepítőnek hogy bejegyezze a dolgait és utána jó lesz. -
#4022 Már vártam...:D:D:D:D:D:D -
#4021 Még szerencse, hogy nem kell cfg-kben turkálni, meg felülíratgatni...megy minden elsőre flottul! -
#4020 Nem, újra raktam az egészet és a két kedvencem LOWW és LOWI szivat egy kicsit...
Itt ilyen kockás volt, Leszedtem az előbb a v2.8 veriót, felül írtam a 2.7-t és már tökéletes!
LOWI-n meg max 10 fps-m van! Ott is van valami gáz... -
#4019 Ez a frissítés után lett ilyen? -
#4018 küldtem -
#4017 Csini nem?
-
#4016 Na ezekre a betonlapokra mondjatok valamit...
A kép LOWW-n készült és a 29 pálya és az apron között is ez a helyzet! (minden évszakban)
-
#4015 UK2000 az osszes -
Hedgehog9780 #4014 Melyik európai reptérre érdemes most beruházni ami kompatibilis P3Dv4.1-gyel és esetleg van FSDT GSX támogatása? Aerosoft vagy ORBX repterek a jobbak? (LHSim LHBP már megvan) -
kisgabi87 #4013 kicsit lejegesedett a statikus portod... good decision! -
#4012 Valaki át tudná küldeni/fel tudná dobni valahova a P3D v4.1 scripts mappáját? Valószínűleg véletlen töröltem belőle valamit, amit nem kellett volna. -
#4011 Klagenfurtra szar időt jósoltak, összetett megközelítés.... adott a mai cél. :-)
1. megközelítésnél XP11 megint hozta a formáját, és nem ment az ILS. FAF-nál megszakít, vissza az elejére
2. próbálkozásnál az alábbi történt... kinek tűnik fel hogy mi és mikor? Az első megfejtők között dícséretet sorsolunk ki. :-D
Az eljárás:
ILS CATII RWY28
-
saca79 #4010 Ez sokmindenkit érinthet itt -
#4009 FlyTampa LOWW és CYYZ frissült (P3D4 only), P3Dv4 SDK, dynamic light stb. -
#4008 Bedobják az első Hotfix-et a SkyForce-hez!
HOTFIX1
Utoljára szerkesztette: Hont, 2018.01.04. 20:19:48 -
#4007 Én tavaly próbálgattam és nem igazán volt különbség!
Én is az ingyenesre voksoltam... -
Hedgehog9780 #4006 Köszi. Este ki fogom próbálni. Első sorban EU-ban repülnék. -
#4005 Én úgy olvasom, hogy sajnos ilyen a weather engine, ezért mondják a legjobbnak az AS4 + Sky Force combot, csak az nem éppen olcsó mulatság... A felhők viszont nagyon szépek a sky forceban.
#4004: Az FSGlobal mesh, működnek az orbx cuccok nélküle. Én FS Global helyett a FreeMeshX-et javaslom. Ingyenes, bizonyos régiókban még részletesebb is, mint az FSGlobal, vannak régiók, ahol kevésbé részletes, viszont nem kerül egy fillérbe sem és jelentősen javítja az alap mesht. -
Hedgehog9780 #4004 Sziasztok!
P3D_v4-nél az ORBX-cuccokon (Global Base, Vector, Open LC Eu, Trees) felül szükséges az FS Global, vagy az mellőzhető? -
#4003 Ez már Csehország felett!
Sajnos nagyon észrevehető a Metar változás... Próbálok utána olvasni, mert millió a beállítási lehetőség, de egyenlőre nem találom a felelőst.
-
#4002 Most ez van BUD felett!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2018.01.04. 11:12:02 -
#4001 Én is kiváncsi vagyok, de valószínűleg csak a hétvége fele lesz időm :) Dobhatnál majd még pár nappali képet a Sky Forceról :) -
#4000 Kiváncsi leszek a véleményedre... -
#3999 Na AS4 + ASCA behúzva fspilotshopról, amerikai bolt, érdekes, hogy nem számolt ÁFA-t, de ez legyen az ő problémájuk, spóroltam :D