5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#4239 FSlabs update -
nibron #4238 hát valamit a szuper felbontásért és fps-ért.:)) -
#4237 hát igy is lehet nézni bár erre elég kevés az esély:))) es azt tankolni is kell :)))) -
#4236 -
#4235 :))) Jó persze, ha veszel egy valódi 737-est, akkor a P3D-re se lesz szükség :))) -
#4234 ja persze en i eddig track ir ezdok es szemezgetes chaseplane-el de amiota fmx ipad mcp kulon es throttle es yoke azota egyre kevesebbet hasznalom a vc nezeteket mert nem kell:) na jo egy overheadpanel meg jol jonne :))))))) -
#4233 Hello :))) köszike azért volt benne szerepe a látogatásomnak :)))) -
#4232 Külső nézethez mindig kelleni fog :) Bár egyelőre én is csak a VC-t configoltam fel. A replay is egy jó funkció.
Több hardverhez nincs helyem sajnos, így jódarabig ez lesz :) -
GTC16 #4231 Szia Hypo,
Örülök, hogy a több "hardveres cucc"..., egy külső nézet..., ami felé haladsz.
Üdv,
fpeter -
#4230 ok koszike, amugy jo az progi engem csak ez zavart de akkor megoldottak:) bár minel tobb hardwares cuccod van annal kevesbe izgat a nezet :)))) -
#4229 A letiltott hálókártya nem jött be, abból (gondolom is) számolja a hardver id-t, és elszállt, hogy nem tudja lekérni.
Viszont átlőttem ideiglenesen a hálózatot, hogy ne legyen net (rossz IP) és gond nélkül működött, jelzi, hogy nem tudja szinkronizálni a beállításokat a szerverükre és ennyi, egyébként működött.
Csak a legutolsó experimental verzióval van így (ebben van benne a replay is), de amire egyelőre használom (VC kamera váltások) semmi problémát nem tapasztaltam vele. :) Sok óra nincs benne egyelőre, kevés a szabadidő :( -
#4228 Este megnézem letiltott nettel, hogy mit művel :) -
#4227 na jo ezt hallani mert tenyleg csak ez tartott vissza tole :) -
#4226 Ez jogos, elvileg már csak aktivál az első indításkor. -
#4225 nem az a baj hogy ne lennek online csak ha naluk nem megy valami nem megy a progi :)
-
#4224 Igen, az van benne. Eddig a forgó tengely volt csak (jobb híjján) ezért maga a rudder szokatlan így :) Az asztalom sem igazán jó, nem lehet alá lökni a pedált a merevítés miatt, de azt megoldottam a joyyal a billentyűzettartón (hátratolt billel) :D
Nem rossz egyébként, az érzékenységgel elszórakoztam egy darabig mire belőttem. A szélesebb pozíció valóban jobb lenne picivel, de ennyi pénzért szerintem jó vétel volt. Az egyetlen, amit hiányolok az a reverse thrust a gázkarról, illetve utóbbin lehetne picit több, normál gomb, de végülis elégedett vagyok. A joystick szuper.
Egyetlen bajom, hogy a pedált a gázkarhoz kell csatlakoztatni, nem adtak USB átalakítót, de venni fogok, mert nem jó így a kábelezés. -
saca79 #4223 Ebben a packban a Thrustmaster T flight rudder van? Csak mert nekem is az van és az előző saitek rudder hamar megadta magát, ugyan utóbbi kényelmesebb volt a szélesebb láb pozíció miatt ( a t flight eléggé közel van de simán szokható) viszont a T Flight sokkal pontosabb és a sínes rendszer is starpa bíróbbnak tűnik. -
#4222 A legújabb (experimental) verzióban elméletileg már offline is működik (bár amúgy is mindig online a gépem). -
#4221 :) Ja kar hogy online kell lenni hogy hasznald...:( hat azert a masik fajta gazkarok is hasznalatban mert ez csak egy tipus oszt jonapot :)))))) -
Én csak egy Thrustmaster T.1600m flight packot újítottam be a régi párezer forintos saitek cyborg helyére. A ruddert még szokni kell. :)
Megvettem a ChasePlanet is, jó cucc, VC-ben jobb repülni. :) -
#4219 Na végre sikerult mindent belőni fsuipc, teszt flight meg volt, na most már azt a fránya yoke ot kell még ossze drótozni......:)) -
#4218 grat! -
#4217 -
Nyiri #4216 Napfelkelte Istambul felé menet. Az eleje fel van gyorsítva mert 20 perc lenne, de pont jól látszik a napfelkelte. Pont gyorsítva látszik igazán. A vége meg egy laza hátszeleres landolás, mert az irányító oda rakott. Mindegy. Megoldottuk.
P3DV4 saját magam által kreált shaderekkel és ingyenes FSXWX időjárás programmal. Az elején van egy kis popkorn felhőzet, de mikor belemegy a gép a felhőkbe már nagyon szép szerintem. Ingyenestől főleg.
-
nibron #4215 jah, úgy látszik van pár addon, amelyik szereti átállítgatni a dolgokat. nekem a #4209-ben is ez volt a probléma okozója. valami átállította a felbontást jóval nagyobbra, de ez nem látszott a képernyőn. -
saca79 #4214 Köszi! Annyira amatőr voltam hogy mindenhol néztem csak a settingsben nem :D valamelyik addon gép lehúzta az exterior és az interior csúszkát fullra! -
nibron #4213 nézd meg a beállításokban a sound fület. nekem is átállította egyszer a ff a350. -
saca79 #4212 XP11 ben kéne sürgős segítség! Valamiért az alap gépeknél nincs hang, valamint a zibo 737x nél sincs. Más addon gépeknél nincs gond. Hiaba raktam újra a zibo mod 737 est nem oldódott meg. Valakinek valami ötlet?? -
Matth3w #4211 Huzd fel az egeret a kepernyo tetejere! ;))) -
#4210 erre próbáltam utalni:) '... azok csak placeholderek..:' -
nibron #4209 mondjuk én is azt keresem mióta megvettem. semmi különbséget sem látok, tök ugyanaz mint a soft clouds.
x-plane-ban kellene egy kis segítség. eltűnik a menüm mikor elindítom a repülést. még az escape-ra sem reagál, semmi sem történik. viszont lehet repülni, minden működik, a hotkey-ek is működnek (pl. shift-g és előjön a ground handling ablak). az atis-nál csak az audió működik, a szöveget nem jeleníti meg. nem lehet, hogy kikapcsoltam valamit valahol? nem szívesen telepíteném újra az egészet. -
#4208 Na de hogy jön ide a Skyforce? :D Azért annak legalább felhői vannak :D -
#4207 na ja:) most hogy mindenki ramozdult Skyforce ra azert egyre tobb videon tunnek fel a 2ds forgo felhok akkor hol is a 3 uj model ? .... -
#4206 Nekem 0:20-nál a scenery jön be nagyon, igazán gyönyörű. Aztán lehet, hogy ez még a pre alphánál is pre alphább. -
#4205 Elrugaszkodtak rendesen a realizmus talajáról, annyi szent! De legyünk optimisták: azok csak placeholderek (hol is hallottam már ezt a kifejezést...? ), és majd később kicserélik űberbrutálrealisztik felhőtextúrákra! -
#4204 Hát arra az increase-re is kiváncsi leszek...
Mindazonáltal ezt a 25-30 dollárot se éri meg jelen állapotában nekem (se). -
nibron #4203 azok nem felhők voltak. légelhárító habcsókok. -
Nyiri #4202 "How much will it cost?
When the simulator launches in early access, it will cost only $25-30. The price will then increase with each major update, reflecting the new functionality included. Anyone who bought the simulator in the past will receive these updates for free." -
#4201 Még oda is necces lenne szerintem... -
#4200 Velkám tu tventiförszt szentöri...