Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utána lerepültem P3D+AS4-el is...eseménytelen, sima út volt... <#whatever>#whatever>

Jégtelenítő nélkül feladja a megoldhatatlan leckét :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De azért az FSX-ben meg van hibátlanul.
a p3d-t csakis rendszergazdaként szabad futtatni. elvileg így is kell feltelepülnie.
Külső nézetben mind az 5 festés rendben van, csak a cockpit "szellős":)
De ha nem találunk rá megoldást, nem lesz tragédia, mert Pl. a Carenado PC12, meg a Carenado 525ACatition CJ2 kifogástalan.
Csak mint megoldandó problema, kérdeztem.
Kösz!
"... maga a gép nem alkalmas p3d-re...."
Őszintén bevallva én azért nem annyira értek a számítógéphez, de amikor ezt a gépet összeraktuk, igyekeztünk az akkori lehetőségeknek /technika és pénz/ a még elfogadható állapotot létrehozni. Kimondottan a FSX-hez készült. Nem rég tettem fel a P3Dv4-et, de csak kiváncsiságból.
Nekem az FSX kb. 300gb-nyi egy 500 gb-os SSD-re téve. A P3D-t egy másik, 250Gb-os SSD-re tettem.
A gép főbb adatai:
Inter Core i7-3770 [email protected]
Radeon RX 480 Graphics/8 Gb
16 Gb RAM
500+250 SSD/1 TB HDD
Win7 Professional / 64 bites op. rendszer.
Nem rendszergazdaként indítottam:( Ez gond?
A Carenado C208B Grand Caravan EX-ről van szó
Az FSX-ből még ma egy az egybe átfogom másolni a P3D-be és megírom az eredményt.
Valójában én maradok az FSX-nél, mert van egy barátom, akivel saját szerveren keresztül szoktunk párosan repülni. Az FSInn segítségével. Ez a P3D-ben nem működik. Az FSC sem használható.
A P3D-be véletlenül botlottam bele és kíváncsi voltam, hogy milyen. És mivel az FSX-ben is többnyire a Cessna Grand Caravannal repülünk, ezért próbálkoztam.
egyébként nekem a kép alapján úgy tűnik, hogy a common rész betöltődik, csak maga az egyedi festés nem.
na ez volt az első lehetőség.:xD nézzük a másodikat:
második telepítéskor a telepítő a registry bejegyzéseket nem írja felül (sajnos van ilyen telepítő), és ezért a registry szerint az fsx-re van telepítve. na most lehet, hogy a repcsi működés közben használja a registryt és ezért van valami bibbentyű.
nem vágom, hogy melyik gépről van szó, esetleg megírhatnád hátha van másnak is. esetleg ha hozzáférünk a telepítőjéhez, kipróbálhatjuk. melyik p3d-t használod?
De ha törőlni akarom a gépet a P3D -ből, akkor az FSX-ből is tőrlödni fog, mert csak egy törőlhető programként szerepel a "Programok és szolgáltatások" listában. Tehát nem tudom csak a P3D-ből törölni és újra telepíteni.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2018.01.18. 19:40:13
Ha nem találsz ilyen dds-t, akkor egy reinstallnak segítenie kell a problémán.
így ni.
ha itt most pl. akármelyik dxt5-öt beállítom már csak 20% lesz. nagyon komoly fícsör.:)
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.01.17. 13:28:08
REX legalább 0%-ra tippeli, vagy kiír valami hülyeséget? :D
http://goo.gl/gd6Zi5
vicces, hogy a rex skyforce megtippeli, hogy az aktuális felhőbeállításokkal hány % esélyem van oom-ra p3d4-en.
spai-val nekem nem volt gondom, most is azt használom. mondjuk nálam nincs is fps gond. ha 20%-ra állítod be, akkor az 50%, mert 50 és 100% van csak.
A live szó megtévesztő, nem valós forgalmat generál. :) Láttam valami Addont, ami így tesz, de havi 10 dollárt ezért biztosan nem fogok fizetni.
#4130: Én még nem láttam trafficot FS-hez amivel ne lenne :)
UT2 előnye (gondolom ez is úgy működik), hogy nem BGL alapú a forgalom ezért nem eszi annyira az FPS-t. Persze panaszkodnak UT esetén, hogy pár model régi és a festések is régiek, de ha jól tudom ezeket updatelik majd és talán kézzel is lehet. Nekem nincs igényem arra, hogy minden gép valós flight plan alapján, valós időben repüljön, csak ne legyen kihalt a reptér, meg azért a légitársaságok nagyjából a helyükön legyenek, gondolom ezzel nincs gond.
Megnéztem az SPAI-t és EGLL-en már 20% forgalommal is bőven 20 alá zuhant be a forgalom nélküli 30-35 fps.
A Flight1-nál még mindig létezik a 30 napos visszatérítés?
Utoljára szerkesztette:
tibi bácsi: nem csináltál véletlenül pmdg ngx 800wl-hez valami magyar vonatkozású festést?
Feleszkábáltam a régi UT2-t p3dv4-re, teljesen jól működik és csak pár fps-t vesz el, így még bőven 25-30 körül marad NGX VC-ben EGLL-en is (UK2k).
Gondolkodom az UT Live megvételén :)

Ez lenne az.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2018.01.16. 13:00:32
Látom volt valami SPAI csomag, amit töröltek a modellek lopkodása, vagy mi miatt (legalábbis mindenhol ezt írják), be lehet tenni az UT2-t v4 alá, illetve van UT Live, ami még beta és nagyon ajánlgatják.
Jó lenne ingyen megoldani, lehetőleg natív FSX modelekkel, ti mit használtok? Nincs szükségem 100% trafficra 1 millió géppel, de ne is legyenek zombi föld szintjén kihalva a repterek.
P3Dv4
mindkét platformnak megvannak a gyengeségei, erősségei, ezek alapján kell mérlegelni, hogy melyiket használnád állandóan (aztán persze azt is lehet, hogy több szimulátort használsz, a lehetőség adott :))
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.14. 16:44:16
default XPL elég ramatyul ábrázolta hazánkat, azért is álltam neki az egésznek (most már nem egyedül vagyok), reptér is alig volt, most már az összes hazai reptér az XPL része (persze nagyrészt még csak 2D).
jó móka, sokat tanul az ember, de az biztos, hogy a repülési idő rovására megy.
még kísérletezgetek, de már nagyon szeretnék repülni is :)
stuttering sajnos sokaknál előfordul, nálam is elő szokott jönni (arról az idegesítő tényről, hogy mindegy, milyen minőségben veszek fel, az szinte biztos, hogy szaggatni fog :()
szóval stuttering ellen próbálj másik drivert, az szokott segíteni.
P3D egész rendben van...