Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
x-plane-ban kellene egy kis segítség. eltűnik a menüm mikor elindítom a repülést. még az escape-ra sem reagál, semmi sem történik. viszont lehet repülni, minden működik, a hotkey-ek is működnek (pl. shift-g és előjön a ground handling ablak). az atis-nál csak az audió működik, a szöveget nem jeleníti meg. nem lehet, hogy kikapcsoltam valamit valahol? nem szívesen telepíteném újra az egészet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindazonáltal ezt a 25-30 dollárot se éri meg jelen állapotában nekem (se). <#nyes>#nyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
When the simulator launches in early access, it will cost only $25-30. The price will then increase with each major update, reflecting the new functionality included. Anyone who bought the simulator in the past will receive these updates for free."
Azok a felhők...beleégett a retinámba vazz...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hát ha tényleg ez a next gen, akkor én köszönöm, nem kérek belőle! <#confused>#confused><#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting>
egyébként én használom, szeretem jopofa. van amikor azt csinálja, hogy süllyedés után elfelejt vektorálni, STAR-t nem mindig ad stb stb
egyébként szerintem amit az oroszok csinálnak atc az a legjobb. valami atc2 a neve ha jól emlékszem. lehet vele társalogni is mint pl. az fscrew-ben. viszont számomra a kezelőfelülete elég barátságtalan volt, ezért aztán hanyagoltam is. a pro-atcx megadja azt ami kell az airliner repülésekhez. pár dolgot átállítottam, pl. a descent-et is én kezdeményezem. elég sok request van benne, elég jól használható. az emergency ami még javításra szorul, mert elég kötött, holott ilyenkor a repülő személyzet dönthet elég sok dologról. persze vannak lehetőségek, de ha van egy kétkörös hidraulika problémád amitől már az autopilot is működésképtelen, akkor nem tudsz még az atc-vel is küzdeni.
egyébként azt is be lehet kötni usb-re ha jól tudom. az elektronika mindkét esetben ugyanaz, de valamit át kell rajta bökni vagy forrasztani és akkor külön egység lesz. a kábelezés most is usb-s (a yoke mikrokontrollerébe csatlakozik) csak a dugót kell átrakni. már egyszer utánanéztem, de még sohasem csináltam.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.01.26. 14:35:12
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Utoljára szerkesztette:
de kiderül, hogy csak biliben lóg a kezem, jól ki van velünk fogyasztókkal tolva, hogy minden oldalról csak félkész dolgokat kapunk, és ezekre költhetünk rengeteget.
-austrian landmarks
-simheaven w2xp csomag (austria hd hibákat generál, pl fél magyarországon nem lesz úthálózat :))
-osztrák repterek x-plane.at-ról
-ortho4xp
továbbá saját lights.txt és felhő és égbolt színezés + egy lua script
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.01.23. 19:51:16
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.01.23. 19:40:16
Hogy néz ki a library?
A jelenség a következő: Amióta feltettem az ORBX-ot, a nagyobb USA repterek TORZAK. KLAX, KLAS, KSFO stb. A kisebb repterekkel semmi gond. Az épületek a levegőben lebegnek, az autók a "fellegekben" járnak, a kifutók hullámosak, gödrösek. Egy másik gépemen is fent van az FSX, de az ORBX nélkül. Ott minden rendben van és ott a sceneryk is jók, ezeken a reptereken. Az ORBX és a hozzá tartozó repterek nem kompatibilisek???
Nézegettem külföldi ORBX-os fórumokat, /amerikaiakat is/, ahol szintén panaszkodnak. Csodálkozom, hogy egy ilyen nagy programban nem veszik észre azt a problemát és nem javítják ki. Egy reptér 39$, egy alap ORBX egység 59$.
P3D-ben is van ez a jelenség??
Mellékelek egy képet. De pl.a Golden Gate híd szárazfőld felett ível át. Hát nem érdekes?
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2018.01.23. 10:02:02