Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4xMSAA van nekem P3D-ben, az X-Plane lehet bírná az SSAA-t is. Nem elég erős ez a 1060, de az biztos, hogy nem mostanában fogom lecserélni, ilyen árak mellett :))
http://goo.gl/gd6Zi5
nem a 1060 a lényeg hanem a frekvencia. a 1060-as is nagyon jól muzsikál 4xSSAA mellett ha van neki frekije mind a gpu-n, mind a memórián. 4szeres fölé venni, meg nincs is igazán értelme még 1080-al sem. nem kapsz annyit, mint amennyibe kerül. az fxaa-t pedig nem szabad bekapcsolni, mert nagyon rondán torzít. az xplane-t is csak 4xssaa-al használom. ha a géped nem bírja a supersample-t, akkor bőven elég a multisample p3d esetében, mert ott úgysem veszed észre látványban a különbséget. xplane-ben már észrevehető, de ott is csak akkor ha külön figyelsz rá.
nekem nincs külön konfig éjszakára. van pár reptér (eddf,egll), amit ha éjszaka használok ki kell kapcsolni a dinamikus fényeket oszt jónapot. épp azt nézegetem, hogy addig míg ilyen szar, nem lehetne-e magában a sceneryben kikapcsolni.
saca79: nekem a béta eddig még semmi problémát nem okozott. bár én nem is használok carenado-t, és egyelőre úgy néz ki nem is fogok.:)
saca79: nekem a béta eddig még semmi problémát nem okozott. bár én nem is használok carenado-t, és egyelőre úgy néz ki nem is fogok.:)
Én inkább hanyagoltam az SSAA-t, amíg nem kezdenek vele valamit :) Kis 1060 van, örülök, ha ezt bírja :)
:)) hát szerintem placebo de majd elvallik :)) de mondok egy peldat, FB p3d V4 groupban piros hatteren feher szoveg Dynamic lighting improvement, fasza omlenek a posztok DE aki irta az csak a vegen mondta el hogy 4.1 nel 1060 a volt most meg 1080TI :)))) es a sok majom egybol jaj de joö alig varom hogy letoltsem :))) van egy sejtesem 4xMSAA mellett orulsz ha nem zuhan a frame rate a felett ........ ergo marad a nappali config es a kulon esti konfig :)
Közben belemélyültem picit. A lényeg hogy carenado valamint egyes addon gepek SASL pluginja nem működik a 11.20vr2 frissítéssel, amit elvileg pont a korábbi VR támogatás hiánya miatt adtak ki. Van benne ocolus meg VR mouse támogatás stb....viszont jó pár addon gépet sőt sceneryt is el kell felejteni mivel 1500ft alatt random eltűnnek. xplane.org fórumon van fent hibalista.. Nálam is egy downgrade hozta helyre a dolgokat hallisten visszakaptam a 11.11.r2 verziót ami egyenlőre " kompromisszum mentes"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Ezért béta. Downgrade-elj vissza előző verzióra. Ha úgy sem megy, nem az XPL-ben a hiba. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jaja várni kell, elég sokminden nem működik. :)
Elméletileg javítottak a dynamic light performanceon, már amiatt megéri feltelepíteni majd :)
Elméletileg javítottak a dynamic light performanceon, már amiatt megéri feltelepíteni majd :)
Nálam a legutóbbi Xplane beta update óta totalisan működésképtelen a sim :
Xplane 11.20 vr2 beta. verzió. Reptér, gép kiválaszt majd betöltés közben CTD:
Problémaesemény neve: BEX64
Alkalmazásnév: X-Plane.exe
Alkalmazásverzió: 11.0.20.5
Alkalmazás időbélyegzője: 5a7e2bfc
Hiba – modul neve: StackHash_76a1
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: PCH_84
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 0000000000000008
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 76a1
További információk 2: 76a173c26a6dc2e3cd83ac8fd9f8bdb9
További információk 3: 7b3f
További információk 4: 7b3f634c955ac91fe3f1e745337a968a
Xplane 11.20 vr2 beta. verzió. Reptér, gép kiválaszt majd betöltés közben CTD:
Problémaesemény neve: BEX64
Alkalmazásnév: X-Plane.exe
Alkalmazásverzió: 11.0.20.5
Alkalmazás időbélyegzője: 5a7e2bfc
Hiba – modul neve: StackHash_76a1
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: PCH_84
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 0000000000000008
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 76a1
További információk 2: 76a173c26a6dc2e3cd83ac8fd9f8bdb9
További információk 3: 7b3f
További információk 4: 7b3f634c955ac91fe3f1e745337a968a
ja listat elnezve ez nem pont nekem szolo update:) es par napot ugy is erdemes varni mert jo par dolog nem muxik vele... helis reszt kihagyom ugy hogy ebbol csak client update lesz contentet kihagyom majd ha mar letisztul :)
Ja, hát ha nincs készlet, akkor mindegy hogy mennyiért nem tudod megvenni. Annyiért szerintem kb. BlackFriday-ben lehetett venni. Én ebből indultam ki, meg abból hogy 25k-ért vettem.
Árgépen
És csak a te kedvedért:
EDigital-on
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.02.12. 18:22:00
Árgépen
És csak a te kedvedért:
EDigital-on
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.02.12. 18:22:00
https://edigital.hu/gamepad/saitek-pro-flight-switch-panel-jatekvezerlo-p225617
Nagyszeru munka, gratulalunk! valakinek barmi info a keszulok lhbp rol? (Xplane)
LHBP munkálatai is megkezdődtek
//www.youtube.com/embed/DiKyXzoIvH4
Eladó egy Saitek Pro Flight Switch panel.
Ilyen.
Használt, de hibátlan karcmentes állapotban. Dobozával együtt.
Ár 19000 Ft.
Ilyen.
Használt, de hibátlan karcmentes állapotban. Dobozával együtt.
Ár 19000 Ft.
A GIZMO updat-nek nagyon örülök kellett már! Nagyon szép újdonság lista, de mi a helyzet a beragadt ajtókkal évek óta lehetetlen kinyitni... bent már picit puma szag van :D
Hamár ápdét.
IXEG 737 Classic v1.21 Update!
Here's what's changed in version 1.21:
What's New / Changed:
Added reflective glass surfaces in cockpit for XP11
Added datarefs for autopilot modules
Several bugs fixed to enhance stability of FMS
Adjusted flight model for new downwash effect in XP11 (expect a mild nose-down effect when close to ground, as in reality)
Enabled stick shaker sound again when near or below stall AOA
Improvement to automatic go-around speed commands
Improved cargo holds (lit at night, affect pressurization)
Fixed standby-power logic
Enabled Captain´s altimeter to work when powered by standby bus
Stopped LNAV tracking when route is deleted
Updates Gizmo to v18.01.02, tuned for consistent frame rates - roughly 10% faster.
IXEG 737 Classic v1.21 Update!
What's New / Changed:
Added reflective glass surfaces in cockpit for XP11
Added datarefs for autopilot modules
Several bugs fixed to enhance stability of FMS
Adjusted flight model for new downwash effect in XP11 (expect a mild nose-down effect when close to ground, as in reality)
Enabled stick shaker sound again when near or below stall AOA
Improvement to automatic go-around speed commands
Improved cargo holds (lit at night, affect pressurization)
Fixed standby-power logic
Enabled Captain´s altimeter to work when powered by standby bus
Stopped LNAV tracking when route is deleted
Updates Gizmo to v18.01.02, tuned for consistent frame rates - roughly 10% faster.
hát valamit a szuper felbontásért és fps-ért.:))
:))) Jó persze, ha veszel egy valódi 737-est, akkor a P3D-re se lesz szükség :)))
ja persze en i eddig track ir ezdok es szemezgetes chaseplane-el de amiota fmx ipad mcp kulon es throttle es yoke azota egyre kevesebbet hasznalom a vc nezeteket mert nem kell:) na jo egy overheadpanel meg jol jonne :)))))))
Külső nézethez mindig kelleni fog :) Bár egyelőre én is csak a VC-t configoltam fel. A replay is egy jó funkció.
Több hardverhez nincs helyem sajnos, így jódarabig ez lesz :)
Több hardverhez nincs helyem sajnos, így jódarabig ez lesz :)
Szia Hypo,
Örülök, hogy a több "hardveres cucc"..., egy külső nézet..., ami felé haladsz.
Üdv,
fpeter
Örülök, hogy a több "hardveres cucc"..., egy külső nézet..., ami felé haladsz.
Üdv,
fpeter
ok koszike, amugy jo az progi engem csak ez zavart de akkor megoldottak:) bár minel tobb hardwares cuccod van annal kevesbe izgat a nezet :))))
A letiltott hálókártya nem jött be, abból (gondolom is) számolja a hardver id-t, és elszállt, hogy nem tudja lekérni.
Viszont átlőttem ideiglenesen a hálózatot, hogy ne legyen net (rossz IP) és gond nélkül működött, jelzi, hogy nem tudja szinkronizálni a beállításokat a szerverükre és ennyi, egyébként működött.
Csak a legutolsó experimental verzióval van így (ebben van benne a replay is), de amire egyelőre használom (VC kamera váltások) semmi problémát nem tapasztaltam vele. :) Sok óra nincs benne egyelőre, kevés a szabadidő :(
Viszont átlőttem ideiglenesen a hálózatot, hogy ne legyen net (rossz IP) és gond nélkül működött, jelzi, hogy nem tudja szinkronizálni a beállításokat a szerverükre és ennyi, egyébként működött.
Csak a legutolsó experimental verzióval van így (ebben van benne a replay is), de amire egyelőre használom (VC kamera váltások) semmi problémát nem tapasztaltam vele. :) Sok óra nincs benne egyelőre, kevés a szabadidő :(
Igen, az van benne. Eddig a forgó tengely volt csak (jobb híjján) ezért maga a rudder szokatlan így :) Az asztalom sem igazán jó, nem lehet alá lökni a pedált a merevítés miatt, de azt megoldottam a joyyal a billentyűzettartón (hátratolt billel) :D
Nem rossz egyébként, az érzékenységgel elszórakoztam egy darabig mire belőttem. A szélesebb pozíció valóban jobb lenne picivel, de ennyi pénzért szerintem jó vétel volt. Az egyetlen, amit hiányolok az a reverse thrust a gázkarról, illetve utóbbin lehetne picit több, normál gomb, de végülis elégedett vagyok. A joystick szuper.
Egyetlen bajom, hogy a pedált a gázkarhoz kell csatlakoztatni, nem adtak USB átalakítót, de venni fogok, mert nem jó így a kábelezés.
Nem rossz egyébként, az érzékenységgel elszórakoztam egy darabig mire belőttem. A szélesebb pozíció valóban jobb lenne picivel, de ennyi pénzért szerintem jó vétel volt. Az egyetlen, amit hiányolok az a reverse thrust a gázkarról, illetve utóbbin lehetne picit több, normál gomb, de végülis elégedett vagyok. A joystick szuper.
Egyetlen bajom, hogy a pedált a gázkarhoz kell csatlakoztatni, nem adtak USB átalakítót, de venni fogok, mert nem jó így a kábelezés.
Ebben a packban a Thrustmaster T flight rudder van? Csak mert nekem is az van és az előző saitek rudder hamar megadta magát, ugyan utóbbi kényelmesebb volt a szélesebb láb pozíció miatt ( a t flight eléggé közel van de simán szokható) viszont a T Flight sokkal pontosabb és a sínes rendszer is starpa bíróbbnak tűnik.
A legújabb (experimental) verzióban elméletileg már offline is működik (bár amúgy is mindig online a gépem).
:) Ja kar hogy online kell lenni hogy hasznald...:( hat azert a masik fajta gazkarok is hasznalatban mert ez csak egy tipus oszt jonapot :))))))
<#eljen>#eljen>
Én csak egy Thrustmaster T.1600m flight packot újítottam be a régi párezer forintos saitek cyborg helyére. A ruddert még szokni kell. :)
Megvettem a ChasePlanet is, jó cucc, VC-ben jobb repülni. :)
Én csak egy Thrustmaster T.1600m flight packot újítottam be a régi párezer forintos saitek cyborg helyére. A ruddert még szokni kell. :)
Megvettem a ChasePlanet is, jó cucc, VC-ben jobb repülni. :)
Na végre sikerult mindent belőni fsuipc, teszt flight meg volt, na most már azt a fránya yoke ot kell még ossze drótozni......:))

Napfelkelte Istambul felé menet. Az eleje fel van gyorsítva mert 20 perc lenne, de pont jól látszik a napfelkelte. Pont gyorsítva látszik igazán. A vége meg egy laza hátszeleres landolás, mert az irányító oda rakott. Mindegy. Megoldottuk.
P3DV4 saját magam által kreált shaderekkel és ingyenes FSXWX időjárás programmal. Az elején van egy kis popkorn felhőzet, de mikor belemegy a gép a felhőkbe már nagyon szép szerintem. Ingyenestől főleg.
//www.youtube.com/embed/0d2EMCMWUa8
P3DV4 saját magam által kreált shaderekkel és ingyenes FSXWX időjárás programmal. Az elején van egy kis popkorn felhőzet, de mikor belemegy a gép a felhőkbe már nagyon szép szerintem. Ingyenestől főleg.
jah, úgy látszik van pár addon, amelyik szereti átállítgatni a dolgokat. nekem a #4209-ben is ez volt a probléma okozója. valami átállította a felbontást jóval nagyobbra, de ez nem látszott a képernyőn.
Köszi! Annyira amatőr voltam hogy mindenhol néztem csak a settingsben nem :D valamelyik addon gép lehúzta az exterior és az interior csúszkát fullra!
nézd meg a beállításokban a sound fület. nekem is átállította egyszer a ff a350.
XP11 ben kéne sürgős segítség! Valamiért az alap gépeknél nincs hang, valamint a zibo 737x nél sincs. Más addon gépeknél nincs gond. Hiaba raktam újra a zibo mod 737 est nem oldódott meg. Valakinek valami ötlet??
Huzd fel az egeret a kepernyo tetejere! ;)))