5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#4479 Szopóka.. kicsi ez a piac, hogy ennyi felé osszuk. -
#4478 8. generációs cpu-t vegyél inkább, 8600k pl., nem nagyon van árkülönbség, viszont +2 mag.
GPU-ból 6 gigás 1060 a minimum.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2018.04.23. 20:00:44 -
#4477 Komplett gép kell, nincs semmi használható én egy i5 7500k procit nézegettem vagy erősebbet de az i7 kicsit drágább. Az hogy melyik szimet válasszam azon még gondolkozom, valahol azt olvastam hogy IFR repülésre p3d VFR-re meg xplanet ajánlottak, de véleményeket szívesen várom. -
#4476 Szia! Melyik szimet szeretnéd? Komplett gép kell, monitor/táp/ház stb. vagy az alapok azért már megvannak? Én X-Plane szimulátort használok és ott ha jól látom a RAM mennyisége (min. 16GB) és a videókártya (min. GTX1060 3GB) a legfontosabb. Persze prociból is minimum komolyabb i5 kell. SSD meghajtót pedig nagyon ajánlom minden tekintetben. -
#4475 Sziasztok! Nagyon hosszú idő után újra szeretnék szimulátoron repülni. Először is segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy milyen pc config lenne jó IFR repüléshez, olyan ötleteket várok ami mondjuk 300e ft-ba bele férne. Segítségeteket előre is köszönöm! -
saca79 #4474 Üdv. Kellene egy kis segítség NOA Weather pluginnal valamint Advanced Rendering options pluginnal kapcsolatában.
NOA teljesen jól működik, megfelelően injektalja a pontos adatokat viszont azt nem értem hogy tiszta időben is berak random felhőket. Az XPL beállításokban nálam manually config ra van állítva a weather ( mivel a noa igy injektalja be)
Illetve Advaneced Rendering plugin 1000ft körül az atmoszfera teljesen elkékül minden se felhőalap se semmi, tovább emelkedés utan ez meg szűnik. Hogyan lehet ezen a pluginon belül állítani? -
almostatys #4473 Ja, bocs! P3Dv4 -
saca79 #4472 Kapcsolót tudsz hozzá adni. De nem írtad hogy xpl vagy p3d?! -
almostatys #4471 Értem. Igazából a cockpit-ben bal oldalon van egy steering kapcsoló, azzal le tudom választani felszállás és leszállás közben az orrfutó mozgását, és a kapcsoló mozgatását akarom valahogy joystick-ra configolni. De ezek szerint nem lehet. Egy sima Saitek Cyborg Fly 5 joyom van. -
saca79 #4470 Igen általában az orrfutó a rudderrel egYütt szokott mozdulni ( ha az autorudder be van kapcsolva akkor meg csűrővel) nem tudom melyik szimről van szó. De xpl ben orrfutóra lehet külön axist beállítani a joysettingsben amennyiben van hozzá eszközöd. Ha nincs akkor az oldalkormány fogja mozgatni gurulás közben. Elég elb@szott egy dolog ez amugy mert pl carenado gépeknél nem igazán akarja fordítani, elég nehéz vele taxizni mig pl az alap c172 meg túlságosan is érzékeny. Kell a pedál mindenképp. Én tillerre meg egy használaton kívüli joyt alakítottam át. -
almostatys #4469 Átlátszó liveryt használok. :-) Közben megoldódott a probléma, a Control Panelben a Spoiler Axis-ra kellett kapcsolnom. Még a tillert és a Ruddert kell szétszednem valahogy. -
#4468 de mindig a fakot mutatjak.....:) -
#4467 iigy mar jobb:)) -
saca79 #4466 Nekem az a fura hogy a fülkéből látod a futót :D -
almostatys #4465 Sziasztok! Valaki repül itt Majestic Q400-al? Az normális, hogy az Aileron együtt működik a Tillerrel? Lászállás közben kicsit furcsán néz ki, hogy amikor jobbra és balra "rángatom" a joystickot, az első futó is forgolódik ide-oda. :-) -
ekre #4464 nemsokára joni is megkapja a görög térképet :)
-
#4463 MENJETEK SZAVAZNI!!!!!!
ITT AZ IDŐ!!!! -
#4462 Hát mert ugye az X-Plane-ben van légkör is...
Így már jobb?
-
ekre #4461 megjelent, tölthető :)
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/43872-unofficial-xp1110-upgrade-to-carenado-c152ii-v32-by-nhadrian/ -
#4460 -
#4459 ja jol nez ki kicsit olyan xp fako de eleg pöpec
-
#4458 Flytampa Korfu XP11, elég brutál..
-
#4457 Csak nálam jelentkezik X-Plane 11.11 alatt az a probléma, hogy felhőmentes időjárásnál is van a kabinban felhőárnyék vagy valami hasonló? Világosabb/sötétebb tónusok váltják egymást hirtelen, rendszertelen időközönként, ezért is gondolom, hogy ez felhőárnyék imitáció lenne. Alap gépekkel és alap telepítésnél is jelentkezik. -
#4456 Na azt hiszem EZT nekem találták ki! -
ekre #4455 ne a repülésem minősítsétek, az csapnivaló :D
piszok mód szeretem a moving maps plugint :D
-
#4454 Így van :) anno tökölön 32 bal 3 ban húztad rá :) -
#4453 még mindig not meet the standards csak a stakeholderek meg szeretnenek penzt keresni :)))))))))))) -
ekre #4452 gyakorlatban jó rég óta fejlesztenek xpl alá, csak nem orbx néven :)
pl a w2xp alkalmazást is az készítette, aki az angliai trueearth csomagon dolgozik :)
sőt, a trueearth-ben is igen nagy szerepe van a w2xp-nek, régióhoz szabott textúrákkal dolgozik a w2xp, igazából ez az, amit én is nagyon szeretnék majd az overlay csomagunkhoz. csak az irdatlan nagy meló.
pár hónapja igen jó kapcsolatot ápolok ezen fejlesztővel, lesz még pár meglepi részükről, a nem is oly távoli jövőben ;)
pl a pár hónapja felmerólő "botrány" is kezelhető lett volna részükről, ha akkor közlik, hogy jól látja mindenki, a képeken default w2xp telepítéssel készült scenery fut, csak ha akkor belemennek a részletekbe, nagyon sok mindent előre lelőnek :) -
ekre #4451 köszönöm, látod ezt (sem) nem tudtam! :) -
#4450 Engem zavar, hogy folyamatosan be van kapcsolva a porlasztófűtés, így szóvá teszem. :-) Ha nem jegesedési körülmények között repülsz, akkor ökölszabályként elég csak akkor kihúzni,ha a fordulatszámot a zöld sáv alá húzod levegőben. -
saca79 #4449 @spdm üdv újra itt :) ha jól emlékszem facen írtam autogennel kapcsolatban.csak egy kis kiegészítés hozzá. number of world objects"nem árt ha minimum high- ra van húzva. Ezen belül lehet még mokolni az"advanced rendering options" pluginnal elég jól. Nálam hun vfr nélkül is elég jól ki van töltve még nyíregyháza környéke is.max pár landmarks van pluszban egy library- nak köszönhetően. -
ekre #4448 Nhadrian féle Cessna módosítás, EFB-vel a fedélzeten :)
-
ekre #4447 -
#4446 Nocsak nocsak...nem is olyan rég még arról lehetett olvasni, hogy a jövőben sem fog az Orbx fejleszteni XPL11 platformra, mert a belső tesztjeik és próbáik során arra a megállapításra jutottak, hogy az XPL11 "not meet our standards"... :))))) -
#4445 XP11 re jon eloszor https://orbxsystems.com/forum/topic/152274-orbx-england-trueearth-and-egcb-barton-for-x-plane-11-teaser-trailer-video//
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2018.04.01. 08:47:36 -
#4444 Sziasztok. Kicsi szimulátoros szünet után újra itt vagyok. Most ismerkedem az X-Plane 11-el és lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nincs Magyar területen a településeken kívül semmilyen autogen? Telepítettem az Asia scenery DLC-t is. Válaszotok előre is köszönöm.
Más: az SPAI forgalom csomag nem frissül többet, mert jogosan/jogtalanul nagyon megszívattak miatta jogilag/erkölcsileg. Elég sokba került ez nekem, holott nem mindenkinek volt igaza és úgy adták elő, hogy én csak összelopkodtam a dolgokat, beraktam egy csomagba és "jól meggazdagodtam" belőle munka nélkül. -
Következőnek jöhetne Magyarország, Ausztria, Svájc, ebben a sorrendben :D -
#4442 ORBX uj product line https://orbxsystems.com/forum/topic/151913-introducing-orbx-netherlands-trueearth-the-complete-package/ -
#4441 ENVTEX, ENVSHADE, AS és ASCA akciók is vannak, nekem még az envtex hiányzott, most behúztam :) -
Klusi86 #4440 Köszi, akkor csak várni kell türelemmel :) Gratula az eddigi munkátokhoz és kitartást a későbbiekben is