Prepar3D - XPlane

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Az Aerofly 2-es telepítője alapból ~120GB volt, és csak az USA nyugati államai vannak benne. Ahhoz képest a 90GB csekély.
repvez
A dobozos verzio 10 lemezes lesz
Ez elsöre soknak tünik, de ha azt nézzük, hogy 90GB os a telepito akkor annyira nem is vészes, ha egy COD 200GB körül van manapság
Hypo
ja persze mar beindult az orulet preorder hegyek😊))) egeszsegükre, gondolom akik csalodtak V5 ben a penz ellenre😊 en ha van idom repulgetek 4.5 el megy minden nem sirok, aztan ez majd kb gy ev vegere fog beerni TALAN.

[HUN]FaTaL
Közben már több helyen látom, hogy van fizikai pre order DVD, de csak Európában. Ezt is kihagyom 😄 Mondjuk amúgy sem veszek meg semmit előrendelésben.

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszönöm, de azt hiszem kivárom az új szimet..
Utoljára szerkesztette: Tompoxxx, 2020.07.14. 11:33:53
[HUN]FaTaL
Az MS Storeos pre-order, kiderül a leírásból.

Próbáltam felpakolni a hunvfr-t, az amúgy működik valakinek friss beta-n vulcan api-val? Felszórtam mindent amit kért, de tucat ablak, pedig figyeltem a sorrendre. Elkezdtem egyesével felpakolni, a HungaryVFR Library, OpenSceneryX Library felment, de amit felraktam az R2-library-t az openscenery eltűnt pl.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Ha jól láttam, a JustFlight-en, van pre-order. Ezek szerint ott is. És ha ott akkor valszeg a többi helyen is. Update így elég érdekes lehet majd.
[HUN]FaTaL
Kiváncsi leszek, hogy steamen is megjelenik-e, vagy csak a fos windows storeban lesz elérhető.

repvez

augusztus 18án jelenik meg, 3 verzióban
standard:59,99dollár (20repülö+30reptér)
delux 89,99 dollás (standard+5 repülö+5 reptér)
premium 119,99 dollár ( delux +5 repülö+5 reptér)
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Na, megnéztem még pár dolgot. Inkább maradok v4-nél, és várom az msfs 2020-at<#circling>
Sziasztok! Hogy tudom kompatibilissá tenni LHBP-t P3DV5-höz? Szépen felraktam a pár éve kapott jelszóval. Látszik is rendesen minden, csak néhány fa van rossz helyen, vagy a levegőben. Köszönöm a válaszokat.
Clidey
Mellesleg ha megfigyeled, az SG összes topikjában szar lett a kedvencelés ikonja (is).................................

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hát akkor letöltöm a beta-t abból baj nem lehet. Mellesleg nagyon jó ez a színes háttér, csak épp a felső menüsor nem látszik, alig találtam meg kedvencbe helyezést pl.

Gyors kérdés, hátha kapok gyors választ. Most vettem meg steam akciósan. VR használathoz tudom ,hogy az új Vulcan API-val sokat javítottak. Ez már stabil vagy csak beta-ban van? Melyiket töltsem, ez a kérdés.

Framsen
Igen, köszönöm!

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Clidey

Framsen
Sziasztok!

Úgy döntöttem megérett az idő arra, hogy 5 év P3D (és még több FS9/X) után kipróbáljam X-Plane 11 -et. Eddig pozitív csalódás.
Letöltöttem ezt a HungaryVFR-t még ismerkedek a dolgokkal, de úgy értelmezem, hogy nekem szükségem lenne egy bizonyos "HungaryVFR-Library" csomagra. ez még elérhető valahol?

Köszönöm 😊

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

eyecandy
Sziasztok! Van itt valaki tapasztalt tandem ugró vagy akinek van kapcsolata a Siófok-Kiliti tandem ugrókhoz?

Hypo
<#worship>

Clidey
Yep 😊

X-plane?

Clidey

<#smile>

[HUN]FaTaL
Az első link a nyertes 😊

Hypo
<#eljen>

Valszeg itt és itt olvastad 😊
Mind a 4 fő termékük érkezik FS2020-ba.
[HUN]FaTaL
Én meglepődtem a gyári gépben lévő FMC-n.

Viszont a PMDG gépei jönnek majd, tegnap olvastam valahol csak most nem találom a cikket.

Hypo
erdekes a ui updaten kivul kicsit mint a regi 😊 vor to vor direct gps😊

[HUN]FaTaL

Hypo
Nagy nap ez végre😊))MD11

Azt mondod hogy példul nyugalmi helyzetben változik a Windowsban a pozíció (cicereg)? Az alapérték (felengedve) 1023 kell legyen, teljesen lenyomva 0. És mind2 csinálja? És egyszerre vagy külön-külön?
És ha már erről beszélünk, a rudder alaphelyzetben nem nulla kalibrálás után? Vagy az is cicereg?

Az egri pasas fel van készülve arra, hogy valaki beállít egy pedállal? Mert ha vki beállít hozzám egy tv-el, valszeg a feje lesz a monoszkóp.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2020.04.30. 15:04:12
Hypo
gls feladod kesz elkuldik 😊

eyecandy
Azért ragad a fék, mert folyamatosan kap egy hibás impulzust. Nem kalibrációs hiba sajnos. De ha rá tudsz nézni... közelebb vagy, mint Eger 😊))

Megbeszéltük már. Vagy nem?😊
A kitérés az egy dolog (ezt meg kell nézni), de ha ragad a fék az nem biztos, hogy a pedál hibája. Ha használod az FSUIPC-t, és direktben megy, akkor a kalibrációs érték minimuma nem lehet nullánál kisebb. Viszont az FSUIPC alapból -16380 és +16380 közé teszi default, ettől lesz satu. Pete kicsit elbaszarintotta a fékek konverzióját, de szerencsére lehet fixálni, csak 0 és +16380 közé kell tenni a kalibrációt. Elküldtem az FSUIPC ini-t, abban benne van, hogy minek kell lennie a T-Rudder beállításainak. Ha a maximális értéket feljebb veszed mint +16383, akkor "lágyítja" a féket. Pl. a 748F-nek 18600 körüli érték adja vissza a reális fékerőt. A minimum nulla érték még azért is jó, mert nem fog azonnal a fék, hanem fel kell "keményednie".
eyecandy
Köszi Zoli, Eger kicsit messze van, de teszek egy próbát 😊

Hypo
lehet elment a szenzor - probald meg hatha

eyecandy
Köszi Zoli, de sajnos nem szoftveres a probléma. A windowsgame controllers setupjában teljesen szűz gépen is erősen kitér jobbra. a
A simben ragad a fék stb. Műszerész kell sztem. De hivatalos support nincs, és nem találok senkit aki foglalkozna ilyesmivel.

Hypo

Utoljára szerkesztette: Hypo, 2020.04.27. 08:24:28

eyecandy
Sziasztok!

Valakinek van ötlete, hol tudnám megjavíttatni a Thrustmaster T.Flight Rudder pedálomat? Folyamatosan kitérít jobbra bármilyen más pc-n próbálom is.

eyecandy
Hasznos tréning oldal

exTrem
Hypo
ja igaz olaszbol egy generacio tunt el..... ok akor megprobalok generaciot valtani😊))

Hát igen, kikapcsolva ugyanaz, bekapcsolva XPL felhők. Bár közelről sokkal rondábbak mint az xpl-ben, olyan durván vannak szétmosva. Érdekes, hogy bekapcsolva minél magasabban vagy, annál jobban esik az FPS. Földközelben szinte semmi.
Az egér vezérlése most olyan félig p3d-s és félig xpl-es. Kb. negyedóra alatt agyfaszt lehet kapni tőle.
Win10-ből a 1909-es verzió kell minimum, mert különben el sem indul. Illetve elindul, de semmit sem lehet benne csinálni (pl. csak az F35 repül, és egyetlen 1 fájlt sem ment el. konfigot sem).

@Zoli bácsi: most az öregeken van a sor, mert nagyon leterhelik a társadalmat. A kínaiak majd biztosan gondoskodnak arról a rétegről is.😊
Hont
Ti már semminek se tudtok örülni...<#eplus2><#nevetes1><#vigyor><#zavart1><#fogmosas><#nevetes1>
Clidey
Hát, ahogy nézem a netet, a kezdeti reakciók eléggé vegyesek...de talán a csalódottság felé billen a mérleg inkább. Sokak szerint rondák az új felhők, és durva fps esést is okoznak. Hát mondjuk, nekem is az volt az első reakcióm, mikor az láttam pár képet a v5-ről, hogy "Nini! XPL11 felhők!"...csak XPL-ben nem eszi annyira az fps-t ezek szerint.
Mások bugos, ronda grafikáról ajajognak, meg hogy gyakorlatilag semmi sem változott, ha ezeket az új felhőket (TrueSky) kikapcsolod.
Egyre inkább az az érzésem, olyan ez a v5 mint az XPL-nek a Vulkan...megcsinálták, kiadták, de minek?

Hypo
jo ebben a legjobb a PMDG 😊)) megvetted FSX re az NGX et aztan fizettel a p3d verzioert - ugyan azt a termeket kaptad, aztan NGXU egy vagyon es kb van benne olyan ami tokre nem izgat nem kell van ra mas jobb megoldas de veheted azt is....😊) FSUIPC nel 11 euro az upgrade 😊.

JO a perforomance javult na de hogy? VRAM ot toljak szet a p...ba, igy jonnek az OOM gondok 😊)) TrueSky fos, beta beta, a shaderek jobbak, de latszik ez egy hurry megjelenes volt, lesz itt hamar 5.2 viszont nagy kerdes hogy egyaltalan bajoldjon e az ember vele ha muxik most minden, illetve mi lesz MSFS el ha kijon. Az tuti nem szeretnek 1000 eurokat kolteni 😊 inkabb repulom amim van olyan helyekre ahol van addonom meg igy is 6 evig repulhetnek hogy midnent bejarjak 😊)))

Viszont ORBX is erdekes, VECTOR kuka mert pdv5 ben az afdatok frissebbek, sose szerettem azt a progit amugy, viszont a VRAM dolog majd erdekes lesz hogy a fejlesztok hogy probalnak lavirozni azon a vekony jegen, persze sok trendi pilota mar meg is vette installalta csodalatos 100 fps igaz meg ma se tudja miert epp az adot felzallopalya az irany de boldog tele baxa addonokkal hareli a videot meg tobb hulye jon likeoljak es ok is csinaljak majd forumokon sirnak hogy fagy nem megy stb....kar hogy a virus nem ezeket tamadja a fogyasztoi tarsadalom fele eltunne nem lenne rossz 😊))
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2020.04.16. 07:22:21