Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ez elsöre soknak tünik, de ha azt nézzük, hogy 90GB os a telepito akkor annyira nem is vészes, ha egy COD 200GB körül van manapság
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: Tompoxxx, 2020.07.14. 11:33:53
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
augusztus 18án jelenik meg, 3 verzióban
standard:59,99dollár (20repülö+30reptér)
delux 89,99 dollás (standard+5 repülö+5 reptér)
premium 119,99 dollár ( delux +5 repülö+5 reptér)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Úgy döntöttem megérett az idő arra, hogy 5 év P3D (és még több FS9/X) után kipróbáljam X-Plane 11 -et. Eddig pozitív csalódás.
Letöltöttem ezt a HungaryVFR-t még ismerkedek a dolgokkal, de úgy értelmezem, hogy nekem szükségem lenne egy bizonyos "HungaryVFR-Library" csomagra. ez még elérhető valahol?
Köszönöm 😊
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
<#smile>#smile>
Viszont a PMDG gépei jönnek majd, tegnap olvastam valahol csak most nem találom a cikket.
És ha már erről beszélünk, a rudder alaphelyzetben nem nulla kalibrálás után? Vagy az is cicereg?
Az egri pasas fel van készülve arra, hogy valaki beállít egy pedállal? Mert ha vki beállít hozzám egy tv-el, valszeg a feje lesz a monoszkóp.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2020.04.30. 15:04:12
A kitérés az egy dolog (ezt meg kell nézni), de ha ragad a fék az nem biztos, hogy a pedál hibája. Ha használod az FSUIPC-t, és direktben megy, akkor a kalibrációs érték minimuma nem lehet nullánál kisebb. Viszont az FSUIPC alapból -16380 és +16380 közé teszi default, ettől lesz satu. Pete kicsit elbaszarintotta a fékek konverzióját, de szerencsére lehet fixálni, csak 0 és +16380 közé kell tenni a kalibrációt. Elküldtem az FSUIPC ini-t, abban benne van, hogy minek kell lennie a T-Rudder beállításainak. Ha a maximális értéket feljebb veszed mint +16383, akkor "lágyítja" a féket. Pl. a 748F-nek 18600 körüli érték adja vissza a reális fékerőt. A minimum nulla érték még azért is jó, mert nem fog azonnal a fék, hanem fel kell "keményednie".
A simben ragad a fék stb. Műszerész kell sztem. De hivatalos support nincs, és nem találok senkit aki foglalkozna ilyesmivel.
Valakinek van ötlete, hol tudnám megjavíttatni a Thrustmaster T.Flight Rudder pedálomat? Folyamatosan kitérít jobbra bármilyen más pc-n próbálom is.
Az egér vezérlése most olyan félig p3d-s és félig xpl-es. Kb. negyedóra alatt agyfaszt lehet kapni tőle.
Win10-ből a 1909-es verzió kell minimum, mert különben el sem indul. Illetve elindul, de semmit sem lehet benne csinálni (pl. csak az F35 repül, és egyetlen 1 fájlt sem ment el. konfigot sem).
@Zoli bácsi: most az öregeken van a sor, mert nagyon leterhelik a társadalmat. A kínaiak majd biztosan gondoskodnak arról a rétegről is.😊
Mások bugos, ronda grafikáról ajajognak, meg hogy gyakorlatilag semmi sem változott, ha ezeket az új felhőket (TrueSky) kikapcsolod.
Egyre inkább az az érzésem, olyan ez a v5 mint az XPL-nek a Vulkan...megcsinálták, kiadták, de minek?
JO a perforomance javult na de hogy? VRAM ot toljak szet a p...ba, igy jonnek az OOM gondok 😊)) TrueSky fos, beta beta, a shaderek jobbak, de latszik ez egy hurry megjelenes volt, lesz itt hamar 5.2 viszont nagy kerdes hogy egyaltalan bajoldjon e az ember vele ha muxik most minden, illetve mi lesz MSFS el ha kijon. Az tuti nem szeretnek 1000 eurokat kolteni 😊 inkabb repulom amim van olyan helyekre ahol van addonom meg igy is 6 evig repulhetnek hogy midnent bejarjak 😊)))
Viszont ORBX is erdekes, VECTOR kuka mert pdv5 ben az afdatok frissebbek, sose szerettem azt a progit amugy, viszont a VRAM dolog majd erdekes lesz hogy a fejlesztok hogy probalnak lavirozni azon a vekony jegen, persze sok trendi pilota mar meg is vette installalta csodalatos 100 fps igaz meg ma se tudja miert epp az adot felzallopalya az irany de boldog tele baxa addonokkal hareli a videot meg tobb hulye jon likeoljak es ok is csinaljak majd forumokon sirnak hogy fagy nem megy stb....kar hogy a virus nem ezeket tamadja a fogyasztoi tarsadalom fele eltunne nem lenne rossz 😊))
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2020.04.16. 07:22:21