Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 éve kb DCS-t repülök az elég jó fizikában meg a többi részben.
Gépem van alá VR-ban repülök többnyire.
Előre is köszönöm a válaszokat.
120 gigán van a windows, és még szabad kb 30, csak nem akartam csökkenteni a szabad helyet, és pár addon igencsak combos..
2. Feltelepíted a C-re, majd kézzel átpakolod oda ahová szeretnéd, majd kijavítod az addons, registry bejegyzésekben az útvonalat ahol kell.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ok persze, egy hetes sincs a játék, a jó minőségű third party contentre még várni kell. De azért elmosolyodtam, mikor 300-ról 200 csomóra fél perc alatt lelassult a vas. Speedbrake és fékszárny nélkül. 1000 láb per perc süllyedés közben.
mivel látszik, hogy hogyan játszanak vele, meg lehet nézni mi folyik nagyobb(kidolgozottabb) reptereken. alig találsz normálisan játszó tagokat. mindenki csak ökörködik. nem is értem, miért ezzel kínlódnak, temérdek másik játék van, az energia levezetésére. biztos sokan vannak akik game pass 1 hónapos cuccost nyomatják. amikor letelik a hónap, nagy részük el fog tűnni. nem is ártana, mert szétlagolják a játékot.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amúgy ezzel a szerveres dologgal kapcsolatban nekem az az aggályom, hogy mi van ha egyszer lekapcsolják. Microsoftot ismerve akár jövőre is dönthetnek így.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2020.08.22. 15:58:02
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2020.08.21. 22:06:19
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az ATC valóban az FSX-ből jöhetett, csak picit feltupirozták itt-ott, de sokmindenre most se lehet használni, ez tény. :(
Épp most fedeztem fel, hogy ha leszállás után átadom a irányitást a F/O-nak, az szépen begurul az állóhelyre, ahol a marshaller várja, mutogat neki, és megállitja...azért ez eléggé WTF kategória, nem? <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
amúgy ezekkel még nem is lenne probléma, ha nem kérnének el még +16e ft-ot azért, hogy még több szemét lehessen a gépeden.:)
szerintem lehetett volna úgy is csinálni, hogy vesznek egy gépet, és megcsinálják legalább xpl11 szintűre, a többit pedig ilyenre. mégiscsak jobban jönne ki.
Más kérdés viszont a többi része. pl. a kontrollerek beállítása nagyon puritánra sikeredett. ha csak a parkolóféket veszem, hogyan gondolhatták egy kapcsoló beállítását. mert csak gombra lehet rakni. ahogyan elnézem még egy splashscreen-re sem tellett, pedig az belekerül vagy 5 percbe. az atc rosszabb mint az fsx-ben volt. ráadásul azt vették át, mert a területi hibák ugyanúgy benne vannak mint az fsx-ben és a p3d-ben.
Utoljára szerkesztette:
Szerencsére azt belerakták szépen a dölukszba, inkább majd megveszem az A2A-t, ha lesz.
Még mindig nem értelek...ott a lista, milyen gépek vannak az egyes verziókban...nem tudod eldönteni, kell-e neked pl. egy B787? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezek ugyan úgy generic default gépek, mint az FSX/P3D/XPL-ben, tehát ne várj tőlük full szimulációt. Tudnak amennyit tudnak, repülnek ahogy repülnek. Ennyi és nem több.
Jókat röhögök a sok "hardkór" szimeseken akik jönnek tviccsen, diszkordon, itt-ott a dumával hogy "á, csalódtam ebbe a szimbe, egy rakás szar, az airbus alig tud valamit, tök buta az FMC-je, meg hogy repül már?!"... Na, az ilyen agyonképzett egyedekkel már nem állok le vitázni, azon már rég túl vagyok. Inkább csak röhögök. Az állítólag szépít. <#bee1>#bee1><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy később lehet apdételni ha akarsz. ;)
Utoljára szerkesztette: exTrem, 2020.08.21. 08:23:06
Nálatok X-Plane 11-ben hogy néz ki a "rossz idő" azaz broken vagy overcast felhőzet és eső... Nálam abszolút nyomokban sem tartalmazza a valóságot, szerintem a képek magukért beszélnek, nem is magyaráznám sorokon keresztül... Mi lehet a hiba? Beállításokban én nem találtam "hibát". P3D alatt is Active Sky-t használok, ott azért jobban el van találva a történet.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Utoljára szerkesztette: perko, 2020.08.14. 13:13:41
Na erről a vidiről ez a történet jutott az eszembe.:)
Pont jókor adják ki az új szimet, mert nálam most jár le az 5 év, tehát a mostani gép kuka, és lesz egy új. Csak éppen semmi időm sincs rá úgy kábé október végéig.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2020.08.04. 15:33:35