5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
saca79 #4759 Holnap gépközelben leszek felrakom kicsomagolva a cuccost és hogy mit hova kell rakni. Jó cucc viszont eléggé csípi az fpst. Főleg ha valami kacifantos presetet, tele blurral raksz bele. -
zolimd #4758 Szia!Köszönöm szépen a válaszod!!A letöltés nekem ZIP. tömörítésben jön le.Kicsomagolom itt lesz egy exe.-file.Ha ráíndítok, akkor az x11 gyökérkönyvtárba beteszi a reshade -shaders mappát.Ebben Shaders és Textures almappa és egy readme.md meg egy reference.md file.van.A Shadersben fx kiterjesztésű dolgok vannak a Texturesben dds és png file-ok vannak.Szerintem a gyökér könyvtárba is tett dolgokat,de nem vagyok benne biztos.Ha elindítom az XP-t semmi változást nem látok,és főleg a shift-f2 vel nekem semmi nem jön ki ,hiába próbálom.Bocs,hogy ennyit írok,de a demók alapján szerintem,ez jó dolog lehet.Az már másodlagos,hogy a később letöltött Presets file.okat sem igen tudom hova tenni.Előre is köszönöm a segítséget!Üdv!!! -
saca79 #4757 Szia! Pontosan hol akadsz el?igazából
nem nagy ördöngőség felrakni csak be kell másolni a dll fájlokat és a preset fájlokat amiket használni szeretnél az XP gyökérkönyvtárába.Ha futtatható exe fajlod van akkor meg írja hova kell kattintani stb. Arra figyelj hogy 3.3.2.290 by crossfire verzió az utolsó ami működik XP11 el és nem annyira bugos -
zolimd #4756 Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni, ha esetleg valaki foglalkozik x plane 11-el.A Reshade xp11 3.3.2 -et letöltöttem,és nem tudom installálni.Hiába van ott egy ilyen videó,de az nem ez a verziószámú.Köszönöm előre is!Üdv. mindenkinek! -
#4755 hali 2 dolog:
1. OpenLC FTX alatt kell hogy legyen a scenery libraryben ezert nezd meg FTZX centralban az insertion pointot a settingsnél. az utolso addon reptered alatt kell lennie FTX nek alatta openlc. Ha igy van akkor a masik dolog hogy kapcsold vissza es a settingsnel FTX centralban egy force migrationt nyomjal es nezd meg utana illetve meg egy dolog nezd meg mondjuk tavasszal vagy osszel is olyan e a textura. -
#4754 Sziasztok!
Prepar3D v4 alá fel van téve nekem OpenLC EU, Global Base és Vector. A probléma az, hogy Budapest szívében, a Margit-sziget alatt kopár sivatagszerűség/strand van. Kivettem a sceneryből a OLC_EU1 és úgy nincs ott. Így viszont ugrott egész Kelet-EU OpenLC, nyilván pont Budapestnél kell neki bugosnak lennie. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baja ott? -
ekre #4753 AviTab support egyre tobb gepben
-
#4752 Ezesetben kellemes slotot meg meleg balcsit kivánok, jó pihit Zolibács! -
#4751 szim vagy real? :) szim Canary, elet balaton :)Ö -
#4750 Merről-merre Zolibács? -
#4749 Nem cargo-zom, utasokat szállítok! -
#4748 -
nibron #4747 Azt el, most az utasok maradtak ott. Kisebb gond, nagyobb profit. -
#4746 :)) en mahetfotol szabin ugy hogy be bookolva:) -
#4745 Csomagokat is elvitted? -
#4744 Mi a szösz, mindenki nyaral, senki sem szimulál???
-
#4743 Sziasztok!
Eladó a saitek pro flight yoke, pro flight rudder pedal és trust leveler szettem!
Amit tudni kell róla :
Nem volt 100 órát sem használva, teljesen hibátlan, de sajnos már egyátalán nem használom, munkám miatt.
Az érdeklődőket a [email protected] várom. -
#4742 aersosoftnal kis holidays airports SALE van akit erdekel, LA PALMA be is figyelt :) -
#4741 Sziasztok!
Elérkezett az újabb hardver csere ideje.
Szép lassan össze gyűjtögettem a cuccot és a mai nappal megjött a lap is! ROG Apex lett a választás.
Proci 7820X. Ram cl16 4x8GB 3200Mhz Dominator. Hűtés: EK Monoblock.
A kérdésem a következő:
Mi a véleményetek az M2 SSD-ékről? Ehhez a laphoz tartozik 2db DIMM2 kártya és szerintetek P3D szemszöggéból érdemes lenne cserélnem az SSD-ket M2-re?
Azt néztem, hogy a Samsung 970-esnek 3500MB/s az olvasási sebessége. P3D vajon mit fog hozzá szólni?
-
saca79 #4740 Orthozik valaki rajtam kívül ? Here szerverrel mi újság?Olyan szépen elkezdtem legyártani hazánkat ZL16 ban, de elakadtam vele,KB egy hete csak kék textúrákat tölt le mindenhova . Pedig idehaza valóban a Here-nek vannak a legjobb képei :/
-
ekre #4739 hamarosan a gyári C172-höz is elérhető lesz a kis iPad navi kieg, némi leírással és példával, hogy hogyan lehet meglévő / másik géphez hozzáadni.
-
#4738 Ahogy számítottam rá: máűr a joystick configurálásánál elakadtam. Képtelenség a tengelyeket rendesen bekonfigurálni... Pedig grafikailag nem lenne rossz... de így a fizikáját ki se tudtam próbálni. Persze olyanok a fájlok, hogy véletlenül se lehessen belehekkelni úgy hogy mondjuk a csűrőt átkonfigolom oldalkormány tengelyre pölö... szóval suxx... -
#4737 Ismét egy új szimulátor.
Ráadásul most az Early Access keretében ingyen kipróbálható. Még nem tudom milyen, most csorog lefele, de ha olyan fizikával rendelkezik, mint ugyan ezen kiadó RC modell szimulátor-sorozata, akkor pár perc múltán a kukában fogja végezni...
-
ekre #4736 pedig ez marha jó dolog, bár ez már annak erős elferdítése :) vr-ban kifejezetten marha jó, de még sima 3d-ben is -
#4735 Annyi jó dolgot lehetne fejleszteni.... de hát nem... -
#4734 Szintet lépett az elvetemültség. Megint. -
ekre #4733 igen, elgurult :)
-
ekre #4732 -
#4731 :))))) -
#4730 Akkor én ott csak sztuvi lehetek! -
#4729 én inkabb csinalnam az FO-t :))) -
#4728 Oh, yes! -
#4727 :) FO or CPT ? :))) -
#4726 Good idea! I'm in! -
#4725 Köszi igen néztem és titkon ezt választottam:)) Na majd akkor beszamolok ha mar osszejott egy proba, egyébként mint már lejjebb irtam esetleg egy forum tali megskepelve egy kis szim-el ? -
#4724 :))) ezt tudom valos eletben is gyakorolni az nem gond:)))) most kimondottan B737 re akarok ragyurni eljarasilag :) mondjuk jo lenne kozos repules meg egy kis forum talalkozo -
ekre #4723 -
#4722 Na ez tényleg egy csudijó bringa, jól bírja a palástorsózást is! -
#4721 Hát ha műszer meg eljárás, akkor a mutatósnál nincs jobb, a többi túlságosan kinyalja a popsit. :-)
BSA -
#4720 Ugyanmár, trafik! Elég ha tudsz jól gázt szerelni!