5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hont
    Tegnap kitakarítottam a gépet...
    Egy év alatt nem porcicák, de egy egész alomnyi felnőtt macska bunda volt a gépben, úgy, hogy csak 2 kutyám van...:D
    Össze raktam, de a Saitek Yoke-t nem bírom beüzemelni!
    Már ott sántít a mutatvány, hogy mikor bedugom bár melyik USB-be hallani hallom, hogy érzi az alaplap, de más nem történik.
    pl a kormány kijelzője sem világit! Aztán újra indítom és akkor már világit, de az óra 0000 mutat.
    Próbálom feltenni hozzá a driverjét, de elindul a telepítő és kéri, hogy dugjam be a hardvert. Próbáltam úgy is, hogy addig nem dugom be, de ugyan az!
    A Saitek pedál simán működik driver nélkül is!
    Van esetleg valami ötlet?
  • Hypo #1390
    x-plane
  • Papirzacsi
    Ja, csak Budapest hasonló módon fsxben, default repcsivel kevesebbet adott, mint most. :-D De egy szó mint 324234.. x-plane.. :D
  • Hypo #1388
    COOL de a végére a magasabb fps is eltunik :) de értem és távol álljon tolem egy fsx vs p3d vita ki fogom probalni deegyenlore meg nem örjitett meg fsx ugy hogy az elso OOM VAS miatt utan majd biztos mas lesz:))) meg most kicsit megint bush flyingolok ott meg fsx se muzsikal rosszul,
  • Papirzacsi
    Amikor áttértem P3D-re, és elkezdtem PMDG-vel repkedni, meglepődve tapasztaltam, hogy fasza "új" reptereken is elfogadható az FPS. Most hogy európába értem a géppel, hízik a mappa (bár azt az elvet követem, hogy ami scenery nem játszik a repülésben, azt inaktíválom), kezd fogyni az FPS. Budapesten nagyon gáz, de a többi helyen még mindig fasza.
    FSX-ben is volt ilyen tapasztalatom.

P3D mellett szóljon amit Clidey is említett, hogy stabilabb. És új hardveren magasabb grafikai beállításokkal is nagyobb FPS-t produkál mint az FSX. Mondom ezt úgy, hogy a Piper Commanche túrát, amit korábban posztolgattam, FSX-szel kezdtem és P3D-vel folytattam. Így ugyanott, ugyan azokkal a scenerykkel, ugyan azzal a repcsivel repültem mindkettő szimben.
  • Hypo #1386
    ja sokan vannak ezzel igy mind kettonek meg van a maga hibaja , mondjuk nekem a Steam verzio alapbol jobbat nyujtott mint a sima, szoval en megragadtam nala most egy darabig, de persze p3d opciot se dobtam el de ami ez a dög megy és élvezem addig inkabb csak repulok mint sem azzal torodok hogy hany fps, sweet spot meg van meglassuk meddig birja :)
  • Hypo #1385
    és ugye ehhez jön hozzá a sok utomunkaval feljavitott youtube video csilivili csak aztan a fps meg sehol.....vagy szep legyen vagy smooth a ketto egyutt a kihivas:)
  • Hypo #1384
    :)
  • Clidey
    Hát nálam sokkal tejfelebb fenékig mint az FSX valaha is volt! Stabilitás szempontjából ég és föld a különbség a P3D javára. Én már régóta elfelejtettem az FSX-et pont ezért. Igaz, a Steam fent van, de totál csupaszon, csak egy LHBP árválkodik alatta, no other addons or stuffs. Már az idejét sem tudom már mikor klattyoltam legutóbb az ikonjára.
  • Clidey
    Ezt én is megfigyeltem már. De ugyanezen jelenség tapasztalható volt FSX esetében is - ebből sose fognak kinőni...
  • Clidey
    Ismét életbevágó dolgokat javítottak...

"Splash screen now displays immediately at startup"
  • Hont
    Persze, mert gyarlók vagyunk...
    " Jé van itt egy ilyen opció, hogy látszódjanak az árnyékok...aktiváljuk már...Ja 5 FPS minusz. Nem baj, mert van még mindig 35. Hoppá itt egy másik opció! Tükröződések? Aktiváljuk már ezt is! Ja hogy ez is 5 FPS minusz. Nem baj, mert van még mindig 30. Nézd már! Itt van még egy csilivili opció! Jaj, de már csak 25 FPS van! Unzovajter, Unzovajter..."
    Hogy ez mekkora szar, mert csak 15 FPS maradt...
  • Nyiri
    Nem tejfel ez tény, de mióta kipróbáltam le is szedtem a FSX-t. Pedig nagyon sok fizetős cuccom van hozzá.
  • Hypo #1378
    na akkor még se annyira fenékig tejfel a p3d ?:) mondjuk ugyan az mint az fsx csak dx11 alatt :))))
  • Papirzacsi
    Igazából nem volt feltéve kérdésként, a hiba, hiszen a nevét beírtam a videó címébe is, de igen, az Altimeter settings volt inkorrekt. Tied az ajándék semmi. :-)

BTW kicsit kiábrándít, hogy milyen kevés az FPS. Kicsit olyan hogy minél többet használom a progit, annál kevesebb FPS-t tud kitekerni magából. :O
  • Hont
    PREPAR3D v3.4 Hotfix Released
  • Hont
    Egyébként én is 60 csomó-t tudok...
    Ami meg azt a 250 lábat illeti, az nem tétel...:D :D :D
  • Nyiri
    80 csomó alatt már nem illik sugárfordítóval fékezni. Ja amúgy rosszul volt beállítva a magasságmérő QNH
  • Hypo #1373
    nem kapcsolta be magán a seatbelts-et :)))))
  • Hont
    Kisebbség nem fér a bőrébe...!
    Verekedés a gépen!
  • Hont
    Még egy tippem van...
    Talán tolóerő szabályzás....? (gondolok a kilebegtetésre)
    De szerintem rendben volt.
    Na ki találja meg a "hibát"?
    Tibi csoki a jutalom!
  • Hypo #1370
    Jó kis utak ahogy elnézem:)) mindenki tolja a nagyvasakat:)
  • Papirzacsi
    No.
  • Hont
    B2-n guruló gépre gondolsz?
  • Papirzacsi
    Akkor álljon még itt két video.
    Tegnap esi leszállsá Budapesten, legalább egy órási hibával:

És a második a mai la palmai leszállás:
  • exTrem
    Én Berlinből jöttem haza tegnap előtt :)

• Hont
    Nagyon jó képek! Grat!
    Élmény repülni ezeket az utakat...
  • Papirzacsi
    Én egy LHBP-GCLA-t toltam 2 nekifutásból. Mert első próbálkozásra DIMLO előtt megadta magát az egyik IRS, így vissza kellett fordulni hogy megszereljék :-)

Tegnap meg ezt:
    LICJ - LPMA - LHBP
    Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2016.11.06. 21:28:38
  • Clidey
    Én meg tegnap EFHK-ULLI trippet toltam...2x...

• Hont
    LOWW- LOWS útvonalat repültem ma...:)
  • Hypo #1361
    szép:)
  • Hont
    MILÁNO MALPENSA
  • Clidey
    Jaja, egy tízest még én is adnék érte...de ez a negyven nekem már picit sok...
    S ha már release... megjelent a REX Worldwide Erporc is!
  • Hont
    AS. A318
  • Hypo #1357
    early access model :))) 20 at se adnek erte 9,99 et igen max :)
  • Nyiri
    40 dolcsi az alpha... szép
  • Hypo #1355
    Ja az alpha verzio publikus https://fsfxpackages.com/en/ChasePlane/
    V1 ben mar lesz Trackir support is remelhetoleg, de a videok alapjan eleg igeretes
  • Hypo #1354
  • Hypo #1353
    Érdekes alternativa EZDOK helyett https://youtu.be/_TdmVOGULYY
  • Hypo #1352