5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Papirzacsi
    Ellenkezőleg. Az idő jó, az asszony meg elviselhetetlen volt. :-DDDDD
  • Clidey
    Hűdenagyon ráérel!
    Rossz volt az idő repüléshez, asszony meg másik városba?
  • Papirzacsi
    hosszú volt a hétvége. :-)
    OMDB-LGKR-ENSB-LOWI-LICJ
  • Hypo #1348
  • Papirzacsi
    Egy kis összeállítás. (Különböző shaderekkel készültek a képek)
  • Robertoo21
    Sziasztok,

hogyan tudom ORBX base/EUROPE-t törölni, vagy visszaállítani a régi "alapot"?

Köszi előre is
  • Hont
    Nagyon érdekes!
    link
  • Papirzacsi
    ,,I,, :-)
  • Clidey
    Error...! Malfunction...! Warning...! Csak egy fps számláló látható!!!
  • Hypo #1342
    szép, mondjuk kicsit mindig elszomorit hogy pont a flightsimek vannak lemaradva evekkel..... micsoda grafikakat élményt lehet látni más helyeken.....rossz hobbít valasztottunk :)))))
  • Papirzacsi
    Tud ez jól kinézni ha akar, csak kérdés akar e. :)
  • Nyiri
    Nvidia
  • Hont
    Szia!
    A PH /MFS-P3D forumán keresett valaki a napokban ilyen Yoke-t!
  • geri1900
    Sziasztok!
    Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
    Érdeklődni privátba.
  • Clidey
    Nvidia? ATi?
  • Clidey
    "I had the same issue where my sceneries started flickering like hell. What solved my issue was to tick all boxes on the "Receive" column of the Lightning / Shadows tab."
  • Nyiri
    Budapest scenery (legális). Felszállás után hátra akarok nézni és FULL fekete. Várnom kell egy csomó időt míg betölti a fekete részeket. Tudjátok miért?
  • Nyiri
    Sziasztok! Remegő (flickering) texturával találkoztatok már? Mi lehet a megoldás?
  • alert
    Valahogy a PFD-re is ki lehet íratni :D
  • Hont
  • Papirzacsi
    Így esik jól! Szeretem ha sok az információ. :-P
  • Hont
    Izgalmas!!
    Ügyes vagy!
  • Clidey

Az miért jó hogy egyszerre két sarokba is kiíratod az fps-t, két különböző szoftverrel? Én a helyedben nyomnék még kétszer egy Ctrl+Z-t is, biztos ami hótziher...
  • Hypo #1328
  • Papirzacsi
    Nem tudom hányan jártok Katmanduba, de érdekes a megközelítés. :)
  • szabeszka
    Kérdésekre azonnali válasz itt:

https://www.facebook.com/groups/p3dgroup/?fref=ts

Elvégre egy totál nemzetközi fórum... nekem mindig bejön. Facebook profilt igényel.
  • Papirzacsi
    Akkor nálad a gebasz, mert nálam olyan szépen fordítja a PMDG-t a kívánt irányba, hogy öröm nézni. Csak jól kell tudni saccolni a távolságokat, ami elég idegesítő.
  • Nyiri
    Így van ahogy mondod. A durva az egészben, hogy a PMDG pushback util (FMC) sem működik. Ugyanúgy csak hátrafele tolja. Letöltöttem egy ground handling pushback utilt ami egy modul. Azt sem megy.
    Most agyalok azon hogy megveszem a FSDT Ground Services utilt mert azon kívűl hogy tök jól néz ki a reptér tőle még van saját pushback modulja ami az afcad alapján megy. Mondjuk majd 10 ezer :(
  • Clidey
    Igen, ez elméletben valóban így működik, azonban én is találkoztam már a jelenséggel nem 1x nem 2x, hogy hiába nyomok a Shift+p után akár 1 akár 2-est, csak egyenesen hátrafelé hajlandó a cucc pusbekelni. Régebben nem volt megfigyelhető ez a bug, de újabban rendszeresen belefutok én is.
  • Papirzacsi
    Feltételezhetően úgy működik, mint a korábbi fs verziókban. Ott úgy volt, hogy:
    shift+p : egyens pushback
    shift+p+1: pushback közben balra fordul.
    shift+p+2: pushback közben jobbra fordul.

Elvileg a szám lenyomás pillanatától kezdve fordul. Ha a shift+p után bármilyen más gombot megnyomsz, akkor már nem fogsz tudni fordulni, akárhogy is nyomod az 1,2 gombokat.

Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2016.10.13. 20:19:43
  • Papirzacsi
    A tibi által leírt oldalon van a lényeg:
    "The Academic License contains a watermark signifying the acceptable use of the license. The Academic license is provided at a discount for students. The Academic license enables the exact same functionality of the Professional version of Prepar3D."

Tehát nincs különbség, csak annyi hogy academic verziónál van idegesítő(embere válogatja) felirat a jobb felső sarokban, illetvea különbség a felhasználás módjában és esetleg a személyében van, ahogy az az oldalon le is írják.

Egy szó mint 8745668746687486:
    Bármelyik verziót is veszed meg, ha egyszer kijön a 4.0, akkor újra meg kell venned. Az előtt viszont a frissítéseket ingyen kapod.
  • Nyiri
    P3D V3 pushback. Semmilyen formában nem hajlandó semmilyen gép fordulni pushback során. Találkoztatok már ilyennel?
  • Robertoo21
    rossz formában tettem fel a kérdést.

Amire ki akartam térni, az az, hogy melyiket érdemes megvenni?
    Ha megveszem az academic lincenc-t akkor utána a frisítéseket ingyen kapom, vagy újra meg kell vennem?
    Teszem fel : ha megvettem az 1.0-t akkor a 2-0-t update-ként le tudom tölteni, vagy ismét meg kell vásároljam?

Én úgy értelmezem, hogy az academic lincenc-t tudom használni korlátlanul arra, amire pl. az fsx-t. Online-offline repülésre "bármilyen" add-on feltelepítésével.
  • Clidey
    itt
  • Robertoo21
    Sziasztok,

az academic és a pro licence között mi a különbség?
  • Clidey
    Hát jó kérdés...a franc se emlékszik már rá. Az NGX az egyértelmű, meg a REX fehők, de hogy milyen shader volt alatta, azt már homály fedi. :)
    A kérdéseddel kapcsolatban, szerintem böngészd át a P3D honlapját, tuti leírják melyik csomiban mi van részletesen. De nekem a logika úgy diktálná, hogy mivelhogy valami developer verzióról van szó, benne kéne lennie mindennek. Bár szerintem ez a kérdés azért felesleges, mert egy átlagos szimesnek az alap P3D is bőven megteszi, nem fog észrevenni különbséget a használat során a többi verzióhoz képest.
  • Fantasy18
    uhh milyen modok? gyönyörű képek. amúgy egy kérdés.... FSX ezem és szeretnék áttérni a prepar ra. Prepar3D v3 Professional Developer (1 Month Prepaid) egy hónaposban minden benne van minta teljes 60 dolláros academy ben? egyenlőre csak kipróbálnám ezzel a havidíjassal.
  • exTrem
    Sziasztok, 3.4 update virágbolti 3.2-re hogyan abszolválható? :) Nem lenne kellemes újrarakni az egészet....
  • Robertoo21
    Szia,

próbáld meg a következő oldalon : http://www.thefsps.com/ (ha nem szabad így oldalt beilleszteni, kérlek töröljétek)
    Runway bumping effect vagy a 3D real cockpit effect

@Clidey : ritka gyönyörű!!!
  • Hypo #1312
    Faxa Maestro, de csak a Malev festés miatt :))))) Lehet ki kene most mar probalnom a P3D- 3.4 et az elso szeriakat probaltam de azok mint a fos..mondjuk az jo hogy sok addont nem kell ujra megvenni bar amivel legtobbet megyek azok verszivok PMDG.