Oculus Rift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.09. 07:55:11
www.smart-bus.hu
Regards,
amazonon 500 euró ami 156 ezer forintra jön ki, ingyenes kiszállítással
én néztem be valamit vagy tényleg 70 ezerrel olcsóbb mint eddig?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Touch
www.smart-bus.hu
Regards,
Akinek már van mi a véleménye? Megér 250 ezret? Van rá kontet? Mi az amire rendszeresen szoktátok használni?
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.04.05. 16:51:20
Nekem DK2 van, de az kamera nélkül is érzi a fej forgatást, de a hajolgatást nem.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elég sok programmal vacakoltam már. Ha valamit nagyon szeretnél futtatni, de nem jön össze a DK2-n szólj. Ha próbáltam már én is akkor megírom, nekem hogyan sikerült.
Utoljára szerkesztette: GOTO_VR, 2017.01.09. 09:18:32
www.smart-bus.hu
...sose azt nézd...
A Windowsos asztalon jobb gomb képernyőfelbontás=>tájolás => álló/fekvő
Egyébként ha még ez is gondot okozott szerintem add el. Én kenem-vágom a témát, de még így is rengeteget vacakolok vele, mire egy-egy program úgy fut, ahogy szeretném. Mindig van valami. Innen meg már régen elüldözték a tulajdonosokat. Olyan, mintha nem is élő emberek lennének, hanem chatbotok és az lenne a cél, hogy ne alakuljon ki közösség. Visszaolvastam és telenyomták ezernyi "remélem ilyen is lesz, fú de kipróbálnám" típusú álmodozós meg teljesen off HTC és egyéb termékekről szóló hozzászólással. Ha kérdés van mindenki hisz valamit, csak éppen Oculus-a nincs :) Szóval nagyjából magadban tudsz itt beszélni.
(Amikor ad persze képet)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
előre is köszönöm!
Most történt reinstall és szembesültem a dologgal, hogy a webes telepítő 1.10.x verziójú runtime-ot telepít manapság. Fel tudtam tenni ezt is, megy a home. No, de tudta ezt valaki downgrade-elni 1.3.2-re? Rágugliztam és 1.4-ről találtam visszatalálós patch segítséget, de azóta semmi nem foglalkozik ezzel. A kérdés hogy azért nem téma ez a netes fórumokon, mert túl bonyi vagy azért, mert túl egyszerű?
Mindenki megtartotta file szinten a régit? Sehol nem lelem.
Utoljára szerkesztette: GOTO_VR, 2016.12.09. 10:55:03
Te értelmi fogyatékos...
Szimplán kifejezte a kételyit abban az irányban, hogy a Rift ennyire szar lenne, mivel ő is egynek a tulajdonosa, és semmi nyűgje nem volt vele. Plusz több fórumon is követjük a VR kütyüket, és sehol nem találkoztunk ilyennel, mondhatni az eseted egyedi, ergo a felmerülő kétely jogos!
A legszebb az egészben, hogy még neked áll feljebb, még te sértődsz meg, és folytatod a sértegetést! Én megértem, hogy ideges vagy, de azt már nem, hogy csípőből miért kell a másiknak esni ilyen stílusban!?
Ha ezután sem szállsz magadba, akkor részemről tényleg vége a diskurzusnak, ha leesik a tantusz, akkor részemről béke.
www.smart-bus.hu
De nézzük is meg mi is történt valójában...
Leírtam a tapasztalataimat az újonnan vásárolt Rift-el, zimapeti barátod csak azért hogy valami eszetlen nagy bölcsességet ide irjon, beböfögi a következőt: "Nem hiszem, hogy ennyire gáz lenne a rift minősége, próbáltad más gépén is? Lehet a te gépeden van valami anomália:( " Mint ha valami fizetett hirdetés lenne.
De bizony ennyire gáz a rift minősége, legalább is annak a szériának amiből az első kettő származott. Kb. 50 üzenetet váltottam a support-al a cserék alatt... az összes lehetséges lépést végig próbáltam.... másik gép, másik vga, inateck usb vezérlő, stb... Azonban egyik sem vezetett megoldásra. Hardver hibás volt mindkettő mint azt egy korábbi post-ban leírtam...
Úgyhogy kedves fosköcsög zimapeti, suttyó beszólásra csak suttyó módon tudok válaszolni....
...sose azt nézd...

www.smart-bus.hu
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
www.smart-bus.hu
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
A fentiek alapján, talán jobban jártam volna egy HTC-vel....
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Regards,
...sose azt nézd...
https://www.youtube.com/watch?v=VG1NG8BOJtQ
...sose azt nézd...