105
Cross Platform MMO sandbox tipusjelekkel mobilra is
-
#65 Én is azt látom, hogy pay to win játéknak tűnik eddig a dolog -
#64 Én csak azt olvastam, hogy olyan irányba mentek a fejlesztők, hogy sokan inkább ott hagyták a játékot. -
#63 Annyi wipe volt, hogy azt mondtam elég belőle és megvárom a kiadást. Ha jól tudom de javítsanak ki a nálam tájékozottabbak még 2 wipe lesz megjelenésig. -
#62 Játszotok még ezzel? Gondolom kipróbálható verzió továbbra is 29 dollárért van csak... -
savior666 #61 Black Desert online accountom Albion online accountra cserélném.
Érdeklődni privátban. -
#60 -
#59 Nem, ráadásul ezután még 1 wipe lesz. -
#58 Legalább open beta lesz?:) -
#57 Sokan a Wipe-ra várnak.
"Get ready for Final Beta, coming to Albion Online on August 1, 2016!"
-
#56 van magyak klán, hungarian destroyers néven.. ha jól tudom most lesz nemsoká wipe.. -
#55 Ennyire nem játszik vele senki? -
#54 Legutóbbi dev video
-
#53 Darian patch hamarosan jön, ime a várható változások, nagyjából másfél, két hét:
Director's Notes
This is an early preview of the upcoming Darian release, which is likely to contain many bugs; fixes will be flowing in shortly!
Features
Study items
In crafting buildings, you can now "Study" crafted items.
You can study multiple items, and even multiple types of item, at once, provided other requirements are met.
Studying an item destroys it.
Studying an item grants you Fame towards the same Destiny Board unlocks that crafting that item would.
Studying an item is intended to be equivalent to repeatedly salvaging and recrafting it: you can spend Crafting Focus on it, Premium status improves the Fame gained, and the overall Fame gain should be equivalent.
The main limitation on what you can study is that you must be able to craft any item you want to study; it does not matter who crafted it, in much the same way that it doesn't matter who gathers the resources you use to craft.
It is also necessary that the item is at full durability, and that the building you're using can craft that item.
LP spending improvements
You can now use LP to unlock Mastery Levels on the Destiny Board from the beginning, rather than only after 20% of the Mastery Level is completed.
It costs 8 times more LP per Fame to unlock the first 20%, so it's still more efficient to unlock that section through normal gameplay.
Improvements
New riding animations for Direboar and Direbear mounts.
Improved many animations.
Animations when crafting have been improved by swapping weapons out for building-appropriate tools.
Changes
Access rights can now have a maximum of around 50 individual settings per object.
New Spells
12 New Spells found their way to the game
Charge on Claymore (slot 3)
Fearless Strike on Claymore (slot 3)
Bloody Reap on Scythe (slot 3)
Magma Sphere on Great Fire Staff (slot 3)
Tackle on Great Hammer (slot 3)
Black Hole on Great Arcane Staff (slot 3)
Tornado on Double Bladed Staff (slot 3)
Enfeeble Blades on Demonic Staff (slot 3)
Salvation on Divine Staff (slot 3)
Battle Frenzy on all Axe line items (slot 2)
Sacred Pulse on all Holy Staff line items (slot 2)
Sunder Shot on all Crossbow line items (slot 2)
Fixes
Fixed many model/skinning/rigging issues.
Royal equipment should now be correctly treated as its non-Royal equivalent in all cases on the Destiny Board.
Fixed some weird issues with kills/knockdowns caused by reflected damage.
Fixed an issue where rare resources would not stack correctly on harvest when the player's inventory was full.
Fixed an issue where the Well of Life spell would not forget players who had left its area for the purposes of maximum players healed per tick.
Fixed an issue where knockback abilities were not correctly calculating the distance for the tooltip.
Fixed an issue where T8 Sapphires were not set up correctly for transmutation.
Fixed various text/localisation issues.
Fixed some audio issues.
Fixed an issue where a player would continue to attempt to auto-attack another player after doing so is no longer a valid action (eg. end of duel), resulting in unintended following behavior.
Fixed an issue with castle guards being unaffected by spells under certain conditions.
Fixed some issues with T6 Doomed Necromancer boss's portals.
Fixed an issue with some Mage Towers still not having a favorite food set.
Fixed some issues with the interactions between two-handed weapons and off-hand items.
Fixed a large number of level design issues.
Fixed some issues with combat log/overhead display of silver looting, particularly relating to premium status.
Fixed an issue where a knocked down character would attempt to re-execute their last action on getting up.
Removed durability from journals.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.08. 10:39:29 -
#52 Ez a hivatalos álláspont:
"We have announced the following:
There will be a wipe at the end of closed beta. Closed beta will last at least until 1st August 2016
There will be one wipe during closed beta
There might even be more then one wipe during closed beta, but not if we can avoid it" -
zenoka #51 koszi..
hat az meg messze van addig fejlesztgetem a szigetem:D -
#50 Hivatalos időpont tudtommal nincs. Augusztust mondják a legtöbben. A 2. elvileg a megjelenés előtti lesz majd. -
#49 1 előnye van a wipe-nak, hogy van időd kipróbálni mi az, ami a legjobban tetszik. Így a véglegesben nem kell majd elpazarolni a learning pontokat.
Szerintem a legjobb ebben a játékban, hogy szinte azonnal tudsz játszani a többiekkel, mivel nincs szintkorlát. -
zenoka #48 tudunk valamit mikor lesz wipe? ugy hallotam hogy lehet egy ket heten belul de lehet hogy nem lesz egy jo darabig. -
#47 ha szereted a stilust (arpg jelleg), akkor nem fogsz csalodni..ez egy fullos mmo mindennel felvertezve, annyi miatt meg raeros lehet az a lentebb is emlitett 2 wipe..en mar nagyon varom az elest.. -
#46 Szerencsére ez nem hype-olt. Viszont lesz még 2 wipe, tehát ezt is érdemes figyelembe venni. Egyébként nagyon jó kis MMO, én nem bántam meg, hogy megvettem. -
#45 szemetek :)
Akkor még átgondolom... A videók alapján, a kinézet miatt még megvenném az "alap" csomagot, de az a baj, hogy a játékélmény, vagy hogy megfog-e a dolog, csak akkor derül ki, ha kipróbálom. És túl sokszor csalódtam mindenféle hypeolt MMO-ban... -
#44 Nincs -
#43 Gondolom megvásárlás nélkül nincs lehetőség a kipróbálásra? -
Ovo #42 Picit tényleg kihalt. Amúgy nekem a játékban történt változtatások tetszenek. Már van is guildem a lentebb írt Hungarian Destroyers.
Keveset tudok TS-en fent lenni meg játékban chatelni, gondoltam innen kiírom majd magamból amit akarok, ha valaki még ír egyáltalán :D -
#41 Kicsit kihalt a topic. -
#40 Üdv! Akit esetleg érdekelne:
Eladó Albion Online account 2000 gold-al rajta. ( Veteran founder's pack )
Ár: 17 € -> PayPal (eredeti ár: 29$) , esetleg ESO accountra cserélem.
Akit érdekel az emailt: [email protected] / vegyen fel steamen: lukimaestro -
Lonni #39 https://www.facebook.com/groups/1698085607081397/
Facebook csporort címünk. -
Aduci #38 Üdv!
Orulok, hogy vegre latok egy twljes magyar csapatot az albion vilagaban :)
En es par ismerosom szivesen csazlakozna.
AO forumon Aduci a nevem -
Goxin #37 Sziasztok.
Nov. 23/24/25-én indul a zárt béta attól függ milyen accot vettél.
Aki szeretne egy jó közösségbe csatlakozni jöhet bátran hozzánk.
A csapat neve : Hungarian Destroyers
Jelentkezni lehet in-game : Goxin,Guliver1204,Brodax,Gabeark
Amit tudni kell rólunk több mint 1 éve alakultunk, jelenleg 5 féle játékkal játszunk kb 40 fő. (Még sosem számoltam meg)
Átlagéletkor a csapatban 15-50 között. Röhögés és vérszívás komoly és komolytalan játék garantált !!!!
Csapatunk Raidcall-t és Teamspeak-et használ. Van facebook csoportunk is.
Gyertek bátran !
Üdvözlettel :
Goxin
-
Aduci #36 Hivatalos closed beta idopont:
Nov. 23.
-
#35 szia!
Még nem tudom, hogy leszek nov bétába, de ha közeledik újra jelentkezem.. -
Aduci #34 Sziasztok!
Aki jön játszani a novemberi béta idején írjon e-mailt nekem, egy nem rég alakult közösség vagyunk, akik több mmo mellett az albionnal is játszanánk
[email protected] -
#33 nem, f2p , egyenlore a legkorrektebb rendszere van amit lattam..csak azt nem tudom mibol fognak megelni a fejlesztok -
warbaro #32 Jockey a játék havidíjjas?
-
#31 akkor marad a várakozás:-) -
#30 Aham, köszi. Nekem az a kezdő ár még sajna sok érte, 10$-t akár fizetnék is, de a 30 már sok. -
#29 rengeteget gyúrtak rajta, folyamatos fejlesztik és sztem jó irányban..
épp mmorp-com-n megy a csevegés, hogy próbálják antizergesíteni ajátékot..
antizerg
sokat fejlődött, én még atéli alpha-ban toltam komolyabban, most jön a nyári..több skillshottal átdolgozott harcrendszerrel stb.. -
#28 Na, milyen a játék amúgy? Tényleg jó a craft?
https://albiononline.com/en/ itt vannak új videók ha jól látom -
#27 Winter alpha elkezdődött akit esetleg érdekel..
Ha valaki founder packon gondolkodik, szoljon, ha referalom es megveszi az alap aranyon felul amit kap founders-ert ami nekem leesik pluszba 50%-al megosztozunk.. -
#26 Hmm megvolt az első pvp élmény. Beléptem egy klánba. Pvp zónába van területünk amire építenek craft egyéb épületeket. Ezen terúletek határán van egy jelzett sáv, így aki belül van nem támadható, csak jelzett időpontokban lehet challengelni (ez igaz ha várad van akkor is). A guild területen kívül viszont openpvp van. Egyik szomszéd klánnal volt kis affér, sok halálos adok kapk lett belőle..mivel.itt ful loot van izgalmasnak tünik a dolog..aki df-ett az tudja mire számíthat..barát kihal azonnal lootold ki ha van rá lehetősg és visszaadod amit lehet..
Számomra óriási plussz, hogy gyakorlatilag klassz váltá azonnal végezhető, amint magadra raktad a cuccot 2-3sec és használhatod is a cuccokba craftolt spelleket. Itt a skilleket magad szabod meg az által, hogy mondjuk a sapkába craftolásnál milyen spellt/skillt építesz bele..
Egyik pillanatban lehetsz heavy armor-s ijjász, ha a szitu úgy kivánja gyorsan átöltöz cloth armor-s healerré...
pvp target-s, de gondolom az cross platform miatt, de nekem nem zavaró, arpg jelleggű...
Gazdaság player driven, itt nincs vásárolható cucc, de van AH. Majd csekkom ah globál-e, de sanszos hogy nem, mivel protected kezdő zónák bankja is location blockolt. Ebből fakadóan nagy szerepe van a mountoknak és ha értékes cuccot viszel safe zónán kivúlre a baráti védelemnek is, ami lehetőséget ad rablóbandáskodásra is.
Érdekesek a player városok is,van egy két nagyobb klán, akik egy magasabb árért árulnak telkeket ezen városokban(napi fenntartási költsége van a teleknek) amely jövedelem megy egy az egyben a várost uraló klán zsebébe..természetesen cserébe védelmet ajánlanak+magas szintű crafting lehetőséget.
Ami nekem kicsit negatív, az a cuccom kopási sebessége, ha magadnak csinálsz mindent, tier3 felett bizony massziv alapanyag ígény kell, gyak sokat fogsz bányászni stb..
Szintén kicsit erösnek érzem a t3 feletti cuccok craftolásához szükséges silver mennyiségét is. Pl egy t3 heavy armor chest kb 400silver +alapanyag. Mondjum egy t2 mob dob olyan 20-30 silver között..ha nem zavarnak meg pár perc alatt összeszedhető, de t3 nál már az alapanyag beolvasztásáért is fizetni kell..
Nekem tetszik egyenlőre, persze ez alfa, szóval még sok minden változhat..