Albion Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel lehet pénzt keresni?
Gatheringezek sárga zónában meg piacolok.
Már régóta nem játszottam és látom van csomó féle dungeon. Ezek közül melyik az amelyik nem pvp dungeon?
Valami egyéb tipp?
Egyébként tényleg egészségtelenül sokan vannak mindenhol. Én már egy ideje nem játszottam, de visszanéztem amikor ingyenes lett...aztán kis idő múlva hagytam is mert annyian vannak mindenhol.
Gyűjtögetni nem lehet rendesen, mert 5en vagyunk egy lelőhelyre.
Fekete meg piros zónákban állandóan leöl valami csapat.
Amúgy ha valaki akarja, akkor eladom az accountom. Van rajta 367 nap prémium. Ha érdekel valakit, akkor írjon privátot.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.04.10. 12:20:58
Jó ez egy kezdőnek?
Változik valami a f2p-re váltáskor?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy csak bemelegítenél a f2p start előtt mert a trial nem lesz használható?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.03.22. 09:32:38
Remélem azért este tudok majd valamennyit játszani.
Iszonyú nagy tömegre készülj, én tegnap kezdtem, de néhány zóna tele van emberekkel...mint a heringek, mindenhol.
Kicist mozognom kellett mire találtam egy oylan helyet ahol tudok valamit lőni is, gyűjteni stb.
Gondolom a következő pár nap lesz a legdurvább, aztán majd oszladozik a tömeg.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.17. 08:53:22
Felfognak kerülni hasznos információk ide: www.albionoffline.hu
Gyertek a discordra is. 😊
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
pvp is vicces, a legtöbb cuccot nem olyan bonyolult ismét legyártani, bár azért a ritkább dolgok elvesztése eléggé tud fájni. Mondjuk ha te vagy a győztes, akkor meg öröm van és bódottá mert kerestél egy zsák pénzt.
Sokszor lehet nagyobb zergekbe futni, de sztem ez kb. így van minden hasonló játékban.
Ha valaki nem nagyon akar pvpzni, akkor is el lehet lenne benne elég jól, bár az utolsó nagy patch egy kicsit 1 központúvá tette a játékot.
Gondolom megjelenéskor érdekes lesz az első pár nap😊 aztán majd meglátjuk, hogy mennyire marad meg a népesség. Most egy ideje nem tolom már a bétát, de amikor még aktív voltam, akkor azért mindig lehetett embereket találni. Szóval van egy fix bázis.
A megjelenésig fel fogom tölteni segítő kezekkel ezt az oldalt fontos információkkal a kezdők segítségére:
http://albion.mmovilag.hu/
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
"When the game goes live, current founder’s packs will be discontinued and replaced with starter packs, which will give full access to the game but offer less value for money than the founder’s packs as this is only fair to all founders who help us in making the game. Of course, all founder's will automatically get full access to the game on release as well."
やられたらやり返す。倍返しだ!
Csatlakozzanak ehhez a Discord szerverhez: Katt ide
Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2017.06.14. 13:07:12
Tesztelhető az új update a tesztszerveren.
- Új mountok
- Új javított Hellgate - új útvonalak, loot, mob statok
- Pár UI javítás/alakítás
- Black Market - Fekete piac ahol a mobokból lootolható dolgokra tesz a black marketes npc buy ordert és a megölt mobok számával növekednek az árak és az igény.
- Minden felszerelés új részletesebb modellt kapott
- Bekerült egy új "kezdő" barátibb tutorial
Júni 7-én érkezik a Hector update és az utolsó wipe launch előtt.
Link patch notes
Link update ízelítőhöz
ja igen, zöld és sárga zónákban a cuccaid 10%-át veszíted el és a ezüstödből is ledob valamennyit, akkor is ha felkelsz és nem halsz meg teljesen.
Csak szeretném kérdezni, akinek már megvan, hogy ez a gamma Open PVP? A Black Desert Online pont itt lett elcseszve. lvl 50 felett nem lehet "relax" módban tolni, farmolni, egyedül nyomni. Jön pár vérpistike és lenyom. Sőt...meg se várják, hogy a kari felkeljen, azonnal letolnak megint 10 °% Hp -val.
Köszi a választ.....!
Futni szerintem kb. mindenen elfut és elég minimálisak a töltési idők is, pár másodperc általában, szóval ezzel a részével nem lehet baj.
Én kb. egy hete vettem meg, nekem eddig tetszik. Nagyon jók az ötletek benne, de elég grindfest jellege van. Mondjuk éppen ezért van mindig mit csinálni. lehet saját szigeted, ahol fejleszthetsz, építhetsz mindent. Ez mondjuk elég sokba tud kerülni, de vicces. Ha guildbe belépsz, akkor van guild terület is (sziget), ez azért ajánlott mert a városokban néha elég sokba kerülnek a különböző szolgáltatások és egy ideig eltart mire felfejleszted a saját dolgaidat.
A fejlődés az elején gyorsan megy, aztán kicist belassul. Rengeteg lehetőség van és ez néha zavaró is lehet mert mindent ki szeretne próbálni az ember. Én most próbálgattam kis íjászkodást, kardozást, varázslást, stb.
Egy ideig eltart mire rájön az ember a kisebb-nagyobb trükkökre.
A térkép jó nagy, rengeteg ember online.
A grafika kissé rajzfilmes, elnagyolt, de azért nem gáz. Nekem valahogy bejön.
A harc mondjuk nekem egy kicsit statikus tud lenni, de pvp-ben gondolom sokkal másabb. Azt nem próbáltam még mert egyelőre t3-as a karim és az még nem egy nagy szám.
A legkisebb pakk olyan 30 dolcsi körül van, én ezt vettem meg.Ennyit szerintem bőven megér, de fontos, hogy szólózgatni csak ideig-óráig lehet, ez inkább a csapatokat és a közösségeket próbálja kissé erőltetni. Mondjuk egy MMO-ban ez nem akkora nagy hátrány😊
Hogy mikor lesz unalmas a dolog azt nem tudom. Egyelőre én minden percét élvezem és azt is amikor rájövök egy-egy dologra. Rég volt már ilyen.
Tekintve, hogy a grafika kb baltával faragott még egy mikrón is jól fut. 😉
A többi már ízlése kérdése.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem e lenne valaki olyan kedves és egy pár órára megosztaná velem az accountját mert teljesen tanácstalan vagyok hogy megvegyem-e, hogyan fut, tetszen-e?! ,ha esetleg valaki megtudná velem osztani, nagyon hálás lennék. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.13. 10:31:12
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdeklődni privátban.