105
Cross Platform MMO sandbox tipusjelekkel mobilra is
-
Ha jól tudom most még csak founder pack-al lehet alfába kerülni. Ígéretes cucc amúgy. -
hmm jó kérdés..
a linket amit adtam nézed esetleg? -
Ki lehet jelenleg anélkül próbálni, hogy előre fizetnénk? -
no urak..
volt alkalmam kiprobalni az alfat lg2-n. Minden megy popecul rajta, hihetetlen micsoda fejlodes a jelenleg piacon levo mobil alkalmazasokhoz kepest. gyakorlatilag 1az1-ben ugyanaz az mint browserben vagy mostmar van letoltheto kliens is.
eddig csillagos 5os a jatek. Aki kedvelte UO-t, annak mindenkepp javaslom tartsa a szemet a jatekon.. -
akit erdekelne, annak itt egy gift pack:
https://albiononline.com/?ref=1TSWKY8PXM -
korai video de minden mukodik.. -
Van már róla valami videó kint? Konkrétan az érdekelne Androidon mennyire jó (öregecske már a laptop:D) -
Akit esetleg erdekelhet, founders pack;:
founders
-
Jeri #17 Sziasztok szeretném veletek megosztani az általunk indított de még nem igazán népszerű facebookos oldal az MMO Ajánló egy videóját amit a most hétvégi Wildstar Beta alatt sikerült készíteni, egyelőre 3 videó van fent a youtube csatornánkon, a facebook oldalunkon van pár általunk készített leírás és élmény beszámoló is. Szívesen várunk mindenféle kritikát, de azért a trágár szöveget tartsa meg mindenki magának. Köszönjük :)
https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc -
passz, leírták, itt nagyon sok minden változhat, most targetes, de nekem ezzel nincs gondom, ARGP-l nehéz lenne mást csinálni amúgy is, itt ahova klikkel oda mész, vagy állsz egyhelyben.
Ütközésmodell nemtudom van-e benne, majd este lecsekkolom, egyenlőre máég craftolgattam meg öldöstem meg néztem mi merre, egy két kisebb dungeon-be lementem, de azok még elég gagyik és persze be is haltam:-p
-
kész az androidos is, működik, de értelemszerűen a teszt tudtommal pc-n van csak (ez ugyebár alpha..)
-
Nézegettem deves videókat róla , egészen addig amíg meg nem láttam a combatot széles vigyor volt az orcámon. Aztán a target lock láttán ez le is hervadt.
Ugye ez nem végleges Jockey ? -
Csak PC-n van vagy már kész az Androidos kliens is? -
hmm hmm, jó lesz ez:-)
nekem a grafika bejön, alapból csak saját craftolt cuccokat tudsz hordani, ami nagy plusz, kellően nehéz már a kezdőzónák is, itt ha nem csinálsz magadnak armor-t stb, akkor 2 mob már sanszos futásra késztet.
Alapból van housing, gyakorlatilag bármit feltudsz építeni, nagyon nagy hangsúlyt kap a guild ennek kapcsán.
Craft is érdekes, nincs túl bonyolítva, viszont az itemekre rakható spellek (pl kardra van 3 slotod, ezeket kitöltheted kb 5-6féle tulajdonsággal spellel ami gyógyit, debuffal stb) érdekesség teszik a dolgot.
Fulloot ami szintén érdekes, ugyebár itt dobsz mindent amikor meghalsz, ami ugyebár bárki által lootolható. Hálistennek az alap armor fegyver kb 7 perc munkával lecraftolható, a táposabb cuccoknál azért már fájdalmasabb. Aki DF-zett, az tudja kb hogy kell működni, csinálsz magadnak pár szettet és nem gond.
Class system: totál likvid, én pl nehéz páncélban épp ijjászkodom, amilyen fegyvert használ az vagy, fegyver swap sajnos csak inventory-ból oldaató meg klikkeléssel(lehet csak én nem találtam még meg a módját).Nekem tetszik, ha akarsz csuhás pap vagy, átöltözöl és nehézpáncélos melee, tetszik ez a része..
csináltam pár videót, majd hétvégén feltöltöm, kicsit craftról, kicsit mobok elleni harcról.
Ha hasonlítanám, akkor ez egy 2014es Ultima Online +Darfall+runescape egyveleg ARPG formátumban -
waoww, be is hivtak az alpha-ba..majd irok par dolgot, elvileg ma es holnap megy egy kor.. -
alpha test -
GvG -
Okádok már ettől a carton stílustól.. ha az előbb félre nem BF4 grafot várnék.. -
Itt a grafika a legkevesebb :)
De amúgy gondolom azt akarják, hogy ugyanúgy nézzen ki mindenhol. -
.... majd ha nem azzal akarják elütni a hozzá nem értésüket hogy egy ekkora fos grafot tolnak...:)) Majd megnézem megint.. ja mégsem... -
jó nyomon jársz..:-) -
Albion,mi? Hát semmiből nem tanulsz? :) -
Ötlet jó, kérdés meg tudják-e csinálni. -
Hmm ez ilyen kardozós-baszós hekkendszless diablóklón? Ebben az esetben jöhet! Amúgy baromi szkeptikus vagyok az ilyen online gagyiságokkal kapcsolatban. De a Path of Exile úgy előhozta belőlem a régi Diablo2feelinget, hogy megint baromira rá vagyok az ilyen játékokra kapva.
-
Sziasztok!
En regota figyelem, mostanaba mar kezdik reklamozni is, latok benne fantaziat:)
http://albiononline.com/