4549
  • SLICK
    na zsír, Tychust is meg akartam venni, még jó hogy nem költöttem rá goldot, na meg a Dire Wolfnak is örülök :)
  • TBTPumpa
    Jövő heti leárazások:
    Tychus -- Sale Price: 3.19 EUR, 2.49 GBP

Ironclaw Rehgar Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.70 GBP

Dire Wolf Mount -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.70 GBP

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.27. 20:50:55
  • Banane15
    Viszont alig van sebzése, nem azt mondom, hogy rossz, csak elég kockázatos megjátszani, ha nem tudod milyen csapatot rak mellé. Amúgy szerintem a Magni Muradin messze jobb, talán a játék egyik legjobb skinje jelenleg. A master skin sem rossz, csak a palást nekem jobban tetszik, mint az a koponyás valami. : D
    Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.02.26. 11:31:11
  • Lokker
    Javaslom mindenkinek Muradint. Elég kemény egy jószág és még a Master skinje is jól néz ki és csak 2k gold. Árához képest elég erős.
  • SLICK
    amúgy igen ezt én is jó pofa dolognak tartom. Azt is észrevettem, hogy bétában jelentősen modosítottak a karakterek szövegén. Mást mondanak mint az alfában.
    Amúgy érdekes mert Uther is beszólt valamit Karrigennek, közben más világ a 2. Furcsáltam is.
  • TBTPumpa
    Az új hősök közül csak Jannát vettem meg. Bírtam a WarCraft 3-ban is. Nem azt néztem, hogy OP volt-e vagy sem. Csupán tetszett a karakter + very boobs.
    Thrall is tetszik (szintén a WarCraft 3-ból). Amúgy ha Jaina van a csapatban és Jaina valami oknál fogva elhullik, Thrall ezt mondja: Farewell Jaina
    De az is jópofa ahogy Arthas és Jaina egymásnak beszólogat + Kerrigan Raynornak.

Annyira jó, hogy így foglalkoznak a karakterek közötti szálakkal és, hogy visszautalnak a régi dolgokra.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.25. 21:50:25
  • Terawatt
    Jó kis üzleti húzás.
  • SLICK
    Igen, haverom azért hagyta abba a LoL-t mert ugyanez volt jellemző rá, mármint az új hősök túl táposak lettek...
  • Terawatt
    Azért az RMAH kivétele a játékból nem kellett volna több mint egy évig tartania. Alapból félkész volt szerintem a játék. Utolsó Act úgy össze volt csapva ahogy csak lehet, szerintem egy hulladék lett. Inferno kezdeti állapotában megint csak nevetség tárgya volt. Elhiszem, hogy már jobb lett és mástól is hallom, de ezek után én biztos nem fogok rá pénzt költeni. Ha nagyon hentelni akarok, akkor PoE (reklám helye). Annak is megvan a pro és contra része, de összességében egy nagyon jó kis játék lett.

Wardlords is nagyon jó lett, ami content van benne az szerintem csillagos ötös, de 120~ óránál többet nem tartalmaz első végigjátszásnál. (Ami szerintem jó, de hosszú távon nudli. Nagyon nehéz manapság tartósan ott tartani mmoban játékost. )

Ami meg a kezdetben OP hősöket illeti itt, azt szerintem más moba is eljátssza, persze nem mindegy milyen látványosan. :)
  • SLICK
    ebben csak annyi a baj, hogy a Blizzard is szivat azért rendesen, jelen esetben a HotSnál az új hősök rendszerint túl OP-k. Thrallnál az azért vicc volt hogy egyedül 3 full hp-s ellenséges hőst lealázott és még úgy is több mint fél HP-n volt a végére, olyan self healje meg dmg-e volt...
    Játékélményt kicsit el tudja szúrni. Jó nyilván az is benne van, hogy a sok gazdag Vér Istvánka megvegye egyből, aztán meg jön a nerf.
    Egyes patchek után általában több másik hiba jelentkezik.

Diablo esetében, meg szerintem a lehető legjobban baszták el a renoméjukat. Még ma is sínylik ezt, mert megcsappant a játékosbázisuk. Hiába az új brigád és a tényleg jó irányba fejlődő játék, érthetően nem vonzza már a csalódottabb embereket.
    Bár nem vagyok WoW-os, de ha jól hallottam akkor a Dreanoros kieg előtt az is eléggé rossz irányba ment el. Mondjuk a fő prioritás az volt náluk, hogy a fejős kecskét helyreállítsák legalább. Most úgy tűnik be is jött.

Ja és még azt nem szabad elfelejteni, hogy amíg a Ubi vagy az EA (de főleg az EA) ontja magából a játékokat), addig a Blizzardnak , csak ez a néhány cím van, amiből megélnek, jó gondolom ha a WoW nem lenne akkor lehet mára másképp festene a piac náluk is, de ez már csak találgatás. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy bőven van okuk a javítgatásra és tartalom feltöltésre. :)
  • Fpocok
    Most még jó... amíg be nem rakják a tervezett mikrotranzakciót.
  • TBTPumpa
    Igaz, de ők legalább elismerték, hogy nem teljesen lett olyan a játék, mint kellett volna és azonnal rá is álltak a játék javítására. És ha valamit elcsesznek mindig elismerik és igyekeznek kijavítani a baklövéseiket.

Más cégek mit csinálnak?
    Lásd: EA vagy Ubisoft
    Rendszerint ők is elszúrnak rengeteg játékot, viszont ők mégis azt mondják, hogy a játékok jók lettek, mert a tesztek alapján tök jól futott és a kritikusok is imádták, csak a játékosok olyan rinyagépek, hogy ezt nem tudják értékelni. Terméktámogatás (hibajavítás, plusz tartalom ingyen) meg szökő évente van.

Emellett a Blizzard olyan tartalmakkal és javításokkal pakolja meg a játékait, amikért más fejlesztők 10-20 dolláros DLC-ket kérnek.

Ugye érzed-e a különbséget? Ki nézi hülyének a játékost az említettek közül (téged vásárlót, aki fizet a termékükért)?
    Blizzard felismerte azt, hogy nem szabad szívatni a vásárlót, mert akkor ők húzzák a rövidebbet. Más cégek is példát vehetnének róluk...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.25. 20:25:04
  • SLICK
    +1
  • Mephike
    Most jó a dio3, aláírom, hogy először pocsék volt, de most jó. Mondom ezt úgy, hogy a dio1-2-t rongyosra játszottam.
  • Terawatt
    [off] DIablo 3 elbaszását nehezen emésztem meg régi hívőként.
  • TBTPumpa
    A Blizzard-ot mindig is divat volt szidni. Ez manapság sincs másképp. Sőt, miért is nem adják ingyen már a játékaikat? Hisz WoW-ból 10 év alatt lazán megszedték magukat, nem? Sőt, maga a WoW miért is nem ingyenes? Ennyi járna nekünk, hisz fanok vagyunk és a Blizzard imád minket, vagy tévedek?
  • Hurkans
    Mocskos Blizzard pénzt kér egy Béta (moba) játékért... Nézd már hát ez mi?
  • SirAlo
    Twich-en a kozvetitok is szoktak kulcsot sorsolni
  • SweeneyTodd
    Veszel, vagy ha nem szeretnél rá pénz kiadni , akkor pedig nyitott szemmel járod az internet mély bugyrait , ide is ki szokták tenni a kedves kollégák ,ha valahol kulcs osztás van vagy valami nyeremény játék.

Viszont addig is marad a várakozás.
  • setuh
    Sziasztok!

Honnan tudnek leghamarabb kodot szerezni?Az elejetol fogva jelentkeztem a blizzardnal beta tesztre,de nem akarnak kuldeni.
  • SLICK
    na akkor ezen a héten is elmarad a vásárlás. Stitches-el nem vagyok olyan jó hogy megérje rááldozni. :|
    Spectre Illidan skint talán még megvettem volna, de ez a Shan'do nem tetszik. :|
  • TBTPumpa
    Igen, van:
    Stitches -- Sale Price: €4.99, £3.69 GBP

Explorer Li Li Skin -- Sale Price: €3.69, £2.70 GBP

Shan’do Illidan Skin -- Sale Price: €4.99, £3.69 GBP

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 19:47:04
  • SLICK
    arról van infó mely skinek és melyik hős lesz leárazva?
  • Jeffjohnson
    Üzleti modellről volt szó, ami már régóta létezik.
    Stílusod miatt meg inkább szerintem te "ugatsz" le másokat mintsem fordítva, mint ahogyan most sem bírtad ki személyeskedés nélkül.
  • TBTPumpa
    A héten ingyenesen játszható hősök:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 17:07:20
  • Mephike
    Nem leugatva vagy, csak max nem értenek egyet veled. Téged sem izgat más véleménye, miért kellene meglepődnöd, ha a stílusod miatt mást sem érdekel, hogy mit írsz.
  • jazzy
    Csokitorta.. sejtből?

Szerk: Nem bírom ki: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.23. 16:31:36
  • avengir
    Alpha óta lehet fizetni.... Nekem Star Citizenből csak Pre donation rémlik, ami tárgyakat majd egyszer megkapsz ha valaha megjelenik a játék. Megint más kérdés, hogy az egyik mmo a másik moba, de ok legyen igazad végül is a pörkölt is ugyanúgy sejtekből áll mint a csokis torta...

"Azzal, hogy mi a pörgős én is a többséggel értek egyet. 80 perces pörgős meccs szerintem nem létezik, pedig elég sok LoL-t és Dota2-t toltam." Én is ezt állítom, de ez az itteni community szerint nem igaz és le vagyok ugatva érte, üdv a klubba....

Továbbra sem zavar ki miért fizet, már kifejtettem, hogy arra költöd a sajátod amire akarod, de vagy neked vannak szövegértelmezési problémáid vagy én nem tudok jól fogalmazni.

• Anthrax
    Nem tudom mi a problémád, senki nem kötelez rá, hogy fizess érte. Megkapod ugyanazt amit azok akik fizetnek, skineket is kapsz goldért. Ne játsszál vele, ha szerinted lehúzós szar. Én se járok be lolba, dota fórumra, hogy persze ha fizetsz milyen csili vili skined lesz. És balance terén folyamatosan változik a játék, csak az elmúlt 2 patchet elég megnézni.
  • Jeffjohnson
    "Az új gazdasági modell amit a Blizz ezzel most bevezetette"
    Új gazdasági modell? Talán inkább régi de ha neked ez nem tetszik, akkor mégis mit mondanál a Star Citizen-ről, ahol vagyonokat költhetsz el úgy, hogy a játék teljes bétája még fasorban sincs.

A lehetőség, hogy még azelőtt fizess egy játékért, hogy megjelenne/kikerülne bétából, már régóta létezik. A prémium árú játékok ötletét az Activison vezette be az egyik COD-al és nem az Evolve volt az első, ahol 0day DLC volt (mellesleg sok olyan ember sír miatta, aki még meg sem vette). Az árakat sajnos nem a mi pénztálcánkhoz igazítják de senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy fizess. Nem tetszik nem fizetsz.....ennyi. Pl: én Ubisoftos játékot egyhamar nem fogok venni mert leírta magát nálam.

Személyeskedés nélkül nem tudsz érvelni? Gondolom azt a 2 büntetőpontot sem a hangyák hordták össze.

Azzal, hogy mi a pörgős én is a többséggel értek egyet. 80 perces pörgős meccs szerintem nem létezik, pedig elég sok LoL-t és Dota2-t toltam.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.02.23. 07:54:12
  • Mephike
    "és nem jelene meg 2 héttel később "saját" gondolataként"
    Önbizalomból nincs hiány :)
  • avengir
    Az a baj veletek, hogy max érettségi után megszünt a világ és nem akartok sose a dolgok mögé látni. Az új gazdasági modell amit a Blizz ezzel most bevezetette kb tarol mindent. Alpha -> bugok, keves hos, no balance, te teszteled ingyen stb es meg igy is hajlandoak az emberek 4-600€ kiadni. Nem nagyon izgat mire költöd a pénzed, ha számodra ez olyan valós megfogható értéket jelent mint mondjuk egy új cipő, bútor, ház a saját dolgod, jó esetben már nem anyu nevel. Mondjuk nem értem honnan jött egyáltalán a fejekbe ez a gondolat, feltételezem azért írtad mert ha te írnád ezt amit én csak ilyen okból tennéd. Játszható is marad, ok térjünk erre vissza pár év múlva xd

Elég jól leírtam, hogy a pörgős játék nem azt jelenti hogy 40-50 percig játszol, lehet 80 perc is pörgős, de ha ennyi időt szánok a játékra akkor inkább valamelyik konkurens.

Mondjuk az is sokat segítene a gondolataim megértésébe ha az admin nem törölné ki a posztjaim egy részét és nem jelene meg 2 héttel később "saját" gondolataként.
    Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.02.22. 22:08:10
  • antiqueA
    Teljesen mindegy, hogy alfának, bétának vagy gammának nevezik a játékot, már játszható, és az is marad. Amit pedig megveszel, az is megmarad. Hol itt a probléma? Ja, csak annyi, hogy ott egy grafika ingame, hogy "beta", arra pedig csak balekok költenek. Értem. Korrekt érvelés, mint a pörgős játékmenet esetében.
  • Jeffjohnson
    Ha a "balekok" nem tolnák a pénzt neked nem lenne mivel játszanod....
    Viszont senki sem kötelez, hogy pénzt költs.
  • SLICK
    mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mire költ pénzt, ha van neki.
    Nem tudom ez miért zavar?
  • TBTPumpa
    Nekem Kerrigan és Jaina Master skinje tetszik nagyon. Venném is őket, de 20 000 Gold bazi sok értük. Jó most járok 28k Gold-nál, de akkor is. Kell Sylvanasra és más hősökre is a pénz.
  • avengir
    Aham, ya, más kérdés, hogy rontja a játék élményt és a balanceot ha nincs meg minden hős. Kicsit Evolve feeling az árazás, de amíg a balekok egy alpha játékba is tolják a pénzt kit izgat....
  • SLICK
    én úgy gondolom, hogy a gold jutalom jó ez így. Na jó talán a meccsek után lehetne kapni picit többet.
    Hogy miért gondolom így? Nyilván a Blizzardnak sem érdeke az, hogy azonnal megkapj mindent a játékban, hisz milyen motiváció maradna későbbre? Másrészt nem mindegyik Master skin olyan jó, hogy elköltsek rá 10k goldot. Jelenleg van 12 730 Goldom, Illidan Master skinjét akarom majd megvenni, + vennem kell még két hőst, hogy Rankeden tudjak indulni. De inkább kivárom a heti akciós hősöket, amik engem is érdekelnek és pénzért megveszem, számomra annyit megér a játék. Főleg, hogy még mindig béta és rengeteg lehetőség van benne, na meg sok-sok hős bele fog még kerülni.
    Szóval ki lehet itt ügyeskedni a goldot, ha akarja az ember. Na meg ugye felhúzod a free Herokat 5-ös szintre azért is jár az 500 Gold.
  • TBTPumpa
    LiLi nem annyira OP. Persze jó kezekben hasznos is tud lenni, de többnyire useless szegény. Az ultija pedig könnyen megszakítható. Amúgy ha a csapatban van egy Chen, akkor egész jól elbeszélgetnek egymással.
    Uther (tons of CC) és Brightwing (erősen befolyásolható vele egy-egy teamfight kimenetele) viszont valóban OP.

#942 Sajnos hiába vannak Daily quest-ek nagyon azokkal sem vagy kisegítve. Többnyire 200-300 Goldos Questeket ad a játék, azokból meg mikor fogsz összehozni egy 10 000 Gold-os hőst (és mondjuk hozzá még a Master skint)?
    És a Dailyn kívül nem sok értelme van tovább játszani a játékkal az adott napon. Mert 10-20 Goldot kapsz meccsek után (bár a Heartstone-ban 3 Win után kapsz 10 Gold-ot, szóval az nagyobb "pofátlanság").
    Míg mondjuk a League of Legends jobban díjaz. Ott van egy napi fix Win bónusz (150 garantált IP), plusz a meccsek után 70-120 IP-t is kapsz. Ráadásul ott a felső kategóriás hősök is csak 6300 IP-be kerülnek, szóval ott hetente tudod kifarmolni a Tier 3-as karaktereket. Itt meg már akkor is örülsz, ha hetente egy 2000 Gold-os karaktert meg tudsz venni.
    De hasonló a Hearthstone is. Ott sem sok értelmét látom egész nap játszani vele a Daily teljesítése után.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.22. 10:10:03
  • Lokker
    Legutóbbi meccsen kaptam az ívet, hogy nem sebzem az ellenséges hősöket. Persze a csapatban első voltam mind siege és mind hero dmg-ben. Többiek bőven lemaradva úgy 20k dmg-el. Jó volt az alpha. Ahogy a mondás tartja "Sok a köcsög, kevés a biztonság.". Mindig jobban értenek az én hősömhöz mint a sajátjukhoz.

Amúgy meg Lili op. :D Ellenségnél nagyon kente neki a player, alig bírtam lecsapni. Gondolkodom egy Tassadar vételen, mert az tapasztalom hogy elég erős, de még Nova is versenyben van.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.02.21. 20:25:51