Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is feltétlenül kell. Akit felidegesít a LoL community a sok flamelés, reportolgatás, veszekedés a lanen stb. az ezzel fog játszani. És arról még nem is beszélve ,hogy aki Diablo,Wow,SC fan azok is fognak játszani vele.
+1
Meg kb a "LoL a Moba játékok WoW-ja" úgyhogy nem lesz könnyû egyik új vetélytársnak sem letaszítani a trónról.
Meg kb a "LoL a Moba játékok WoW-ja" úgyhogy nem lesz könnyû egyik új vetélytársnak sem letaszítani a trónról.
Most már csak egy jóféle banner kéne

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Érdekes lesz, csomó mindenben egyszerûsítik a dolgokat (nincs last hit, közös gold), de pl a sok pálya + küldetések miatt fasza lesz. Ami fura volt, hogy direkt nem MOBA-nak hívták, reméljük lesz lassan rendes gameplay videó is!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hat grafikaban sztem a dota2-vel vetekszik,a lol-t messze lehagyja.
Amugy nagyon varos,bar dota fun vagyok mar nagyon reg,de azert adok majd egy eselyt ennek is.
Betara ti fel tudtok iratkozni?Az oldalon mar ott a beta signup de meg nem tortenik semmi ha ramegyek.
Amugy nagyon varos,bar dota fun vagyok mar nagyon reg,de azert adok majd egy eselyt ennek is.
Betara ti fel tudtok iratkozni?Az oldalon mar ott a beta signup de meg nem tortenik semmi ha ramegyek.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Milyen WarCraft 3 grafika? Tudod mit írsz? StarCraft 2 motorja futtatja a játékot. Már réges-rég el lett felejtve a WarCraft 3 grafikája.
hálistennek a blizzard techben bízom ,és fog menni a fos gépemen😄
ezeken nõttem fel kispöcsként, kéjhömpöj lesz ahogy sqj mondaná!
ezeken nõttem fel kispöcsként, kéjhömpöj lesz ahogy sqj mondaná!
Ha ugyanazok játsszák majd, mint a LOL-t jelenleg, akkor ugyanolyan rossz lesz.
Egyébként meg nem tudom miért nem felejtik már el ezt a W3 grafikát.
Egyébként meg nem tudom miért nem felejtik már el ezt a W3 grafikát.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Jobb is lesz mint a za szaros LoL ... -.- Útálom ... ez ,máris jobb pedig nem gameltem vele.
arra gondoltam hogy mutathatnának többet is mint egy videó de azóta jött egy gameplay amit áttekertem😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyébként már különálló játékként fog megjelenni. Ahogy a Hearthstone. 😊
Miért? Ez nem AAA cím, hanem egy mellékprojekt, ami ráadásul ingyenes lesz.
Mivel blizzconon ki lehet próbálni már a béta verziót. Szóval bízom benne ,hogy hamarosan repkednek a gameplayek ;D
ez igy nagyon kevés tõlük,mármint a blizztõl..de reménykedjünk még van pár nap 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Heroes of the Storm egy Blizzard játék. Minden hõsünk és gonoszunk egy játékba gyúrása egy holtig tartó hatalmas csatában.” - nyilatkozta Dustin Browder, a StarCraft 2 és a Heroes of the Storm VP-je.