4549
-
#946 Persze, de ha egyik nap van kedvem 3 órát játszani akkor 10 játék után kész van minden daily questem, ha nem érzem magamban az erőt, hogy ladderen másszak, vagy arénázzak. Ha éppen nem megy jól aznap és nem akarom se a rankomat elbaszni, se a goldomat 0-3 wines arénákban, akkor hiába játszok, értelme 0. Itt se igazán van reward a daily megcsinálása után.. csak nagyon minimális. Ha meg 5 napig nem játszok buktam 400+ goldot. -
#945 Nem sok olyan játék van, amivel ha nem játszol, akkor közben fejlődsz :) -
#944 Igen ez heartstoneba is idegesito. Hiaba van idod ugyse jutsz elorebb,amikor meg nincs idod stagnalsz... -
#943 Mert obvious, kevés goldot ad napi 3 játék még daily questtel együtt is, plusz max 3 naponta játékra kényszerít, ami nem szimpatikus. Én akarom eldönteni mikor, mennyit és mivel akarok játszani. Persze, eldönthetem, csak akkor sose lesz goldom. -
Vincentcloud #942 Fura hogy senki nem említette a goldszerzésnél a daily questeket -
#941 Kipróbáltuk: Heroes of the Storm (Otherworld)
Úgy ahogy korrekt vélemény lett, bár néha húztam a számat, mert elég nagy blődségeket mond a srác, de azért akad olyan is, amivel tökéletesen egyetértek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.20. 17:50:08 -
#940 Hogy van Try mód. Azaz "vásárlástól" és heti free rotától függetlenül kipróbálható az összes karakter. -
#939 Mit kellene látni a képen? -
#938 de ezért a starter bundle-ért nem jár kulcs ugye? -
#937 Ez most nem így van. Anno megvettem, bátran merem ajánlani annak, aki hosszabb távra tervez. -
#936 Itt a post alján van róla szó, ezek szerint decemberben rakták be. -
antiqueA #935 Megkérlek rá, tudnál adni ehhez egy linket, légyszíves? Én sem találom sehol. -
#934 A Starter Bundle 5 euró, benne van Raynor, Muradin, Malfurion, és egy páncélozott ló. Az valami régi dolog, amire te gondolsz.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.02.20. 12:16:23 -
#933 Holy shit?
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE -
#932 Starter Bundle – Regularly $96.40. Now $29.95!
Ez azért messze van az 1600-tól :) -
#931 Ezt nem tudtam. Azt láttam, hogy account szintezésért jár gold, de az ugye egy egyszeri alkalom csak, elköltöd és annyi volt. Oké. -
#930 Normális. Pénzt úgy kell csinálni, hogy az összes hőst feltornászod 5-ös szintre, ott 500 goldot kapsz hősönként. Ezáltal megismered a játékot és a pályát, tudni fogod mi az adott hős erősségét, és gyengeségét, és megveszed azt a hőst, amelyik a legjobban bejön. Viszont az így befolyt pénzt kétszer is fontold meg melyik hősre költöd.
Kezdőknek mondanám, hogy most megéri megvenni starter bundle-t (kb 1600 Ft). -
#929 NYERTEM KULCSOT a Frostshock jóvoltából. (naponta van)
Nekem eddig tetszik a játék, viszont nekem eléggé optimalizálatlannak tűnik, mert nem úgy fut, mint kellene. Ezt leszámítva tetszik a játékmenet. Az normális, hogy kell valami 9000 gold az új karakterig és a győzelemért 30at kaptam? (ja látom 2k és 15k között vannak) -
#928 Kaptam kódot!
Csak benéztem és NA-ban használható....... -
#927 You're too late for these promotions! -
#926 Köszi, végre sikerrel jártam. Negyed órán át be se jött a weboldal, de utána regisztrálás után rögtön kaptam a kódot, kíváncsi leszek mennyire nyeri el majd tetszésem a játék. -
Dreadshade #925 Heli! Nvidia-ás giveaway itt. Nevet, emailt kell megadni, és sorsol a gép, ha nyersz egyből küldik a kulcsot. Sok sikert mindenkinek! -
#924 Nem is állítottam ^^. Ami miatt szerintem hátrányban van ez a játék az az, hogy nehezen emészthető ez az all star téma ilyen komoly játéknál. Az még inkább rátesz egy lapáttal, hogy eccavún lovagoló diablo lehetséges...
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.02.18. 20:18:39 -
#923 Március 6. PAX East
Főszerepben a Heroes of the Storm, az Overwatch és a HearthStone!
Jöhetnek az új infók!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 20:09:10 -
Plata #922 Nekem is a bableves,főleg mert én tudom miből készül egyes éttermekben a pacal. -
ratgab #921 Én se flamenek szántam. Csak tisztázásképpen, hogy mi volt előbb.... -
#920 Szerintem meg a bableves finomabb mint a pacal és mindenki dögöljön meg aki pacalt eszik! -
#919 Jaja, de ha a játékmenetet nem nézzük, hanem csak a hősöket akkor nekem a dota 2 vonal jobban tetszik. Mind a kettő jól meg van csinálva, ez az egész nem egy flame indításnak ment. Kinek a Rózsika kinek a Juditka Engem még az sem érdekel, ha lopkodott, de legyen jól megcsinálva. -
ratgab #918 Nálam meg csak 3-al fiatalabb...XD -
#917 Biztos vagy benne? Csak 2 évvel vagy idősebb nálam!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 18:21:23 -
ratgab #916 -
#915 jóvan te a starcraftnál is öregebb vagy, te nem számítasz -
ratgab #914 Erre azért ne köss fogadást....XD -
#913 aeon of strife, nyomtam, ti még akkor nem is éltetek
az még vízszintes volt, az első war3 moba modok is emiatt még vízszintesek voltak, talán a dota volt az első ami sarokba rakta a bázisokat -
Plata #912 Igen még a Wrcraft 3-ban dotáztam először,meg footman frenzy és hasonló játékmódok. -
#911 Sőt, mint kiderült már a StarCraft-nak is volt egy olyan MOD-ja, amit később a WarCraft 3 Dota módjában is alkalmaztak, szóval eléggé messzire nyúlnak vissza a gyökerek. -
ratgab #910 Előbb volt a Warcraft 3, aminek egy modjaként született annó a Dota. Szóval igen abban is lopkodott hősök vannak. Eredeti Dota-ban ugyanis fullra Warcraft 3-as karakterek voltak. Dota 2-ben sem változott ez a tendencia, csak maximum nem nevezik nevén a gyereket.
Tisztán felismerhetőek az alapkarakterek némely esetben, a képességek nemkülönben. Persze némely esetben mixelték a képességeket és adtak egy egyedibb kinézetet a hősöknek, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb. Valve valószínűleg kemény összeget tett le annó a Blizzardnak, hogy elnézzék nekik a hatalmas hasonlóságot az ő általuk kitalált világ karaktereire. -
#909 Dotara is? Hogy is van a tyúk és a tojás esete? -
Plata #908 Tudok fókuszálni,LOL-ban van egy rakás bajnokom,meg pár skin is,de a Heroes messze jobban tetszik így bétában,Dota2-t is már béta óta ismerem,de az sosem tudott igazán lekötni mert elég vacak.
Mondjuk a Heroesban régi kedvenc és ismerős hősökkel lehet játszani,a LOL-ban is aranyosak de javarészt innen onnan összelopkodott bajnokok vagy mi a túrók vannak,és ez ugyanígy igaz a dota-ra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.18. 16:18:55 -
#907 Egy 10-15 perces játék pörgős a 40 perces nem az.
Ha van 40 percem akkor dota, abból lehet a legtöbb pénzt kiszedni.
Egy 4,5 billió $ cégnek nincs pénze fejleszteni?:
Ha nem tudsz fókuszálni arra amivel játszol akkor tényleg ez a jobb számodra, nincs lh.
Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.02.18. 15:54:17