4549
  • ShaiHulud
    illetve vehetsz stimpacket 1 honapra 10 euro es 2.5 szeres goldot kapsz ugy, tehat pl 20 gold helyett 50 jar es meg xpt is duplazza.
  • TBTPumpa
    Lehet hogy Practice meccseket mész. Ott nincs arany. A Cooperative játékmód ad egy kevéske aranyat a meccsek után (10 Gold, PvP után 20 Gold). Ha kezdő vagy, ajánlott ez a mód, hogy kitapasztald a játékot és a karaktereket. PvP-ben nem annyira elnézőek az emberek szokás szerint.
    Ha a profilod eléri a 6-os szintet kapni fogsz naponta Daily quest-eket, amiket teljesítve szintén aranyhoz jutsz (200-800 Gold a Quest-től függően). Illetve minden karakternél 500 Gold jár, ha eléred vele az 5-ös szintet.
    És az első 10 profil szint is ad valamennyi aranyat (1000, 1500, 2500 Gold - ennyit kapsz bizonyos szintenként).
    Ha ismerőssel játszol, akkor +50% XP-t kapsz a meccsek után (ezáltal gyorsabban fejlődik a profilod és az adott karaktered is).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.08. 10:58:05
  • csokicsiga #1025
    Akkor itt nehezebb szerezni játékbeli pénzt, mint a LOL-ba .
  • jazzy
    http://heroesofthestorm.wikia.com/wiki/Gold

Legjobb tudomásom szerint semmitől, talán botok ellen nem kapsz.. talán. Sose játszottam botok ellen.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.07. 23:58:23
  • csokicsiga #1023
    Itt, mivel lehet venni hősöket, ha nem akarok valódi pénzt áldozni rá, mint a LOL-ba ? Láttam aranyért is lehet, de nem kapok, ha győztes meccset játszok, akkor sem. Mitől függ, hogy kapok aranyat ?
  • Agamemnon
    Szuper :)
  • Overburner
    Ó ő rá barátnőm már nagyon várt :D
  • jazzy
    10k gold inc
  • SLICK
    na lehet örülni

"MORE GOLD
    In an upcoming patch we will also be offering additional gold rewards for players as they achieve various milestones within Heroes of the Storm. All of these rewards will be retroactive as well, so if you have already achieved a certain Account Level or Hero Level, you will be granted the corresponding amount of gold when the patch goes live. Stay tuned for details!

2,000 Gold at Account Levels 20, 25, 30, 35, 40
    1,250 Gold at Hero Level 15
    2,500 Gold at Hero Level 20"
  • Jeffjohnson
  • TBTPumpa
    A PAX Stream-en bejelentett információk összegyűjtve, hivatalos forrásból
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Sylvanas érkezik és valóban Specalist hero!
  • TBTPumpa
    PAX Blizzard Stream
  • Jeffjohnson
    Igen, viszont ha a népnevelés a céljuk mint, ahogyan a cikk írója is gondolja, akkor nagyon rossz irányba tartanak (szerintem). Attól mert a sok noob-ozo játékost egy helyre rakják nem fognak megváltozni, sőt épp ellenkezőleg. Ha meg akarják az anyázást akadályozni, akkor ne legyen chat és kész. Bár ez nem fog bekövetkezni mert akkor (szerintük) nem tudsz majd barátkozni sem azzal a kevés emberrel, aki nem hord le a sárga földig ha valamit benéztél. Mondjuk nehéz dolog ezt megoldani az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.03.06. 14:26:53
  • Phara
    Köszi,jól hangzik!
  • Jeffjohnson
    A csapattársak szidása ellen jobban fel akarnak lépni. Ellenfélnek már most sem tudsz beszólni de a jövőben a csapattársak anyázását is ki akarják szűrni. Mute-all, auto-silencing, aztán a normál matchmaking-ből kiveszik az ilyen játékosokat és csak a hozzájuk hasonlóakkal rakja majd össze a játék. Kb. ennyi.
  • Jeffjohnson
    Én többnyire supporttal játszom, úgyhogy átérzem a fájdalmad :). Bár én szeretek healbot lenni de ha valaki rambo-zik azzal nehéz mit csinálni, max megyek vele utánfutóként és akkor mindketten halunk, ha meg nem megyek akkor persze noob vagyok :).
  • Phara
    Mi is ez röviden ha szabad kérdeznem?
  • TBTPumpa
    Késő délután PAX. Live stream is lesz!
    Várhatóan bejelentésre kerül egy új karakter (remélhetőleg Sylvanas), az új map (Tomb of the Spider Queen), új skinek és egy rakat újítás.
    És ugye még Heartstone (elementálos kiegészítő?) és Overwatch (fizetési modell, mikor indul a bétateszt stb.) játékokkal kapcsolatos bejelentések is lesznek.

Jó kis napnak nézünk elébe!
  • Mephike
    Tegnap végre lehetőségem nyílott kipróbálni a ranked játékot, végre meglett a 10 hős. Tanulságos volt. Mivel r50-es voltam kezdőként mindig én pickelhettem utoljára. Természetesen az előttem lévők szinte csak assasinokat választottak, én meg kényszerűségből mindig healt választottam, hogy legalább esélyünk legyen. A végeredmény 2 bukta 2 győzelem. Sajnos sokan nem úgy választanak, hogy mi lenne jó a cspatnak, hanem úgy, hogy melyikkel tudok majd a legtöbbet sebezni. Aztán jön a probléma, amikor Vallával van a csapattárs, és van egy 3-9es statja... Persze ilyenkor mindig a heal a hülye :)
  • Anthrax
    ideje volt, hiszti gépekkel elég gyakran összefutok
  • TBTPumpa
    A Blizzard célbaveszi a Toxic játékosokat
  • Agamemnon
    Újabb kulcsosztás volt? Emailt nem kaptam, de bnet-en már tölthetem :)
  • Overburner
    Elvileg már nem lesz törlés.
  • csokicsiga #1002
    Srácok, ha most kaptam ugye béta meghívót, és ugye játszok is, várhatóan törölve lesz a béta karakterek, vagy megy tovább karakter törlés nélkül, mikor a játék kilép béta fázisból, tudja valaki ? Előre is kösssz !
  • Overburner
    Na sikerült nagy nehezen nem tudom elsőre mit csesztem el de nem engedte csak Balance-ból kártyáról nem de most sikerült. Ty.
  • Jeffjohnson
    Ha a paypal-hoz hozzáadtál kártyát, akkor az automatikusan veszi le róla de úgy is lehet, ahogy te mondtad.
  • Overburner
    Várjunk ezt hogy kellene? Hozzácsatlakoztatom a Paypalom feltöltök a balance-omra 5 eurót aztán abból vásárolom meg?
  • Overburner
    Ez a DireWolf érdekelne. Elég a bankártyámat rácsatlakoztatni a battle.net-re és vehetem is?
  • antiqueA
    Angol címre jelentettem be magam, de itthon élek Magyarországon, tehát a MasterCardom is magyar. Tegnap beálíltottam a battleneten a payment optionsben a credit kártyámat, ahol kérte a hozzá tartozó címet. Itt a fake angol címet adtam meg. A fizetést elfogadta, de érdekelne, hogy ha a magyar, valós címemet adom meg, akkor is elfogadja-e vajon? Melyiket érdemesebb megadnom? Azt írja: "The billing address entered for this card must match the cardholder’s current registered billing address." Registered mit takar? Bnet-en regisztrált (angol cím), vagy itthon, bankban regisztrált (magyar cím)?
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök (a héten):
    Diablo
    Malfurion
    Stitches
    Valla
    Zeratul
    Gazlowe (12. szinttől)
    Tassadar (15. szinttől)
  • Dreadshade
    Bocsi a dupla postért, csak azért írok, mert már oda adtam a kulcsot, sajnos több nincs.
  • Dreadshade
    Hali! Van egy felesleges EU Béta kulcsom, aki először ír rám egy privát üzenetet annak oda adom, sajnos nemtudok igazságosabb módot :D
  • Banane15
    Én is így vagyok a nazeebraval, de talán majd pár hónap múlva külön is meg lehet venni őket.
  • SirAlo
    Ezt honnan nyertuk meg :D mar 7%on volt a Corenk az ellensegnek meg az osszes tornya megvolt meg, aztan feleledtunk es megnyertuk :D
  • TBTPumpa
    Nekem a Lunar Tiger tetszik nagyon, de csak bundle-ban kapható 33 euróért, külön sajnos nem...
  • Banane15
    A farkas simán megér 1200-at, vannak azért jó árak is, csak ki kell várni. : )
  • Cassell
    Helló helló!

Kaptam e-mailt múlt hétvégén a Blizzardtól, hogy rám mosolygott a szerencse és bekerültem a bétába:) Csütörtökön fel is raktam még négy meccsen vagyok túl, szóval mély értékelést nem tudok mondani, de eddig határozottan nem rossz, a pályák elég változatosak van ahol a bányába is le lehet menni. Raynorral játszottam még csak eddig, de elég jól lehet vele hentelni, meg halni sem hal könnyen. A Lolhoz képest tényleg egyszerűbb, nincs tárgy meg érdekes ez a team level megoldás, meg a meccsek sem tartanak adott esetben 45-50 percig.
  • Lokker
    4x egymás után Cursed Hollow map. Kicsit pihentetnem kell a játékot. Plusz utolsón ellenség csapata Nova, Tychus, Raynor, Zeratul és Nazeboo. Kicsit hátrányban éreztük magunkat, mert miénk Muradin, Sgt. Hammer, Raynor, Lili és Arthas. A legrosszabb hogy mostánaban ilyen csapatfelállásokat kapok vagy nagyon hasonlót.