4549
-
VladimirD #1961 "Play 8 game = 800g" Ilyen quest se volt még, de legalább meg lesz BW. :D -
VladimirD #1960 +1 -
dantor7 #1959 Noha Hero League-hoz íródott, szerintem mindeni noob és pro talál benne hasznos tanácsokat.
http://www.teamliquid.net/forum/heroes/485714-hero-league-101 -
antiqueA #1958 Valóban máshogy néz ki. De nem sokban. Amikor mi játszunk, akkor például nagyon hasonlít (azt hiszem/remélem :D). Hogy mit kezdj vele? Legalább törekedni kéne arra, hogy hasonlítson a játékod az övékéhez. Példának mondom, sűrűn látni olyat, hogy 1-1 ember fixen lanel, míg 2 ember roamolva próbálja dominálni a pályát. Így xp bukta sincs, map presence/controll is van és dominancia is. Premade-el simán megcsináljuk, simán működik, de ha megyek pugolni, akkor még én kapom a noobolást, hogy mit képzelek, ez nem így megy.
Annyi féle szituáció adódhat, hogy nagyon nehéz és hosszadalmas lenne kivesézni, így fórumon, hogy mikor mit is kéne pontosan tenni, mi volna az ideális. Ezért is említettem a pro meccsek nézését. Ha nagyjából hasonló, az már kiváló.
Egyébként személyes tapasztalatom az, hogy sokkal hasznosabb, ha normális hangon szólunk a másikhoz és megkérjük rá, hogy csinálja azt, amit javasolunk. A játékosok fele megpróbálja. Ha noobozva küldjük botra védeni, akkor tuti biztos, hogy már csak azért se fog menni. A játék free és open. Bárki jöhet, sokan nem tudják miről is szól ez a játék. Segíteni kell nekik. Persze reménytelenek mindig vannak :) -
kaino2 #1957 Nem kell megindítani semmilyen személyeskedést mert egyrészt nem írtam sehol, hogy mekkora pro lennék másokhoz képest.
Egyébként félreértetted amit mondtam, én arra gondolok, hogy bizony nem egy olyan ember van, hogy mást nem csinál mint a lane-t tolja, míg pl egy Bleckhart Bayen vagy a bányás pályán ( de amúgy az összesen) bizony nem árt ha gyűjtöd az aranyat / koponyákat stb stb. És igen marha idegesítő amikor pl 4en lementek a bányába a másik csapatból meg öten bedarálnak mert 1 idióta tolja a lane-t.
Vagy pl ott a Ravenlordos pálya ahol persze tolod a lane-t nade amikor lejön a totem vagy mifene akkor csak oda kéne menni és begyűjteni, na itt nem egyszer van olyan, hogy 1-1 ember nem jön oda és bizony kék halál van a másik 4 társának miatta.
Azt meg, hogy pro meccsen mi van most komolyan mit kezdjek vele? Evidens, hogy egy előre felépített skilles csapattal a hasonló tudású pro-k ellen máshogy néz ki a játék. -
antiqueA #1956 Látod-látod. Íme, te vagy az ékes példája annak a tipikus véleménynek, hogy "mindenki noob, csak én nem". Hogy miért? Mert két dologban is tévedsz. Az egyik és hatalmas tévedés, hogy a lanelés huszadrangú és az 5 főnek együtt kéne mozognia. Láttál már pro meccset? Láttál benne ilyet? :D Ne vicceljünk már. Az objectivek mellett a második legfontosabb dolog az xp előny. Miért nem láthattál pro meccsen olyat, hogy 5 fő együtt raidel a pályán? Mert hülyeség és rövid távon hatalmas xp bukta a jutalom. Ha egy csapat kivédi az 5 embert és nem ugrik bele értelmetlen csatákba, akkor pár perc alatt 2-3 szint különbségre is szert lehet tenni, ami igencsak döntő lehet. Nagy vonalakban elmondhatjuk (persze ez pálya függő is), hogy level 10-ig az objective mellett lanelés van.
A másik pedig, hogy a team xp-t pont azért találták ki, hogy ne legyen az, hogy a játékban 1-2 ember unstoppable mód elfeedeli magát, mert akkor te akármilyen jó játékos is lehetsz, a matematika nem neked kedvez majd. Egy világtalan játékos bármilyen mobában vagy online játékban hatalmas hátrány.
Tehát itt vagy te, aki szidod azt a játékost aki lane-elni próbál, próbálja tartani az xp-t, amíg ti noobok 4-en rohangáltok a pályán össze-vissza és persze véleményed szerint ő az idióta, aki elbassza a játékotokat és észre sem veszitek, hogy ő az egyetlen, aki tudja mit csinál. És szerinted ő mit gondol éppen? És te meg vagy győződve róla, hogy neked van igazad. Pedig nincs.
Ismered azt a viccet, mikor egy ember hajt az autópályán és hallja a rádióban, hogy mindenki vigyázzon az X autópályán, mert egy őrült szembe hajt a forgalommal. Emberünk megszólal: Egy? Dehát itt mindenki szembe jön!
Érted mire célzok? Nem támadni és bántani akarlak, csak szeretnék rávilágítani arra, hogy nem minden az, ami elsőre látszik.
Egyébként én is szoktam HL-t játszani, de még soha nem találkoztam olyan mértékű flame-el, mint amit említesz. Általában békés és jó játékaim vannak ott. -
Whysper #1955 Kedvencem mikor supportnak magyaráznak,hogy mennyi killje van amikor 4x annyit healetem belé mint Ő dmgelt akárkibe is. Inkább azt kéne nézni ki mennyit tesz a játékhoz. Én konkrétan ezeket a stat dolgokat ki is venném.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.05.26. 10:52:58 -
#1954 Szerintem jó játék ez még mindig. Én személy szerint örülök, hogy open béta van és növekszik a játékoslétszám. Miért? Azért mert így legalább a matchmaking-nek lesz miből válogatnia, nyilván időbe telik mire mindenki lejátszik elég meccset ahhoz, hogy a szintjét a matchmaking jól be tudja lőni de utána gyorsabban kerülök majd játékba és hozzám játéktudásban közelebbi játékos -al/ellen fogok játszani.
Azt, hogy HL-ben 10-ből 9x anyázás van 2 perc után, én erős túlzásnak érzem. Egyébként a csata elején ki lehet kapcsolni a chat-et úgyis a játékok 99%-ában nincs semmi haszna.
Mindenki kezdte valahogyan, én is mikor még csak 1 hete játszottam egy csomó dologról fogalmam sem volt. Az a mentalitás nem tetszik, hogy mindenki azt gondolja magáról, hogy pro és csak azért veszít mert a csapattársak noob-ok. Mindenhol ezt olvasni. Az is probléma, hogy még azok, akik tisztában vannak a HotS különbségeivel, a más mobában átvett mentalitásukat hozzák magukkal (nem mondom én is estem ilyen hibába). Jó példa erre az, hogy a statokat nézik, kinek mennyi sebzése van, holott a csapatjáték a fontos mert hiába a legnagyobb a hero damage ha veszít a csapat (nem azt mondom, hogy nincs jelentősége a statoknak de nem annyi, mint amennyit tulajdonítanak neki egyes játékosok). És itt jön megint a magyarázat, hogy én jó voltam de a többiek szarok. Nem mondom, hogy ilyen nincs de hogy mindig ez történne azt nehezen tudom elhinni. -
kaino2 #1953 Jó kis játék lett volna ez de sajnos így az open bétára beözönlött a játékos társadalom krémje ahogy az várható volt. A Hero League játszhatatlan 10ből 9 meccs 2 perc után anyázásba fullad, az emberek fele alapvető dolgokkal nincs tisztában, nem fogják fel , hogy itt az , hogy tolod a lanedet huszadrangú dolog és, hogy itt alapvetően az 5 embereknek 90%ban együtt kell mozogni kb csak az első 2-3 percben nem.
Arról ne is beszéljünk, hogy már a hős választásnál gondok vannak mert minden gyökér csak a ranged assasinokat tudja pickelni stb. stb.
Jó kis ötlet volt, hogy az egész csapat együtt lépi a szintet viszont így ha van 1 full vak a csapatban azon elmegy a meccs míg a többi mobában ha van is 1 esetleg 2 noob a csapatban akkor is ha skilles vagy van esélyed fordítani akár egyedül is.
-
VladimirD #1952 Köszönöm. Kimerítő válasz! ;)
Arra már rájöttem, hogy összejátszó/tartó csapat nélkül Utherrel csak az ideggörcsöt kockáztatom. -
#1951 Nos én azt szoktam csinálni 5v5 esetén, hogy a másodvonalban maradok vele. Kerülöm azt, hogy egyszerre rám tudjanak ugorni. Healelem a többieket, a shieldet betartom arra, aki a legjobban megszorul. Aztán ha már elmentek az ultik, eltolom én is a stormot, ha kell lesújtok még a healerre.
Persze a taktika sok mindentől függ. A lényeg, hogy okosan kell csinálni a dolgokat. Nem vele fogod a legtöbb dmg-et összehozni, de tudni fogod, hogy mikor volt az, amikor eldöntötted a csatát egy jó megszakítással, vagy életben tartottad a tankotokat egy jó shield+heal kombinációval. Ha pedig a holy fire-t használod, még XP-ben is hasznos lehetsz a csapat számára, nem csak healben.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.05.25. 21:16:23 -
VladimirD #1950 Kiszel Tünde 2015-ös naptárjára esküszöm, már a hétvégén kint volt, de teljesen mindegy amúgy. :D A lényeg, hogy kikerült. -
BillerKee #1949 Amikor kerestem, még nem volt...
"Edited by Savirrux on 25/05/2015 17:47 BST "
51 perce frissítették .) -
VladimirD #1948 Értem és köszönöm. Akkor Uther nem az a fajta support aki leginkább a társakra fókuszál, hanem aktívan kiveszi a részét a sebzésekben is é sinkább magát healelli, shieldeli? Én próbáltam úgy helyezkedni, hogy "W"-vel hátulról healeljem társaimat, meg persze a sima heal-el is. -
VladimirD #1947 Itt már régóta kinn van: BattleNet -
93Geri #1946 Legutóbb Abathur: Dec 9 - 16
"Ritka vagy mint Abathur free hero rotationban"
Ha most megelégelném hogy mióta játszom (2015 január) ez a hero nem volt a freek között és megvenném, azonnal free lenne.
Akkor is kivárom **** játék!! -
BillerKee #1945 Valamiért a hivatalos fórumra nem rakták még ki, de reddit-en kinn van. -
#1944 Ismerős a build. Bár én a 7-es szinten jobban szeretem a holy fire-t, azzal több sebzést adsz le, és a minionokat is hamarabb szeded le.
Tanácsok: ne Te tankolj, mindig készülj arra, hogy Téged fognak fókuszálni. A shieldet folyamatosan használni kell. A hammer of justice-t nem az összecsapás előtt, hanem amikor már fogy az ellenfél és vonulna vissza, akkor kell használni. Kiemelt célpontjai ennek a skillnek az assassinok, Illidan és Valla különösen utálja. Az elitehez nincs mit hozzáfűznöm, használd ha tömeg van, vagy ha valaki menekülne, és meg kell állítani.
Ha megnézed ez a hős mindig Tier1-ben volt az utóbbi jó pár hónapban, nem véletlenül. -
VladimirD #1943 Sziasztok!
Uther-hez lenne cvalakinek pár tanácsa? (kb mint abathur-hoz megs vikinhekhez) Szeretném kitanulni, de valahogy megakadtam vele, hát nem egy BW. Természetesen a support ( http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/8-uther#UQPQvPSCqPEPCPIAA ), verzió ami érdekelne.
Előre is köszi. -
#1942 A PC-Gurunál elő is rendeltem. Lili kivételével egyik hős sincs meg. Jó csomag lesz ;) -
93Geri #1941 Tuti hogy ezek lesznek?? csak néztem a fórumon még nem volt kiírva hogy kik lesznek a kövik. Honnan vannak az infók?? bocsátsd meg hitetlenségem. -
#1940 köszi! -
#1939 Malfurion
Valla
Stitches
Arthas
Tyrande
Zagara (player level 12)
Illidan (player level 15)
Anub’arak -- Sale Price: 3.19 EUR, 2.49 GBP
Love Bug Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Roller Derby Nova Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP, -
#1938 Kik lesznek a heti free hősök és a shopban mik lesznek leárazva? -
#1937 PC Gurunál előrendelői ajándék:
Sőt elméletileg még egy L-es méretű póló (HotS) is jár az előrendelés mellé.
CD Galaxisnál pedig:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.25. 11:52:26 -
#1936 A reportokrol nem kapsz uzenetet, ez egy accoun stealing scam. -
antiqueA #1935 Bárki regelhet. Még az is, akinek fullos az accountja, teljes és aktív wow-ot tartalmaz, sc2-t, diablót és mondjuk a hs-be is belevert már vagy 30ezer ft-ot. Kapizsgálod? -
NiGhTM4R3 #1934 Kinek kéne a szaros profilom, mikor bárki regelhet :D
én arra gondoltam valami vérpistike feljelentett (gondolom van ilyen opció) mert "noob" voltam a legelső meccseimen és biztos azért hogy az ő fasza kis statisztikáját elrontsam (amúgy szerintem elég jól ment, sosem játszottam efféle játékkal) -
#1933 kétlem, hogy blizzard lenne, tele van a fórum hasonló üzenetekkel. Valószínűleg egy ócska próbálkozás azért, hogy megpróbálják ellopni az accountodat. -
NiGhTM4R3 #1932 Ma telepítettem a játékot, olyan 10 meccset játszottam és azt írja most (chat ablakban) hogy a Blizzard figyelmeztet, hogy abnormális az accountom. Ez mit jelent? -
MaRee #1931 Igy van, ezt most benéztem, mentségemre legyen mondva még sosem próbáltam battletaget leírni -
#1930 Felvettelek, de azért megadom a helyes taged: MaReeo#2444
Bár lehet ez is a felvételi próba része volt? :) -
MaRee #1929 Akinek van kedve HL-ezni 30-40 es szint között, az vegyen fel. Alapfeltétel hogy ne legyél értelmi fogyatékos, legyen két kezed, és legalább egy szemed. Ha tudsz játszani is, az már félsiker
#MaReeo2444 -
pimpi001 #1928 eddig fel se tűnt mivel nem tartozott a kedvenceim közé :D -
BillerKee #1927 SC pegi 16, HOtS pedig pegi 12 lesz...
Már márciusban kikerült HOtS-ból a szivar, érdekes, hogy csak most "cikkeznek" róla :D -
Phara #1926 Ennyiből a SC introkban akkor mért van a szájában?
-
BillerKee #1925 Ez sajnos nem lesz, hanem már így van egy ideje a játékban. Az amcsi fórumon Kínával magyarázták, mondván, hogy ott törvény tiltja stb ezért Blizz kivette inkább a szivart a játékból blabla. -
pimpi001 #1924 cenzura lessz a fiatalok miatt -
#1923 Azokra a pályabeli tárgyakra gondolsz, amire a mobok dobták a pénzt a dotában például? Volt a játékban alfa verzióban vagy 2 hétig, de nagyon nem kedvelték a játékosok és gyorsan ki is szedték. Miért volna ez logikus előre lépés szerinted? Szerintem csak a meccseket hosszabbítaná meg. -
silbor #1922 Nem tudom volt-e már téma:
Sokan érvelnek hogy nincs item spec és csak a "véletlen" ki győz. Illetve nem lehet a jobb cuccokra fog a győzelmet mint a lol vagy dota-ban.
Ha jól látom 2014-ből azért már voltak ötletek itt arra hogy legyenek különböző plussz tárgyak. Gondolom ezek később be is fognak jönni a játékba mint fejlesztések. Hiszen logikus előre lépésnek tűnne.